Paralele i nawiązania
+61
TheBlairBitchProject
Klaudia
Ella
Edda
Aniula
s
endzioszka
Justyna
Ola
Kamila
Numb3r_Fourt33n
PH2C
Kate__895
mystique
amant
Citizen Erased
Blake
tajemnicza
Serena
Nika
netka
CallMeLady
turtle
Ginna
Karo
Monika
frejabeha
ronnie
gaspar
dzika
karolla
melanola
lalitaaa
brulion
Freya
aksunia
klaudyy
poster
joujou
Gigi
sund1ay
joanna1205
Ania_
kam1105
Lewandowska
xAaliyahxx
dzastulaa_
Magdafa
Żuri
Layla
Ewa
Jen
brolix
Ania
jeanne
Vivien
Kasia
Lise
Karolina
DairDreamer
Magda
65 posters
Strona 16 z 24
Strona 16 z 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
Re: Paralele i nawiązania
Ale przecież ostatni odcinek pokazał, że ona wciąż czuje się słaba. Czy to Chuck, czy Louis czy teraz Dan. Ja mam wrażenie, że ona myślała, że to Dan będzie gdzieś tam w jej cieniu, a ona będzie w tym związku tą bardziej popularną. No,ale że to wszystko potoczyło się inaczej to B. była wściekła. Ja dalej obstawiam swoje, że póki ona nie osiągnie czegoś sama ciągle będzie w cieniu i ciągle będzie sfrustrowana.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Ale spójrzmy prawdzie w oczy - co Blair może osiągnąć? Jakichś specjalnych talentów, to ona szczerze nie ma.
Żuri napisał:Ale spójrzmy prawdzie w oczy - co Blair może osiągnąć? Jakichś specjalnych talentów, to ona szczerze nie ma.
Nate jest redaktorem naczelnym więc...
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Gdyby nie to, że gdy pracowała w W, robiła to głównie ze względu na Chucka, mogłaby naprawdę daleko zajść. Niestety wtedy chciała w parę miesięcy dojść do tego, do czego normalnie dochodzi się w co najmniej kilka lat i nie wytrzymała, bo nikt by takiej presji ie wytrzymał. Dlatego ja jak najbardziej jestem za otwartym zakończeniem tego sezonu i mam nadzieję, że następny nie będzie się opierał głównie na jej trójkącie miłosnym, ale także na jej znajdywaniu siebie i ewentualnie karierze. W ostatnim odcinku powiedziała Danowi, że chce być odnaleziona i potrzebuje w tym jego pomocy, a niestety, żeby się naprawdę odnaleźć, nie powinna korzystać z pomocy żadnego faceta, tylko sama sobie z tym poradzić. Także ja trzymam kciuki, żeby Blair sama do czegoś doszła, i nie mam to na myśli bycie w świetle reflektorów, do czego ostatnio tylko dąży, ale o jakieś znaczące (jak na ten wiek) osiągnięcia. Dopiero wtedy, jak już będzie miała wszystko poukładane, niech zadecyduje z kim chce być, bo inaczej zawsze to facet będzie ją definiował, a tego, zdaje się nie chce.Żuri napisał:Ale spójrzmy prawdzie w oczy - co Blair może osiągnąć? Jakichś specjalnych talentów, to ona szczerze nie ma.
Przepraszam za offtop, paralele jak nic
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Ja bym była za tym, żeby Blair poszła w ślady mamy i odnalazła się w świecie mody. Jakoś pasuje mi do tej roli:) Niestety przez te wszystkie sezony tak na prawdę nie wiemy co Blair potrafi, a co nie, bo ostatnio to tylko dążyła do tego żeby o niej gadali i pisali, a tak na prawdę, szczególnie przy Louisie pisali o niej tylko dlatego, że miała zostać księżną, co tym bardziej doprowadziło do tego, że po rozstaniu z nim znaczy w tym wielkim świecie na prawdę niewiele. Szkoda. Wciąż liczę, że się jakoś odnajdzie i coś osiągnie na jakiejkolwiek płaszczyźnie i też sorry za off, już się zamykam
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
ejjj, sorry, ale ona ma 21 lata czy cos w ten densen! litosci, kim ona mialaby byc. do szkoly, a pozniej niech se i Hilary Secretary bedzie. Hilary bez porzadnego wyksztalcenie nie bylaby tym kim jest. tak samo wszystkie naczelne magazynow modowych zapewne zapierdzielaly jak woly, zeby byc kims. Blair, albo sie zabierze za robote i szkole, albo zawsze bedzie tylko laska faceta, czy to bedzie C, L czy D.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
To jest GG, tam szkoła i wykształcenie nie są w ogóle potrzebne, nawet Blair, dla której pójście do Yale było jednym z największych marzeńCallMeLady napisał:ejjj, sorry, ale ona ma 21 lata czy cos w ten densen! litosci, kim ona mialaby byc. do szkoly, a pozniej niech se i Hilary Secretary bedzie. Hilary bez porzadnego wyksztalcenie nie bylaby tym kim jest. tak samo wszystkie naczelne magazynow modowych zapewne zapierdzielaly jak woly, zeby byc kims. Blair, albo sie zabierze za robote i szkole, albo zawsze bedzie tylko laska faceta, czy to bedzie C, L czy D.
Layla- Chair & Hyckie
Nie widziałam jeszcze odcinka, ale znalazłam na tumblrze, więc pozwolę sobie wstawić:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ten sezon coraz bardziej przypomina sezon 2. Teraz tylko czekam na podobną sceną Chair, jak w 2x25. W tym przypadku nawet by mnie nie obchodziło, gdyby znowu scenarzyści nie wysilili się na jakiś nowy pomysł. Proszę bardzo, zrzynajcie xD
BTW. Nawet można powiedzieć, że jest nawiązanie do związku Nair, bo Nate w 2. sezonie też powiedział Blair, że ją kocha, a ona mu nie odpowiedziała xD
BTW. Nawet można powiedzieć, że jest nawiązanie do związku Nair, bo Nate w 2. sezonie też powiedział Blair, że ją kocha, a ona mu nie odpowiedziała xD
Layla- Chair & Hyckie
oh well xDD te potencjalne endgames Dana delikatnie mówiąc olewają go na początku chociaż I know jest chyba lepsze od okay xDD postęp
oh well xDD te potencjalne endgames Dana delikatnie mówiąc olewają go na początku chociaż I know jest chyba lepsze od okay xDD postęp
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
jak oglądnęłam tą scenę to od razu przypomniała mi się scena kiedy Dan wyznaje miłość Blair : ) dobra paralela ; ]
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
Gigi napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
moze nastepna dziewczyna mu odrazu odpowie
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
CallMeLady napisał:Gigi napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
moze nastepna dziewczyna mu odrazu odpowie
Vanessa chyba mu powiedziała ;D
Serena- Blairena & Chair
o kurcze a to nie było coś że kocha go jak przyjaciela czy coś?? xD to chyba jeszcze gorszy policzek
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:o kurcze a to nie było coś że kocha go jak przyjaciela czy coś?? xD to chyba jeszcze gorszy policzek
Dokładnie - zdaje się to było w szpitalu po wypadku Sereny . Dan ma po prostu fatalny timing, albo wypowiada te słowa ze złych powodów. U Sereny było to chyba wtedy, jak myślał, że jest w ciąży, u Vanessy, pod wpływem wypadku Sereny, a u Blair bo poczuł się niepewnie ze względu na Chucka. I za każdym razem klapa!
joanna1205- Chuck & Dan
- Liczba postów : 328
Tak, jako przyjaciela ale coś powiedziała haha
Serena- Blairena & Chair
Biedny Dan, ale moim zdaniem to jego wina. Jego "I love you" zawsze ma nieodpowiedni timing, i moim zdaniem niewłaściwe powody. Nie kwestionuję tego, że kocha Blair, bo myślę, że kocha. Po prostu to naprawdę był nieodpowiedni moment. Blair dopiero co zobaczyła zmartwychwstałego Barta, chyba nie można przejść nad tym do porządku dziennego ot tak xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Gigi napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Ja nie wiem, najpierw analogia do I love you/ Dan z Chair teraz analogia do Dereny... Może jeszcze niech Dan zaszyje serduszko w sweterku Blair, bo do Nair nie było analogii. Czy im się kończą pomysły? Bo to wszystko jest już wtórne. Do tego jeszcze DB to odbicie Rufly..
skończyły Dair niedługo powie ILY, Blair przyczepi serduszko do sweterka Dana. i ślub Dair w finale xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Kiedyś oglądałam jakiś wywiad, w którym Blake porównała Derenę do Rachel i Rossa i trzeba przyznać, coś w tym jest
Layla- Chair & Hyckie
Gigi napisał:skończyły Dair niedługo powie ILY, Blair przyczepi serduszko do sweterka Dana. i ślub Dair w finale xD
Hmmm, czy w ślubie, do którego była analogia Blair nie uciekła i nie rozwiodła się raz dwa? :>
Strona 16 z 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
Strona 16 z 24
Pozwolenia na tym forum: