Paralele i nawiązania
+61
TheBlairBitchProject
Klaudia
Ella
Edda
Aniula
s
endzioszka
Justyna
Ola
Kamila
Numb3r_Fourt33n
PH2C
Kate__895
mystique
amant
Citizen Erased
Blake
tajemnicza
Serena
Nika
netka
CallMeLady
turtle
Ginna
Karo
Monika
frejabeha
ronnie
gaspar
dzika
karolla
melanola
lalitaaa
brulion
Freya
aksunia
klaudyy
poster
joujou
Gigi
sund1ay
joanna1205
Ania_
kam1105
Lewandowska
xAaliyahxx
dzastulaa_
Magdafa
Żuri
Layla
Ewa
Jen
brolix
Ania
jeanne
Vivien
Kasia
Lise
Karolina
DairDreamer
Magda
65 posters
Strona 20 z 24
Strona 20 z 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Re: Paralele i nawiązania
[You must be registered and logged in to see this image.]
trololo po prostu
jezu.
jezu 2 xD
3.06 Blair schemes against Chuck to get her speech
5.21 Blair schemes to steal Dan’s spotlight
trololo po prostu
jezu.
jezu 2 xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Oj Gigi, co dają te paralele, zarówno Chair jak i Dair jest stracone. Niektóre faktycznie są dość trafione, ale niektóre dość naciągane
Go??- Gość
Tych dwóch sytuacji bym nie porównywała. Wątpię, czy Dan by tak samo zareagował, gdyby dowiedział się, że Blair wkręciła go w pocałunek z jakimś facetemGigi napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]3.06 Blair schemes against Chuck to get her speech
5.21 Blair schemes to steal Dan’s spotlight
trololo po prostu
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Marcik tylko tak wyżywam się
Lil to drugie za rękę kocham lol xD i w przeciągu 5 lat jeden film?? zawsze coś xD co jak co. nawet jak lubiłam Chair. to nigdy nie było ich thing
Lil to drugie za rękę kocham lol xD i w przeciągu 5 lat jeden film?? zawsze coś xD co jak co. nawet jak lubiłam Chair. to nigdy nie było ich thing
Gigi- Gossip Dan & Girls
Zawsze mnie zastanawia, czemu te szlachetne filmy są takim wyznacznikiem doskonałym. ;P
nie mówię, że są wyznacznikiem doskonałym. ale Chuck powiedział, że to nie jest ich thing a Blair to lubi wiadomo. ma na tym punkcie obsesje. nawet ostatnio jak dokonuje wyboru to nawija o tym jak kocha literaturę i filmy xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Kiedy Blair usłyszała, że Chuck chce z nią iść do kina, to jakoś nie padła z wrażenia, więc chyba nie był to ich pierwszy razGigi napisał:
Layla- Chair & Hyckie
5 lat. 5 lat 'dojrzewania' i dostajemy coś takiego. Nawet ujęcia identyczne... Jeżeli o mnie chodzi to mam po dziurki w nosie wszelkich paralel i chciałabym wreszcie znów oglądać serial a nie denny teleturniej pt. 'Gdzie to już widziałeś?'
5 lat. 5 lat 'dojrzewania' i dostajemy coś takiego. Nawet ujęcia identyczne... Jeżeli o mnie chodzi to mam po dziurki w nosie wszelkich paralel i chciałabym wreszcie znów oglądać serial a nie denny teleturniej pt. 'Gdzie to już widziałeś?'
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
LillyRose napisał:Kiedy Blair usłyszała, że Chuck chce z nią iść do kina, to jakoś nie padła z wrażenia, więc chyba nie był to ich pierwszy razGigi napisał:
Ale Chuck mail chyba racje, bo Blair jakos dlugo nie wytrzymala na samych filmach i trzymaniu sie za rece.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Karo. specjalnie to zrobili. rozwalili serial tymi paralelami tylko żeby ostatni był w klimacie 1. lol kogo ja oszukuję. nie będzie nawet bliski 1.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Paralele było w porządku dopóki trzeba było się ich doszukiwać, nie były takie oczywiste a nie jak teraz walą nimi po oczach.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Nawet charakterystyka postaci pasuje, heh.
No i akcja dzieje się w NYC.
No i akcja dzieje się w NYC.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
trochę długo jej zajęło wypowiedzenie właściwego imienia ;D
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
dlatego Dair to endgame
może w innym serialu xD
może w innym serialu xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
mystique napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
- Liczba postów : 107
3x19dzika napisał:
ta ostatnia scena, kiedy Blair wyjmuje sukienkę, który to był odcinek?
Layla- Chair & Hyckie
DairDreamer napisał:Porównanie jak diametralnie różnie można podnosić na duchu swoją
dziewczynę, podbudowując jej system wartości, który dodaje jej otuchy.
[You must be registered and logged in to see this image.]...
doe-eyed-girly-evil.tumblr
w świetlne finału takie rzeczy mnie po prostu bawią. no nie mogę
Gigi- Gossip Dan & Girls
[You must be registered and logged in to see this link.]
Jak teraz oglądam Blake, to nie mogę się nadziwić, jak zbrzydła, zaczyna przypominać mi kurę;P
A może mi wyjaśnić ktoś parelę na pierwszej stronie w pierwszym poście z tą świeczką, bo za Chiny nie wiem, o co w tym chodzi.
Jak teraz oglądam Blake, to nie mogę się nadziwić, jak zbrzydła, zaczyna przypominać mi kurę;P
A może mi wyjaśnić ktoś parelę na pierwszej stronie w pierwszym poście z tą świeczką, bo za Chiny nie wiem, o co w tym chodzi.
Edda- Liczba postów : 152
Edda. z tego co ja rozumiem to coś zakończyło się. świeczka gaśnie. Chair. i coś zaczyna się Blair zapala świeczkę. Dair.
w sumie żeby tak popatrzeć na to co było dalej. to faktem jest, że Chair nie wróciło do siebie na dobre od tamtego momentu. robili podchody ale nic xD z kolei Dair w sumie zaczęło się w 4 sezonie. chociaż szybko zamordowano ich
w sumie żeby tak popatrzeć na to co było dalej. to faktem jest, że Chair nie wróciło do siebie na dobre od tamtego momentu. robili podchody ale nic xD z kolei Dair w sumie zaczęło się w 4 sezonie. chociaż szybko zamordowano ich
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:Edda. z tego co ja rozumiem to coś zakończyło się. świeczka gaśnie. Chair. i coś zaczyna się Blair zapala świeczkę. Dair.
IMO o Dair można mówić w momencie gdy Blair uświadomiła sobie, że coś czuje do Dana, czyli w 5 sezonie dopiero, a nie w 4 gdy kochała Louisa i Chucka.
Ella- Chair & Chuck
- Liczba postów : 795
Ella ale Dair to nie tylko Blair surprise surprise ale też Dan. a Dan przyznał, że zaczął się zakochiwać w Blair podczas stażu
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 20 z 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Strona 20 z 24
Pozwolenia na tym forum: