Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters
Strona 12 z 15
Strona 12 z 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Czego najbardziej zazdrościsz A?
Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
Caleb chyba jeszcze wróci. Ma być przecież
Piłę na pewno wyłączyła
A Aria od dawna jest moją podejrzaną numer jeden, chyba nie tylko moją, ale wszystkich;) Wspominałam już o tym wcześniej... gra na pianinie, suknia Black Swan, najlepiej potrafi kłamać... scena, gdzie zdejmuje kaptur w samochodzie Ezry, nie mówię już o tych wszystkich zdjęciach promocyjnych, które analizują fani ;p I w ostatnim odcinku nie kto inny odwrócił uwagę dziewczyn od Emily.. jak Aria i ten jej magik;)
[You must be registered and logged in to see this image.]
;p
- Spoiler:
- pożegnanie między Hanką a nim jak z Casablanki ;pp
Piłę na pewno wyłączyła
- Spoiler:
- RC2 ;p czyli Ali (?)
A Aria od dawna jest moją podejrzaną numer jeden, chyba nie tylko moją, ale wszystkich;) Wspominałam już o tym wcześniej... gra na pianinie, suknia Black Swan, najlepiej potrafi kłamać... scena, gdzie zdejmuje kaptur w samochodzie Ezry, nie mówię już o tych wszystkich zdjęciach promocyjnych, które analizują fani ;p I w ostatnim odcinku nie kto inny odwrócił uwagę dziewczyn od Emily.. jak Aria i ten jej magik;)
;p
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Opis Ravenswood :
co do roli Caleba w serialu:
a co do odcinka ostatniego mam mieszane uczucia...
wyżej ktoś wspominał ze ma być dwu godzinny odcinek haloween'owy PLL , to nie prawda, 1h to PLL, a 2h to pilot Ravenswood
opis odcinka 4x13 "Grave New World"
ps. czy tylko mi sie wydaje ze Toby z odcinka na odcinek wygląda coraz gorzej ? xD
- Spoiler:
- "W serialu piątka obcych ludzi nagle zostaje połączonych przez śmiertelną klątwe, która nawiedza miasto i sprawia że muszą zanurzyć się w tajemniczej przeszłości ich rodzinnego miasta póki nie jest za późno."
- Spoiler:
- Caleb ma spotkać w tym autobusie do którego wsiadł w ostatnim odcinku PLL swoją bratnią duszę Mirande i zostanie dla niej w Ravenswood
a co do odcinka ostatniego mam mieszane uczucia...
- Spoiler:
- Ezra jako Big A? jakoś ciapowaty Ezra mi do tego nie pasuje , chyba ze specjalnie udawał takiego zeby nikt nie po nim niczego nie spodziewał , za nim jedynie przemawia niewyczerpane źródło gotówki jako ze jest bogaty.. w tej szafie bardziej sie spodziewałąm czerwonych płaszczy , bądz bluz z kapturem a nie marynarek
kompletnie bezmyślnymi scenami w odcinku były:
- scena w której Cece spadła i leży pare mentów od dziewczyn i kompltnie bez żadnego dzwięku wstaje i ucieka , albo miała peleryne niewidke HArrego Pottera albo dziewczyny zostaly na pare sekund zaślepione i ogłuszone bo żadna nie zauważyła Cece jak gdyby nigdy nic wstala i uciekla ... jakim cudem sie pytam ??
- kolejna scena w której Spencer i Hanna nie mają pojęcia ze nagle wśród nich zabrakło Emily .. RC zły czyli Cece w pelerynie niewidce zakradła się do dziewczyn , zaatakowała Emily, włożyłą ja pod peleryne i uciekla z nią ?? nie rozumiem tej sceny wszędzie pełno ludzi , Emily stoi przy dziewczynach i nagle nikt nie zauwaza ze znikła ?
uśmiałam sie w scenie w której stara babcia pani Grunwald mowi ze to ona wyciągneła Ali spod ziemi
na tym zdjęciu wygląda ze ktoś miał płąszcz czerwony a Babcia Grunwald miałą zieloną bluzke z krótkimi rekawami ( o ile sie nie myle) ... ale co ja tam wiem nie siedze w głowie MArlenki i może dlatego nie wydaje mi sie to wszystko logiczne i spójne
poza tym Marlenka trąbiała ze poznamy jakiś wielki sekret Dr Wrena i co ?? tym sekretem bylo ze przeprowadza sie do LOndynu do Melissy .. tez mi wielki i mroczny sekret , az mnie ciarki przeszły xD
wyżej ktoś wspominał ze ma być dwu godzinny odcinek haloween'owy PLL , to nie prawda, 1h to PLL, a 2h to pilot Ravenswood
opis odcinka 4x13 "Grave New World"
- Spoiler:
- Miasto Ravenswood jest czymś wiecej niż widać na pierwszy rzut oka.
Aria, Emily, Hanna i Spencer udają się na uroczystośść z okazji dnia Założycieli Ravenswood, aby znaleźć wskazówkę w nowej kryjówce A , na temat tego że Ali może naprawdę żyć. Ubrane w ich najlepsze ubrania z epoki edwardiańskiej panie udają sie na straszne cmentarne przyjęcie , aby znaleźć Ali, zanim A to zrobi. Ale jeśli Ali naprawde żyje, czy Kłamczuchy zaprowadzą A prosto do ich przyjaciółki nie wiedząc o tym? Z Ezrą czającym sie w cieniu, A może być bliżej niż dziewczyny sobie uświadamiają. Tymczasem Caleb udaje się do Ravenswood aby pomóc dziewczynom i spotyka bratnią duszę Mirandę po drodze.
ps. czy tylko mi sie wydaje ze Toby z odcinka na odcinek wygląda coraz gorzej ? xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Dzięki za informacje co do tej piły
edit:
- Jeśli chodzi o Arię to:
- chociaż słyszę te spekulacje na temat jej jako A od momentu kiedy zaczęłam oglądać ten serial i choć teraz odnoszę wrażenie, że scenarzyści baaardzo chcą nam wmówić, że ona jest w to wszystko zamieszana, to jednak nie wierzę, że to ona jest A. Albo może lepiej powiedzieć, że nie chcę w to wierzyć ;)Byłoby to dla mnie dość przykre, gdyby nagle okazało się, że osoba, której dziewczyny bezgranicznie ufały zdradziła je w tak okrutny sposób. Ale faktem jest, że Aria robi się coraz bardziej i bardziej podejrzana.
- Co do Caleba to:
- strasznie mi szkoda, że odchodzi ze stałej obsady bo jest w tym momencie chyba moją ulubioną męską postacią. W sumie przy idiotyzmie dziewczyn to możliwe, że jest moją ulubioną postacią w ogóle ;)Liczę na to, że może pojawi się od czasu do czasu jako guest star. Nawiasem mówiąc, sądzicie, że teraz kiedy on odchodzi, Hannah zostanie sparowana z tym chłopakiem z warsztatu samochodowego? Mogliby jej znaleźć kogoś lepszego, ale w sumie lepszy on niż Quasi...
Szczerze mówiąc ja odnoszę podobne wrażenie od jakichś dwóch lat... Ostatnio jego 'fryzura' wyjątkowo przyprawia mnie o mdłości, to wygląda jak trwała ondulacja dla ubogich.Joanna napisał:
edit:
- tumblr:
Poprzeglądałam teraz tego tumblra i trochę się zszokowałam. Ja nie wiem, czy ci ludzie są tak naiwni czy po prostu są idiotami, ale wszyscy biorą Ezrę jako A za pewnik i zastanawiają się głupio, czy Ezra kiedykolwiek kochał Arię. Jakby to, że Fitz nagle pojawia się na końcu odcinka w kryjówce A od razu oznaczało, że jest wirtuozem zbrodni i wcielonym złem. Czy oni oglądają ten serial od wczoraj? Przecież IDENTYCZNA sytuacja była z Toby'm a Quasi koniec końców i tak okazał się bohaterem dnia i takI just noticed this but when CeCe is on the phone saying ‘where are you?’, she was probably calling Ezra! She works for him. She was on his payroll. She is the bad Red Coat. When she was calling, you see she is in a room filled with things about Alison. Then when the girls find Ezra’s lair, Hanna goes to a corner of the room to take a journal off the desk. The curtains, posters, and ceiling beams are the same! That means CeCe was calling from the Ravenswood Lair!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
serio?
Mam pytanie: czy ogarnąl ktos tą akcje z Moną? o co chodzi z nią i z Shaną?
- Spoiler:
- Caleb ma spotkać w tym autobusie do którego wsiadł w ostatnim odcinku PLL swoją bratnią duszę Mirande i zostanie dla niej w Ravenswood
serio?
- Spoiler:
- wiedzialam,ze Caleb odchodzi z PLL,ale mialam nadzieje,ze bedzie w tym calym Ravenswood zeby pomoc Hance w rozwiazaniu sekretu....a tu bratnia dusza?? a akurat ich jako pare lubilam najbardziej w PLL. Caleb dbal o Hanke..na poczatku mama Hanny nie lubiła go...a teraz jak wszystko sie uklada, a on spotka swoja bratnia dusze??No ja pier...-Nie podoba mi sie to:P
Mam pytanie: czy ogarnąl ktos tą akcje z Moną? o co chodzi z nią i z Shaną?
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Ja to zrozumiałam tak, że ona nadal współpracuje z A, jeżeli mamy sytuację TEAM A versus TEAM RED COAT ;pp Shana przyniosła coś od Jenny pewnie... a ona przecież boi się Cece. Tych wszystkich teamów robi się już za dużo do ogarnięcia ;p I nie wiem dlaczego, ale robienie na drutach kojarzy mi się z A.
Dzisiaj czytałam teorię, że Ezra jest quasi-A, bo chce znaleźć Ali, która jednak urodziła jego dziecko.. i dlatego mieliśmy ten wątek z Malcolmem jako znak.. telenowela po prostu ;p
Gdyby ktoś chciał poczytać o Arii jako A [You must be registered and logged in to see this link.]
Dzisiaj czytałam teorię, że Ezra jest quasi-A, bo chce znaleźć Ali, która jednak urodziła jego dziecko.. i dlatego mieliśmy ten wątek z Malcolmem jako znak.. telenowela po prostu ;p
Gdyby ktoś chciał poczytać o Arii jako A [You must be registered and logged in to see this link.]
turtle- Dair & Dan
Ja myślałam, że jedno Red Coat to 'służka' A a drugie to Ali, która stoi w opozycji do A Teamu
Ta teoria z Ezrą raczej naciągana, ale w sumie wolę to niż ciapa Ezra jako prawdziwe A.
Ta teoria z Ezrą raczej naciągana, ale w sumie wolę to niż ciapa Ezra jako prawdziwe A.
Jak zobaczyłam ten spoiler to pierwsze co pomyślałam to, że to 'Słodkich snów' to jakiś przykry dowcip a po rozwinięciu spoilera zobaczę kolejne ohydne zdjęcie Keegana, ale jednak zaryzykowałam i cóż, nie żałuję
Dlaczego wydaje mi się, że to robota photoshopa?
Z innej beczki.. Ian, Troian i Shay dokończyli ten swój film. Wydaję mi się, że jednak 50 tysięcy dolarów od fanów zmarnowało się
Z innej beczki.. Ian, Troian i Shay dokończyli ten swój film. Wydaję mi się, że jednak 50 tysięcy dolarów od fanów zmarnowało się
turtle- Dair & Dan
No raczej nie robota photoshopa: [You must be registered and logged in to see this link.]
A co to za film z pieniędzy fanów, bo pierwsze słyszę?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Podobno na tym zdjeciu ten koles po naszej lewej to mlody Ezra:P ( jako Beach hottie) ---> nie podobny,ale w tym serialu wszystko jest możliwe
Inne opinie,ze to Noel. - co dla mnie w ogóle jest niezrozumiałe.
Podobno na tym zdjeciu ten koles po naszej lewej to mlody Ezra:P ( jako Beach hottie) ---> nie podobny,ale w tym serialu wszystko jest możliwe
shiva89- Delena & Nemily
A mi ten koleś pasowałby na młodego Ezrę. Ma coś podobnego. Może uśmiech?
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
To chyba jakiś żart Myślę, że gdyby chcieli rzeczywiście dać tam 'młodego Ezrę' to znaleźliby kogoś bardziej podobnego. Poza tym sam pomysł szukania innego aktora do roli młodego Ezry jest bez sensu, bo skoro Wilden się przez te kilka lat nie zmienił, to czemu Ezra miałby? Główne bohaterki też są grane w retrospekcjach z okresu przed zaginięciem/śmiercią Ali przez te same aktorki, także nie ma mowy, żeby nagle jeden Ezra był tutaj wyjątkiem. Poza tym ten facet jest typem napakowanej gwiazdy szkolnej drużyny footballu, W OGÓLE nie pasuje na wrażliwego, piszącego wiersze, wątłego Ezrę Podsumowując, moim zdaniem fani mocno przekombinowali z tą teorią A jeśli to okaże się prawda, to do końca zwątpię w to, że Marlene King jest zdrowa psychicznie.
W to że Marlene King jest zdrowa psychicznie to ja już dawno zwątpiłam ;p
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
[You must be registered and logged in to see this link.]Karolina napisał:No raczej nie robota photoshopa: [You must be registered and logged in to see this link.]
Spoilery. Na razie wiadomo tyle:
- Spoiler:
4x17 Spoilers
4x17 Spoilers Bite your tongue
Ezra drama
Aria and Mike scene
Maggie in this episode
Mona in this episode
Sad Spencer
4x18 Spoilers
4x18 Spoilers Hot for Teacher
Aria and Ezra scenes
Someone takes a bus to visit a certain someone in Ravenswood
Hanna and Emily car scenes
Spying Shana
Scenes at Diva Dish (creepy shadows
4x19 Spoilers
Episode is titled “Shadow Play”
It is written and directed by Joseph D.
It will be a black and white episode with color sequences (think Wizard of Oz, reversed) and said By Oz I just meant the episode starts and ends in color but everything else is black and white.
All four liars in this episode
Mona is in this episode.
Ezra is in this episode.
Toby is in this episode
The fashion will be remarkable
Troian (Spencer) left people breathless after one of her scenes
Clue “Do you ever wonder what’s under the rug?” #PLL#undertherug
Spoby scenes in this episode
Paily scenes in this epiosde
Fred tweeted Joseph good luck with 419, “Awesome news! Back to rosewood for the coolest episode yet! So excited @Kockenlocker ! Safe trip my friend”, with Joseph tweeting back, “Forward into the past.” (Forward to the Past??? Flashbacks???)
Standing Ovation for Joseph D. At the table read for this episode (It’s gonna be a good one)
Kyle Bown tweeted, “Has anyone broken the news yet on the awesome thing we’re doing for episode 419? #PLL” and “I’m not breaking the news if no one has yet. I can say @Kockenlocker is writing and directing it, and a more perfect match could not be had.”
When asked for something on Spoby in 4x19 Joseph Said “Beyond Halloween” when asked what that means he said “We thought they looked so good in those period costumes, we should push it further”
Spoby Love in 4x19
The writers can’t tweet BTS pics for this episode because ABC Family wants them to keep the looks secret like with the Halloween episodes.
4x19 Looks and scenes must stay secret—They (ABC Family) plan to make it a big event with publicity about the look and design (black and white).
THE LIARS WILL FIND OUT EZRA IS A IN THIS EPISODE
On how Ian thinks the Liars would react if and when they find out about Ezra
"I’m trying to see how one would comment on this. I could imagine they would be shocked finding out. (Laughs.) Like I don’t imagine them being like, "Oh yeah … good call." I don’t think they’re going to be happy about it but from what I do know, how things play out is not going to be as black and white as one would think."
turtle- Dair & Dan
Jakby komuś było mało, dwie nowe foty Juliana
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
u mnie na dashu co chwilę pojawiają się przecieki ze scenariusza PLL nowych odcinków. pewnie już to wiecie ;>
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Wiem, że są przecieki, ale nie czytałam bo mi się nie chce Coś ciekawego?
umm nie wiem?? bo nie za bardzo ogarniam akcję ;D to generalnie streszczenia odcinków chyba czy coś takiego. mogę poszukać i wrzucić jak ktoś chce
jest chyba tego jeszcze więcej, jeżeli dobrze pamiętam. jak będę miała chwilę to poszukam.
jest chyba tego jeszcze więcej, jeżeli dobrze pamiętam. jak będę miała chwilę to poszukam.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Dzięki
Przeczytałam na razie streszczenie 4x14 i w sumie nawet nieźle się zapowiada.
Przeczytałam na razie streszczenie 4x14 i w sumie nawet nieźle się zapowiada.
- Spoiler:
- Jestem ciekawa tej historii z drugą dziewczyną. No i czyżby rzeczywiście chcieli zrobić z Ezry członka A-teamu?
Chyba najsłabszy halloweenowy odcinek. Niepotrzebnie wpletli wątek tej całej Mirandy z Ravenswood i Caleba, można było zasnąć. Zresztą przez większość czasu na reszcie też. Normalnie Scooby Doo, Aria trzyma Hannę za dłoń a potem trzyma pomnik i nie wie o co chodzi...
No i wiemy już, że
No i wiemy już, że
- Spoiler:
- Ali żyje. Szok haha W sumie mi to jest jużobojętne, ale lubię tę aktorkę więc fajnie, że jej będzie więcej.
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
W końcu się zebrałam i obejrzałam. Niestety ta decyzja okazała się stratą czasu. Odcinek naciągany do granic możliwości, całe Ravenswood jest totalną porażką, ludzie bawią się na cmentarzu, grobowce wielkie jak labirynty z przejściami do domów grozy....PLL naprawdę schodzi na psy. Zamiast skupić się na dokańczaniu wątków z obecnymi już bohaterami to wprowadzają nowych zabierając tylko nasz czas. Miranda wygląda jak siostra Caleba i wkurza mnie to, że popsuli jedyny sensowny związek serialu. Ezra niezły psychol w tej masce gazowej, dziewczyny jeszcze głupsze niż zwykle, Hanna i Spencer znikają w dziwnych okolicznościach i nawet nie ma potem wytłumaczenia. Serial osiąga dno. Może będę kontynuowała oglądanie PLL ale tylko po to żeby się dowiedzieć jak Marlenka ma zamiar wybrnąć z tych wszystkich głupot.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Wygląda na to, że jestem jedyną, której ten odcinek się podobał Może nie do tego stopnia, żeby się nad nim rozczulać, ale muszę przyznać, że z pewnością się nie nudziłam.
Jeśli chodzi o brak realizmu to bądźmy poważni, ten serial na naciąganiu właśnie stoi. Ja się już przyzwyczaiłam do akcji w stylu: tajne pomieszczenia, nagłe znikanie, tajemniczy nieznajomi itd. Więc szczerze mówiąc po prostu to ignoruję - ot, taki urok PLL i już.
Zgadzam się, że pomysł z odejściem Caleba jest maksymalnie nietrafiony i uważam, że niestety serial sporo na tym straci. Ale cieszę się, że przynajmniej teraz akcja znowu przeniesie się do Rosewood bo te ciągłe wizyty w Ravenswood mnie trochę męczyły. Wątek Mirandy poruszony w odcinku spłynął po mnie jak po kaczce, nie zamierzam oglądać spin-offu, więc co mnie to obchodzi. Także tego fragmentu odcinka nie oceniam.
Natomiast na plus zdecydowanie zaliczam fakt, że Ezra robi się coraz bardziej podejrzany. Co prawda, z jednej strony nie chciałabym go widzieć jako tego złego, bo lubię Ezrię i chciałabym, żeby byli endgame, ale z drugiej: to jest naprawdę fantastyczny i bardzo interesujący wątek wg mnie. Z niecierpliwością czekam jak to się dalej rozwinie. Kolejny ogromny plus to oczywiście brak Quasimodo! Poza tym podobał mi się klimat tego odcinka, zresztą jak wszystkich halloweenowych. Czuć ten dreszczyk emocji zawsze
Na minus (chyba) oceniam z kolei powrót Ali z zaświatów. Tzn. mam tutaj dość ambiwalentne uczucia. Z jednej strony to otwiera duże pole manewru w temacie zagadki, kim jest A i cała reszta jego świty, i to oczywiście dobrze. No i też lubię Sashę więc cieszy mnie, że będzie jej więcej na ekranie. Ale z drugiej strony lubiłam te retrospekcje z nią; zagadkę jej nagłych pojawień; to, że dziewczyny odkrywały jej sekrety 'po śmierci', a teraz to wszystko traci ten urok tajemniczości. No ale zobaczymy, jak scenarzyści to rozegrają.
Także podsumowując myślę, że oceniłabym ten odcinek na jakieś 7-8/10. Poprzedni sezon mnie nudził i oglądałam z przymusu, ale teraz przyznaję, że znowu się wciągnęłam i ciekawi mnie to, jak wszystko potoczy się dalej.
Jeśli chodzi o brak realizmu to bądźmy poważni, ten serial na naciąganiu właśnie stoi. Ja się już przyzwyczaiłam do akcji w stylu: tajne pomieszczenia, nagłe znikanie, tajemniczy nieznajomi itd. Więc szczerze mówiąc po prostu to ignoruję - ot, taki urok PLL i już.
Zgadzam się, że pomysł z odejściem Caleba jest maksymalnie nietrafiony i uważam, że niestety serial sporo na tym straci. Ale cieszę się, że przynajmniej teraz akcja znowu przeniesie się do Rosewood bo te ciągłe wizyty w Ravenswood mnie trochę męczyły. Wątek Mirandy poruszony w odcinku spłynął po mnie jak po kaczce, nie zamierzam oglądać spin-offu, więc co mnie to obchodzi. Także tego fragmentu odcinka nie oceniam.
Natomiast na plus zdecydowanie zaliczam fakt, że Ezra robi się coraz bardziej podejrzany. Co prawda, z jednej strony nie chciałabym go widzieć jako tego złego, bo lubię Ezrię i chciałabym, żeby byli endgame, ale z drugiej: to jest naprawdę fantastyczny i bardzo interesujący wątek wg mnie. Z niecierpliwością czekam jak to się dalej rozwinie. Kolejny ogromny plus to oczywiście brak Quasimodo! Poza tym podobał mi się klimat tego odcinka, zresztą jak wszystkich halloweenowych. Czuć ten dreszczyk emocji zawsze
Na minus (chyba) oceniam z kolei powrót Ali z zaświatów. Tzn. mam tutaj dość ambiwalentne uczucia. Z jednej strony to otwiera duże pole manewru w temacie zagadki, kim jest A i cała reszta jego świty, i to oczywiście dobrze. No i też lubię Sashę więc cieszy mnie, że będzie jej więcej na ekranie. Ale z drugiej strony lubiłam te retrospekcje z nią; zagadkę jej nagłych pojawień; to, że dziewczyny odkrywały jej sekrety 'po śmierci', a teraz to wszystko traci ten urok tajemniczości. No ale zobaczymy, jak scenarzyści to rozegrają.
Także podsumowując myślę, że oceniłabym ten odcinek na jakieś 7-8/10. Poprzedni sezon mnie nudził i oglądałam z przymusu, ale teraz przyznaję, że znowu się wciągnęłam i ciekawi mnie to, jak wszystko potoczy się dalej.
Na dole kilka spoilerków:)
Ostatnio zmieniony przez shiva89 dnia Czw Lis 14, 2013 12:28 pm, w całości zmieniany 1 raz
shiva89- Delena & Nemily
a jednak w tym serialu wszystko jest mozliwe;)shiva89 napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
- Spoiler:
- * Odcinek 4x23 - [You must be registered and logged in to see this link.] 82789_564888636900181_1769972609_n.png " A is for Alive "
* Dużo flashbacków w 4x23
* 4x23 - scena Spencer, jej matki i nowego chłopaka (Nate Buzzolic)
* dowiemy się co ukrywa Spencer, m. in czemu nie było jej z dziewczynami, kiedy się obudziły, a także dowiemy się czemu kłóciła się tamtego wieczoru z Ali.
* nie można wierzyć w to co mówi Ali, jest największą kłamczuchą z całego grona
* powróci Noel
* w 4x23 scena na posterunku policji
* odcinek 19 będzie bardzo wyjątkowy - nigdy takiego nie było w historii PLL.
" wizualnie, to nokaut " - sceny Ezrii, Paily i Spoby.
* 4x22, 4x23, oraz 4x24 - odcinki bez Tobyiego.
* Spencer będzie podejrzliwa w stosunku do Jasona, który opuścił Rosewood.
* Holbrook i Hanna mają scenę w 4x22
* zobaczymy drugą stronę Ezry...
* Ella będzie mieć niespodziankę dla Arii kiedy wróci
* 4x23 "Unbridled" - ktoś bierze ślub (przypuszczam, że Ella właśnie)
* Wraca Jason!
* W finale usłyszymy :
"So you're a liar."
"The book. It’s one of my favorites."
"I could use a hug."
"We can play it your way."
"Maybe nothing. Maybe everything. You’re the cop. That’s for you to figure out."
No więc scena Alison, Cece i Ezry w 4x24
Nerdy Mona w 4x24
Możliwa scena z Ianem i Garettem
"tak naprawdę nie znamy Ezry"
-"I bet I know one of your secrets" -Aria
"I bet you don't." -Ezra
dowiemy się czemu Ali nie ufa swoim rodzicom i nie zwróciła się do nich o pomoc
Będą sceny z Shaną, Paige
wróci Lucas ale na chwilkę, więcej go będzie w 5 sezonie
6 - 7 epizodów zajmie dziewczynom odkrycie, że Ezra jest A
w 4x17 Spencer przeczyta pamiętniki Ali, dowie się, że Ali całowała się z nieznaną postacią w barze (flashback) uda się do baru i zobaczy faceta, sporzywającego takie jedzenie jak z flashbacku (pamiętnika) Wtedy dowie się, że to był EZRA!
Sekret który skrywa Spencer może zaszkodzić Spoby
Spencer będzie mieć problemy z narkotykami
Aria będzie bardzo cierpieć
Hanna pojawi się w Ravenswood
wrócimy do Rosewood Resort - kryjówki Mony
scena Mony i Ali - kontynuacja ze sklepu gdzie Ali była Vivian
4x14 - Who's in the box?
4x17 - Bite Your Tongue
4x18 - Hot for teacher
4x19 - Shadow Play
4x20 - free fall
4x21 - she's come undone
4x22 - cover for me
4x23 - unbridled
4x24 - a is for answers
- Smutna wiadomość dla fanów Weasleya, nie wróci on w tym sezonie
- Ezra jest winny czegoś bardzo ważnego w serialu
- Nie jest potwierdzone to, że Alison będzie nadal żywa...
- Alison nazwała "BOARD SHORT" (beach hottie) po nazwie jego ulubionego piwa
- Mona będzie zainteresowana Mikem, ale jej powody będą bardzo podejrzane
- Alison wysłała do Rosewood Shane, bo nie ufała Jennie
- Aria lubi Jake'a ale kocha Ezrę...
- Aria zerwie z Jakem
- Jake zobaczy ciemną stronę Ezry i powie o tym Arii
- Aria i Ezra będą jeść ciacho u Ezry xD
- A będzie miało na celowniku Jaka - wsadzi noże w jego worek teningowy
- Jason tak naprawdę nie jest u babci... Jest na odwyku
- Spencer zawrze umowę z ojcem, na temat Jasona
- Toby nadal będzie prowadzić sledztwo w sprawie matki
- Spencer bedzie podejrzewac, że Hanna coś ukrywa po tym jak jak ukradziona przez nią strona z pamiętnika zaginie
- Możliwa scena pod prysznicem ze Spoby
- Spence bedzie przyjmować pigułki by być najlepszą w szkole
- Caleb powróci w Love Shack Baby (tytuł odcinka)
- Hanna ma sekretną historię z bratem Arii
- HALEB ZERWIE
- Hanna będzie sie całować z Travisem (ten który pomógł jej matce)
- Ezra u Hanny w pokoju w Love Shack Baby
- Ezra chce odzyskać ukradziony pamiętnik, w którym są sekrety o dziewczynach
- Hanna nie powie nikomu o pamiętniku dopóki go nie przeczyta
- Ezra zabierze Arię do domku w lesie, z ukrytą piwnicą, do której dostęp ma A (pewnie on )
- Możliwa scena zbliżenia w tym domku (4x15)
- Pani D. wykopie kości, które będą badane, ale poznamy "właściciela" dopiero w sezonie 5
- 4x17 - flashback Ali i Ezry
- Em przyzna się do uczuć do Ali, Paige.
- ale to Spencer będzie tą która podzieli Ali i Emily
- Alison zostanie znaleziona, ledwo żyjąca w 4x17
- Scena deja vu w finale, z Ali i Spencer
- wróci Andrew
- Black Veil z pogrzebu Wildena, jest bardzo ważną postacią Ona jest "grą końcową" i zacznie się pojawiać tu i tam.
- Każda z 4 dziewczyn, będzie mieć bardzo ciężko w 4B
- TEORIA BLIŹNIACZEK została na razie odsunięta, chociaż są jeszcze fragmenty w książce, które mogą być wykorzystane.
- Musimy mieć ciągle w pamięci Black Veil (jak myślicie, kto to?)
- Finał powali nas na kolana
- Możemy założyć, że to Ezra jest tym przed kim ucieka Ali
- Cece będzie w 4B i będzie powiązana z Garettem, Wildenem i Jenną. To ona może być (była) osobą pociągającą za sznurki swoich marionetek.
- spotkamy na pewno jednego członka A Team
SPOILERY 4x14 WHO'S IN THE BOX :
- Obecni w odcinku : kłamczuchy, Ezra, Mona, Miss D. Toby, Paige, Caleb, Ashaley
- Sceny w Rosewood High
- Sceny Ezrii (mn. in w restauracji)
- Sceny Em i Hanny u Spencer
- Możliwa scena Ezrii w domku letniskowym
- bardzo emocjonujący odcinek
- sceny u Tobiego w mieszkaniu
- Dowiem się czegoś więcej kto został pochowany w grobie Ali
- Kłamczuchy odrzucą Monę
- Mona ma teraz samochód Jenny
- dowody na to, że Ezra jest A
SPOLIERY 4x15 LOVE SHACK BABY :
- Obecni : kłamczuchy, Jake, Ezra, Jessica, Peter, Ali, Toby
- To ma być szalony odcinek
- Flashback Ali i Hanny
- Scena Emily w lesie
- Hanna sprawi, że uronimy łezkę
- W promo 4B są sceny z tego odcinka
- napis na drzwiach "YOU'RE TOO LATE -A" jest z tego odcinka
- ostatni odcinek Caleba...
- dziewczyny odwiedzą domek Spencer nad jeziorem i utkną tam
- sceny miedzy Jessicą a Peterem
- scena w samochodzie z wszystkimi kłamczuchami
- sceny w The Brew
- możliwa burza
- scena Ezrii w szkole
- Aria i Em u Emily w domu
- sceny Ali
- Hefty Hanna
- Rozmowa Hanny w Brew (Travis)
- Dom Emily w końcu zostanie naprawiony
- sceny na posterunku
- scena Ezry z Ash Marin
-SPOILERY 4x16 CLOCE ENCOUNTERS :
- ostatni odcinek Jakea
- Ezria/ Spoby
- Travis będzie obecny
- sceny gry w bilard z Ash i Hanną
- możliwe, że wtedy wróci Ella
- Byron jest w odcinku
- sceny między Ezrą a Jakem
- Spoby w mieszkaniu T.
- nie bedzie scen Paily
cytat :
Aria: Who's the woman Ezra
Ezra:--------------------------- (words blacked out)
Aria : didn't expect to hear that
shiva89- Delena & Nemily
Strona 12 z 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars
» Czego nie znosimy
» Czego słuchasz w tej chwili?
» A kogo/czego... nie lubimy?
» Pretty Little Liars
» Czego nie znosimy