Paralele i nawiązania
+61
TheBlairBitchProject
Klaudia
Ella
Edda
Aniula
s
endzioszka
Justyna
Ola
Kamila
Numb3r_Fourt33n
PH2C
Kate__895
mystique
amant
Citizen Erased
Blake
tajemnicza
Serena
Nika
netka
CallMeLady
turtle
Ginna
Karo
Monika
frejabeha
ronnie
gaspar
dzika
karolla
melanola
lalitaaa
brulion
Freya
aksunia
klaudyy
poster
joujou
Gigi
sund1ay
joanna1205
Ania_
kam1105
Lewandowska
xAaliyahxx
dzastulaa_
Magdafa
Żuri
Layla
Ewa
Jen
brolix
Ania
jeanne
Vivien
Kasia
Lise
Karolina
DairDreamer
Magda
65 posters
Strona 12 z 24
Strona 12 z 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Re: Paralele i nawiązania
Gigi napisał:Oli :* NIKT NIE POWIEDZIAŁ ŻE Chuck i Blair nie rozmawiali o filmach błagam.
Gigi napisał:eee przecież Chair nigdy nie gadało o filmach może raz
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać;D A teraz sobie idę, aczkolwiek dyskusja jest dobra, owocna, ważna i sądzę, że powinnyście ją kontynuować
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
sorry Karo MOŻE RAZ xD win
ta dyskusja jest bardzo owocna xD każdy swoje i każdy ogląda filmy i generalnie amen
ta dyskusja jest bardzo owocna xD każdy swoje i każdy ogląda filmy i generalnie amen
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Gigi napisał:sorry Karo MOŻE RAZ xD win
Ale wcześniej było, że 'nigdy' a jak mnie uczono w zerówce: 'pierwsze słowo do dziennika, drugie do śmietnika'! W dodatku osłabiłaś swoje 'raz' słowem 'może' więc już w ogóle wybór jest oczywisty.
Myślę, że nie dojdziecie do konsensusu w tej sprawie same. Może jakaś sonda uliczna? Może referendum? Cokolwiek wybierzecie, będę na bieżąco śledziła rozwój sytuacji. Jestem z wami dziewczyny, walczcie dalej.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
nienienie to oznacza że pomyślałam a to powinno chwalić się xD jesteś niedobra
No walczmy dalej xD Magda wrzuciła paralelę jak to powiedziała dotyczącą całej narracji czy coś a mi i tak dalej będziemy o tym czy Chair i Dair oglądają te filmy czy nie LOL
Kasia high five :*
No walczmy dalej xD Magda wrzuciła paralelę jak to powiedziała dotyczącą całej narracji czy coś a mi i tak dalej będziemy o tym czy Chair i Dair oglądają te filmy czy nie LOL
Kasia high five :*
Gigi- Gossip Dan & Girls
Że się włączę
Moim zdaniem zarówno fani Dair jak i Chair mają prawo do własnej opinii (odkrywcze xD) jak i do tworzenia paraleli do swojego shippu.
Wiadomo, że będą one robione pod konkretną parę i mogą znaleźć się tam nawet i naciągnięcia byleby tylko pokazać jak ta para jest fajnie zbudowana, jakie ma podstawy etc.
Wydaje mi się, że ta konkretna, o którą teraz idzie, nie jest wymierzona w Chair. Tak jak ktoś już napisał, to są tylko cytaty Blair, która wypowiadając te słowa, mówiła co by chciała mieć, czego jej brakuje. Autor paraleli skonstruował ją tak, aby pokazać, że wszystko to jest w Danie, ale to przecież nie znaczy, że części z tego nie mogła odnaleźć w Chucku czy nawet Louise.
Moim zdaniem zarówno fani Dair jak i Chair mają prawo do własnej opinii (odkrywcze xD) jak i do tworzenia paraleli do swojego shippu.
Wiadomo, że będą one robione pod konkretną parę i mogą znaleźć się tam nawet i naciągnięcia byleby tylko pokazać jak ta para jest fajnie zbudowana, jakie ma podstawy etc.
Wydaje mi się, że ta konkretna, o którą teraz idzie, nie jest wymierzona w Chair. Tak jak ktoś już napisał, to są tylko cytaty Blair, która wypowiadając te słowa, mówiła co by chciała mieć, czego jej brakuje. Autor paraleli skonstruował ją tak, aby pokazać, że wszystko to jest w Danie, ale to przecież nie znaczy, że części z tego nie mogła odnaleźć w Chucku czy nawet Louise.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Nie jest wymierzona? Zaczyna sie od Chair lol zreszta tak jak napisalam ja odnosze sie tylko do jednego obrazka. Reszta obrazkow mi dynda, ale nie bede dyskutowala, ze nie maja sensu..
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Gigi, nawet zareblogowałam to sobie dzisiaj na tumblr
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Dopóki się nie obrażamy dyskutować można na każdy temat nawet bezsensowny jeśli ktoś ma ochotę to ciągnąć.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Vivien napisał:
czyli tak jak mówiłam. każdy widzi to co chce zobaczyć. jeżeli ktoś uprze się, że chce Blair połączyć nawet z Rufusem, to znajdzie ku temu cytaty, wypowiedzi, zrobi odpowiednią paralelę. stąd różne naciągane obrazki ; ]
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
Nie, bo ten tekst o rączkach i kinie pokazuje to jak Blair wyobraża sobie związek i czego od niego oczekuje. Jasne, te słowa skierowane są do Chucka, ale chyba są stałymi pragnieniami Blair. Poza tym, równie dobrze można byłoby wstawić ten obrazek i połączyć go z hand-holdings Chair i ich rozmawianiem o filmach w 3. sezonie. Przecież punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i wiadomo, że paralele Dair będą skupione na Dair, a Chair na Chair.CallMeLady napisał:Nie jest wymierzona? Zaczyna sie od Chair lol zreszta tak jak napisalam ja odnosze sie tylko do jednego obrazka. Reszta obrazkow mi dynda, ale nie bede dyskutowala, ze nie maja sensu..
Moim zdaniem bezsensowne jest sprowadzanie każdej dyskusji do ataków na Dair czy Chair.
Aha, i piszę to jako fanka Chair.
Dobra, wracając do zasadniczego tematu:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Zabawne, że z Lily jest Chuck a nie Serena;D
I coś, co mnie naprawdę rani, ale wstawię, cieszcie się dairowcy:
Zabawne, że z Lily jest Chuck a nie Serena;D
I coś, co mnie naprawdę rani, ale wstawię, cieszcie się dairowcy:
sorry ale Lily ma gdzieś Serenę xD
Karo chyba nie widziałaś tego w takim razie
Karo chyba nie widziałaś tego w takim razie
Gigi- Gossip Dan & Girls
Lily miała zawsze więcej wyrozumiałości dla Chucka niż do swoich rodzonych dzieci
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
To co prawda nic nie wnosi do dyskusji, ale muszę napisać, że ten tekst o rączkach o kinie padł z ust Chucka W 2x22 co prawda Blair powiedziała, że to nie jest prawdziwy związek, jeśli nie można się trzymać za ręce, ale w tym samym odcinku zobaczyliśmy Chair trzymających się za rączkiVivien napisał:Nie, bo ten tekst o rączkach i kinie pokazuje to jak Blair wyobraża sobie związek i czego od niego oczekuje. Jasne, te słowa skierowane są do Chucka, ale chyba są stałymi pragnieniami Blair. Poza tym, równie dobrze można byłoby wstawić ten obrazek i połączyć go z hand-holdings Chair i ich rozmawianiem o filmach w 3. sezonie. Przecież punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i wiadomo, że paralele Dair będą skupione na Dair, a Chair na Chair.CallMeLady napisał:Nie jest wymierzona? Zaczyna sie od Chair lol zreszta tak jak napisalam ja odnosze sie tylko do jednego obrazka. Reszta obrazkow mi dynda, ale nie bede dyskutowala, ze nie maja sensu..
Moim zdaniem bezsensowne jest sprowadzanie każdej dyskusji do ataków na Dair czy Chair.
Aha, i piszę to jako fanka Chair.
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
LillyRose napisał:
To co prawda nic nie wnosi do dyskusji, ale muszę napisać, że ten tekst o rączkach o kinie padł z ust Chucka W 2x22 co prawda Blair powiedziała, że to nie jest prawdziwy związek, jeśli nie można się trzymać za ręce, ale w tym samym odcinku zobaczyliśmy Chair trzymających się za rączki
O tak, prawda. Po prostu pamiętałam tekst, a z dyskusji wywnioskowałam, że to były jej słowa.
Właśnie obejrzałam tą scenę i Blair mówiąc, że nie musimy robić takich rzeczy i jej mina sekundę przed sugeruje, że tego by właśnie chciała. A na pewno, żałuje że tak nie może być.
to jest dopiero paralela ahaha xD padłam.
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
awww <3
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Spoiler:
Po obejrzeniu tej paraleli zorientowałam się, co mi nie grało w ostatnim odcinku. Dair wyglądało jak quickie, a dla Dana seks miał przecież ogromne znaczenie Oj stacza się chłopak, stacza.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
a czy wtedy u Derenki był seks?? xD pierwszy raz było ze śniegiem?? nie pamiętam dobrze
poza tym come on. mają 21 lat a nie 16. spojrzenia na seks zmieniają się ahaha xD
poza tym come on. mają 21 lat a nie 16. spojrzenia na seks zmieniają się ahaha xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Pierwszy raz był ze sztucznym śniegiem To była chyba najromantyczniejsza scena seksu (powiedzmy ) w całej GGGigi napisał:a czy wtedy u Derenki był seks?? xD pierwszy raz było ze śniegiem?? nie pamiętam dobrze
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
brulion napisał:
- Spoiler:
Po obejrzeniu tej paraleli zorientowałam się, co mi nie grało w ostatnim odcinku. Dair wyglądało jak quickie, a dla Dana seks miał przecież ogromne znaczenie Oj stacza się chłopak, stacza.
Achh...to jest jednak przepaść. Derenka <3 Wtedy było wszystko tak piękne i dopracowane i wyszło wspaniale (i Dan jeszcze dbał o siebie ). Chyba czegoś podobnego się spodziewałam i tym razem,a wyszło bardziej w stylu Chucka niż Dana.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Uwielbiam tą scenę, uwielbiam ten odcinek <3 Derena..Wszystko było dla nich takie nowe, romantyczne, to było piękne, really.
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
kARO88 napisał:brulion napisał:
- Spoiler:
Achh...to jest jednak przepaść. Derenka <3 Wtedy było wszystko tak piękne i dopracowane i wyszło wspaniale (i Dan jeszcze dbał o siebie ). Chyba czegoś podobnego się spodziewałam i tym razem,a wyszło bardziej w stylu Chucka niż Dana.
no worries w następnym odcinku będziemy rzygać romantyzmem xD
Lil. dzięki. coś z tym śniegiem jest. wg mnie najromantyczniejszy jest snow kiss Nair :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 12 z 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Strona 12 z 24
Pozwolenia na tym forum: