Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters
Strona 1 z 15
Strona 1 z 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Czego najbardziej zazdrościsz A?
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
Zabieram się za oglądanie skoro wreszcie
- Spoiler:
- Wren wrócił.
Ostatnio zmieniony przez Karolina dnia Czw Mar 21, 2013 8:41 pm, w całości zmieniany 1 raz
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
Odcinek bardzo mi się podobał!
- Spoiler:
- Dobrze, że pojawił się Wren <3 i Melissa. Też uważam, że Aria bardziej pasuje do Wesleya niż do Ezry. Nie rozumiem czemu Cece okłamała Arie mówiąc, że już do nich nie wróci, bo odholowali jej auto. Chciała ich po prostu zostawić samych, czy miała inne plany... ? Scena z dwoma A. na końcu świetna.No i ważne pytanie. Gdzie Jason i czemu uciekł? Pewnie boi się, że ktoś chce go zabić (jak powiedział Emily), albo po prostu chodzi o coś innego.
A mnie się odcinak podobał mniej niż poprzedni.
Tzn. niby było ok, ale zabrakło tych emocji, które pojawiły się ostatnio. Dopiero ostatnie 10 minut naprawdę mnie ruszyło.
Tzn. niby było ok, ale zabrakło tych emocji, które pojawiły się ostatnio. Dopiero ostatnie 10 minut naprawdę mnie ruszyło.
- Spoiler:
- Największy plus to oczywiście Wren, nawet nie wiedziałam, że tak bardzo brakowało mi tego akcentu;) Bardzo interesująca jest wg mnie znajomość CeCe i Melissy. Jeśli chodzi o Jasona to nie sądzę, żeby sam uciekł, stawiałabym raczej, że został 'porwany'. Akcja z windą była niezła. Poza tym podobały mi się też sceny Hanny i Caleba. Szkoda, że ten ojciec jest jednak draniem:( Aria i bracie Fitzgerald (co za absurd z tym nazwiskiem, wciąż mnie to rozpieprza) mnie jakoś średnio porywa. Ezrę kiedyś uwielbiałam, ale odkąd stał się kapciem przykro na niego patrzeć, a Wes jest taki-sobie. Szkoda, że scenarzyści nie znajdą Arii jakiegoś naprawdę fajnego faceta. Spencer-wariatka zaczyna się już robić naprawdę męcząca i żałosna. Nawiasem mówiąc, największe mózgi w szkole zadają sobie 'super-trudne' zagadki o traktat wersalski i wojnę peloponeską? Czasami naprawdę ciężko jest ignorować stereotyp, że Amerykanie to idioci...
Mam nadzieję, że
- Spoiler:
- nie zmierza to do wersji z książki. Tam Hanna była w psychiatryku i poznała jakąś walniętą dziewczynę, która była współlokatorką siostry bliźniaczki Ali.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Widziałam dwa odcinki naraz, bo w zeszłym tygodniu byłam zbyt zaaferowana egzaminem, żeby pamiętać o PLL
- Spoiler:
Wątek Haleb straaaaasznie nudny i przewidywalny. Jak zobaczyłam tego wujka, od razu wiedziałam, co jest grane. Niepotrzebnie w ogóle ciągną ten wątek Caleba, zupełnie nie pasuje do reszty serialu, robi z niego tanią telenowelę. Do tego nie wydaje wam się, że od kiedy Caleb w 2 sezonie wrócił do Hanny, zrobiły się z niego strasznie ciepłe kluchy? Wykastrowali go niesamowicie. Mogliby pociągnąć wątek z nim i Paige vs. Mona, zamiast wciskać nam kolejną postać, która na pewno ma coś wspólnego z A xD
Wizja Emily - zieeeew. Oczywiście żadnych odpowiedzi, a mnóstwo nowych pytań. Już bardziej mnie zaciekawił flashback Jasona. Melissa i CeCe? Wybuchowy duet, nie powiem. Ale akcja z windą była świetna. Emilka nam się rozkręca, jeśli chodzi o aktorstwo. Tylko po cholerę ktoś porwał Jasona xD
Aria/Wes - no wszystko spoko, słodziaki z nich, ale całkiem z dupy ten wątek. Akcja z rozlanym winem - nie wiadomo po co i dlaczego. Ale shipuję ich, skoro nie ma szans na Noel/Aria :/
Spencaaah - mrrrr <3 Podoba mi się jej bycie krejzolką, no i WREN <3 Bardzo dobrze napisany wątek, zastanawiałam się już od dłuższego czasu, kiedy któraś z nich pęknie.
Najgorszym wątkiem sezonu zostaje ciąża Ali oraz powrót Wildena. Bleeeeh.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Co do tej akcji z winem to też nie wiem o co chodziło, cały czas czekałam co z tego wyniknie, myślałam, że z jakiegoś ważniejszego powodu był ten moment wprowadzony. Niestety się nie doczekałam
Justyna- Derena & Eden
Mi się odcinek w sumie podobał
W ogóle dzisiaj skończyłam po raz drugi oglądać PLL, chciałam sobie odświeżyć, bo koleżanka zaczęła oglądać i zaczęłam się łapać na tym, że niektórych wątków nie pamiętam
- Spoiler:
- Oczywiście wątek Caleba dalej mnie nudzi, najpierw matka, teraz ojciec, ciekawe jakich członków rodziny Caleb jeszcze pozna - zaginione rodzeństwo? kuzynka??
"Wycieczka" Jasona i Emily bardzo fajna, nawet przez jakąś chwilę żałowałam, że Em nie jest hetero xD poza tym nie wkurza mnie jak kiedyś. Według mnie Jason sam zwiał ze strachu, że go ktoś w szpitalu sprzątnie.
Spencer i Wren też ok, chociaż ona działa mi już na nerwy tym swoim dołem. Jakby nie mogła od razu dziewczynom powiedzieć -.- Co do Wrena to go oczywiście uwielbiam, ale hm wolałabym, żeby odgrywał jakąś większą rolę, a nie pojawia się i znika.
Ciekawe co Cece knuje pewnie dowiemy się dopiero w ostatnim odcinku -.- no i Wilden, chociaż w PLL już chyba tak jest, że jak kogoś nam na tacy podają i dziewczyny zaczynają podejrzewać to potem się okazuje całkiem inaczej
W ogóle dzisiaj skończyłam po raz drugi oglądać PLL, chciałam sobie odświeżyć, bo koleżanka zaczęła oglądać i zaczęłam się łapać na tym, że niektórych wątków nie pamiętam
- Spoiler:
- Toby w ogóle mi na pomocnika A nie pasuje :/ biorąc pod uwagę wszystkie sezony, a nie to jego dziwaczne zachowanie w tym co teraz leci. Wiadomo, będą nam wciskać, że od początku był w A-teamie, tak jak Plotkara w GG haha (chociaż nie śledzę dokładnie wywiadów z autorami PLL, może mówili, że dopiero teraz dołączył...).
Poza tym teraz inaczej się moja sympatia wobec dziewczyn rozkłada. Kiedyś było Spencer, Aria, Hanna, Emily - teraz Spencer, Hanna/Emily i ostatnia Aria, której naprawdę nie umiem znieść
Dostałam jakiejś obsesji i ciągle myślę o tym kto zabił Ali, kto jest głównym A, kto należy do A-Teamu itd. i cały czas się boję, że wyjdzie na to, że Alison jakimś cudem żyje albo ma tą nieszczęsną bliźniaczkę... to by było całkowite rozczarowanie :/
Póki co moim ulubionym typem głównego A był Wren, no ale to już odpada - chyba, że faktycznie lata po mieście w czerwonym płaszczyku i blond peruce no, ale może jeszcze jest szansa, żeby był jednym z pomocników.
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
3x19.Marta napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Wie ktoś, z którego to odcinka?
- Spoiler:
- Świetny odcinek!
Ezria. <3
Wrencer. <3
Dziewczyny nareszcie się dowiedzą o Toby'm.
Aria ślicznie wyglądała w tym odcinku, Melissa też, przekonałam się do jej nowej fryzury, chociaż i tak wolę ją w długich.
Paily mnie nudzi.
Biedna Ashley. Ale w sumie fajnie, jakby się pozbyli w końcu Wildena, bo to strasznie wkrurzająca postać.
Nie lubię też Shany.
Chciałam jeszcze zapytac o piosenkę, która leciała, jak była scena w samochodzi Paige, kiedy Em i Hanna z nią wsiadły. Wie ktoś?
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
[You must be registered and logged in to see this link.] jak on shippuje Wrencer.. kocham go
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Nie mogę z tego, że komentował odcinek na żywo na twitterze Co za człowiek, fan nr 1Kasia napisał:[You must be registered and logged in to see this link.] jak on shippuje Wrencer.. kocham go
Haha <3 Biorę go w ciemno
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Dziewczyny, Julian nas kocha xD
On jest taki kochany... <3
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
On jest taki kochany... <3
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Obejrzałam odcinek. Taki sobie w sumie ale Wrencer cudni♥ Julian jest moim bohaterem, Wrencer musi być endgame mając takiego ambasadora!
Też sądzę, że nowy odcinek taki sobie, ale Wrencer rekompensuje wszystko <3
Trochę nie ogarniam słów Melissy do Spencer (dotyczących Wrena), że lepiej być samotnym niż obracać się w złym towarzystwie (czy coś w tym stylu). Pewnie niedługo dowiemy się o jego jakiejś ciemnej stronie
Trochę nie ogarniam słów Melissy do Spencer (dotyczących Wrena), że lepiej być samotnym niż obracać się w złym towarzystwie (czy coś w tym stylu). Pewnie niedługo dowiemy się o jego jakiejś ciemnej stronie
Pewnie tak, skoro już nas nim straszą od jakiegoś czasu. Szczerze mówiąc zaczyna mnie powoli denerwować to, że żadna postać w tym serialu nie może zostać do końca pozytywna i wykluczona z podejrzeń. Prędzej czy później okazuje się, że każdy ma coś na sumieniu. Nieco to naciągane wg mnie i w sumie zbędne, i tak jest milion kandydatów na A, więc jeden Wren w tę czy w tę nie robi wielkiej różnicy...
Julian Morris - oficjalny prezes fanclubu Wrencer.
- Spoiler:
- Ktoś zginie w najbliższym odcinku. Mam nadzieję, że nie będzie to Jason.
desertrose napisał:
- Spoiler:
Ktoś zginie w najbliższym odcinku. Mam nadzieję, że nie będzie to Jason.
- Spoiler:
- Może Cece? za to, że tak dużo powiedziała.
Ja dopiero obejrzałam 3x20 i stwierdzam, że ten serial jest coraz bardziej pokręcony Psycho Wilden grożący Ashley, która go potrąca i ucieka a potem wraca tam z Hanną to już trochę przesada. Jakoś mnie zirytowała ta cała akcja. Tym bardziej, że nie mam pojęcia o co w końcu Wildenowi chodzi, czy naprawdę jest winny czy tylko boi się niepotrzebnych plotek.
Wrencer zdecydowanie największym plusem odcinka!
Emilka ostatnio nie irytuje mnie tak bardzo, podoba mi się, że zaczęła działać i próbuje dowiedzieć się prawdy.
Justyna- Derena & Eden
- Spoiler:
- Toby nie żyje? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Jestem przekonana, że Mona jakoś to wymyśliła, żeby zmylić Spence i dziewczyny. No, bo to, że Toby ma być później wynika chociażby ze spoilerów... W sumie nie wiem, czy chcę, żeby umarł, nie lubię go, ale chyba jest ciekawiej, jak jest w serialu.
Emilka wyjątkowo mnie denerwowała w tym odcinku, o ile w poprzednich była znośna, to tu nie mogłam jej strawić.
Zaczynają mnie wkurzać włosy Spencer. -,- I to, że trafiła do Radley, jeden z najgorszych pomysłów w serialu.
Aria niech lepiej zerwie z Ezrą, widać, że w tej sytuacji ich związek nie ma sensu, zawsze im shipowałam, ale to już nie to samo, co kiedyś...
O wątku Ashley, Wildena, Hanny sama nie wiem, co myśleć, pewnie Wilden żyje.
Tyle, odcinek taki sobie.
Szkoda, że nie było Alison ani Wrena.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
- Spoiler:
- Błagam, niech okaże się, że koleś w kasku to Toby!! Nie będę musiała już patrzeć na jego twarz i 'zabójcze' spojrzenie.
Nie lubię Arii kiedy jest z Ezrą. Laska jest od niego uzależniona, nie potrafi samodzielnie myśleć. Widać, że jej bardziej zależy na tym związku i chce mu się przypodobać - jak opieka nad Malcolem. Co to w ogóle miało być? I jeszcze te wyrzuty sumienia, gdy spadł z łóżka? No błagam... I od kiedy z taką małą raną jedzie się do szpitala? Cały wątek syna Ezry jest beznadziejny.
Ciekawe kim jest chłopak, który podaje się za kolegę Tobiego. Emily jest głupia, że nie przycisneła go do muru, gdy okazało się, że zna jej imię. Pewnie okaże się, że jest mordercą Ali
Sory, ale zamiast dzwonić na policję w sprawie Wildrena, Ashley słucha się córki. Przecież miały dowody na to, że jej groził. Każda sprawa w sądzie skończyłaby się dla niej wygraną, ale nie najlepiej utopić dowód uniewinniający w jeziorze...
Ten serial staje się coraz głupszy. Też macie takie wrażenie?
Strona 1 z 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars
» Czego nie znosimy
» Czego słuchasz w tej chwili?
» A kogo/czego... nie lubimy?
» Pretty Little Liars
» Czego nie znosimy
» Czego słuchasz w tej chwili?
» A kogo/czego... nie lubimy?
Strona 1 z 15