Gossip Girl Acapulco
+29
shiva89
AliceHumphrey
Ania_
lana
Monika
Limka
Adrianna_
karolla
Sackville
fanka2112
desertrose
ronnie
Kasia
Gigi
Żuri
Layla
Ania
Lise
Karo
Freya
Karolina
Justyna
Wikusia
Vivien
Lewandowska
Joanna
Ola
brulion
April
33 posters
Strona 3 z 5
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gossip Girl Acapulco
To nie będzie to samo .. boooo nie będzie tam Doroty ! i wgl reprezentantki PL !
Wikusia- Chair & Chuck
- Liczba postów : 77
jesli pojawią sie napisy angielskie to na pewno ktos to przetłumaczy na polski xD dla pośmiania sie chociaz jeden odcinek bede oglądać ;D
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
April napisał:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Humphrey? monobrew? xD
fanka2112- Chair & Henry
- Liczba postów : 118
nie liczyłabym na angielskie napisy. wątpię, że nawet hiszpańskie będą. ale nie znam się na telenowelach i nie wiem czy wypuszczają hiszpańskie napisy zawsze czy nie. wątpię xd
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Zapowiada się na kompletną katastrofę
Ale też chętnie bym obejrzał pierwszy odcinek. Ale trochę to jednak pozmieniali, bo np. "Serena" przyjeżdża cabrioletem, a "Dan" policzkuje "Chucka" nad basenem czy gdzieś xD
I faktycznie widziałem też, że było wczoraj i kawałek dzisiaj trendem na Twitterze.
Ale też chętnie bym obejrzał pierwszy odcinek. Ale trochę to jednak pozmieniali, bo np. "Serena" przyjeżdża cabrioletem, a "Dan" policzkuje "Chucka" nad basenem czy gdzieś xD
I faktycznie widziałem też, że było wczoraj i kawałek dzisiaj trendem na Twitterze.
Sackville- Liczba postów : 27
wooow co za obsada! starsza, brzydsza wersja GG
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
No, po dokładnym obejrzeniu trailera jestem jednak pełen podziwu dla strony GG Acapulco. Wygląda wprost idealnie, jest taka luksusowa Tylko szkoda, że nie jest ogólnie dostępna, bo z tego co wyczytałem to Twitter ma służyć jako oficjalny blog XD
W ogóle jak to świadczy o tym serialu, skoro został z łatwością przerobiony na telenowele.
Jakby ktoś chciał to porównanie wyglądu bloga oryginalnej GG, a tej z wersji Acapulco:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Gómez Haro?? na zdjęciach jest podpisana López - Haro..
Joanna- Blair & Naley
Gómez - López co to za różnica... Większy problem jest taki, że dziewczyna kobieta jest paskudna i wygląda jakby miała 30 lat, a jak mniemam, gra nastolatkę.
W ogóle to GG Acapulco zapowiada się tragicznie. Cały ten blichtr GG zmieni się w totalny kicz. Absurdalne dramaty staną się jeszcze bardziej absurdalne. Romansów będzie pewnie z 10 razy więcej niż w oryginale (który przecież nie jest pod tym względem zbyt powściągliwy). Nie wiem w ogóle jaki jest cel robienia telenoweli na podstawie serialu, który w ostatnich latach sam stał się telenowelą, tyle że z może mniej drewnianymi aktorami i mniej tandetną otoczką.
W ogóle to GG Acapulco zapowiada się tragicznie. Cały ten blichtr GG zmieni się w totalny kicz. Absurdalne dramaty staną się jeszcze bardziej absurdalne. Romansów będzie pewnie z 10 razy więcej niż w oryginale (który przecież nie jest pod tym względem zbyt powściągliwy). Nie wiem w ogóle jaki jest cel robienia telenoweli na podstawie serialu, który w ostatnich latach sam stał się telenowelą, tyle że z może mniej drewnianymi aktorami i mniej tandetną otoczką.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:Gómez - López co to za różnica... Większy problem jest taki, żedziewczynakobieta jest paskudna i wygląda jakby miała 30 lat, a jak mniemam, gra nastolatkę.
Mają praktycznie gotowy scenariusz, więc po co się przemęczać i wymyślać coś nowego. GG ma dużo wątków typowych dla telenoweli: konflikty rodzinne, kasa, miłość, zdrady, sekrety. Nie muszą za bardzo nawet go przerabiać na swoje. No i fajnie jednak obejrzeć serial, w którym grają znani w danym kraju aktorzy, ta formuła się sprzedaje. :]
to chyba jakaś kpina.... ;/
to powstaje naprawde??
to powstaje naprawde??
Adrianna_- Dorota & Gossip Girl
- Liczba postów : 160
Adrianna_ napisał:to chyba jakaś kpina.... ;/
to powstaje naprawde??
Niestety. W lipcu premiera.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Oj tam oj, ogólnie z chęcią obejrzę 1 odcinek dla beki Co ludzie nie wymyślą :>
Wikusia- Chair & Chuck
- Liczba postów : 77
See you later, bitches… kisses, GG Acapulco! zamiast you know, you love me?! dzisas...
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Mnie z obsady jedynie w miarę pasuje ta cała Sofia, robi identyczne miny jak Blake
Myślę że jak już chcieli nakręcić gg acapulco na podstawie oryginału mogli trochę zmienić scenariusz.np.na końcu ostatniego odcinka, widzieliśmy ta cała grupkę młodzieży i szedł miedzy nimi "nowy" Dan, mogli sie jakoś pod to podpiąć ze skończył liceum w NY i spodobał mu sie ten cały świat gossipgirl, wrócił do Acapulco i postanowił ze stworzy tu swoja meksykańska wersje.A potem już mogli sobie zgapiac co chcieli i ile chcieli byle by poprostu to nie były te same postacie bo np.aktorka grająca Barbare (Blair) może nie podołać zadaniu i zniszczyć tą postać.
Myślę że jak już chcieli nakręcić gg acapulco na podstawie oryginału mogli trochę zmienić scenariusz.np.na końcu ostatniego odcinka, widzieliśmy ta cała grupkę młodzieży i szedł miedzy nimi "nowy" Dan, mogli sie jakoś pod to podpiąć ze skończył liceum w NY i spodobał mu sie ten cały świat gossipgirl, wrócił do Acapulco i postanowił ze stworzy tu swoja meksykańska wersje.A potem już mogli sobie zgapiac co chcieli i ile chcieli byle by poprostu to nie były te same postacie bo np.aktorka grająca Barbare (Blair) może nie podołać zadaniu i zniszczyć tą postać.
lana- Blair & Chuck
- Liczba postów : 328
Ja Pierdole!!! Dopiero teraz zauważyłam ten temat
Aż musiałam poszukać info na ten temat
Obsada po prostu debeściarska ...
a ta z tym swoim dziubkiem to już w ogóle pobija wszystko i wszystkich
HE HE Czekam z niecierpliwością na premierę Pamiętajmy śmiech to zdrowie
Aż musiałam poszukać info na ten temat
Obsada po prostu debeściarska ...
a ta z tym swoim dziubkiem to już w ogóle pobija wszystko i wszystkich
HE HE Czekam z niecierpliwością na premierę Pamiętajmy śmiech to zdrowie
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Mnie w tej wersji serialu najbardziej dobija postać Chucka. W meksykańskiej wersji zamiast "I am Chuck Bass" będzie "Mi nombre es Max Zaga" (czy jakoś tak). To mnie załamuje
A tak na marginesie jestem nowa (ale serial obejrzałam cały), wiec witajcie!
A tak na marginesie jestem nowa (ale serial obejrzałam cały), wiec witajcie!
o ile dobrze pamiętam to w lipcu ma miec premiere ;>
Joanna- Blair & Naley
Ten sam zwiastun, który wstawiany był wcześniej, ale z polskimi napisami.
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ciężko to skomentować... Czyli rozumiem, że ktoś to będzie tłumaczył? Fajnie by było, obejrzałabym z jeden odcinek, choć ogólnie strasznie to wygląda
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Moda w Gossip Girl
» Paralele i nawiązania
» Seria książek Gossip Girl
» Ulubione cytaty z Gossip Girl
» to już jest koniec nie ma już nic czyli Adiós Dan
» Paralele i nawiązania
» Seria książek Gossip Girl
» Ulubione cytaty z Gossip Girl