Gossip Girl Acapulco
+29
shiva89
AliceHumphrey
Ania_
lana
Monika
Limka
Adrianna_
karolla
Sackville
fanka2112
desertrose
ronnie
Kasia
Gigi
Żuri
Layla
Ania
Lise
Karo
Freya
Karolina
Justyna
Wikusia
Vivien
Lewandowska
Joanna
Ola
brulion
April
33 posters
Strona 4 z 5
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gossip Girl Acapulco
Myślałam, że zejdę z braku tlenu, jak zobaczyłam "Chucka"
Ale ta od Sereny nawet dobre miny robi
Ale ta od Sereny nawet dobre miny robi
Ola napisał:Czyli rozumiem, że ktoś to będzie tłumaczył?
Też mnie to rozwala.^^
Na Filmwebie aż 3 osoby zaznaczyły, że chcą zobaczyć ten serial.
Ostatnio zmieniony przez Limka dnia Pon Lut 25, 2013 6:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Ja chyba na razie nie będę marnować czasu na oglądanie tego zwiastunu.
Limka- Chair & Henry
Są nowe fotki z planu:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Sackville- Liczba postów : 27
o boże ;D
jakie buty ;D i te różowe spodnie "nowego Chucka"xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Żenada, a najgorsza jest podróba Sereny.
Limka- Chair & Henry
Joanna napisał:o boże ;D
Hah, różowe spodnie, ubiera się jak Ed
Widziałam zwiastun na jednym z blogów... Nie nie nie i jeszcze raz nie to nigdy nie bedzie to samo.. bardziej mi to podchodzi pod parodie..
neomi19901- Blairena & Chair
- Liczba postów : 61
pierwsza Blair była ładniejsza. Chuck wygląda jak gej zatrzaśnięty w solarium. Serena jak dziwka. czyli wszystko po staremu.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Podróba Chucka ma zdecydowanie za małą głowę
Oglądam jak nic, będzie się z czego pośmiać
Oglądam jak nic, będzie się z czego pośmiać
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Przeciez oni są za starzy do tych ról... ja tego nie widze naprawde:/ 30-sto latkowie w liceum
to nie jest nic nowego ze 30latkowie graja nastolatków, tylko w niektórych serialach za bardzo tego nie widać, a w telenowelach az za bardzo
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
może siedzą któryś rok w tej samej klasie:D
ale to w ogóle jest pewne, że oni będą chodzić do "naszego" liceum?
ale to w ogóle jest pewne, że oni będą chodzić do "naszego" liceum?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
tak wiem, że grają nawet w orginalnej plotkarze aktorzy byli wiele starsi od postaci.. ale nie rzucało się to w oczy tak jak tutaj...widzac zwiastun wygladało to na kolejna tandetną telenowele.
Nie ogarniam tego Lopez-Haro i Gomez-Haro. W zwiastunie jest Sofia Gomez-Haro, a na zdjęciach Lopez-Haro, a do tego na twitterze GGAcapulco tweetuje raz tak, raz tak ;o
+kolejne fotki:
btw. zauważyliście, że każdy ma na sobie coś różowego? Komiczne
+kolejne fotki:
- Spoiler:
- Eric Lopez-Haro
[You must be registered and logged in to see this image.]
Daniel Parra
Barbara Fuenmayor
Sofia i Liliana Lopez-Haro
Liliana Lopez-Haro
Leonora Fuenmayor
Leonora i Barbara Fuenmayor
Nico De La Vega
z planu
btw. zauważyliście, że każdy ma na sobie coś różowego? Komiczne
Sackville- Liczba postów : 27
najtandetniej chyba właśnie te mundurki wyglądają, a oryginalnej GG takie fajne mieli...
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Dan jest hot ;> ale na tej focie na plaży to wygląda jak playboy Chuck z sezonu 2 xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
ktoś ogląda?? ;D bo już kilka odcinków w Mex poszło ;> Chuckistan podobno ogląda na bieżąco i fappuje do meksykańskiego Chair aka Maxbary mwhahah. a koleś grający Chuckusia jest podobno jeszcze gorszy od Eda xD
Dan MEX jest hawt <3
Dan MEX jest hawt <3
Gigi- Gossip Dan & Girls
Nie, dziękuję, już wolałabym zacząć GG od nowa, ale na to też szkoda mi czasu. Chyba nawet 1 odcinka nie obejrzę, nie ma co...
Limka- Chair & Henry
Ja obejrzałam dwa odcinki, żeby zobaczyć jak to wygląda i podszkolić mój hiszpański... ale za szybko mówią ;pp Rozumiem może z 40% tego, co mówią, ale też dodają sporo angielskich słów.. nie mam zielonego pojęcia dlaczego, pewnie żeby było bardziej cool ;d Są już też angielskie napisy, robione przez fanów Chair ;p
Co do samego serialu to... jest śmiesznie ;d Dan jest hipsterem-surferem.. z pisarzem to on nie ma nic wspólnego. Humphrey'owie są właścicielami hotelu. Akcja dzieje się głównie na plaży i w hotelach. Aktorka grająca Sofię (Serenę) robi jeszcze lepsze miny niż Blake;) i chyba najbardziej przypomina oryginał ze wszystkich. Barbara (Blair) jest nijaka, dziwnie pruderyjna ;d Max (Chuck) jest prześmieszny w swoim zachowaniu i nawet chodzi podobnie jak Ed ;p Nico (Nate) wygląda jak milion dolarów ;p Lily ma zabójcze wyrazy twarzy. Dorota jest Dorotą... nic specjalnego. Największe zaskoczenie to Vanessa, fajna postać i super chemia z Marcelo (Rufusem) ;pp Emiliano (Bart Bass) jest koszmarny pod każdym względem, prawie jak prawdziwy Bart;) Eric mnie rozbrajał, taki blond elf dobra rada ;p I co mnie najbardziej denerwowało... głos GG jest fatalny.
Tutaj recenzja pierwszego odcinka z humorem.. [You must be registered and logged in to see this link.]
Podoba mi się to, że GG używa Twittera, ma sens ;pp Ogólnie... jest to uboższa, latynoska wersja GG. Wątki są podobne, niektóre teksty też. Szczerze mówiąc, to nastawiałam się na tragedię, ale nie jest aż tak źle ;dd
Co do samego serialu to... jest śmiesznie ;d Dan jest hipsterem-surferem.. z pisarzem to on nie ma nic wspólnego. Humphrey'owie są właścicielami hotelu. Akcja dzieje się głównie na plaży i w hotelach. Aktorka grająca Sofię (Serenę) robi jeszcze lepsze miny niż Blake;) i chyba najbardziej przypomina oryginał ze wszystkich. Barbara (Blair) jest nijaka, dziwnie pruderyjna ;d Max (Chuck) jest prześmieszny w swoim zachowaniu i nawet chodzi podobnie jak Ed ;p Nico (Nate) wygląda jak milion dolarów ;p Lily ma zabójcze wyrazy twarzy. Dorota jest Dorotą... nic specjalnego. Największe zaskoczenie to Vanessa, fajna postać i super chemia z Marcelo (Rufusem) ;pp Emiliano (Bart Bass) jest koszmarny pod każdym względem, prawie jak prawdziwy Bart;) Eric mnie rozbrajał, taki blond elf dobra rada ;p I co mnie najbardziej denerwowało... głos GG jest fatalny.
Tutaj recenzja pierwszego odcinka z humorem.. [You must be registered and logged in to see this link.]
Podoba mi się to, że GG używa Twittera, ma sens ;pp Ogólnie... jest to uboższa, latynoska wersja GG. Wątki są podobne, niektóre teksty też. Szczerze mówiąc, to nastawiałam się na tragedię, ale nie jest aż tak źle ;dd
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Moda w Gossip Girl
» Paralele i nawiązania
» Seria książek Gossip Girl
» Ulubione cytaty z Gossip Girl
» to już jest koniec nie ma już nic czyli Adiós Dan
» Paralele i nawiązania
» Seria książek Gossip Girl
» Ulubione cytaty z Gossip Girl