Paralele i nawiązania
+61
TheBlairBitchProject
Klaudia
Ella
Edda
Aniula
s
endzioszka
Justyna
Ola
Kamila
Numb3r_Fourt33n
PH2C
Kate__895
mystique
amant
Citizen Erased
Blake
tajemnicza
Serena
Nika
netka
CallMeLady
turtle
Ginna
Karo
Monika
frejabeha
ronnie
gaspar
dzika
karolla
melanola
lalitaaa
brulion
Freya
aksunia
klaudyy
poster
joujou
Gigi
sund1ay
joanna1205
Ania_
kam1105
Lewandowska
xAaliyahxx
dzastulaa_
Magdafa
Żuri
Layla
Ewa
Jen
brolix
Ania
jeanne
Vivien
Kasia
Lise
Karolina
DairDreamer
Magda
65 posters
Strona 22 z 24
Strona 22 z 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: Paralele i nawiązania
Dair miało 1 szansę Chair 20?? no dobra niech będzie 15?? :> 10?? miłego oglądania :*
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Tak bo na pewno z Dair byłoby inaczej....nie oszukujmy się, wiedząc jak scenarzyści podchodzą do tego serialu jestem pewna, że gdyby wpadli na pomysł Dair wcześniej i byłoby więcej czasu byłoby to samo więc nie wiem po co się wykłócać ciągle. Trzeba się cieszyć, że fani Dair mają fajne wspomnienia i tyle, chyba lepsze to niż powtórka z Chair dla tych, którzy tak nie cierpią tej pary. Poza tym jak ktoś kibicuje Chair to ja nie mam z tym problemu, sama nie kibicuję chyba nikomu ale mam wrażenie, że niektórzy za bardzo wzięli sobie do serca kampanię antyChairowską i pokazanie innym, że temu związkowi nie powinno się kibicować.
Tym bardziej jak ktoś deklaruje, że nie będzie dalej oglądał, to dlaczego nie dać spokoju fanom Chair, którzy czekają na 6 sezon z nadzieją na zobaczenie szczęścia tej pary?
Tym bardziej jak ktoś deklaruje, że nie będzie dalej oglądał, to dlaczego nie dać spokoju fanom Chair, którzy czekają na 6 sezon z nadzieją na zobaczenie szczęścia tej pary?
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Georgina429 napisał:Tak bo na pewno z Dair byłoby inaczej....nie oszukujmy się, wiedząc jak scenarzyści podchodzą do tego serialu jestem pewna, że gdyby wpadli na pomysł Dair wcześniej i byłoby więcej czasu byłoby to samo więc nie wiem po co się wykłócać ciągle. Trzeba się cieszyć, że fani Dair mają fajne wspomnienia i tyle, chyba lepsze to niż powtórka z Chair dla tych, którzy tak nie cierpią tej pary. Poza tym jak ktoś kibicuje Chair to ja nie mam z tym problemu, sama nie kibicuję chyba nikomu ale mam wrażenie, że niektórzy za bardzo wzięli sobie do serca kampanię antyChairowską i pokazanie innym, że temu związkowi nie powinno się kibicować.
zgadzam sie, swiete slowa
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
Georgina429 napisał:Tak bo na pewno z Dair byłoby inaczej....nie oszukujmy się, wiedząc jak scenarzyści podchodzą do tego serialu jestem pewna, że gdyby wpadli na pomysł Dair wcześniej i byłoby więcej czasu byłoby to samo więc nie wiem po co się wykłócać ciągle. Trzeba się cieszyć, że fani Dair mają fajne wspomnienia i tyle, chyba lepsze to niż powtórka z Chair dla tych, którzy tak nie cierpią tej pary. Poza tym jak ktoś kibicuje Chair to ja nie mam z tym problemu, sama nie kibicuję chyba nikomu ale mam wrażenie, że niektórzy za bardzo wzięli sobie do serca kampanię antyChairowską i pokazanie innym, że temu związkowi nie powinno się kibicować.
ale ............ xD
Gigi napisał:mieli to w 3. szybko się rypło w 4 też próbowali. szybko byli na outcie w 5 też już uciekali i LOL nie. wypadek jak dla mnie za dużo prób. za dużo robienia widza w bambuko i generalnie NIE. ale co kto lubi :*
Gigi napisał:Dair miało 1 szansę Chair 20?? no dobra niech będzie 15?? :> 10?? miłego oglądania :*
serio. nie ogarniam
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi tylko, że ja nie ogarniam Ciebie czasem, ja nie lubiłam Dair w ogóle dlatego starałam się omijać tematy o nich żeby nie pisać negatywów i psuć humoru czy robić przykrości fanom tej pary. Odkąd jestem na tym forum mam wrażenie, że każde pozytywne akcenty Chair nie mogą obejść się bez twojej krytyki i negatywnego komentarza, niezależnie od tego czy to jest temat o odcinku, o Chair czy też paralelach. Okey to jest forum, tu się dyskutuje ale może czasem wstrzymać się i dać spokój fanom innej pary? Oczywiście jestem za obowiązywaniem takiej zasady w stosunku do wszystkich shippów
Nie wiem, może to tylko moje odczucie ale serio wydaje mi się, że żadna pozytywna wypowiedź, filmik czy paralela na temat Chair nie obeszła się bez Twojego odzewu. I nie chodzi mi o wszczynanie awantury tylko o to żeby dać fanom Chair trochę spokoju do radowania się ich (chyba) powrotem.
Nie wiem, może to tylko moje odczucie ale serio wydaje mi się, że żadna pozytywna wypowiedź, filmik czy paralela na temat Chair nie obeszła się bez Twojego odzewu. I nie chodzi mi o wszczynanie awantury tylko o to żeby dać fanom Chair trochę spokoju do radowania się ich (chyba) powrotem.
Justyna- Derena & Eden
Geo jestem eks sziperką Chair. w sezonie 1 i 2 inaczej gadalibyśmy a ja tutaj zawaliłabym wszystkich gifami proChair. co mi zostało po tej parze?? komedia czysta. i trudno mi powiedzieć coś dobrego o niej od 3 sezonu. pokaż mi coś co powiedziałam złego na Chair w odniesieniu do 1 albo 2 sezonu. nie mam prawo komentować?? muł od 3 sezonu imo. mówiłam to wiele razy. rozumiem, że można im kibicować z sentymentu. a to że wyśmiewam Blair, że wraca do Chucka albo Chucka, bo jest prawdziwym dżentelmenem lol to zasługa scenarzystów :>
co mam dobrego komentować o Chair w tym sezonie?? przeprosiny na plus Chucka. Blair i Chuck gadają sobie normalnie i plus. reszta dwa metry mułu. nie mówię już o odgrzewanym kotlecie. Blair masochistce i świętym Chucku to moje zdanie ofc
a to chyba norma. że boli mnie fakt jak marnują wszystkie postacie. a szczególnie jak marnują Chucka i Blair trzeci sezon już. więc kurcze. szkoda mi tego i tyle. pozostaje mi tylko śmiać się z tego i pukać się w głowę i przecież nikomu nie zabraniam kibicować Chair come on. każdy ma swój własny rozum xDD
okeeeej. love :*
co mam dobrego komentować o Chair w tym sezonie?? przeprosiny na plus Chucka. Blair i Chuck gadają sobie normalnie i plus. reszta dwa metry mułu. nie mówię już o odgrzewanym kotlecie. Blair masochistce i świętym Chucku to moje zdanie ofc
a to chyba norma. że boli mnie fakt jak marnują wszystkie postacie. a szczególnie jak marnują Chucka i Blair trzeci sezon już. więc kurcze. szkoda mi tego i tyle. pozostaje mi tylko śmiać się z tego i pukać się w głowę i przecież nikomu nie zabraniam kibicować Chair come on. każdy ma swój własny rozum xDD
okeeeej. love :*
Gigi- Gossip Dan & Girls
Dobrze nieważne, nie będę się sprzeczać bo widzę, że nie do końca mnie zrozumiałaś, nie twierdzę, że masz pisać cokolwiek dobrego na temat Chair bo jak wszyscy dobrze wiemy nie kibicujesz im od dawna, nie twierdziłam też, że pisałaś na nich coś złego w odniesieniu do 1 i 2 sezonu. Jedynie chciałam zauważyć, że nie "odpuścisz" żadnego pozytywnego komentarza na temat tej pary chociaż sama twierdzisz, że "co kto lubi" więc trochę nie czaje. Nie przekonało mnie Dair, nigdy nie rozumiałam fascynacji Nair ale nie atakuję każdej pozytywnej wzmianki na temat tych shippów.
Tyle z mojej strony
Tyle z mojej strony
Justyna- Derena & Eden
Geo. bo z pozytywnymi wzmiankami odnośnie sezonów 3-5 nie zgadzam się, dlatego nie odpuszczam jak to nazywasz mówię sorry, ale nie zgadzam się Blair nie jest coś tam blablabla. Chuck coś tam blablabla. ale zgadzałam się z wieloma osobami na temat Chair. nie róbmy ze mnie fundamentalistki xDD
zresztą od czasu do czasu wstawiam coś związanego z Chair i rzadko bywa to w dobrym znaczeniu, bo tak jest ostatnio w tym serialu. poza tym lubię pozgrywać się z Chair no i z tej maniany ostatnio
w temacie o filmach Chair wyraziłam swoje zdanie. jakie są najlepsze. nikomu nie narzucam swojego zdania. serio. nie wchodzę tam i nie wrzucam samych złych rzeczy. nie koszę pozytywnych komentarzy serio raz na pewien czas wstawię paralelę. czy tam wypowiem się na temat Chair. nie chodzę i nie śledzę wypowiedzi proChairowski i nie są one na moim radarze xD tak samo z tą paralelą. wstawiłam, bo uważałam, że dziewczyny przy Bassach marnie wyglądały. ktoś nie zgadza się i mówi do mnie, że można to naprawić. ja odpowiadam, że imo już nie. dyskutuję i całuję xD
poza tym come on. ani Dair ani Nair ani Derena ani nie wiem Lirt xD nie są tak kontrowersyjną parą jak Chair. nawet nie wiem jaka para w tv jest teraz bardziej kontrowersyjna
buziak :*
zresztą od czasu do czasu wstawiam coś związanego z Chair i rzadko bywa to w dobrym znaczeniu, bo tak jest ostatnio w tym serialu. poza tym lubię pozgrywać się z Chair no i z tej maniany ostatnio
w temacie o filmach Chair wyraziłam swoje zdanie. jakie są najlepsze. nikomu nie narzucam swojego zdania. serio. nie wchodzę tam i nie wrzucam samych złych rzeczy. nie koszę pozytywnych komentarzy serio raz na pewien czas wstawię paralelę. czy tam wypowiem się na temat Chair. nie chodzę i nie śledzę wypowiedzi proChairowski i nie są one na moim radarze xD tak samo z tą paralelą. wstawiłam, bo uważałam, że dziewczyny przy Bassach marnie wyglądały. ktoś nie zgadza się i mówi do mnie, że można to naprawić. ja odpowiadam, że imo już nie. dyskutuję i całuję xD
poza tym come on. ani Dair ani Nair ani Derena ani nie wiem Lirt xD nie są tak kontrowersyjną parą jak Chair. nawet nie wiem jaka para w tv jest teraz bardziej kontrowersyjna
buziak :*
Gigi- Gossip Dan & Girls
Dobra szczerze przyznaje, że trochę sobie Ciebie wyobrażałam jako antyfankę Chair, która wyśledza każde pozytywne wzmianki na ich temat i dusi je w zarodku ale skoro mówisz, że tak nie jest to ok Po prostu ja odnoszę takie wrażenie ale mylić się jest rzeczą ludzką
Dodam tylko, że mam ogromną, ogromną nadzieję, że fani Chair będą mogli zobaczyć wiele fajnych scen Chair w 6 sezonie Jeżeli ktoś widzi dla nich szanse i chce ich oglądać to trzymam kciuki żeby się po raz kolejny nie zawiódł.
Dodam tylko, że mam ogromną, ogromną nadzieję, że fani Chair będą mogli zobaczyć wiele fajnych scen Chair w 6 sezonie Jeżeli ktoś widzi dla nich szanse i chce ich oglądać to trzymam kciuki żeby się po raz kolejny nie zawiódł.
Justyna- Derena & Eden
nie wiem gdzie dać wiec wrzuce tu ;P
[You must be registered and logged in to see this link.]
zawsze gdy słysze tą piosenke przypomina mi, gdy Blair 'wybiera' Chucka jedzie do kasyna do niego i szczególnie "TONIGHT, WE ARE YOUNG" ;P
[You must be registered and logged in to see this link.]
zawsze gdy słysze tą piosenke przypomina mi, gdy Blair 'wybiera' Chucka jedzie do kasyna do niego i szczególnie "TONIGHT, WE ARE YOUNG" ;P
fanka2112- Chair & Henry
- Liczba postów : 118
[You must be registered and logged in to see this image.]
dirtyword- Blair & Serena
- Liczba postów : 43
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
L O L
xDD
Gigi napisał:ja nie głosowałam. ale fakt że Carrie/Big są bardzo popularni. to takie chyba stare krzesło xDD
Gigi napisał:na tumblr zawsze porównują Chair do nich albo do Deleny xDD czasami do Buffy/Spike to ostatnie bardzo trafne
xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:L O LGigi napisał:ja nie głosowałam. ale fakt że Carrie/Big są bardzo popularni. to takie chyba stare krzesło xDDGigi napisał:na tumblr zawsze porównują Chair do nich albo do Deleny xDD czasami do Buffy/Spike to ostatnie bardzo trafne
xDD
Wiedziałam, że post p.t. 'A nie mówiłam?' twojego autorstwa MUSI nastąpić prędzej czy później;)
Gigi- Gossip Dan & Girls
Myślę, że w Chair jest trochę Biga i Carrie. Szczególnie, jeżeli chodzi o ich ciągłe powroty i rozstania. I Carrie czasami była wrakiem kobiety przy Bigu... a Big niezłym dupkiem.
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Dan był Evą Blair Chair było szczęśliwe z kimś innym I guess
Gigi- Gossip Dan & Girls
[You must be registered and logged in to see this link.] my babies.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
brulion napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Porównanie Dereny do moich ukochanych Rossa i Rachel mnie zabiło:( Zdjęcia rzeczywiście bardzo podobne, ale jeśli chodzi o samą historię to nic z tych rzeczy. Ross nie spiknął się z Phoebe tak jak Dan z Blair;D W ogóle ciężko porównywać pełne żałosnych dramatów GG do Friendsów. Ale zdjęcia świetnie dobrane, to trzeba przyznać
Strona 22 z 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Strona 22 z 24
Pozwolenia na tym forum: