Paralele i nawiązania
+61
TheBlairBitchProject
Klaudia
Ella
Edda
Aniula
s
endzioszka
Justyna
Ola
Kamila
Numb3r_Fourt33n
PH2C
Kate__895
mystique
amant
Citizen Erased
Blake
tajemnicza
Serena
Nika
netka
CallMeLady
turtle
Ginna
Karo
Monika
frejabeha
ronnie
gaspar
dzika
karolla
melanola
lalitaaa
brulion
Freya
aksunia
klaudyy
poster
joujou
Gigi
sund1ay
joanna1205
Ania_
kam1105
Lewandowska
xAaliyahxx
dzastulaa_
Magdafa
Żuri
Layla
Ewa
Jen
brolix
Ania
jeanne
Vivien
Kasia
Lise
Karolina
DairDreamer
Magda
65 posters
Strona 18 z 24
Strona 18 z 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Re: Paralele i nawiązania
Gigi napisał:z tego co pamiętam to sama Jenny zgodziła się na to.
Dair to jest big love story?? tak to może być podstawa. intelekt i wspólne zainteresowania. powiedziałabym, że całkiem dobra podstawa
i co po tym Chair endgame. żadnej wartości ani logiki to za sobą nie niesie. chemię niesie mi to naprawdę obojętne. jeżeli ktoś myśli, że rzucam hasła endgame na poważnie to uświadomię może, że nie. naprawdę od tego serialu nie zależy moje życie. a zgrywać się jest miło
kto powiedział, że od dawna było planowane?? z tego co pamiętam to Safran powiedział, że chcieli zrobić ten wątek w 3 sezonie i dlatego Dair wylądowało w tej samej szkole. ale odpuścili i woleli zrobić to powoli. imo jest powoli. sezon 4 to tylko przyjaźń i Dan zakochuje się powoli. cały rok!! rok a sezon piąty to coś więcej. też cały rok. są razem 6 odcinków. w porównaniu do nie wiem kilkudziesięciu odcinków innych par to malutko i wszystko jest naprawdę powoli.
Wylądowali na NYU, bo Yale nie dało zgody na kręcenie ponoć xD
A co do tego, czy się dzieje powoli: to jest serial. Według mnie nie może dziać się powoli, bo wszystkich trafiłby szlag, i tak się dziwię, że tak długo ciągnęli Dair zanim pozwolili im być razem. Kiedyś pisałam z koleżanką opowiadanie o takiej "big love" (gimnazjum, ahhh co za czasy xD) i ciągle przesuwałyśmy moment zejścia się, bo wcześniej musiało się zdarzyć milion innych ważnych rzeczy. I jak kiedyś sobie policzyłam, w którym rozdziale mniej więcej by się zeszli, to wyszło, że w 70. Także nie można robić tego tak, jak w świecie rzeczywistym, bo to jasne, że rzadko jest tak, że ludzie się poznają, idą dwa razy na kawę i nagle bzyk wielka miłość do końca życia, tyle, że w serialu nie ma miejsca na zabawy w kotka i myszkę jak Dair.
Paralela do Draco/Voldi mnie zabiła xDDD Zobaczycie, jeszcze się okaże, że Bart tak naprawdę ma horkruksy i dlatego przeżył wypadek ;DDDDDD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Jenny była stracona i wszyscy to wiedzieli. jasne, że to było przegięcie. ale nawet nie jest to w ten top przegięć tego serialu skreślać z tego powodu Dair to jest wielka przesada. podwójne standardy chyba
Blair z przyjaźnią też olśniło. 5 filmów to nic!! nienawidzę go. blablabla. gadaj dalej Blair kiedy twoje czyny pokazywały od dawna co innego.
łooo bru. serio?? pierwszy raz słyszę. ale to byłoby świetne <3 romans Dair w Yale
Blair z przyjaźnią też olśniło. 5 filmów to nic!! nienawidzę go. blablabla. gadaj dalej Blair kiedy twoje czyny pokazywały od dawna co innego.
łooo bru. serio?? pierwszy raz słyszę. ale to byłoby świetne <3 romans Dair w Yale
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
przeniosłam dyskusję do Dan & Blair.
Gigi- Gossip Dan & Girls
to jest super
[You must be registered and logged in to see this image.]
smart writing raz na pewien czas
smart writing raz na pewien czas
Gigi- Gossip Dan & Girls
Heh, myślę że czasami to kluczowe słowoSomeonelikeyou napisał:Rzeczywiście, czasami napiszą coś z sensem
Paralela z Voldim jest piękna. I pomysł z horkruksami jeszcze lepszy. Ku pełni szczęścia należałoby jeszcze pozbawić Barta nosa...
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Gigi- Gossip Dan & Girls
Przypomniało mi się właśnie coś, jak w 3x1 Chuck i Blair grają w gierki, a Serena później mówi do Blair 'Co się stanie, jeśli któregoś dnia nie dotrzesz na czas i on naprawdę kogoś pocałuje albo gorzej?', no i w 3x22 Blair nie zdąża...
Nawiązania Pilot - Finał są całkiem interesujące
Nawiązania Pilot - Finał są całkiem interesujące
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Właśnie się zastanawiałam, czy to nie to samo wdzianko Chyba rzeczywiście słaby budżet, a poza tym ta pidżamka (?) jakoś mi nie pasuje do prostytutki
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
nie nie. motyw jest taki, że najpierw wyciąga bieliznę, którą używała z Chuckiem i trzyma ją metry od siebie a potem wyciąga bieliznę, którą używała przy Danie i obmacuje ją xDD nie no nie wiem, ale tej drugiej nie kojarzę
Gigi- Gossip Dan & Girls
po ujęciu chyba ktoś patrzy na nich z góry. kiedyś to był Chuck. teraz?? Blair? chyba padnę xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:po ujęciu chyba ktoś patrzy na nich z góry. kiedyś to był Chuck. teraz?? Blair? chyba padnę xD
Ja bym padła jakby w tle leciało jeszcze Air - Photograph
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Może dają cover, tak samo jak z Young FolksVivien napisał:Gigi napisał:po ujęciu chyba ktoś patrzy na nich z góry. kiedyś to był Chuck. teraz?? Blair? chyba padnę xD
Ja bym padła jakby w tle leciało jeszcze Air - Photograph
Layla- Chair & Hyckie
Katefused napisał:Uznajmy to za ich wspólne hobby..
chyba Chuck mowil w 5x22, ze Blair lubi patrzec
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Layla- Chair & Hyckie
mam nadzieję, że ta wariatka nie popełni dwa razy tego samego błędu sasasa
Gigi- Gossip Dan & Girls
dobra paralela, dobra. wraca moja Blair <3
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
nie cieszcie się za szybko nigdy nie wiadomo czy czasami nie wraca od Dana, któremu też powiedziała ILY
padnę xD poza tym ja już chyba nie wierzę w żadne jej słowo nic nie przekreśla Dair endgame po takich manianach xD
padnę xD poza tym ja już chyba nie wierzę w żadne jej słowo nic nie przekreśla Dair endgame po takich manianach xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Biorąc pod uwagę, ze Dan pyta, czemu nie jest w stanie powiedzieć mu ILY, to jakoś nie mam powodów, by się nie cieszyć xD
ale ma inny strój, więc już mogła mu powiedzieć w innej scenie ha-ha!! nie no jaja sobie robię chyba xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 18 z 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Strona 18 z 24
Pozwolenia na tym forum: