Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters

Strona 10 z 15 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next

Go down

Czego najbardziej zazdrościsz A?

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_lcap3%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_rcap 3% 
[ 5 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_rcap 6% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_lcap14%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_rcap 14% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_lcap1%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_rcap 1% 
[ 2 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_lcap4%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_rcap 4% 
[ 7 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_rcap 6% 
[ 9 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_lcap17%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_rcap 17% 
[ 27 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_lcap24%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_rcap 24% 
[ 37 ]
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_lcap8%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Vote_rcap 8% 
[ 12 ]

Wszystkich Głosów : 157

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by April Wto Lip 09, 2013 2:29 pm

Nie ogarniam co się dzieje w tym serialu haha
Oglądałam już dawno, więc ofc średnio pamiętam o czym było... Jedyna ciekawa scena to Spencer i Melissa, może faktycznie się okaże, że nie jest taka zła... No i chyba jako jedyna jestem zainteresowana wątkiem matki Toby'ego Razz  Może Ali pomogła jej zwiać ze szpitala i teraz stanowią szalony team haha
Ta nowa detektyw mnie przeraża trochę.

To promo mnie rozwaliło
Spoiler:
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 10 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by fusiatko44 Nie Lip 21, 2013 12:07 pm

Ogląda to ktoś jeszcze ?
fusiatko44
fusiatko44
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Liczba postów : 190

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Nie Lip 21, 2013 12:36 pm

Ja oglądam...
więcej pytan niz odpowiedzi...troche irituje mnie ten serial,ale jestem wytrwała i chyba go dooglądam:P
Ja mysle,ze ta kobiecina z tego bractwa to babka Ali:P
na plus Emily w koncu jest barwną postaciąRazz
Płacząca Aria-no wzruszyłam sie:P, Mike rozwalający samochód tego kolesia również na +. Spencer kryjąca Tobiego i jego historia o mamusi wielki - (nudy). Miasteczko Ravenswood i jego kolory-uśmiałam sięRazz
Hanna jest głupsza niż myślałam:P W koncu zamknęli jej mamusie-ile można to ciągnąć? a teraz pewnie będa przedłużac : czy zabiła czy nie zabiła...również minus;p
To tak na bierząco;p
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by fusiatko44 Nie Lip 21, 2013 12:50 pm

Całe to Ravenswood to jak dla mnie już na siłę jest doczepione, a te kolory i modlenie się do anioła to w pewnym momencie się zastanawiałam co ja oglądam.....
Nowy kolega Arii całkiem fajny, nie to co ciepłe kluchy Ezra:) a ta sprawa z kolegą Mika też bez sensu, dopiero teraz sobie przypomnieli żeby się nad nią znęcać że się umawiała z nauczycielem.
Cała ta sytuacja z Hanną i jej mamą tak mnie męczy od paru odcinków ze niektóre fragmenty przewijam.
fusiatko44
fusiatko44
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Liczba postów : 190

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Wto Lip 23, 2013 7:12 pm

Ja też oglądam w miarę na bieżąco ale czasem po prostu nie chce mi się komentować bo nic się nie wyjaśnia, coraz bardziej zagmatwane się wszystko robi, niektóre wątki na siłę przeciągane a inne urywane bez sensu. Na razie będę oglądać dalej bo nie nudzą mnie ostatnie odcinki, bardziej irytują niektóre momenty ale chciałabym wytrwać do końca skoro już zaczęłam.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Lip 24, 2013 5:49 am

Justyna napisał:Ja też oglądam w miarę na bieżąco ale czasem po prostu nie chce mi się komentować bo nic się nie wyjaśnia, coraz bardziej zagmatwane się wszystko robi, niektóre wątki na siłę przeciągane a inne urywane bez sensu. Na razie będę oglądać dalej bo nie nudzą mnie ostatnie odcinki, bardziej irytują niektóre momenty ale chciałabym wytrwać do końca skoro już zaczęłam.

dokładnie mam tak samo Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Czw Lip 25, 2013 8:10 pm

Oho, ostatni odcinek mi się nawet podobał Very Happy

Heh, Toby i Caleb bardziej posunęli wątek do przodu niż dziewczyny od kilkunastu odcinków. Muszą częściej współpracować xD Zastanawia mnie ten Nigel. Na pogrzebie Wildena to on prowadził pod rękę Jennę. W ostatnim odcinku dali nam chyba wyraźnie (lub za wyraźnie) do zrozumienia, że się spotkali - okulary na stole, oprócz tego składana laska dla niewidomych (a przynajmniej tak mi się wydaje) no i to zdanie, żeby uważała, bo gorące... No i by się zgadzała ta dziewczyna w lokach z latarką w lesie - Jenna i typ, który upuścił zapalniczkę i uderzył Toby'ego - Nigel. Skoro przylecieliby samolotem to czemu Red Coat się tam panoszył?

Fajnie, że Em wpadła na to, by wziąć klucze od mieszkania Wildena, ale z drugiej strony mogła szybciej się uwinąć z oddaniem. No i to auto wjeżdżające w dom wtf Może Em była w szoku, ale wydaje mi się, że powinna raczej podbiec do auta i sprawdzić czy ktoś kierował..

Jak dla mnie wątek Hanny, Ash itd. jest hm ok. Za dużo jednak jest Hanny, denerwuje mnie straasznie. Pomyślałam sobie, że fajnie by było jakby np. w drugim sezonie jakiegoś z rodziców podobnie aresztowali, ale w związku ze śmiercią Ali.

(smutne muszę wieść życie, żeby tyle napisać o tym serialiku haha)
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sob Lip 27, 2013 12:57 pm

Nigdy nie myślałam, że to powiem ale Em jest w tym momencie moją ulubioną postacią na równi z Calebem. Hanny mi szkoda ale denerwuje mnie jej zachowanie, Spencer dziwna się zrobiła, taka bez wyrazu natomiast Aria i jej rodzinno- Ezrowe dramaty...Sleep Zdecydowane na plus wyszło Emily odsunięcie jej jakże bujnego miłosnego życia i zastąpienie go działaniem. Pewnie to tylko na chwilę ale dobre i to. Nie wiem czy dobrze myślę ale chyba Jenna specjalnie kazała Nigelowi zwalić wszystko na Cece żeby odwrócić uwagę od siebie i Shany. Wkurza mnie, że ciągle wychodzi na jaw, że ktoś się kogoś bał, Cece Wildena, Jenna i Shanna Mellissy a Mellissa nie wiem właściwie kogo ale jak widać też się kogoś bała. Jak zwykle niewiele nam wyjaśnili ale tak jak April odcinek mi się nawet podobał.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pon Lip 29, 2013 11:45 am

ja nie oglądam i generalnie znam serial za sprawą yt i tumblr. ale czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego shippuje się Emily i Spencer albo Hanna i Aria. a np. nie Spencer z Hanną? ;>
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Pon Lip 29, 2013 3:27 pm

A shipuje sie im? Lol, nawet nie wiedzialam i pamietam tylko Sparie (Spencer i Aria), ale nie Emily i Spencer. Tez jestem ciekawa Smile
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pon Lip 29, 2013 8:13 pm

no właśnie mam pełną tablicę Spemily czy właśnie ze Sparią czy Harią a bardzo mało Spanny xD

poza tym

[You must be registered and logged in to see this image.]

właśnie byłam ciekawa z czego wynika mniejsza popularność Spanny. bo wydawało mi się, że Hanna to taka it girl a'la Serenka a Spencer jest trochę blairowata. bardziej mózg. więc dobry materiał na otp ;D ale nie wiem nie oglądam serialu xD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Nie Sie 04, 2013 7:54 pm

Zdjęcia z 4x11.

Spoiler:

Nie mogę z Toby'ego. Very Happy
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Liczba postów : 373

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Nie Sie 04, 2013 8:48 pm

Jaki przystojniak :Phahahahaa
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Nie Sie 04, 2013 11:22 pm

Będę mieć koszmary ! Sad Sad Sad 
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pon Sie 05, 2013 9:06 am

No co Wy dziewczyny Toby wygląda jak prawdziwy MACZO w tym stroju:P 

Spencer i Aria wyglądają dość śmiesznie ale Em całkiem całkiem, pasuje jej nawet taki styl.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Pon Sie 05, 2013 9:19 pm

Nie mogę wyrobić ze śmiechu.

Od razu przypomniała mi się ta piosenka:
Od 1:30 Very Happy
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Sro Sie 07, 2013 9:49 pm

Co tam kowboj Toby... WREN wraca Very Happy

April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Sie 08, 2013 9:42 pm

Nadrobiłam właśnie odcinki z 4 sezonu (chyba jestem masochistką) i choć uważam, że póki co jest lepiej niż w 3 transzy to głupota dziewczyn (szczególnie Hanny) mnie naprawdę coraz bardziej zdumiewa. Nie wiem co knuje Jenna i dlaczego znów jest w Radley, nie wiem co z tą Cece a ten dziwny fragment z Ravenswood był tak super-creepy, że aż śmieszny. Taki trochę Hitchcock dla ubogich, baaaardzo ubogich. No ale ogólnie to w porównaniu z żenującym 3 sezonem nie jest źle. I widzę, że Wren wraca ♥
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by turtle Czw Sie 08, 2013 11:56 pm

Wren wraca i mam nadzieję, że dostaniemy wreszcie Wrennę;) Jestem bardzo ciekawa, czy i kiedy wprowadzą trójkącik, jestem jak najbardziej za większą ilością scen Wren/Hanna/Spencer. Szczególnie, że już nie mogę patrzeć na Spobyego, ile można...
turtle
turtle
Dair & Dan
Dair & Dan

Liczba postów : 483

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Sie 09, 2013 7:02 am

O nie! Tylko nie Wrenna, ja stanowczo protestuję!Razz Razz chcę tylko Wrencer I love you  Już nie mogę się doczekać odcinka, zapomniałam jaki Wren jest HOT przez tak długą nieobecność.

Ktoś oglądał ostatni odcinek? Myślicie, że
SPOILER:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by turtle Pią Sie 09, 2013 11:41 am

Ja jestem neutralna wobec Wrencera, bo po 1) niezbyt przepadam za Spencer i po 2) wydaję mi się, że Wren wcale nie jest taki dobry i piękny w środku;)) I myślę, że łączy go dużo więcej z Hanną, niż ze Spencer, ale to tylko dlatego, że uważam Hannę za kogoś innego niż nam prezentują ;pp Myślę, że byliby świetną parą 'in-crime';))

Z drugiej strony, jeżeli Wrencer oznacza, że Toby zniknie na zawsze, to jestem za i już im kibicuję ;pp

Co do odcinka:

Spoiler:
turtle
turtle
Dair & Dan
Dair & Dan

Liczba postów : 483

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Sie 09, 2013 7:27 pm

Justyna napisał:O nie! Tylko nie Wrenna, ja stanowczo protestuję!Razz Razz chcę tylko Wrencer I love you  Już nie mogę się doczekać odcinka, zapomniałam jaki Wren jest HOT przez tak długą nieobecność.

Ktoś oglądał ostatni odcinek? Myślicie, że
SPOILER:
No więc po kolei:
Spoiler:
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Sob Sie 10, 2013 1:29 pm

Very Happy
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Liczba postów : 373

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sob Sie 10, 2013 5:49 pm

Z dwojga złego niech zajmie się muzyką to chociaż nie będę zmuszona go oglądać Very Happy
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Sro Sie 14, 2013 11:41 am

Ooo, w końcu jakiś w miarę porządny (jak na PLL ofc) odcinek :DKrótki flashback, Wren, Mona w Radley, kilka "odpowiedzi" i od razu jest lepiej Wink

Spoiler:
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 10 z 15 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: