Dzień na minus :(
+38
shiva89
desertrose
Karo
karolla
CallMeLady
Ania
Adrianna_
Shaya2
fanka2112
frejabeha
Lise
Karolina
Vivien
Joanna
andzia
jeannette
elenex89
jeanne
dzika
Gosiek
M&M's
Lewandowska
xxl
brulion
Ewa
lookx
Jen
Ania_
Ola
xAaliyahxx
Gigi
Layla
LanaLang
Citizen Erased
Żuri
Kasia
April
Freya
42 posters
Strona 7 z 18
Strona 7 z 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: Dzień na minus :(
Lewandowska napisał:Idę w poniedziałek do dentysty
współczuje ci ;/ znam ten ból;/
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Szukałam informacji o obsadzie do filmu na podstawie mojej ulubionej książki. W mego ulubionego bohatera i wywołującego chęć wchłonięcia w książkę ma grać Chace...Na szczęście tylko według dużej części czytelników ale wierzę że scenarzyści mi tego nie zrobią ;( ;( ;(
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
GossipGirl napisał:Szukałam informacji o obsadzie do filmu na podstawie mojej ulubionej książki. W mego ulubionego bohatera i wywołującego chęć wchłonięcia w książkę ma grać Chace...Na szczęście tylko według dużej części czytelników ale wierzę że scenarzyści mi tego nie zrobią ;( ;( ;(
Jaka to książka?
Go??- Gość
Marta napisał:GossipGirl napisał:Szukałam informacji o obsadzie do filmu na podstawie mojej ulubionej książki. W mego ulubionego bohatera i wywołującego chęć wchłonięcia w książkę ma grać Chace...Na szczęście tylko według dużej części czytelników ale wierzę że scenarzyści mi tego nie zrobią ;( ;( ;(
Jaka to książka?
Wampiry z Morganville. Ale to nie jest książka typu "zmierzch" czy tym podobne.Tam wampiry to tylko pewien rodzaj dodatku.Książka ma w sobie mieszkankę doskonałą dla każdego czytelnika.Mnóstwo akcji,trochę horroru,kilka gram miłości.Książka wspaniała i gorąco zachęcam do sięgnięcia po nią.Jakby ktoś chciał jakieś szczegółowe informacje o niej to mogę opisać w spoilerze Wypożyczyłam we wtorek wieczorem 4 części i pochłaniam jedna dziennie i aktualnie nie mam już nic do czytania Książki chude nie są bo każda ma co najmniej 300 stron chyba że liczyć wydania dwutomowe gdzie już przebijamy 500
Ewa- Chair & Ness
Niestety mam tyle do nadrobienia seriali, filmów i książek, że pewnie w najbliższym czasie nie będę miała jak Ale będę pamiętać o niej
A co do tej obsady, to pewnie nic pewnego jeszcze, a nawet jeśli, trzeba być dobrej myśli, bo może akurat Chace jest stworzony do tej roli
A co do tej obsady, to pewnie nic pewnego jeszcze, a nawet jeśli, trzeba być dobrej myśli, bo może akurat Chace jest stworzony do tej roli
Go??- Gość
Marta napisał:Niestety mam tyle do nadrobienia seriali, filmów i książek, że pewnie w najbliższym czasie nie będę miała jak Ale będę pamiętać o niej
Marta nie wiem dla mnie absolutnie nie.
- Spoiler:
- Bohater ten jest 100% facetem z jajami,dobrze zbudowanym,nie dającym sobą pomiatać i do tego jeszcze seksownym.Chace nic nie spełnia...może jedynie w jakimś stopniu seksowność xd
Ewa- Chair & Ness
jak ja nienawidze okresu i środku cyklu ;/
Joanna- Blair & Naley
Uścisk dłoni.Joanna napisał:jak ja nienawidze okresu i środku cyklu ;/
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Koniec Rojtka
Wojtek jest znowu z Sandrą od 15 lipca 2012 roku....
Ewa- Chair & Ness
Mateusz Kościukiewicz ożenił się z jakąś staruszką!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
GossipGirl napisał:Koniec Rojtka
To dla zmyły. Rojtek się tylko ukrywa. Ja wiem.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Lewandowska napisał:GossipGirl napisał:Koniec Rojtka
To dla zmyły. Rojtek się tylko ukrywa. Ja wiem.
Uff ! kamień spadł mi z serca xd
Bo już się bałam że to prawda a wiadomo że to i internet a internet czasem kłamię
Ewa- Chair & Ness
Moja koleżanka ma zjebany gust. Powiedziała, że Ryan Gosling JEST BRZYDKI. Dodam jeszcze, że podobał jej się Pattinson z 1 części Zmierzchu. Z kim ja się zadaję;/
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
haha xD WspółczujęLewandowska napisał:Moja koleżanka ma zjebany gust. Powiedziała, że Ryan Gosling JEST BRZYDKI. Dodam jeszcze, że podobał jej się Pattinson z 1 części Zmierzchu. Z kim ja się zadaję;/
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
[You must be registered and logged in to see this image.]Lewandowska napisał:Moja koleżanka ma zjebany gust. Powiedziała, że Ryan Gosling JEST BRZYDKI. Dodam jeszcze, że podobał jej się Pattinson z 1 części Zmierzchu. Z kim ja się zadaję;/
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Idzie burza a ja robię napisy i mi przerwie zabawę
Ewa- Chair & Ness
Tak mam od dwóch dni za oknem [You must be registered and logged in to see this link.]
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ania_ napisał:Tak mam od dwóch dni za oknem [You must be registered and logged in to see this link.]
Ania ja mam tak samo ;/ błoto i kałuże ;/
Joanna- Blair & Naley
od soboty ;p to nie takie dwa dni ale przez weekend to burze były i przeszły po chwili ale zachmurzone cały czas było ;/ a tak to leje cały czas ;/ a w górach śnieg sypie xD o matko xD
Joanna- Blair & Naley
Wy narzekacie, a ja bym wszystko dała za taką pogodę, bo właśnie taką lubię najbardziej muszę podziękować Ani_ za tę stronkę, wspaniała! :*
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Strona 7 z 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Strona 7 z 18
Pozwolenia na tym forum: