Z którego odcinka jest ta scena/cytat?
+24
Kasia
Serena
lookx
Klaudia
netka
antiba
karolla
brulion
joujou
Edda
Layla
Paciok
Magdafa
Żuri
Citizen Erased
Karolina
jeanne
paulishta
Vivien
Lise
bulma201
MotherChucker
Ewa
Ania
28 posters
Strona 1 z 4
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Z którego odcinka jest ta scena/cytat?
Myślę, że temat się przyda
Nie mogę sobie przypomnieć, z którego odcinka jest ta scena: Blair była w łóżku, w swoim pokoju, weszła Serena, przysiadła się, chwilę porozmawiały i jak tylko S. wyszła spod kołdry wyłonił się Chuck Według mnie jedna z fajniejszych scen w serialu Wie ktoś może z którego odc.?
Nie mogę sobie przypomnieć, z którego odcinka jest ta scena: Blair była w łóżku, w swoim pokoju, weszła Serena, przysiadła się, chwilę porozmawiały i jak tylko S. wyszła spod kołdry wyłonił się Chuck Według mnie jedna z fajniejszych scen w serialu Wie ktoś może z którego odc.?
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Re: Z którego odcinka jest ta scena/cytat?
Super, dziękuję!
Swoją drogą, tak czytając różne wątki, podziwiam Was (forumowicze) jaką macie wiedzę! Chyba wiele razy oglądaliście GG, powtarzaliście fragmenty?
Swoją drogą, tak czytając różne wątki, podziwiam Was (forumowicze) jaką macie wiedzę! Chyba wiele razy oglądaliście GG, powtarzaliście fragmenty?
Ostatnio zmieniony przez Ania dnia Sro Sie 10, 2011 11:47 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ania- Chair & Kurt
Całę GG oglądane 3 razy a niektóre odcinki nawet po więcej
Teraz na TVN wszystko oglądam po raz 4
Mimo,że niby orientuje się w tym wszystkim,często podpowiadam znajomym co było kiedy to widzę,że na tle innych z tego forum wypadam słabiutko i mam zamiar się podszkolić
Teraz na TVN wszystko oglądam po raz 4
Mimo,że niby orientuje się w tym wszystkim,często podpowiadam znajomym co było kiedy to widzę,że na tle innych z tego forum wypadam słabiutko i mam zamiar się podszkolić
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ja tylko raz oglądałam całość, później sobie na youtube niektóre fragmenty przypominałam:) Ale chyba - mimo mojej dużej sympatii dla tego serialu - nie dałabym razy obejrzeć całości ponownie, bez żadnego "przewijania" do przodu niektórych fragmentów - chociażby przynajmniej części scen z Vanessą, spin-offów związanych z Lily - po prostu były sceny i wątki, których wolałabym nie oglądać po raz drugi Za to czekam na kolejne odcinki z niecierpliwością
Mały offtop - przepraszam
Ania- Chair & Kurt
Ja to już chyba się od tego za bardzo uzależniłam bo nawet moich rodziców zaczęłam wciągać w świat Plotkary więc coś nie tak ze mną
Ewa- Chair & Ness
Ja teraz oglądam na tvn A pamiętam, że jak obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu to byłam tak zaaferowana wydarzeniami, że opowiedziałam wszystko moim babciom!
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
Ja właśnie też oglądam na TVN
O to Ciebie też nieźle wciągnęło
O to Ciebie też nieźle wciągnęło
Ewa- Chair & Ness
Kolejne pytanie
Z którego odcinka jest scena, w której Serena mówi przyjaciołom o śmierci faceta, co Gerogina nagrała?
Z którego odcinka jest scena, w której Serena mówi przyjaciołom o śmierci faceta, co Gerogina nagrała?
Ania- Chair & Kurt
W siedemnastym odcinku pierwszego sezonu.
bulma201- Blair & Gossip Girl
- Liczba postów : 201
Woooow jak szybko dzięki!
Ania- Chair & Kurt
Ja też mam pytaanko... Z którego odcinka jest scena z Blair i Chuckiem, jak oni leżą w łóżku i Blair coś tam mówi, że ważne, że ma Chucka czy coś takiego?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
chyba o to chodziło
3x08
Ewa- Chair & Ness
A wie ktoś co to jest za piosenka?? Proszę o pomoc
Go??- Gość
Mika - I See You
bulma201- Blair & Gossip Girl
- Liczba postów : 201
GossipGirl - dzięki:)
Nie ma za co
To jedna z moich ulubionych
To jedna z moich ulubionych
Ewa- Chair & Ness
Ten odcinek wg był w całości udany. Był śmieszny, popychał akcję do przodu. Oby więcej takich odcinków i takich scen!
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Oby taki cał 5 sezon był. Ciekawy i wciągajacy jak w 1 i 2 sezonie:)
mam pytanie nie chodzi mi o scene a o cytat plotkary :p i teraz jak tu wytlumaczyc o jaki mi chodzi plotkara mowila cos o tym ze kazdy ma o poranku jakies marzenia czy tam plany ktore chcialby zeby sie spelnily :p wiem, wiem totalny chaos jest w mojej wypowiedzi moze ktos cos kojarzy mimo to?
paulishta- Liczba postów : 45
paulishta napisał:mam pytanie nie chodzi mi o scene a o cytat plotkary :p i teraz jak tu wytlumaczyc o jaki mi chodzi plotkara mowila cos o tym ze kazdy ma o poranku jakies marzenia czy tam plany ktore chcialby zeby sie spelnily :p wiem, wiem totalny chaos jest w mojej wypowiedzi moze ktos cos kojarzy mimo to?
Hmm, może chodzi Ci o 6 odcinek z 2 sezonu (New haven can wait)?
Rise and shine, early birds. Gossip Girl here. We all have dreams. Some good, some bad. Some fun and Freudian. And some are the dreams we've had our whole lives.
Jeszcze końcówka była adekwatna
Dreams. Everybody has them. Some good. Some bad. Some you wish you could forget. Sometimes you realize you've outgrown them. Sometimes you feel like they're finally coming true. And some of us just have nightmares. But no matter what you the dream, when morning comes, reality intrudes and the dream begins to slip away. Dream a little dream of me.
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
wydaje mi się że to było z 4 sezonu chyba bede musiala przejrzec wszystkie odcinki tak szybko ale dziekuje za pomoc
paulishta napisał:wydaje mi się że to było z 4 sezonu chyba bede musiala przejrzec wszystkie odcinki tak szybko ale dziekuje za pomoc
Może w takim razie któryś z tych?
Easy J:
They say life is full of suprises. That our dreams really can come true. Then again, so can our nightmares. Welcome home, Jenny Humprey. We've missed you.
Panic roomate:
A wise woman once said that every morning when you wake up you say a little prayer. After all, you never know what your day may hold.
Shattered Bass:
Good morning, Sleepyhead. Looks like 'dream until your dreams come true' wasn't such a good idea after all.
Tyle przychodzi mi do głowy, chyba że to nie był sezon 4 albo nie sam początek
Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Pon Sie 22, 2011 2:14 pm, w całości zmieniany 1 raz
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Jeanne dziekuje Ci jestes kochana znalazlas cytat ktory za mna tak chodzil to ten z Panic roomate nie wiem jak to zrobilas
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 1 z 4
Pozwolenia na tym forum: