Dzień na minus :(
+38
shiva89
desertrose
Karo
karolla
CallMeLady
Ania
Adrianna_
Shaya2
fanka2112
frejabeha
Lise
Karolina
Vivien
Joanna
andzia
jeannette
elenex89
jeanne
dzika
Gosiek
M&M's
Lewandowska
xxl
brulion
Ewa
lookx
Jen
Ania_
Ola
xAaliyahxx
Gigi
Layla
LanaLang
Citizen Erased
Żuri
Kasia
April
Freya
42 posters
Strona 11 z 18
Strona 11 z 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: Dzień na minus :(
je*ie mi się z kolesiem, a zapowiadało się nieźle :/
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Materiał do koła taki, że nawet jakbym nie spała przez następny tydzień, to może zajdę do połowy.
Niech mnie ktoś kopnie w du*ę, abym brała się do roboty
I do tego mam dużo zaległości z serialami!!!
Niech mnie ktoś kopnie w du*ę, abym brała się do roboty
I do tego mam dużo zaległości z serialami!!!
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Przeklęte postępowanie administracyjne. Nauczyłam się wszystkiego i co z tego, jak powtarzam to wszystko mi się miesza grrr..
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
He, ja mam z tego koło za dwa tygodnie. Jak na moje oko jest to całkiem przyjemne i nawet jak się czasem przygotowuje na ćwiczenia, to jakoś łatwo mi to ogarnąć... Może jak mi przyjdzie usiąść do takiej intensywnej nauki, to się zmieni. Oby nie.April napisał:Przeklęte postępowanie administracyjne. Nauczyłam się wszystkiego i co z tego, jak powtarzam to wszystko mi się miesza grrr..
Ja mam jutro również mi się tego z zajęć na zajęcia dobrze uczyło, ale teraz jak wszystko na raz to gorzej no, ale to koło, a w styczniu egzamin z dwóch semestrów -.-Vivien napisał:He, ja mam z tego koło za dwa tygodnie. Jak na moje oko jest to całkiem przyjemne i nawet jak się czasem przygotowuje na ćwiczenia, to jakoś łatwo mi to ogarnąć... Może jak mi przyjdzie usiąść do takiej intensywnej nauki, to się zmieni. Oby nie.April napisał:Przeklęte postępowanie administracyjne. Nauczyłam się wszystkiego i co z tego, jak powtarzam to wszystko mi się miesza grrr..
April- Elijah & ParksRec
Masz postępowanie na 2 semestry? Bo ja tylko przez jeden.April napisał:Ja mam jutro również mi się tego z zajęć na zajęcia dobrze uczyło, ale teraz jak wszystko na raz to gorzej no, ale to koło, a w styczniu egzamin z dwóch semestrów -.-Vivien napisał:He, ja mam z tego koło za dwa tygodnie. Jak na moje oko jest to całkiem przyjemne i nawet jak się czasem przygotowuje na ćwiczenia, to jakoś łatwo mi to ogarnąć... Może jak mi przyjdzie usiąść do takiej intensywnej nauki, to się zmieni. Oby nie.April napisał:Przeklęte postępowanie administracyjne. Nauczyłam się wszystkiego i co z tego, jak powtarzam to wszystko mi się miesza grrr..
Vivien napisał:Masz postępowanie na 2 semestry? Bo ja tylko przez jeden.April napisał:Ja mam jutro również mi się tego z zajęć na zajęcia dobrze uczyło, ale teraz jak wszystko na raz to gorzej no, ale to koło, a w styczniu egzamin z dwóch semestrów -.-Vivien napisał:He, ja mam z tego koło za dwa tygodnie. Jak na moje oko jest to całkiem przyjemne i nawet jak się czasem przygotowuje na ćwiczenia, to jakoś łatwo mi to ogarnąć... Może jak mi przyjdzie usiąść do takiej intensywnej nauki, to się zmieni. Oby nie.April napisał:Przeklęte postępowanie administracyjne. Nauczyłam się wszystkiego i co z tego, jak powtarzam to wszystko mi się miesza grrr..
Tak, a 3 semestry z prawa administracyjnego <krzyk>
April- Elijah & ParksRec
O kurcze. Ja mam 2 z admina, 1 z postępowania, 1 z egzekucji a na magisterce postępowanie przed sądami administracyjnymi chyba 2.April napisał:Vivien napisał:Masz postępowanie na 2 semestry? Bo ja tylko przez jeden.April napisał:Ja mam jutro również mi się tego z zajęć na zajęcia dobrze uczyło, ale teraz jak wszystko na raz to gorzej no, ale to koło, a w styczniu egzamin z dwóch semestrów -.-Vivien napisał:He, ja mam z tego koło za dwa tygodnie. Jak na moje oko jest to całkiem przyjemne i nawet jak się czasem przygotowuje na ćwiczenia, to jakoś łatwo mi to ogarnąć... Może jak mi przyjdzie usiąść do takiej intensywnej nauki, to się zmieni. Oby nie.April napisał:Przeklęte postępowanie administracyjne. Nauczyłam się wszystkiego i co z tego, jak powtarzam to wszystko mi się miesza grrr..
Tak, a 3 semestry z prawa administracyjnego
Jakaś baba zepchnęła mnie z chodnika, ja się przewróciłam, nie mogę chodzić, tak mnie boli stopa. Do tego oszaleli z wysokością średniej do stypendium na moim wydziale, wzrosła okropnie w stosunku do roku poprzedniego. Jest PRZECUDOWNIE.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:Jakaś baba zepchnęła mnie z chodnika, ja się przewróciłam, nie mogę chodzić, tak mnie boli stopa.
xxl- Liczba postów : 355
Ola, u Ciebie jest już lista stypendialna? U mnie na WPiA wciąż czekamy.
Teraz to nie ONI ustalają średnią, ale my sami - stypendium Rektora jest dla 10% najlepszych studentów na konkretnym roku. Więc równie dobrze, na jednym roku stypendium można mieć przy średniej np. 3,8 jeśli mieści się się ona w tych 10%.
Niech ktoś za mnie ogarnie prawo budżetowe...
Teraz to nie ONI ustalają średnią, ale my sami - stypendium Rektora jest dla 10% najlepszych studentów na konkretnym roku. Więc równie dobrze, na jednym roku stypendium można mieć przy średniej np. 3,8 jeśli mieści się się ona w tych 10%.
Niech ktoś za mnie ogarnie prawo budżetowe...
LOL Ola, ale masz przygody :*
U mnie pewnie będzie lista dopiero w poniedziałek 3.12 :/
Vivien, z radością to zrobię, zaraz po tym jak nauczę się na konstytucyjne porównawcze i doktryny polityczno prawne! -.-
U mnie pewnie będzie lista dopiero w poniedziałek 3.12 :/
Vivien, z radością to zrobię, zaraz po tym jak nauczę się na konstytucyjne porównawcze i doktryny polityczno prawne! -.-
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Okej, dziękuję za współczucie ;* Ale bez żartów, nadal boli jak cholera, ale też mam z tego trochę bekę, zwłaszcza jak jakieś babcie podniosły krzyki typu: O mój Boże i tym podobne xD
A listy stypendialne już u mnie są. Na zarządzaniu jest 4,39 a np na Informatyce i ekonometrii niecałe 4. Więc nie ma to jak sprawiedliwość No i wiem, że to jest te 10% studentów, ale mi po prostu smutno, że ta średnia tak podskoczyła, bo rok temu bym dostała xD
A listy stypendialne już u mnie są. Na zarządzaniu jest 4,39 a np na Informatyce i ekonometrii niecałe 4. Więc nie ma to jak sprawiedliwość No i wiem, że to jest te 10% studentów, ale mi po prostu smutno, że ta średnia tak podskoczyła, bo rok temu bym dostała xD
Samotny dzień bez D. spędzony z grypą żołądkową
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ola napisał:Okej, dziękuję za współczucie ;* Ale bez żartów, nadal boli jak cholera, ale też mam z tego trochę bekę, zwłaszcza jak jakieś babcie podniosły krzyki typu: O mój Boże i tym podobne xD
He, za dużo się u Ciebie uczą xD U mnie nie wiadomo jeszcze - w tamtym roku było tak mało chętnych, że w grudniu jeszcze nawoływali do składania wniosków, tak że osoby ze średnią 3,7 dostawały stypendium. W tym za to wszyscy się rzucili, więc średnia też pewnie podskoczy.
Vivien napisał:Ola napisał:Okej, dziękuję za współczucie ;* Ale bez żartów, nadal boli jak cholera, ale też mam z tego trochę bekę, zwłaszcza jak jakieś babcie podniosły krzyki typu: O mój Boże i tym podobne xD
He, za dużo się u Ciebie uczą xD U mnie nie wiadomo jeszcze - w tamtym roku było tak mało chętnych, że w grudniu jeszcze nawoływali do składania wniosków, tak że osoby ze średnią 3,7 dostawały stypendium. W tym za to wszyscy się rzucili, więc średnia też pewnie podskoczy.
Na wydziale prawa? Kto by pomyślał, ja bym strzelała że tam średnia bliska 5,0 jest na stypendium xD No ale jak widać pozory mylą xD
Swoją drogą u mnie najwyższa średnia na liście to była 4,95. Ja się pytam jak tak można? xD
Ola, na WPiA naprawdę jest ciężko - takie średnie to wyjątki potwierdzające regułę
Wyświetlacz poszedł się jeb**. A jedyny telefon zapasowy w domu nie czyta mi karty SIM. Fuuuuu.
I sam się naprawił. Nienawidzę go.
Gdzie te czasy kiedy telefony były na korbkę???
Gdzie te czasy kiedy telefony były na korbkę???
Strona 11 z 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Strona 11 z 18
Pozwolenia na tym forum: