Z którego odcinka jest ta scena/cytat?
+24
Kasia
Serena
lookx
Klaudia
netka
antiba
karolla
brulion
joujou
Edda
Layla
Paciok
Magdafa
Żuri
Citizen Erased
Karolina
jeanne
paulishta
Vivien
Lise
bulma201
MotherChucker
Ewa
Ania
28 posters
Strona 2 z 4
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Z którego odcinka jest ta scena/cytat?
paulishta napisał:Jeanne dziekuje Ci jestes kochana znalazlas cytat ktory za mna tak chodzil to ten z Panic roomate nie wiem jak to zrobilas
Your welcome Bardzo się cieszę, że mi się udało Haha mam swoje sposoby
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Gossip Girl zawsze coś mądrego powie:P
I ja mam jeszcze pytanko... W którym odcinku po raz pierwszy pojawiła się macocha Blair?
I ja mam jeszcze pytanko... W którym odcinku po raz pierwszy pojawiła się macocha Blair?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
macocha Blair? Nie przypominam sobie, żeby Blair miała macochę...Możesz bardziej sprecyzować?Może jakieś wydarzenie z nią czy cuś to postaram się pomóc
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Dobra, to nie jest macocha, tylko matka Louisa:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
To chyba 'teściowa' jeżeli już, a i to nie bardzo, bo B i L nie są jeszcze małżeństwem;) Ja niestety nie znam odpowiedzi na to pytanie.
Jak przeczytałam o macosze Blair, to pomyślałam, że nazwałaś tak żartobliwie Romana;)
Jak przeczytałam o macosze Blair, to pomyślałam, że nazwałaś tak żartobliwie Romana;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ja mam pytanie innego typu. Do jakiego filmu nawiązuje sen Chucka z 3 sezon, odcinek 18. Bo sny Blair zawsze były takie jak sceny filmów, a mnie zaciekawiło o co z tym chodzi
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Do jakiego filmu nawiązuje, nie mam pomysłu, jakby ktoś chciał przypomnieć sobie scenę
Zdaje mi się, że ten sen śni się Chuck'owi, ponieważ on żeby odzyskać hotel Empire spod władzy swojego wuja Jacka chciał aby Blair spędziła noc z nim. Nie pamiętam tylko w którym odcinku to się stało ale zdaje mi się, że tak 16-17. Mam wrażenie, ze w tym śnie Blair ma sukienkę tą co kupił jej niby Jack ale tak naprawdę to był Chuck....
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
Magdafa, ale dziewczynom chodziło o to do jakiego filmu może nawiązywać ten sen, a nie dlaczego się przyśnił Chuckowi;) Ja osobiście nie mam pomysłu jaki to może być film
Go??- Gość
Ja też nie mam pojęcia, ale to była fajna scena
Paciok- Liczba postów : 51
Dziewczyny, a pamiętacie może, w którym odcinku Blair po raz pierwszy przyznała się, że czuje coś do Chucka? Coś mi się kojarzy, że rozmawiała jeszcze z Sereną, która pytała się jej, czy ona coś naprawdę do niego czuje, a ona tak słodko zaprzeczała Kojarzycie taką scenę?
jeanne- Blair & Chair
jeanne napisał:Dziewczyny, a pamiętacie może, w którym odcinku Blair po raz pierwszy przyznała się, że czuje coś do Chucka? Coś mi się kojarzy, że rozmawiała jeszcze z Sereną, która pytała się jej, czy ona coś naprawdę do niego czuje, a ona tak słodko zaprzeczała Kojarzycie taką scenę?
To nie było wtedy, jak spowiadała się księdzu, a potem szła w tym olbrzymim płaszczu i okularach i ukrywała się przed światem?
Jeżeli dobrze rozumiem o co chodzi to zgadzam się z tym co powiedziała Żuri. A takie bardziej oficjalne oświadczenie tego może być w na początku odcinka 9 gdy B i S rozmawiają o tym,że B spała z C i nie widzi w tym nic złego
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Żuri napisał:
To nie było wtedy, jak spowiadała się księdzu, a potem szła w tym olbrzymim płaszczu i okularach i ukrywała się przed światem?
GossipGirl napisał:Jeżeli dobrze rozumiem o co chodzi to zgadzam się z tym co powiedziała Żuri. A takie bardziej oficjalne oświadczenie tego może być w na początku odcinka 9 gdy B i S rozmawiają o tym,że B spała z C i nie widzi w tym nic złego
Nie, chodzi mi po głowie jeszcze inna scena, kiedy taka zawstydzona Blair przyznaje się do tego, że zaczyna coś czuć do Chucka.. Nie wiem tylko, czy było to już w 1 czy może dopiero w 2 sezonie, ale będę musiała poszukać
jeanne- Blair & Chair
Nie, chodzi mi po głowie jeszcze inna scena, kiedy taka zawstydzona Blair przyznaje się do tego, że zaczyna coś czuć do Chucka.. Nie wiem tylko, czy było to już w 1 czy może dopiero w 2 sezonie, ale będę musiała poszukać
Mi chodzą po głowie odcinki 1x18 i 2x01 Myślę, że to tam była ta scena, ale nie jestem pewna
Go??- Gość
Jednak nie.. w sumie ta, o której myślę, była najbardziej zbliżona jest do rozmowy Blair z Danem z 2x08, o tym, że czuje coś do Chucka, tylko kompletnie nie umiem sobie przypomnieć, w którym momencie Serena zorientowała się, że Blair go kocha i z nią o tym rozmawiała..
jeanne- Blair & Chair
jeanne napisał:Jednak nie.. w sumie ta, o której myślę, była najbardziej zbliżona jest do rozmowy Blair z Danem z 2x08, o tym, że czuje coś do Chucka, tylko kompletnie nie umiem sobie przypomnieć, w którym momencie Serena zorientowała się, że Blair go kocha i z nią o tym rozmawiała..
Może chodzi ci o 2x07? Są tam dwie sceny rozmowy Blair i Sereny o Chucku. W jednej B. i S. są w garderobie B., która przymierza sukienkę od Chucka, którą jej dał, kiedy mieli razem lecieć do Europy. W drugiej są w restauracji i Serena zauważa, że Blair się uśmiecha, kiedy mówi o Chucku, a potem przychodzi Eric i przedstawia im swojego chłopaka.
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Z którego odcinka jest ten cytat?
Chuck.:Wracasz z zakupow bez toreb.
Kim jestes i co zrobilas z moja dziewczyna ?
Edda- Liczba postów : 152
Edda napisał:Z którego odcinka jest ten cytat?Chuck.:Wracasz z zakupow bez toreb.
Kim jestes i co zrobilas z moja dziewczyna ?
3x17
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
A pamiętacie może, z którego odcinka jest scena, kiedy Blair śni się, że jest z Chuckiem w limuzynie, budzi ją Dorota i mówi jej, żeby pamiętała, że Bóg zawsze patrzy?
Pamiętam, że to było w drugim sezonie i na początku odcinka.
W ogóle wszystkie sny Blair są genialne, muszę sobie kiedyś spisać po kolei kiedy który film z Audrey jej się śnił Pamiętam, że były Rzymskie Wakacje, Śniadanie u Tiffany'ego, Sabrina i jeden, którego tytułu nie znam (ten, w którym Audrey była niewidoma)
Pamiętam, że to było w drugim sezonie i na początku odcinka.
W ogóle wszystkie sny Blair są genialne, muszę sobie kiedyś spisać po kolei kiedy który film z Audrey jej się śnił Pamiętam, że były Rzymskie Wakacje, Śniadanie u Tiffany'ego, Sabrina i jeden, którego tytułu nie znam (ten, w którym Audrey była niewidoma)
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
sen o Chucku w limuzynie był w 2x8
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
[You must be registered and logged in to see this image.] z jakiego odcinka jest ten Dan ktoś wie?
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 2 z 4
Pozwolenia na tym forum: