Paralele i nawiązania
+61
TheBlairBitchProject
Klaudia
Ella
Edda
Aniula
s
endzioszka
Justyna
Ola
Kamila
Numb3r_Fourt33n
PH2C
Kate__895
mystique
amant
Citizen Erased
Blake
tajemnicza
Serena
Nika
netka
CallMeLady
turtle
Ginna
Karo
Monika
frejabeha
ronnie
gaspar
dzika
karolla
melanola
lalitaaa
brulion
Freya
aksunia
klaudyy
poster
joujou
Gigi
sund1ay
joanna1205
Ania_
kam1105
Lewandowska
xAaliyahxx
dzastulaa_
Magdafa
Żuri
Layla
Ewa
Jen
brolix
Ania
jeanne
Vivien
Kasia
Lise
Karolina
DairDreamer
Magda
65 posters
Strona 21 z 24
Strona 21 z 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Re: Paralele i nawiązania
Gigi napisał:Ella ale Dair to nie tylko Blair surprise surprise ale też Dan. a Dan przyznał, że zaczął się zakochiwać w Blair podczas stażu
Gigi nie wiedziałam, że by mówić o związku to wystarczy, że jedna strona kocha.
A poważnie jeśli Dair oznacza nie parę, ale przyjaciół to się nie czepiam, bo faktycznie zaprzyjaźnili się w 4 sezonie.
Ella- Chair & Chuck
- Liczba postów : 795
obojętnie czy parę czy przyjaciół. ale coś tam zaczęło się. bo nawet kilka odcinków później całowali się więc xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Gigi napisał:obojętnie czy parę czy przyjaciół. ale coś tam zaczęło się. bo nawet kilka odcinków później całowali się więc xD
Więc? po pocałunku Blair zrozumiała, że kocha Chucka i to z nim chce być, więc jakie Dair?
Nie da się ukryć, że Dair było, ale nie w 4 sezonie, a dopiero w II połowie 5, a i tak szybko się skończyło.
Ella- Chair & Chuck
- Liczba postów : 795
więc chyba nie całowaliby się gdyby nie chcieli sprawdzić czy rzeczywiście jest coś więcej. więc coś zaczęło się czy przyjaźń czy zauroczenie czy romans. jak tam kto chce. więc już ok?? nie wiem o czym tu dyskutować
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi- Gossip Dan & Girls
Faktycznie, zestawmy szczęśliwe Dair, ze zdziwionym Chuckiem, jakie to miarodajne.
akurat chodzi mi o Blair bo obie sytuacje to jej wybór nie
Gigi- Gossip Dan & Girls
[You must be registered and logged in to see this image.]
carrie & big 1.06 | chuck & blair 1.07
first time in the back of a limo
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
coś w tym jest Ross i Rachel na końcu też mnie już irytowali na maksa
O M F G. ten serial xD dwóch Humphreyów przegrało LOL. i kocham tag:
#okay yes but lbr who really cares about continuity and things being well written and logic in general? #I say pander all day and all night and disregard any semblance of sense whatsoever! #besides brooklyn is gross
O M F G. ten serial xD dwóch Humphreyów przegrało LOL. i kocham tag:
#okay yes but lbr who really cares about continuity and things being well written and logic in general? #I say pander all day and all night and disregard any semblance of sense whatsoever! #besides brooklyn is gross
Gigi- Gossip Dan & Girls
No ok Bart i Lily vs. Chuck Blair trafne. Ale to drugie? Że dają sobie kasety / segregator? Naciągane mocno
O lol. o co chodzi z tą kaseta i segregatorem?:p też wybrałabym naszyjnik :D
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
lol. chyba chodzi o to jak wyglądają panie przy swoich mężczyznach totalnie zmarnowane na górze. na dole lepiej nie mówię już o kupowaniu miłości ale twarze mówią wszystko xD nie trudno chyba to widzieć. podobnie chyba jak w finale Lily/Blair i ich minki
Gigi- Gossip Dan & Girls
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
to jest jej sex face uczy się od Chandlera xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
mam tylko problem z tym kim Dan chciał żeby Blair była?? bo chyba to jest w kontekście pogoni za Chuckiem?? a w 2x21??
Gigi- Gossip Dan & Girls
2x21 a to nie było to że B pomogła czy tam obiecała pomóc van der Biltowi w przekonaniu Nate aby wybrał jakąś tam uczelnie w zamian za bycie świadkową na ślubie. I potem Nate poszedł się pożalić Chuckowi.....
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
no właśnie nie pamiętam dlatego pytam jaka paralela chyba że chodzi o żal że to paralela xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Tak, bo obrazki totalnie wyrwane z kontekstu idealnie odzwierciedlają cały obraz związków Chair i DairGigi napisał:lol. chyba chodzi o to jak wyglądają panie przy swoich mężczyznach totalnie zmarnowane na górze. na dole lepiej nie mówię już o kupowaniu miłości ale twarze mówią wszystko xD nie trudno chyba to widzieć. podobnie chyba jak w finale Lily/Blair i ich minki
poster- Chair & Chuck
- Liczba postów : 71
dlaczego w obu przypadkach panie nie są szczęśliwe jeżeli chodzi o Bassów. nie są to rzeczy na których zależałoby im w tamtym momencie. podchodziło bardziej pod ukrycie problemów świecidełkiem.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Tak, ale nie można przez pryzmat jakiejś sytuacji, gorszych chwil itp. oceniać całości związku. Blair była szczęśliwa z Chuckiem do czasu akcji z hotelem kiedy mówi, że Chuck ją zniszczył to chodzi głównie o ten motyw. Wczesnej może i mieli dziwne akcje, ale nie był to związek nieszczęśliwy. Poza tym mam wrażenie, że jakby chcieli to z łatwością mogliby stworzyć normalną parę tylko sami sobie na siłę mnożą głupie problemy jak pakt z Bogiem.
poster- Chair & Chuck
tylko, że te gorsze chwile trwają przynajmniej 3 sezony. 1 i 2 nie liczę, bo sama im kibicowałam. ale potem. po co w ogóle ich ciągle łączyć. trzeba było ich zrobić przyjaciółmi czy coś. potem do nich wrócić jako do pary. a nie ciągle to samo. nie ma już smaku. przejadło się.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Dlatego jestem za tym, żeby wreszcie zrobić z nich w 6. sezonie normalną parę. Bez ciągłych rozstań i powrotów, bez 'kocham Cię, ale nie możemy być razem', bez 'kocham Cię, ale puszczam Cię wolno', bez 'kocham Cię, ale Bóg mi nie pozwala z Tobą być'. Zwykły związek, tego oczekuję od następnego sezonu.
poster- Chair & Chuck
mieli to w 3. szybko się rypło w 4 też próbowali. szybko byli na outcie w 5 też już uciekali i LOL nie. wypadek jak dla mnie za dużo prób. za dużo robienia widza w bambuko i generalnie NIE. ale co kto lubi :*
Gigi- Gossip Dan & Girls
Dair rozsypało się jeszcze szybciej Dokładnie, ja tam przyzwyczaiłam się do Chair, shipuję ich i lubię ich razem oglądać
poster- Chair & Chuck
Strona 21 z 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Strona 21 z 24
Pozwolenia na tym forum: