Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters
Strona 3 z 15
Strona 3 z 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Czego najbardziej zazdrościsz A?
Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
Zdecydowanie wolę ją w blondzie.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
odkąd ścieła włosy wygląda niekorzystnie.. ;/ a przefarbowanie to tylko pogorszyło..
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Obejrzałam właśnie ostatni odcinek. Szału nie ma. Spence-wariatka jest mega-nudna, wieczne problemy z Wildenem i diaboliczną Moną są nudne, wychodzący na każdym kroku idiotyzm dziewczyn (chcesz samochód i będzie spokój? sorka, ale zatopiłam go już w jeziorze...) też jest nudny, a do tego denerwujący. Toby pewnie żyje co mnie załamuje. Niech już się powoli rozkręcają przed finałem bo jak tak dalej pójdzie to prędzej usnę przy kolejnym odcinku niż go obejrzę do końca.
PS. Dobrze pamiętam, że finał ma być jakiś dłuższy czy coś sobie wymyśliłam?
PS. Dobrze pamiętam, że finał ma być jakiś dłuższy czy coś sobie wymyśliłam?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Chyba ma trwać 60 min, z tego co pamiętam.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
nie wiem czy to było ( jeśli tak to przepraszam) pare spoilerów dotyczących 23 odcinka PLL
ps. mam małę pytanie do osób które czytały PLL nie wiecie czasem czy jest juz do pobrania w pdf'ie "PLL 10 bezlitosne"? ( na chomiku nie znalazłam;/ ), a jakby któraś miała częśc 10 w pdf'ie to prosiłabym o przesłanie ( maila podam w wiadomosci prywatnej )
- Spoiler:
''A'' będzie terroryzować kłamczuchy podczas
karnawału
-Alison i Główne A pojawi się w tym odcinku
-Okaże się,iż to nie Alison była prawdziwym mistrzem marionetek i
manipulacji.Jest ktoś kto górował nad Ali i jako pierwszy rozpoczął swą
grę.
-Mona i Hanna będą miały wspólną scenę
-Będzie scena Wrencer
-Pojawi się Jenna w tym odcinku i finałowym
-Spencer dowie się,że ''Red Coat'' bardzo często odwiedzała Monę w Radley
-Okaże się,że CeCe często bywała w Radley,gdyż miała przepustkę zatwierdzoną przez
Wrena-Spencer znajdzie tę przepustkę
-Prawdopodobnie będzie flashback do odcinka z pierwszego sezonu i to nam wyjaśni dlaczego Mona dołączyła do A teamu
-Emily i Hanna przebrane za pielęgniarki będą w kostnicy
-Ojciec Caleba będzie podejrzany o kradzież 8 tysięcy dolarów w kościele
-Aria zobaczy w końcu ''Red Coat'' w szpitalu,gdy będzie przebrana za pielęgniarkę
-Spencer znajdzie wskazówki w Radley
-Spencer znajdzie starą grę planszową Mony,która może okazać się cenną wskazówką
-Veronica Hastings,czyli mama Spencer wyjawi,że Alison była pacjentką w Radley
Sanitorium przez kilka tygodni zanim została zabita
ps. mam małę pytanie do osób które czytały PLL nie wiecie czasem czy jest juz do pobrania w pdf'ie "PLL 10 bezlitosne"? ( na chomiku nie znalazłam;/ ), a jakby któraś miała częśc 10 w pdf'ie to prosiłabym o przesłanie ( maila podam w wiadomosci prywatnej )
Joanna- Blair & Naley
Całkiem słabo jak na przedostatni odcinek. Było kilka fajnych momentów jednak to zdecydowanie za mało, spodziewałam się czegoś więcej.
- Spoiler:
- Spence dołączyła do A-teamu? Beznadziejny pomysł, nieważne z jakich powodów i tak mi się to nie podoba.
Po raz kolejny największym plusem odcinka był Wren
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Stare to jak świat
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
już nieaktualne??? Ezra ;(((
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
- Spoiler:
- Moja reakcja na Wrena była taka : jest w teamie! a jednak nie, jednak tak ! jednak nie, sama nie wiem haha xD na pewno groźnie wyglądał w tym odcinku. I jeszcze jaki niemiły był dla Eddie'go ;( no i nie pozwolił mu zanieść książki Spencer co może było zmyłką scenarzystów albo potwierdzać fakt, że krył ją, gdy ona była z Malcolmem.
Ciekawe czemu Spencer zgodziła się na dołączenie do a-teamu... Chce się czegoś dowiedzieć czy po prostu jej całkiem odbiło nie widzę w tym sensu. Chociaż w promo do następnego odcinka widać, że do twarzy jej w kapturze
Naprawdę już nie umiem oglądać Caleba i jego problemów rodzinnych ale cieszę się, że zobaczył wiadomość od A, a nie znowu by to Hanna ukrywała nie wiadomo ile czasu..
Kurde, jak tak pokazali na końcu ciało z tym tatuażem to zaczynam się martwić, że to może być Jason chociaż z tego co mówili to musiałby być młodszy. No i ten tatuaż albo się lekko zmył albo po prostu wytarł przez obrażenia zastanawiam się, że skoro minie trochę czasu zanim go zidentyfikują to co, ma twarz polaną kwasem? Bo Toby'ego i Jasona chyba mniej więcej tam kojarzą..
Hm nie wiem czemu tak przeżywam ten durny serial xD przynajmniej coś się dzieje, jakieś zagadki itd. a nie jak w TVD, nuudy
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
- Spoiler:
- Moim zdaniem specjalnie kreują teraz Wrena na tego złego a Eddiego na tego miłego, ale tak naprawdę jest zupełnie odwrotnie. No i ten tekst Wrena do Eddiego o powtórce czy coś w ten deseń; stawiam, że Eddie ma jakieś problemy psychicznie i miał obsesję na punkcie Mony a teraz to samo dzieje się ze Spence. Tak czy inaczej nie wierzę w winę Wrena.
Spencer jako A to totalna porażka. Znowu: nie wierzę w jej winę, tzn. w to, że świadomie dołączyła do A-teamu, ale nawet jeśli ma w tym jakiś głębszy cel to jest chore, szczególnie biorąc pod uwagę całą tę akcję z Malcolmem. Pogrywanie z dziewczynami to jedno, ale pranie mózgu małemu dziecku to już przesada...
Ta akcja z ojcem Caleba była na początku spoko, ale teraz już za bardzo to przedłużają. Jak już tak na siłę zaczęli z niego robić przestępcę to się domyśliłam, że tak naprawdę jest niewinny. No ale spoko, zawsze lepszy ojciec Caleba niż Toby.
Jeśli chodzi o to ciało Quasiego/nie-Quasiego to jest jakiś śmiech na sali. Spence wskazała im miejsce a oni zamiast od razu tam szukać to znaleźli je dopiero po kilku dniach? No spoko. Badania DNA to chyba też jakiś wielki problem skoro nie mogą zidentyfikować głupiego ciała. Mam gdzieś, kto to jest. Może to być Jason, Wesley, czy Lucas, niech już w końcu zakończą ten dziwny wątek.
Jedna rzecz, która mnie bardzo rozbroiła w tym odcinku to powrót Ali. Tzn. scenarzyści szastają scenami z nią na prawo i lewo i nawet już nie bawią się w jakieś tam kamuflowanie tego pod postacią snów czy wizji etc. Spencer widzi przyjaciółkę, która nie żyje od 2 lat i co? I przechodzi nad tym do porządku dziennego. 'Spoko, zdarza się.' Bez przesady Marlene, bez przesady...
Ogólnie dobry odcinek, mnie się przynajmniej podobał, ale mam nadzieję, że finał naprawdę zmiecie mnie z nóg, bo na razie to wciąż są raczej igraszki a nie prawdziwy thriller.
- Spoiler:
- Odcinek lepszy od poprzedniego. Jedyne co mi się w nim nie podobało to to, że dziewczyny zupełnie nie przejmują się Spencer. Tylko Emily się o nią martwi, a Aria i Hanna mają ją gdzieś.
Jason chyba nie żyje
Myślicie, że to detektyw, który pracował dla Spencer?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Spoiler - 4 sezon
- Spoiler:
- W odcinku drugim sezonu czwartego, który, nazywa się „Turn of the Shoe”, fani poznają bardzo przystojnego instruktora sztuk walki o imieniu Jake, który jest cierpliwy, wrażliwy i pełen zrozumienia. Jakieś przypuszczenia na temat tego, która kłamczucha zainteresuje się spokojnym chłopakiem-Zen?
Za parę dni finał a tu zero poruszenia? Domysłów co do tożsamości A? Chyba ten serial rzeczywiście sięgnął dna, skoro nie wzbudza emocji nawet tuż przed ostatnim odcinkiem.
Ja wczoraj w bólach obejrzałam odcinek i mam dosyć xD proszę spin off z Wrenem.
Kasia- Dan & Klaine
Ja się nie wypowiadam co to tożsamości A bo po pierwsze nie chcę się rozczarować jak na ostatnim finale a do drugie w tym momencie podejrzewam pół Rosewood. Za bardzo namieszali mi w głowie, za dużo niedokończonych wątków i teraz trzymam kciuki żeby ten finał mi cokolwiek wyjaśnił a nie zrobił jeszcze większy mętlik w głowie. Tyle mi wystarczy żeby się całkiem nie zniechęcić do dalszego oglądania.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
znając Marlenke to finał zamiast dać jakieś odpowiedzi da nam jeszcze więcej pytań..
Joanna- Blair & Naley
No ale chyba było coś mówione, że kolejne A ma zostać odkryte, nie? I o mordercy Ali (chyba) też coś słyszałam.
edit:
Trochę finałowych spoilerów:
edit:
Trochę finałowych spoilerów:
- Spoiler:
- Fragmenty scenariusza z twittera Marlene:
“His definitive tone gives Hanna goose-bumps.”
“She leans her head into his chest. This feels like home.”
“She gives him the slightest of kisses on the cheek, letting her body lightly brush up against his.”
“Spencer adjusts her eyes to get a better look. There it is again. A wisp of that now infamous-”
“Emily creeps up to the house. She peeks in a window. Through a narrow slit in the curtain, she sees-”
“He brings it to Spencer. When he hands it to her, their fingers touch.”
“It’s the kind of hotel room where you stay when you’re on the way to somewhere else.”
Baaardzo ciekawe zdjęcie:
Mona jest w bluzie A i stoi razem z dziewczynami, czyżby jakieś połączenie sił? Najdziwniejsze jest to, że dziewczyny są zszokowane, Mona także, więc albo Mona wyleciała z A-teamu (bo jeśli ten szok związany jest z jakąś akcją A to raczej Mona powinna o wszystkim wiedzieć) albo to nie A-team stoi za tą sytuacją tylko ktoś inny. Alison? Jej bliźniaczka?
W finale dowiemy się czy Toby żyje i kim jest osoba w czerwonym płaszczu. Troian w wywiadzie powiedziała, że wyjawienie tej osoby to był pierwszy moment w scenariuszu PLL, który naprawdę ją zaskoczył. Ale w sumie nie robiłabym sobie nadziei, przed ujawnieniem Mony też wszyscy byli podnieceni a wyszło jak zawsze.
Jacyś fani zwrócili uwagę na bliznę na ciele zamordowanego człowieka z tatuażem Quasiego. Że niby kształt tej blizny pasuje do rany Jasona z 3x14 i że to on.
Co do A:
Janel w jakimś wywiadzie powiedziała, że w ostatnim odcinku poznamy KILKA nieujawnionych dotąd A. Podobno też dowiemy się w finale jak główne A rekrutuje ludzi do teamu i czy np. nie szantażuje ich. Możliwe, że wróci Jenna i że odegra sporą rolę w tym odcinku.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ale z niego żartowniś Niech lepiej ogarnie to co ma na głowie, a nie płacze, że nie będzie go w finale PLL (co i tak nie jest prawdą)!
Ale z niego żartowniś Niech lepiej ogarnie to co ma na głowie, a nie płacze, że nie będzie go w finale PLL (co i tak nie jest prawdą)!
Ja pierd*le:D ten filmik będzie się Wam śnił po nocach xDD
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
desertrose napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
A wy jęczałyście kiedyś, że ja jestem okrutna wstawiając jego gify, jak tu Edyta jest prawdziwym mistrzem trollingu
Go??- Gość
Ja tylko zobaczyłam z czym to udziałem i wyłączyłam xD
Kasia- Dan & Klaine
Keegan jeszcze nigdy nie przypominał Quasimodo aż tak bardzo. Właściwie w tej chwili to porównanie staje się zbyt krzywdzące dla biednego Quasimodo.
Boże, ten filmik jest taaaaaki potwornie potwornie obleśny. Czemu? Czemu on to robi?!
Boże, ten filmik jest taaaaaki potwornie potwornie obleśny. Czemu? Czemu on to robi?!
JA PIE*DOLĘ CO TO JEST xdddd
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Amerykański ideał mężczyzny?brulion napisał:JA PIE*DOLĘ CO TO JEST xdddd
I CO MNIE PODKUSIŁO.
JA PIE*DOLE.
JA PIE*DOLE.
Kasia- Dan & Klaine
Strona 3 z 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars
» Czego nie znosimy
» Czego słuchasz w tej chwili?
» A kogo/czego... nie lubimy?