Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters

Strona 12 z 15 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

Go down

Czego najbardziej zazdrościsz A?

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_lcap3%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_rcap 3% 
[ 5 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_rcap 6% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_lcap14%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_rcap 14% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_lcap1%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_rcap 1% 
[ 2 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_lcap4%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_rcap 4% 
[ 7 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_rcap 6% 
[ 9 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_lcap17%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_rcap 17% 
[ 27 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_lcap24%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_rcap 24% 
[ 37 ]
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_lcap8%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Vote_rcap 8% 
[ 12 ]

Wszystkich Głosów : 157

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by turtle Czw Sie 29, 2013 10:04 pm

Caleb chyba jeszcze wróci. Ma być przecież
Spoiler:
I co do Hanny jeszcze.. była jedną z nielicznych, która ogarnęła się w centrum dowodzenia A i coś zabrała.. zawsze uważałam ją za zuch dziewczynę;) Ale znając życie ten wątek pewnie nigdzie nie prowadzi..

Piłę na pewno wyłączyła
Spoiler:

A Aria od dawna jest moją podejrzaną numer jeden, chyba nie tylko moją, ale wszystkich;) Wspominałam już o tym wcześniej... gra na pianinie, suknia Black Swan, najlepiej potrafi kłamać... scena, gdzie zdejmuje kaptur w samochodzie Ezry, nie mówię już o tych wszystkich zdjęciach promocyjnych, które analizują fani ;p I w ostatnim odcinku nie kto inny odwrócił uwagę dziewczyn od Emily.. jak Aria i ten jej magik;)

[You must be registered and logged in to see this image.]

;p
turtle
turtle
Dair & Dan
Dair & Dan

Liczba postów : 483

Powrót do góry Go down

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 12 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by Joanna Pią Sie 30, 2013 2:26 pm

Opis Ravenswood :
Spoiler:

co do roli Caleba w serialu:
Spoiler:

a co do odcinka ostatniego mam mieszane uczucia...
Spoiler:

wyżej ktoś wspominał ze ma być dwu godzinny odcinek haloween'owy PLL , to nie prawda, 1h to PLL, a 2h to pilot Ravenswood Razz

opis odcinka 4x13 "Grave New World"
Spoiler:

ps. czy tylko mi sie wydaje ze Toby z odcinka na odcinek wygląda coraz gorzej ? xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Sie 30, 2013 7:24 pm

Dzięki za informacje co do tej piły Wink

Jeśli chodzi o Arię to:

Co do Caleba to:

Joanna napisał:
ps. czy tylko mi sie wydaje ze Toby z odcinka na odcinek wygląda coraz gorzej ? xD
Szczerze mówiąc ja odnoszę podobne wrażenie od jakichś dwóch lat... Ostatnio jego 'fryzura' wyjątkowo przyprawia mnie o mdłości, to wygląda jak trwała ondulacja dla ubogich.

edit:
tumblr:
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Sob Sie 31, 2013 9:55 am

co do roli Caleba w serialu:
Spoiler:

serio?
Spoiler:

Mam pytanie: czy ogarnąl ktos tą akcje z Moną? o co chodzi z nią i z Shaną?
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by turtle Nie Wrz 01, 2013 9:36 pm

Ja to zrozumiałam tak, że ona nadal współpracuje z A, jeżeli mamy sytuację TEAM A versus TEAM RED COAT ;pp Shana przyniosła coś od Jenny pewnie... a ona przecież boi się Cece. Tych wszystkich teamów robi się już za dużo do ogarnięcia ;p I nie wiem dlaczego, ale robienie na drutach kojarzy mi się z A.

Dzisiaj czytałam teorię, że Ezra jest quasi-A, bo chce znaleźć Ali, która jednak urodziła jego dziecko.. i dlatego mieliśmy ten wątek z Malcolmem jako znak.. telenowela po prostu ;p

Gdyby ktoś chciał poczytać o Arii jako A [You must be registered and logged in to see this link.]

turtle
turtle
Dair & Dan
Dair & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pon Wrz 02, 2013 7:10 pm

Ja myślałam, że jedno Red Coat to 'służka' A a drugie to Ali, która stoi w opozycji do A Teamu Very Happy

Ta teoria z Ezrą raczej naciągana, ale w sumie wolę to niż ciapa Ezra jako prawdziwe A.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Czw Wrz 05, 2013 8:46 pm

Słodkich snów Razz

Spoiler:
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Wrz 06, 2013 7:55 pm

Jak zobaczyłam ten spoiler to pierwsze co pomyślałam to, że to 'Słodkich snów' to jakiś przykry dowcip a po rozwinięciu spoilera zobaczę kolejne ohydne zdjęcie Keegana, ale jednak zaryzykowałam i cóż, nie żałuję Very Happy
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by turtle Sob Wrz 07, 2013 1:11 pm

Dlaczego wydaje mi się, że to robota photoshopa?Wink

Z innej beczki.. Ian, Troian i Shay dokończyli ten swój film. Wydaję mi się, że jednak 50 tysięcy dolarów od fanów zmarnowało sięWink

turtle
turtle
Dair & Dan
Dair & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Wrz 07, 2013 8:14 pm

No raczej nie robota photoshopa: [You must be registered and logged in to see this link.] Wink

A co to za film z pieniędzy fanów, bo pierwsze słyszę?
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Pon Wrz 09, 2013 9:57 am

[You must be registered and logged in to see this link.]  
Podobno na tym zdjeciu ten koles po naszej lewej to mlody Ezra:P ( jako Beach hottie) ---> nie podobny,ale w tym serialu wszystko jest możliwe

Inne opinie,ze to Noel. - co dla mnie w ogóle jest niezrozumiałe.
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Wto Wrz 10, 2013 9:00 am

A mi ten koleś pasowałby na młodego Ezrę. Ma coś podobnego. Może uśmiech?
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Wto Wrz 10, 2013 6:36 pm

To chyba jakiś żart Very Happy Myślę, że gdyby chcieli rzeczywiście dać tam 'młodego Ezrę' to znaleźliby kogoś bardziej podobnego. Poza tym sam pomysł szukania innego aktora do roli młodego Ezry jest bez sensu, bo skoro Wilden się przez te kilka lat nie zmienił, to czemu Ezra miałby? Główne bohaterki też są grane w retrospekcjach z okresu przed zaginięciem/śmiercią Ali przez te same aktorki, także nie ma mowy, żeby nagle jeden Ezra był tutaj wyjątkiem. Poza tym ten facet jest typem napakowanej gwiazdy szkolnej drużyny footballu, W OGÓLE nie pasuje na wrażliwego, piszącego wiersze, wątłego Ezrę Very Happy Podsumowując, moim zdaniem fani mocno przekombinowali z tą teorią Wink A jeśli to okaże się prawda, to do końca zwątpię w to, że Marlene King jest zdrowa psychicznie.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Wto Wrz 10, 2013 8:21 pm

W to że Marlene King jest zdrowa psychicznie to ja już dawno zwątpiłam ;p
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by turtle Czw Wrz 12, 2013 9:56 pm

Karolina napisał:No raczej nie robota photoshopa: [You must be registered and logged in to see this link.] Wink

A co to za film z pieniędzy fanów, bo pierwsze słyszę?
[You must be registered and logged in to see this link.]

Spoilery. Na razie wiadomo tyle:

Spoiler:
turtle
turtle
Dair & Dan
Dair & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Nie Wrz 22, 2013 9:02 pm

Jakby komuś było mało, dwie nowe foty Juliana Wink

Spoiler:
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Czw Paź 17, 2013 5:09 pm

u mnie na dashu co chwilę pojawiają się przecieki ze scenariusza PLL nowych odcinków. pewnie już to wiecie ;>
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Paź 17, 2013 9:36 pm

Wiem, że są przecieki, ale nie czytałam bo mi się nie chce Very Happy Coś ciekawego?
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pią Paź 18, 2013 12:16 pm

umm nie wiem?? bo nie za bardzo ogarniam akcję ;D to generalnie streszczenia odcinków chyba czy coś takiego. mogę poszukać i wrzucić jak ktoś chce

jest chyba tego jeszcze więcej, jeżeli dobrze pamiętam. jak będę miała chwilę to poszukam.
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Paź 18, 2013 5:04 pm

Dzięki Smile

Przeczytałam na razie streszczenie 4x14 i w sumie nawet nieźle się zapowiada.
Spoiler:
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Czw Paź 24, 2013 8:34 pm

Chyba najsłabszy halloweenowy odcinek. Niepotrzebnie wpletli wątek tej całej Mirandy z Ravenswood i Caleba, można było zasnąć. Zresztą przez większość czasu na reszcie też. Normalnie Scooby Doo, Aria trzyma Hannę za dłoń a potem trzyma pomnik i nie wie o co chodzi...

No i wiemy już, że
Spoiler:
Ciekawa jestem Ezry :DPrzeraża mnie nawet to jak się teraz patrzy hahah
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Lis 07, 2013 8:24 pm

W końcu się zebrałam i obejrzałam. Niestety ta decyzja okazała się stratą czasu. Odcinek naciągany do granic możliwości, całe Ravenswood jest totalną porażką, ludzie bawią się na cmentarzu, grobowce wielkie jak labirynty z przejściami do domów grozy....PLL naprawdę schodzi na psy. Zamiast skupić się na dokańczaniu wątków z obecnymi już bohaterami to wprowadzają nowych zabierając tylko nasz czas. Miranda wygląda jak siostra Caleba i wkurza mnie to, że popsuli jedyny sensowny związek serialu. Ezra niezły psychol w tej masce gazowej, dziewczyny jeszcze głupsze niż zwykle, Hanna i Spencer znikają w dziwnych okolicznościach i nawet nie ma potem wytłumaczenia. Serial osiąga dno. Może będę kontynuowała oglądanie PLL ale tylko po to żeby się dowiedzieć jak Marlenka ma zamiar wybrnąć z tych wszystkich głupot.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Lis 08, 2013 10:04 pm

Wygląda na to, że jestem jedyną, której ten odcinek się podobał Smile Może nie do tego stopnia, żeby się nad nim rozczulać, ale muszę przyznać, że z pewnością się nie nudziłam.

Jeśli chodzi o brak realizmu to bądźmy poważni, ten serial na naciąganiu właśnie stoi. Ja się już przyzwyczaiłam do akcji w stylu: tajne pomieszczenia, nagłe znikanie, tajemniczy nieznajomi itd. Więc szczerze mówiąc po prostu to ignoruję - ot, taki urok PLL i już.
Zgadzam się, że pomysł z odejściem Caleba jest maksymalnie nietrafiony i uważam, że niestety serial sporo na tym straci. Ale cieszę się, że przynajmniej teraz akcja znowu przeniesie się do Rosewood bo te ciągłe wizyty w Ravenswood mnie trochę męczyły. Wątek Mirandy poruszony w odcinku spłynął po mnie jak po kaczce, nie zamierzam oglądać spin-offu, więc co mnie to obchodzi. Także tego fragmentu odcinka nie oceniam.
Natomiast na plus zdecydowanie zaliczam fakt, że Ezra robi się coraz bardziej podejrzany. Co prawda, z jednej strony nie chciałabym go widzieć jako tego złego, bo lubię Ezrię i chciałabym, żeby byli endgame, ale z drugiej: to jest naprawdę fantastyczny i bardzo interesujący wątek wg mnie. Z niecierpliwością czekam jak to się dalej rozwinie. Kolejny ogromny plus to oczywiście brak Quasimodo! Poza tym podobał mi się klimat tego odcinka, zresztą jak wszystkich halloweenowych. Czuć ten dreszczyk emocji zawsze Wink
Na minus (chyba) oceniam z kolei powrót Ali z zaświatów. Tzn. mam tutaj dość ambiwalentne uczucia. Z jednej strony to otwiera duże pole manewru w temacie zagadki, kim jest A i cała reszta jego świty, i to oczywiście dobrze. No i też lubię Sashę więc cieszy mnie, że będzie jej więcej na ekranie. Ale z drugiej strony lubiłam te retrospekcje z nią; zagadkę jej nagłych pojawień; to, że dziewczyny odkrywały jej sekrety 'po śmierci', a teraz to wszystko traci ten urok tajemniczości. No ale zobaczymy, jak scenarzyści to rozegrają.

Także podsumowując myślę, że oceniłabym ten odcinek na jakieś 7-8/10. Poprzedni sezon mnie nudził i oglądałam z przymusu, ale teraz przyznaję, że znowu się wciągnęłam i ciekawi mnie to, jak wszystko potoczy się dalej.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Lis 14, 2013 12:27 pm

Na dole kilka spoilerków:)

Ostatnio zmieniony przez shiva89 dnia Czw Lis 14, 2013 12:28 pm, w całości zmieniany 1 raz
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Lis 14, 2013 12:28 pm

shiva89 napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]  
Podobno na tym zdjeciu ten koles po naszej lewej to mlody Ezra:P ( jako Beach hottie) ---> nie podobny,ale w tym serialu wszystko jest możliwe

Inne opinie,ze to Noel. - co dla mnie w ogóle jest niezrozumiałe.
a jednak w tym serialu wszystko jest mozliwe;)

Spoiler:
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 12 z 15 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: