Dzień na minus :(
+38
shiva89
desertrose
Karo
karolla
CallMeLady
Ania
Adrianna_
Shaya2
fanka2112
frejabeha
Lise
Karolina
Vivien
Joanna
andzia
jeannette
elenex89
jeanne
dzika
Gosiek
M&M's
Lewandowska
xxl
brulion
Ewa
lookx
Jen
Ania_
Ola
xAaliyahxx
Gigi
Layla
LanaLang
Citizen Erased
Żuri
Kasia
April
Freya
42 posters
Strona 10 z 18
Strona 10 z 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Dzień na minus :(
Karolina napisał:27 października to jest IDEALNA pora na śnieg. Jest śnieg = są święta. Zaraz będą ozdoby, choinki, Mikołaje i cała reszta. Im wcześniej tym lepiej
Ty tak na serio?
Go??- Gość
Marta napisał:Karolina napisał:27 października to jest IDEALNA pora na śnieg. Jest śnieg = są święta. Zaraz będą ozdoby, choinki, Mikołaje i cała reszta. Im wcześniej tym lepiej
Ty tak na serio?
A ty co? Grinch?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Zabawne, że akurat Ty o nim wspomniałaś :* Nie, lubię śnieg, ale nie w październiku. Przy okazji jestem przeciwniczką strojenia sklepów choinkami, bombkami i całą resztą w listopadzie. Już po tygodniu mam tego dosyć, a na święta już nie ma wtedy żadnej przyjemności.Karolina napisał:Marta napisał:Karolina napisał:27 października to jest IDEALNA pora na śnieg. Jest śnieg = są święta. Zaraz będą ozdoby, choinki, Mikołaje i cała reszta. Im wcześniej tym lepiej
Ty tak na serio?
A ty co? Grinch?
Go??- Gość
Wiesz Karolina, jak ja w swoje urodziny idę na zakupy, i mimo że do Świąt jest ponad miesiąc, widzę wszędzie choinki, to jest mi słabo Ozdoby świąteczne - jestem na tak, uwielbiam to wszystko, ale dopiero w grudniu I tak jak mówi Marta, przez 2 miesiące mi się to wszystko opatrzy, i w Święta nie ma żadnej radochy.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Swoją drogą, widziałam już pierwszego Mikołaja z tydzień temu. Na szczęście to było chyba tylko kręcenie jakiejś reklamy w Galerii Przymorze
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
O czym wy gadacie, litości, jeszcze nawet święta zmarłych nie było
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ale jest śnieg, więc mogę sobie pisać też o Mikołajach xDDDKasia napisał:O czym wy gadacie, litości, jeszcze nawet święta zmarłych nie było
Go??- Gość
Co tam śnieg, mikołaj i święto zmarłych u mnie tak leje i piździ, że się rzygać już na to wszystko chce ;P
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
A u mnie cały dzień sypie śnieg i zrobiło się tak pięknie biało
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
nie ma to jak w niedziele zajęcia od 8.00 do 20.30 ;/;/ i o północy być w domu ;/
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Właśnie się dowiedziałam, że najbliższa osoba okłamywała mnie przez ponad 2 lata...
- Spoiler:
- Kurwa. Nic, tylko przestać oddychać ((((
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Vivien przykro mi, miałam niedawno sytuacje że dowiedziałam sie czegoś o najbliższej osobie co kompletnie odebrało mi ochote do życia ..;/ Trzymaj sie
Joanna- Blair & Naley
he, witajcie dziewczyny w klubie...ja dzisiaj przekonałam się do czego są zdolni ludzie, jak bardzo potrafią być okrutni, bezduszni, fałszywi (ale tak naprawdę inne słowa pchają mi się tutaj ale daruję już sobie)...nawet nie wiem jak to opisać...jestem troszkę załamana ;(
Ania_- OTH & Eden
Ehh znam to...zapraszam do mego liceum gdzie ludzie wszędzie znajdą sobie pod pewne sprawy podbudowę i będą gadać na czele z nauczycielami...
Ewa- Chair & Ness
Najgorsze jest to, że stawiałam go przed możliwością powiedzenia prawdy wiele razy. A on za każdym robił ze mnie idiotkę, która jest taka okropna, bo mu nie wierzy.
Jest mi tak wstyd, że nawet nie mam komu tego powiedzieć w realu.
Jest mi tak wstyd, że nawet nie mam komu tego powiedzieć w realu.
Viv, przykro mi ale pamiętaj głowa do góry :*Niedługo wyjdzie słońce
Tego
Tego
- Spoiler:
- tępego pojebanego chuja
Ewa- Chair & Ness
Wiesz, nie da się tak olać 7-letniego związku.
Domyślam się i wiem że jest Ci ciężko ale nie możesz się obwiniać bo to nie jest na Twoja wina.To tylko wystawiło jego świadectwo...
Ewa- Chair & Ness
Tylko, że oprócz tej jednej rzeczy, wszystko było okej. Nawet więcej niż okej. Zawsze się wszystko pieprzy w najmniej odpowiednim momencie.
Głowa do góry :* Za jakiś czas wyjdzie Słońce )
Ewa- Chair & Ness
po prostu zajebiście...nie dość, że jest zimno jak chu* to zjebał się piec od centralnego...nie da się go naprawić, trzeba kupić nowy=wydatek minimum 3,5 tyś zł....a co najlepsze gościu, który ma go zainstalować narazie nie ma czasu "może za kilka dni"!? ... weźcie mnie dobijcie ;(
Ania_- OTH & Eden
Vivien czasami lepiej wygadac sie przed "obcymi" osobami.. zawsze wszystko sie pieprzy gdy człowiek sie tego nie spodziewa ;/ trzymaj sie i głowa do góry, niedługo zaświeci słońce ( jak to Ewa łądnie ujeła )
Ania_ - dwa lata lemu miałąm taką samą sytuacje, środek listopada zimno jak c**j a tu sie piec pie**oli i też trzeba było kupić nowy ;/
Ania_ - dwa lata lemu miałąm taką samą sytuacje, środek listopada zimno jak c**j a tu sie piec pie**oli i też trzeba było kupić nowy ;/
Joanna- Blair & Naley
Mam 5 dni wolnego i nie zobaczę mojego poety przez cały tydzień ((
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Strona 10 z 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Strona 10 z 18
Pozwolenia na tym forum: