Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters
Strona 9 z 15
Strona 9 z 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Czego najbardziej zazdrościsz A?
Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
11 czerwca. Ja będę oglądać, jeszcze się nie poddałam haha
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Ja też będę oglądać, jak zaczełam to wytrwam do końca , lae nie czekam z utęsknieniem na PLL jak to było w 1 czy 2 sezonie
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Też będę oglądać. W końcu trzeba mieć na coś narzekać przez całe wakacje I chcę wiedzieć skąd 'A' ma kasę na samolot.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
i skąd ma siłe na wyciągnięcie samochodu
gorzej niż w ksiązce to chyba być nie może ;P
gorzej niż w ksiązce to chyba być nie może ;P
Joanna- Blair & Naley
Ja też będę oglądać, sesja idzie, trzeba się czymś zając ;DDD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
To nie jest tak źle, myślałam, że większość zrezygnuje ja też będę oglądać ale przyznam szczerze, że nie czekając z utęsknieniem na powrót serialu czas mija zdecydowanie szybciej. Mam wrażenie jakby kilka dni temu był ten nieszczęsny finał i nasze narzekania a tu już za tydzień powrót
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Kanadyjskie promo nowego odcinka.
- Spoiler:
- HAHAHA no wreszcie ktoś odkrył, że Ezria to przestępstwo ;D
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
hahaha lepiej późno niż wcale ;D
Joanna- Blair & Naley
Wydaje mi się, że będzie to tylko sen Arii. Obym się myliła
na i i t v odcinek specjalny PLL:)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Tammin Sursok znana z PLL jako Jenna jest w ciąży.
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Joanna- Blair & Naley
- Spoiler:
- What’s Inside the Trunk? A dead pig.
bez komentarza...
Joanna- Blair & Naley
Zawiodłam się. Tyle czekania, a w bagażniku była...
Po kilku minutach przestałam oglądać. Byłam tylko ciekawa co jest w bagażniku. Jak pojawią się napisy to obejrzę cały odcinek.
- Spoiler:
- świnia
Po kilku minutach przestałam oglądać. Byłam tylko ciekawa co jest w bagażniku. Jak pojawią się napisy to obejrzę cały odcinek.
w bagażniku była
nie wiem czy mam sie zmiać czy płakać z poziomu głupoty serialu i Marlenki xD
a Queen of Hearts okazali sie być
- Spoiler:
- świnia, która później okazała się detektywem Wildenem xD
nie wiem czy mam sie zmiać czy płakać z poziomu głupoty serialu i Marlenki xD
a Queen of Hearts okazali sie być
- Spoiler:
- Wilden oraz Melissa
Joanna- Blair & Naley
Joanna napisał:a Queen of Hearts okazali sie być
- Spoiler:
Wilden oraz Melissa
A dlaczego oni się za Queen of Hearts przebrali?
desertrose napisał:Joanna napisał:a Queen of Hearts okazali sie być
- Spoiler:
Wilden oraz Melissa
A dlaczego oni się za Queen of Hearts przebrali?
to chyba nie było wyjaśnione bo to
- Spoiler:
- Mona opowiadała o wszystkim co wie Kłamczuchom , po czym powiedziala ze Queen of Hearts na halloween byli Wilden i Melissa po czym na laptopie wlaczyła filmik i jednym faktycznie był Wilden , a gdy drugie zdejmowało maske, filmik sie zaciął , jakby zhakowany, lub jakiś wirus był i wyłączył komputer
a i wiemy kogo kopnął zaszczyt masowania Emily w drugim sezonie xD
Joanna- Blair & Naley
Odcinek obejrzałam w środę ale przyznam szczerze, że ręce mi opadły i nie chciało mi się nawet komentować. Jednak mając chwilę czasu wypowiem się w kilku zdaniach
- Spoiler:
- Świnia w bagażniku przebiła wszystko w tym serialu!
Aresztowanie Ezry....ależ miałam nadzieję, że to prawda:/
Wilden jako Quenn of hearts, nie no jaja do spodu, policjant przebrany w sukienkę biega po pociągu za małolatami. Wyznania miłosne Emily i Paige to już nie na moje nerwy. Mona jako piąta kłamczucha w ogóle mi nie leży. Nowy policjant mógłby być większym ciachem a nie taki nijaki. Nie było Wrena Dziewczyny ubierają się coraz gorzej. Jedyne co mi się na razie podoba to tajemnicza postać na pogrzebie, świrnięta matka Ali i siejąca postrach Malissa. Tyle moich wrażeń No i gratulacje dla Lucasa
Justyna- Derena & Eden
Nudy, nudy, nudy.
Od emisji odcinka minęło już sporo czasu więc piszę bez spoilera.
Świnia w bagażniku? Myślałam, że wyrzucę laptopa przez okno. Cały efekt został popsuty, nawet jeśli potem w tajemniczy sposób znalazło się tam ciało Wildena. Jak na razie jedyne, co mnie zastanawia, to czy czy 'A' = Kobieta w czerni i czy Spencer kopnie Toby'ego w cztery litery za kolejne kłamstwa
Od emisji odcinka minęło już sporo czasu więc piszę bez spoilera.
Świnia w bagażniku? Myślałam, że wyrzucę laptopa przez okno. Cały efekt został popsuty, nawet jeśli potem w tajemniczy sposób znalazło się tam ciało Wildena. Jak na razie jedyne, co mnie zastanawia, to czy czy 'A' = Kobieta w czerni i czy Spencer kopnie Toby'ego w cztery litery za kolejne kłamstwa
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Ech. Wiedziałam, że pewnie nie będzie w bagażniku żadnego trupa, ale jednak spodziewałam się czegoś ciekawszego -.-
Oglądałam odcinek kilka dni temu, zapomniałam skomentować i jak sobie pomyślę to ciężko jest mi przypomnieć sobie co się w ogóle tam działo... Spencer chyba ładnie wyglądała, a Hanna tragicznie. Co to to miało być na jej głowie!? No i pamiętam swój zawód jak się okazało, że Ezry naprawdę nie aresztują W końcu coś ciekawego by było. No i nie wiem czy sobie to ubzdurałam, ale byłam przekonana, że te mini wersje dziewczyn pojawią się jako one we flashbacku :/ lekkie marnotrawstwo. Brak Jasona / Wrena / chociażby Noela na minuuus. Ten nowy policjant wcale nie jest hot, nie ma na co popatrzeć. Jedyna nadzieja w Ryanie Guzmanie, ale pewnie szybko się Ezra wpierdzieli;/
Z tego co mnei ciekawi to także kim jest babka w czerni. No i może jeszcze co się stało z matką Toby'ego i co świrnięta (Justyna ) matka Ali kombinuje.
Oglądałam odcinek kilka dni temu, zapomniałam skomentować i jak sobie pomyślę to ciężko jest mi przypomnieć sobie co się w ogóle tam działo... Spencer chyba ładnie wyglądała, a Hanna tragicznie. Co to to miało być na jej głowie!? No i pamiętam swój zawód jak się okazało, że Ezry naprawdę nie aresztują W końcu coś ciekawego by było. No i nie wiem czy sobie to ubzdurałam, ale byłam przekonana, że te mini wersje dziewczyn pojawią się jako one we flashbacku :/ lekkie marnotrawstwo. Brak Jasona / Wrena / chociażby Noela na minuuus. Ten nowy policjant wcale nie jest hot, nie ma na co popatrzeć. Jedyna nadzieja w Ryanie Guzmanie, ale pewnie szybko się Ezra wpierdzieli;/
Z tego co mnei ciekawi to także kim jest babka w czerni. No i może jeszcze co się stało z matką Toby'ego i co świrnięta (Justyna ) matka Ali kombinuje.
April- Elijah & ParksRec
Hanna wyglądała tragicznie a dokładniej jej włosy , ale to dlatego że Ashley wtedy sie przefarbowała na brąz (na potrzeby jakiegoś filmu chyba), i musiała nosić blond peruke przez jakiś czas..
Joanna- Blair & Naley
Jak tam wrażenia po drugim odcinku? Nie mogłam znieść stroju Hany - bluzka/sweterek w paski + obrzydliwa spódniczka. Co to miało być?
- Spoiler:
- Po tym odcinku jestem na 100% pewna, że Alison żyje:
1. Scena Alison z matką - dziewczyna szantażuje matkę, wstrzymuje oddech na jakiś czas. Dzięki temu mogła przeżyć pod ziemią.
2. Nie zrobiono żadnych badań, czy znalezione ciało to Alison. Jak powiedziała Jessica D. żółta bluzka wystarczyła by stwierdzić, że to ona. Serio?! Przecież to absurdalne.
Nie wydaję mi się, że to Ashley zabiła Wildena. Jak zawsze twórcy serialu chcą nas wykiwać.
Pocałunek Arii i tego kolesia zrobiony na siłę. I tak wiadomo, że Montgomery wróci do nudnego Ezry. Poza tym jest ona bardzo przewidująca. Zanim wsiadły z Emily do samochodu musiała oczywiście powiedzieć, żeby zaczekały. Co stało się potem? Nagle ktoś dusi Mone. Ale przypadek... Szacun dla Arii.
odcinek taki sobie ani nie grzał ani nie ziębił
- Spoiler:
prawdopodobnie Matka Hanny sie potajemnie z Wildenem spotykała, ale nie wydaje mi sie żeby go zabiła
podobal mi się cały motyw z chcącą nauczyć sie sztuk walki Arią i ten instruktor też nawet przystojny, i dla mnie ten pocałunek na sile nie był zrobiony ;)facet sie jej podobał, byli bardzo blisko siebie to też Aria wykorzystała moment ;)i jej komentarz "Look, I am small and it makes me an easy target. It is universal rule" ;D
Ali żyje i jest psychiczna i zachowuje sie jak rozpieszczony bachor, scena ze wstrzymywaniem oddechu bo matka powiedziala nie .. mialam ochote jej dać w pysk ;P
sceny z Tobym placzącym jak Spencer czytałą mu raport o jego matce mialam ochote przewinąc
papuga w sumie obojetna mi była przez cały czas ale w ostatniej scenie byłam pewna ze A usmażyłą na kolecje Tippy'ego
wielkie przyjaciólki a nie wiedzą ze coś sie stało Emily na zawodach, żadna nie pomyślała żeby sie do Emily odezwać, chociażby po to zeby dowiedzieć sie jak jej zawody poszly, kompletny brak zainteresowania i olewka.
a skoro jestem przy Emily to brawa dla niej za uratowanie Mony i Arii gdy A próbowało je przejechać
Joanna- Blair & Naley
4x02
- Spoiler:
- Jejciu, z tym ptakiem to trochę przegięli haha oczywiście zapamiętał "numer" i inne ciekawostki... Chyba zbyt naciągane, nawet jak na PLL
Ali żyje na bank, inaczej by chyba nie dawali tej sceny ze wstrzymaniem oddechu hmm.. chociaż nie pasuje mi, że nosi maskę, która ją przypomina. Zawsze wydawało mi się, że Red Coat czy tam główne A ma na punkcie Ali obsesję. No chyba, że gdy zakopali ją w tej ziemi i długo oddech musiała wstrzymywać to coś jej się z mózgiem stało xD
Ten pocałunek Arii był bez sensu, żal komentować. Chociaż sam wątek i koleś mi się nawet podobają. Podobała mi się też scena Spencer i Ezry. Nie przepadam za nim z Arią, ale zawsze miałam do niego słabość
Emily mnie nudzi... i tyle na jej temat hah
April- Elijah & ParksRec
Jestem właśnie po 3 odcinku i zaraz zabieram się za 4 póki mam czas. Ogólnie szału nie ma, kilka wpadek jak zwykle było ale oglądało mi się nieźle i z ciekawością zasiądę po kolejnego odcinka a dawno już tak nie miałam oglądając ten serial. Zaczynam się poważnie zastanawiać czy Ashley nie zabiła Wildena, mam nadzieję, że nam tego nie zrobią, z matki Ems zrobią socjopatkę a Ella w przeciwieństwie do tych dwóch bawi się świetnie, ta to ma życie...
Motyw z maskami jest lekko przerażający, Melissa też niezła psycholka. Ciekawe dlaczego teraz rodzice zaczynają być w centrum uwagi. Fajnie, że Caleb wrócił, dziewczyny ubierają się tragicznie, Toby odgrywający dramat na oknie w szpitalu śmiech na sali. Biorę się za następny odcinek.
Motyw z maskami jest lekko przerażający, Melissa też niezła psycholka. Ciekawe dlaczego teraz rodzice zaczynają być w centrum uwagi. Fajnie, że Caleb wrócił, dziewczyny ubierają się tragicznie, Toby odgrywający dramat na oknie w szpitalu śmiech na sali. Biorę się za następny odcinek.
Justyna- Derena & Eden
Strona 9 z 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars
» Czego nie znosimy
» Czego słuchasz w tej chwili?
» A kogo/czego... nie lubimy?
» Pretty Little Liars
» Czego nie znosimy
» Czego słuchasz w tej chwili?