Paralele i nawiązania
+61
TheBlairBitchProject
Klaudia
Ella
Edda
Aniula
s
endzioszka
Justyna
Ola
Kamila
Numb3r_Fourt33n
PH2C
Kate__895
mystique
amant
Citizen Erased
Blake
tajemnicza
Serena
Nika
netka
CallMeLady
turtle
Ginna
Karo
Monika
frejabeha
ronnie
gaspar
dzika
karolla
melanola
lalitaaa
brulion
Freya
aksunia
klaudyy
poster
joujou
Gigi
sund1ay
joanna1205
Ania_
kam1105
Lewandowska
xAaliyahxx
dzastulaa_
Magdafa
Żuri
Layla
Ewa
Jen
brolix
Ania
jeanne
Vivien
Kasia
Lise
Karolina
DairDreamer
Magda
65 posters
Strona 13 z 24
Strona 13 z 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Re: Paralele i nawiązania
Mnie rozwala to, że w 1x07 to Dan zapalał świeczki a w 5x18 Blair Nie wiem jak to tłumaczyć ale chyba się komuś priorytety poprzestawiały xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Gigi napisał:kARO88 napisał:brulion napisał:
- Spoiler:
Po obejrzeniu tej paraleli zorientowałam się, co mi nie grało w ostatnim odcinku. Dair wyglądało jak quickie, a dla Dana seks miał przecież ogromne znaczenie Oj stacza się chłopak, stacza.
Achh...to jest jednak przepaść. Derenka <3 Wtedy było wszystko tak piękne i dopracowane i wyszło wspaniale (i Dan jeszcze dbał o siebie ). Chyba czegoś podobnego się spodziewałam i tym razem,a wyszło bardziej w stylu Chucka niż Dana.
no worries w następnym odcinku będziemy rzygać romantyzmem xD
Lil. dzięki. coś z tym śniegiem jest. wg mnie najromantyczniejszy jest snow kiss Nair :>
Oby, oby:) Czekam na ten Danowski romantyzm Dawno go nie było:)
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
brulion napisał:Mnie rozwala to, że w 1x07 to Dan zapalał świeczki a w 5x18 Blair Nie wiem jak to tłumaczyć ale chyba się komuś priorytety poprzestawiały xD
mnie rozśmieszyło to, że oni tak wszystko nerwowo i szybko robili. dobra, ściągam pierścionek, zapalam świeczki, wreszcie to zróbmy i miejmy już to za sobą - tak zrozumiałam zachowanie Blair ; ]
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
przecież śpieszyli się, bo Rufly miało wracać zaraz.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
to ja ich miejscu wolałabym jednak poczekać na dogodniejsze warunki i zrobić to wszystko na spokojniej albo wcześniej iść do tego hotelu ;p
Serena- Blairena & Chair
we've been waiting weeeeeeeeeks xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Najlepsze było to, że o ile się nie mylę, Blair ściągnęła obrączkę, ale o pierścionku zaręczynowym już zapomniałaserenavdw napisał:brulion napisał:Mnie rozwala to, że w 1x07 to Dan zapalał świeczki a w 5x18 Blair Nie wiem jak to tłumaczyć ale chyba się komuś priorytety poprzestawiały xD
mnie rozśmieszyło to, że oni tak wszystko nerwowo i szybko robili. dobra, ściągam pierścionek, zapalam świeczki, wreszcie to zróbmy i miejmy już to za sobą - tak zrozumiałam zachowanie Blair ; ]
Swoją drogą szkoda, że Dan i Serena nie zrobili tego wtedy w pokoju Dana, można by wtedy walnąć słit paralelkę, że Dan i Blair zrobili to po raz pierwszy w tym samym czasie
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Ale w sumie jest paralela tylko nie mam do niej gifów Derena chciała w 1x07 ale przerwała im Vanessa i to też było takie "na szybko", z tym, że Dan nie był zadowolony z takiego mało romantycznego obrotu spraw (może dlatego że to był jego pierwszy raz ), a Dair przerwały samochody (które nie shipują Dair, bo opłacił je Chuckistan xDDD), a Dan nie miał nic przeciwko quickie
brulion napisał:Ale w sumie jest paralela tylko nie mam do niej gifów Derena chciała w 1x07 ale przerwała im Vanessa i to też było takie "na szybko", z tym, że Dan nie był zadowolony z takiego mało romantycznego obrotu spraw (może dlatego że to był jego pierwszy raz ), a Dair przerwały samochody (które nie shipują Dair, bo opłacił je Chuckistan xDDD), a Dan nie miał nic przeciwko quickie
hahahaha. Rozwaliłaś mnie Po tak długim celibacie to ja się wcale nie dziwię, że Danowi się spieszyło xD
tajemnicza- Liczba postów : 167
To teksty z live'a xDD O ile się nie mylę to autorstwa Żuri
Tak, to napisała Żuri, która w tym momencie przeszła samą siebiebrulion napisał:To teksty z live'a xDD O ile się nie mylę to autorstwa Żuri
Layla- Chair & Hyckie
LillyRose napisał:Tak, to napisała Żuri, która w tym momencie przeszła samą siebiebrulion napisał:To teksty z live'a xDD O ile się nie mylę to autorstwa Żuri
teks zasługuje na nagrodę Nie wiem, "riposta roku" czy coś w ten deseń
tajemnicza- Liczba postów : 167
A o opłaceniu przez Chuckistan to nie kto inny napisał?
PH2C- Liczba postów : 110
To chyba ja byłam, ale nie pamiętam, tyle emocji
Tak, to byłaś ty Lub Kasia, ale wydaje mi się, że jednak Ty xD
Layla- Chair & Hyckie
Dobra, teraz coś napiszę, ale za cholerę nie chcę żeby tak się skończyło.
Ten gif gdzie Blair stoi w sukni przed lustrem, a Dan za nią się patrzy skojarzył mi się z Rufly w 1x18. I patrzcie jak to się skończyło.. Niezła paralela, nie powiem. Była może gdzieś tutaj? ;d
Wcale tego nie napisałam xD
Ten gif gdzie Blair stoi w sukni przed lustrem, a Dan za nią się patrzy skojarzył mi się z Rufly w 1x18. I patrzcie jak to się skończyło.. Niezła paralela, nie powiem. Była może gdzieś tutaj? ;d
Wcale tego nie napisałam xD
Serena- Blairena & Chair
Nie oglądam Pamiętników, więc nie wiem, jak wygląda związek między Damonem i Eleną, ale to jest chyba w miarę dobre
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Layla- Chair & Hyckie
serenavdw było chyba było najlepsze jest to, że Dan napisał przysięgi i kilka razy stoi i czeka na Blair przy ołtarzu. no nie wiem nie wiem nie mówię już, że odjeżdżają na końcu razem dwa razy
Seth i Summer wzięli chyba ślub na koniec nie??? xD
LillyRose
mogą być podobni, ale chyba w innym wymiarze xD sam związek Deleny nie jest tak toksyczny jak Chair, a to osiągnięcie, bo przecież on jest wampirem chociaż who knows co będzie dalej widzę podobieństwo tylko w tym, że Chuck i Damon stali na straconej pozycji. ale Elena i Blair to nie wiem, chyba tylko w swojej głupocie momentami są podobne
LillyRose
mogą być podobni, ale chyba w innym wymiarze xD sam związek Deleny nie jest tak toksyczny jak Chair, a to osiągnięcie, bo przecież on jest wampirem chociaż who knows co będzie dalej widzę podobieństwo tylko w tym, że Chuck i Damon stali na straconej pozycji. ale Elena i Blair to nie wiem, chyba tylko w swojej głupocie momentami są podobne
Gigi- Gossip Dan & Girls
Nie, nie. Mi bardziej już Delena na Dair pasuje xD
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Gigi napisał:to kiedy ślub?? xDnieźle nie powiem
- Spoiler:
Do tego podciągnęłabym jeszcze Blair rzucającą za siebie tiarę i krzyczącą "I love NY"
Gigi napisał:to kiedy ślub?? xDnieźle nie powiem
- Spoiler:
Wyjaśnijcie mi, o co chodzi w tej paraleli bo nie czaję xD
Podejrzewam, że Dan tak często pojawiał się przy ślubnej B że ma oznaczać to ich ślub.
Gigi napisał:serenavdw było chyba było najlepsze jest to, że Dan napisał przysięgi i kilka razy stoi i czeka na Blair przy ołtarzu. no nie wiem nie wiem nie mówię już, że odjeżdżają na końcu razem dwa razy
LillyRose
Jaki związek? Przegapiłam coś?;D
Co do toksyczności:
- Spoiler:
- No nie wiem... Chuck przynajmniej nie zabił brata Blair.
A tak serio to nie bardzo rozumiem płaszczyznę porównania, bo mówimy o dwóch zupełnie innych rodzajach produkcji. Jasne, możemy zestawiać sceny i cytaty, ale nie całe związki, bo to po prostu niewykonalne porównać fantastykę do obyczajówki;)
I jeszcze jeśli chodzi o straconą pozycję - właśnie akurat tutaj Chair różni się od Deleny niesamowicie. Chair jest praktycznie od 1x07 kreowane jako główny związek, zarówno dla Chucka jak i Blair (do czasu DB oczywiście), a Delena przez bardzo długi czas pozostawała bardziej w sferze pragnień fanów niż właściwiej fabuły. DE jako para praktycznie nigdy nie zaistniało.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
bru xD chodzi o nawiązania do ich przyszłego ślubu na koniec serii Dan jako pan młody, Dan za rękę z Blair, Dan czekający na Blair na ołtarzu. razem odjeżdżają i stuff xD
oj Karo zaraz wywołasz poruszenie wśród fanów Deleny no tak
oj Karo zaraz wywołasz poruszenie wśród fanów Deleny no tak
- Spoiler:
- zabił xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 13 z 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Strona 13 z 24
Pozwolenia na tym forum: