Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters

Strona 3 z 15 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next

Go down

Czego najbardziej zazdrościsz A?

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_lcap3%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_rcap 3% 
[ 5 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_rcap 6% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_lcap14%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_rcap 14% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_lcap1%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_rcap 1% 
[ 2 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_lcap4%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_rcap 4% 
[ 7 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_rcap 6% 
[ 9 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_lcap17%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_rcap 17% 
[ 27 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_lcap24%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_rcap 24% 
[ 37 ]
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_lcap8%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Vote_rcap 8% 
[ 12 ]

Wszystkich Głosów : 157

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by Limka Pią Mar 08, 2013 6:05 pm

Zdecydowanie wolę ją w blondzie.
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Liczba postów : 373

Powrót do góry Go down

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 3 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by Joanna Pią Mar 08, 2013 7:29 pm

odkąd ścieła włosy wygląda niekorzystnie.. ;/ a przefarbowanie to tylko pogorszyło..
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Mar 09, 2013 4:17 pm

Obejrzałam właśnie ostatni odcinek. Szału nie ma. Spence-wariatka jest mega-nudna, wieczne problemy z Wildenem i diaboliczną Moną są nudne, wychodzący na każdym kroku idiotyzm dziewczyn (chcesz samochód i będzie spokój? sorka, ale zatopiłam go już w jeziorze...) też jest nudny, a do tego denerwujący. Toby pewnie żyje co mnie załamuje. Niech już się powoli rozkręcają przed finałem bo jak tak dalej pójdzie to prędzej usnę przy kolejnym odcinku niż go obejrzę do końca.

PS. Dobrze pamiętam, że finał ma być jakiś dłuższy czy coś sobie wymyśliłam?
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Sob Mar 09, 2013 5:33 pm

Chyba ma trwać 60 min, z tego co pamiętam.
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Liczba postów : 373

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Nie Mar 10, 2013 6:34 pm

nie wiem czy to było ( jeśli tak to przepraszam) pare spoilerów dotyczących 23 odcinka PLL

Spoiler:

ps. mam małę pytanie do osób które czytały PLL Smile nie wiecie czasem czy jest juz do pobrania w pdf'ie "PLL 10 bezlitosne"? ( na chomiku nie znalazłam;/ ), a jakby któraś miała częśc 10 w pdf'ie to prosiłabym o przesłanie ( maila podam w wiadomosci prywatnej Smile )
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Mar 13, 2013 5:27 pm

Całkiem słabo jak na przedostatni odcinek. Było kilka fajnych momentów jednak to zdecydowanie za mało, spodziewałam się czegoś więcej.

Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Sro Mar 13, 2013 9:29 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

:>
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Sro Mar 13, 2013 9:43 pm

Stare to jak świat Razz
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Sro Mar 13, 2013 10:17 pm

już nieaktualne??? Ezra ;(((
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Czw Mar 14, 2013 4:21 pm

Spoiler:
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Mar 14, 2013 5:16 pm

Spoiler:
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Pią Mar 15, 2013 3:11 pm

Spoiler:

Spoiler - 4 sezon
Spoiler:
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Mar 15, 2013 8:39 pm

Za parę dni finał a tu zero poruszenia? Domysłów co do tożsamości A? Chyba ten serial rzeczywiście sięgnął dna, skoro nie wzbudza emocji nawet tuż przed ostatnim odcinkiem.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pią Mar 15, 2013 9:03 pm

Ja wczoraj w bólach obejrzałam odcinek i mam dosyć xD proszę spin off z Wrenem.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Mar 15, 2013 9:08 pm

Ja się nie wypowiadam co to tożsamości A bo po pierwsze nie chcę się rozczarować jak na ostatnim finale a do drugie w tym momencie podejrzewam pół Rosewood. Za bardzo namieszali mi w głowie, za dużo niedokończonych wątków i teraz trzymam kciuki żeby ten finał mi cokolwiek wyjaśnił a nie zrobił jeszcze większy mętlik w głowie. Tyle mi wystarczy żeby się całkiem nie zniechęcić do dalszego oglądania.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Pią Mar 15, 2013 9:37 pm

znając Marlenke to finał zamiast dać jakieś odpowiedzi da nam jeszcze więcej pytań..
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Mar 15, 2013 9:39 pm

No ale chyba było coś mówione, że kolejne A ma zostać odkryte, nie? I o mordercy Ali (chyba) też coś słyszałam.

edit:
Trochę finałowych spoilerów:
Spoiler:
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Nie Mar 17, 2013 10:29 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ale z niego żartowniś Razz Niech lepiej ogarnie to co ma na głowie, a nie płacze, że nie będzie go w finale PLL (co i tak nie jest prawdą)!
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Nie Mar 17, 2013 10:35 pm

Ja pierd*le:D ten filmik będzie się Wam śnił po nocach xDD
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Nie Mar 17, 2013 10:44 pm

desertrose napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]

Ale z niego żartowniś Razz Niech lepiej ogarnie to co ma na głowie, a nie płacze, że nie będzie go w finale PLL (co i tak nie jest prawdą)!

A wy jęczałyście kiedyś, że ja jestem okrutna wstawiając jego gify, jak tu Edyta jest prawdziwym mistrzem trollingu Laughing

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Nie Mar 17, 2013 11:01 pm

Ja tylko zobaczyłam z czym to udziałem i wyłączyłam xD
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Nie Mar 17, 2013 11:23 pm

Keegan jeszcze nigdy nie przypominał Quasimodo aż tak bardzo. Właściwie w tej chwili to porównanie staje się zbyt krzywdzące dla biednego Quasimodo.

Boże, ten filmik jest taaaaaki potwornie potwornie obleśny. Czemu? Czemu on to robi?!
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Nie Mar 17, 2013 11:25 pm

JA PIE*DOLĘ CO TO JEST xdddd
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Nie Mar 17, 2013 11:29 pm

brulion napisał:JA PIE*DOLĘ CO TO JEST xdddd
Amerykański ideał mężczyzny?
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Nie Mar 17, 2013 11:45 pm

I CO MNIE PODKUSIŁO.
JA PIE*DOLE.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 15 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: