Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters

Strona 9 z 15 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Next

Go down

Czego najbardziej zazdrościsz A?

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_lcap3%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_rcap 3% 
[ 5 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_rcap 6% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_lcap14%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_rcap 14% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_lcap1%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_rcap 1% 
[ 2 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_lcap4%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_rcap 4% 
[ 7 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_rcap 6% 
[ 9 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_lcap17%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_rcap 17% 
[ 27 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_lcap24%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_rcap 24% 
[ 37 ]
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_lcap8%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Vote_rcap 8% 
[ 12 ]

Wszystkich Głosów : 157

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by April Pon Cze 03, 2013 8:45 pm

11 czerwca. Ja będę oglądać, jeszcze się nie poddałam haha
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 9 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by Joanna Wto Cze 04, 2013 6:47 am

Ja też będę oglądać, jak zaczełam to wytrwam do końca , lae nie czekam z utęsknieniem na PLL jak to było w 1 czy 2 sezonie
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Wto Cze 04, 2013 9:16 am

Też będę oglądać. W końcu trzeba mieć na coś narzekać przez całe wakacje Very Happy I chcę wiedzieć skąd 'A' ma kasę na samolot.
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Wto Cze 04, 2013 9:43 am

i skąd ma siłe na wyciągnięcie samochodu Razz

gorzej niż w ksiązce to chyba być nie może ;P
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Wto Cze 04, 2013 10:54 am

Ja też będę oglądać, sesja idzie, trzeba się czymś zając ;DDD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Wto Cze 04, 2013 6:02 pm

To nie jest tak źle, myślałam, że większość zrezygnuje Razz ja też będę oglądać ale przyznam szczerze, że nie czekając z utęsknieniem na powrót serialu czas mija zdecydowanie szybciej. Mam wrażenie jakby kilka dni temu był ten nieszczęsny finał i nasze narzekania a tu już za tydzień powrót Smile
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sro Cze 05, 2013 9:10 am

Kanadyjskie promo nowego odcinka.

Spoiler:
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Cze 05, 2013 9:37 am

hahaha lepiej późno niż wcale Razz ;D
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Sro Cze 05, 2013 3:11 pm

Wydaje mi się, że będzie to tylko sen Arii. Obym się myliła Razz
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Sro Cze 05, 2013 4:32 pm

na i i t v odcinek specjalny PLL:)
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Pią Cze 07, 2013 7:10 pm

Tammin Sursok znana z PLL jako Jenna jest w ciąży.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Cze 12, 2013 8:16 am

Spoiler:

bez komentarza...
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Sro Cze 12, 2013 10:32 am

Zawiodłam się. Tyle czekania, a w bagażniku była...
Spoiler:

Po kilku minutach przestałam oglądać. Byłam tylko ciekawa co jest w bagażniku. Jak pojawią się napisy to obejrzę cały odcinek.
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Cze 12, 2013 12:09 pm

w bagażniku była
Spoiler:

nie wiem czy mam sie zmiać czy płakać z poziomu głupoty serialu i Marlenki xD

a Queen of Hearts okazali sie być
Spoiler:
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Sro Cze 12, 2013 12:53 pm

Joanna napisał:a Queen of Hearts okazali sie być
Spoiler:

A dlaczego oni się za Queen of Hearts przebrali?
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Cze 12, 2013 1:06 pm

desertrose napisał:
Joanna napisał:a Queen of Hearts okazali sie być
Spoiler:

A dlaczego oni się za Queen of Hearts przebrali?

to chyba nie było wyjaśnione bo to
Spoiler:

a i wiemy kogo kopnął zaszczyt masowania Emily w drugim sezonie  xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Cze 14, 2013 8:00 am

Odcinek obejrzałam w środę ale przyznam szczerze, że ręce mi opadły i nie chciało mi się nawet komentować. Jednak mając chwilę czasu wypowiem się w kilku zdaniach
Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Nie Cze 16, 2013 8:14 am

Nudy, nudy, nudy.

Od emisji odcinka minęło już sporo czasu więc piszę bez spoilera.

Świnia w bagażniku? Myślałam, że wyrzucę laptopa przez okno. Cały efekt został popsuty, nawet jeśli potem w tajemniczy sposób znalazło się tam ciało Wildena. Jak na razie jedyne, co mnie zastanawia, to czy czy 'A' = Kobieta w czerni i czy Spencer kopnie Toby'ego w cztery litery za kolejne kłamstwa Very Happy
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Nie Cze 16, 2013 2:57 pm

Ech. Wiedziałam, że pewnie nie będzie w bagażniku żadnego trupa, ale jednak spodziewałam się czegoś ciekawszego  -.-
Oglądałam odcinek kilka dni temu, zapomniałam skomentować i jak sobie pomyślę to ciężko jest mi przypomnieć sobie co się w ogóle tam działo... Spencer chyba ładnie wyglądała, a Hanna tragicznie. Co to to miało być na jej głowie!? No i pamiętam swój zawód jak się okazało, że Ezry naprawdę nie aresztują Sad  W końcu coś ciekawego by było. No i nie wiem czy sobie to ubzdurałam, ale byłam przekonana, że te mini wersje dziewczyn pojawią się jako one we flashbacku :/ lekkie marnotrawstwo. Brak Jasona / Wrena / chociażby Noela na minuuus. Ten nowy policjant wcale nie jest hot, nie ma na co popatrzeć. Jedyna nadzieja w Ryanie Guzmanie, ale pewnie szybko się Ezra wpierdzieli;/

Z tego co mnei ciekawi to także kim jest babka w czerni. No i może jeszcze co się stało z matką Toby'ego i co świrnięta (Justyna Laughing) matka Ali kombinuje.
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Nie Cze 16, 2013 5:07 pm

Hanna wyglądała tragicznie a dokładniej jej włosy , ale to dlatego że Ashley wtedy sie przefarbowała na brąz (na potrzeby jakiegoś filmu chyba), i musiała nosić blond peruke przez jakiś czas.. Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Czw Cze 20, 2013 5:53 pm

Jak tam wrażenia po drugim odcinku? Nie mogłam znieść stroju Hany - bluzka/sweterek w paski + obrzydliwa spódniczka. Co to miało być?

Spoiler:
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Cze 20, 2013 7:48 pm

odcinek taki sobie ani nie grzał ani nie ziębił Razz

Spoiler:
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Czw Cze 20, 2013 8:54 pm

4x02
Spoiler:
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Pią Cze 28, 2013 7:06 pm

Jak tam wrażenia po trzecim odcinku?
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Lip 03, 2013 11:15 pm

Jestem właśnie po 3 odcinku i zaraz zabieram się za 4 póki mam czas. Ogólnie szału nie ma, kilka wpadek jak zwykle było ale oglądało mi się nieźle i z ciekawością zasiądę po kolejnego odcinka a dawno już tak nie miałam oglądając ten serial. Zaczynam się poważnie zastanawiać czy Ashley nie zabiła Wildena, mam nadzieję, że nam tego nie zrobią, z matki Ems zrobią socjopatkę a Ella w przeciwieństwie do tych dwóch bawi się świetnie, ta to ma życie...Razz 
Motyw z maskami jest lekko przerażający, Melissa też niezła psycholka. Ciekawe dlaczego teraz rodzice zaczynają być w centrum uwagi. Fajnie, że Caleb wrócił, dziewczyny ubierają się tragicznie, Toby odgrywający dramat na oknie w szpitalu śmiech na sali. Biorę się za następny odcinek.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 9 z 15 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: