Dzień na minus :(
+38
shiva89
desertrose
Karo
karolla
CallMeLady
Ania
Adrianna_
Shaya2
fanka2112
frejabeha
Lise
Karolina
Vivien
Joanna
andzia
jeannette
elenex89
jeanne
dzika
Gosiek
M&M's
Lewandowska
xxl
brulion
Ewa
lookx
Jen
Ania_
Ola
xAaliyahxx
Gigi
Layla
LanaLang
Citizen Erased
Żuri
Kasia
April
Freya
42 posters
Strona 17 z 18
Strona 17 z 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Dzień na minus :(
Ja miałam śnieg na Boże Narodzenie a na Wielkanoc mam nadzieję,że będę mieć ponad 20 stopni <3
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ja i mój talent. Zablokowałam sobie wczoraj wieczorem fejsbuka i nie mogę się na niego zalogować a czekam na bardzo ważną wiadomość
Ewa- Chair & Ness
wizyta u dentysty... bolą mnie strasznie rany po znieczuleniu i jednym słowem ch*jowo się czuję
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Możecie być pewni, że w weekend będzie piękna pogoda. Rozchorowałam się, a to się zawsze pokrywa
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Zmarła moja koleżanka,rówieśniczka Czemu młodzi ludzie tak szybko odchodzą ? (
Ewa- Chair & Ness
POLSKA SŁUŻBA ZDROWIA. Pojechałam z mamą do dermatologa, bo miała wizytę umówioną. Jak jakiegoś królika doświadczalnego badało ją 5 studentów, przez prawie godzinę. To po pierwsze. Dostała skierowanie do poradni tkanki łącznej (cokolwiek to jest) i idziemy do rejestracji. Biorę numerek - 387. Przy czym przy okienku był akurat 220... Czas oczekiwania 3 godziny. Po 40 minutach mama stwierdziła, że się wbije może jakoś, bo miała autobus do domu. No to jej kobieta w okienku powiedziała, że w sumie na tkankę to oni nie zapisują, bo nie ma terminów do 2014. Jakaś babka chciała się zapisać na coś innego obok, to powiedziała jej że nawet 2015 mają zajęty. Kobieta w ciąży, nie - oni jej nie przyjmą, niech bierze numerek i czeka te 150 osób... Po prostu żenujące. Zawsze o tym się nasłuchałam, no ale przeżyć na własnej skórze, nie polecam. Porażka totalna.
Jeszcze do tego w pośpiechu pojechałam na ćwiczenia na 15. Spóźniła się 22 minuty, i powiedziała że to nasza wina, że jej nie przypomnieliśmy o ćwiczeniach dzisiejszych, i nie mamy ankiet naszych, i co my sobie myślimy, bo ona czekała na nas 45 minut. Żenada kolejna
Jeszcze do tego w pośpiechu pojechałam na ćwiczenia na 15. Spóźniła się 22 minuty, i powiedziała że to nasza wina, że jej nie przypomnieliśmy o ćwiczeniach dzisiejszych, i nie mamy ankiet naszych, i co my sobie myślimy, bo ona czekała na nas 45 minut. Żenada kolejna
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Zła pogoda, niskie ciśnienie, pół dnia przespane, drugi pół przesiedziałam przy komputerze. Nic nie zrobiłam, zdecydowanie dzień na minus
Jeb*ana drukarka odmówiła posłuszeństwa właśnie dziś, kiedy muszę wydrukować finalną wersję pracy licencjackiej. Cały czas się zacina, robi smugi i generalnie jest do bani. Teraz muszę wybulić na druk w jakimś punkcie ksero!!!
Chce mi się ryczeć ;((((((((
Chce mi się ryczeć ;((((((((
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Bu. Nie będą już wydawać FILMu nie był to magazyn najwyższych lotów, ale kupowałam go co miesiąc i zawsze się coś ciekawego w nim znalazło chlip. Inne magazyny filmowe są dla mnie "za mądre", a na prenumeratę za 600 zł zagranicznego Empire czy Total Film mnie nie stać haha
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Ja nie wiem, co się dzieje w tym kraju skoro magazyny wydawane od 1946(!) roku, są zamykane.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Zuza wygrała Top Model. Co się dzieje z tymi ludźmi O___o
Kasia- Dan & Klaine
To było wiadomo .. miała fanów którzy nie szczędzili pieniążków na smsy na nia.
Kasia a kogo Ty typowałaś??
Kasia a kogo Ty typowałaś??
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Każdego byle nie ją xD Najbardziej chyba Renatę.
Kasia- Dan & Klaine
z całej czwórki to najbardziej na modelki nadawały sie Renata i Klaudia, Marcela też nie była zla ale byłą troche za niska.Zuza jest ładna ale dla mnie to troche modelka jednej miny , prawie na każdym zdjęciu miała przymrużone oczy. Ale Wiadomo było od początku ze walka bedzie miedzy Zuzą a Marcelą bo najwiecej fanów miały.
Nie podobał mi sie występ Kazadi w finale
Nie podobał mi sie występ Kazadi w finale
Joanna- Blair & Naley
Dobrze, że to badziewie już się skończyło i nie będę musiała o tym słuchać
Mam już dość deszczu, wiatru, burz, grzmotów i piorunów!!!!! Chcę słońce!!!!
Mam już dość deszczu, wiatru, burz, grzmotów i piorunów!!!!! Chcę słońce!!!!
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Haha ja teraz odwrotnie, nienawidzę upałów :(nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia i ochłodzenia.
April- Elijah & ParksRec
April napisał:Haha ja teraz odwrotnie, nienawidzę upałów :(nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia i ochłodzenia.
Nareszcie ktoś, kto ma takie samo zdanie jak ja Wszyscy się dziwią, że narzekam na upały, a ja już tylko czekam, żeby było przynajmniej trochę chłodniej.
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Ja narzekam na upały i nienawidzę zimy xD Dzisiaj dosłownie można było umrzeć, a prawie cały dzień musiałam spędzić na dworze i w autobusach - TRAGEDIA xD Kierowcy w Gdańsku nie wiedzą co to klima
Nawet na plażę za gorąco :<
Nawet na plażę za gorąco :<
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
te upały są nie do wytrzymania ;/ masakra
Joanna- Blair & Naley
Dlatego ja mam teraz nieco przestawiony zegar biologiczny. Kładę się rano, a wstaję w południe, żeby jak najbardziej korzystać z wieczorów i nocy, bo wtedy przynajmniej nie 'zdycham' Szkoda, że jeszcze kiedy nie było tak źle, zatrudniłam się do roznoszenia ulotek, teraz muszę bezczynnie stać po kilka godzin dziennie w tym słońcu...
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
O kurde, współczuję;/ Zawsze mi szkoda ludzi, którzy właśnie muszą stać w taki upał z ulotkami czy gazetami
Ja mam pokój na poddaszu i teraz 32 stopnie w nim... nawet wiatrak nie pomaga, chyba umrę
Ja mam pokój na poddaszu i teraz 32 stopnie w nim... nawet wiatrak nie pomaga, chyba umrę
April- Elijah & ParksRec
ehh.. April ja mam tak samo ..;/ tez mam pokój na poddaszu i wytrzymać sie nie da ;/ bo człowiek po chwili cały spocony jest ;/
Joanna- Blair & Naley
Strona 17 z 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Strona 17 z 18
Pozwolenia na tym forum: