Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters

Strona 11 z 15 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

Go down

Czego najbardziej zazdrościsz A?

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_lcap3%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_rcap 3% 
[ 5 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_rcap 6% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_lcap14%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_rcap 14% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_lcap1%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_rcap 1% 
[ 2 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_lcap4%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_rcap 4% 
[ 7 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_rcap 6% 
[ 9 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_lcap17%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_rcap 17% 
[ 27 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_lcap24%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_rcap 24% 
[ 37 ]
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_lcap8%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Vote_rcap 8% 
[ 12 ]

Wszystkich Głosów : 157

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by shiva89 Pią Sie 16, 2013 9:58 am

jeśli ktos jeszcze nie widzial:
[You must be registered and logged in to see this link.]
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 11 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by Karolina Pią Sie 16, 2013 8:24 pm

Obejrzałam wczoraj ostatni odcinek.

Spoiler:
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Wto Sie 20, 2013 10:47 pm

Właśnie jestem na świeżo po ostatnim odcinku i
SPOILER:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Sie 21, 2013 7:01 am

[You must be registered and logged in to see this link.]
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by turtle Pią Sie 23, 2013 5:40 pm

Średnio podoba mi się rozwiązanie z tym, że Red Coat

Spoiler:

Na dramę z matką Toby'ego już nie mogę patrzeć. Myślałam, że Ezry jest mi troszkę szkoda, ale jednak nie. A odcinek bez Mony, to odcinek stracony ;p Mam nadzieję, że wyjaśnią coś w finale, bo od pewnego czasu oglądam ten serial tylko z przyzwyczajenia.
turtle
turtle
Dair & Dan
Dair & Dan

Liczba postów : 483

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Sie 23, 2013 5:55 pm

turtle napisał:Średnio podoba mi się rozwiązanie z tym, że Red Coat

Spoiler:
Spoiler:
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Pią Sie 23, 2013 6:08 pm

Właśnie, o co chodzi ? Coś było w książce o jej siostrze czy to jakiś spoiler?? Very Happy

A co do odcinka.... potańcówkę zaliczam do najgorszych potańcówek serialowych ever haha, w szczególności to niemrawe tańczenie w parach Laughing 
Jake jest super, bardzo go polubiłam, denerwuje mnie, że ciągle Ezra się wpiernicza...

Spoiler:

Ostatnio zmieniony przez April dnia Pią Sie 23, 2013 6:57 pm, w całości zmieniany 2 razy
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Pią Sie 23, 2013 6:43 pm

tez sie zastanawiam;p w odcinku nic nie bylo o siostrze;p
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Sie 23, 2013 6:48 pm

To może turtle pomyliła 'Drake' z 'DiLaurentis' Smile Ulżyło mi trochę, bo serio przez chwilę myślałam, że jestem jakaś nienormalna, że umknęło mi coś takiego Very Happy
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by turtle Pią Sie 23, 2013 11:50 pm

Ok... czuję się głupio trochę teraz ;p ale czy czasami nie było tak w odcinku, że

Spoiler:
turtle
turtle
Dair & Dan
Dair & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Sob Sie 24, 2013 12:22 am

Faktycznie ;o

Spoiler:

Btw. przeglądam tumblr i trafiłam na to haha nie mogę xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Sie 24, 2013 3:30 pm

No było coś takiego, ale szczerze mówiąc ja pomyślałam po prostu, że
Spoiler:
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Sob Sie 24, 2013 9:09 pm

Promo halloweenowego odcinka (mogliby już sobie dać siana z tym 'mrocznym' Ravenswood;/) :

Ponoć są jeszcze dwie takie same wersje promo tylko z innymi hashtagami :

Spoiler:
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Sie 24, 2013 10:29 pm

"It's a story so big, it'll take 2 hours to tell." - serio?! Mam tylko nadzieję, że tę drugą godzinę liczą już jako premierowy odcinek Ravenswood bo nie wiem czy wytrzymam 2h PLL.

Spoiler:

PS. Tak z ciekawości: czy ktoś od nas z forum planuje oglądanie mrożącego krew w żyłach i wywołującego ciarki na plecach "Ravenswood"? Very Happy 
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Nie Sie 25, 2013 2:02 pm

Wydaje mi się, że wpadli na taki genialny pomysł, bo po prostu te imiona kończą się na -A i "fajnie to wygląda" haha

A Ravenswood pewnie obejrzę z ciekawości, co tam Marlena nowego wyczarowała Very Happy Co prawda mam już ponad 20 seriali do oglądania na bieżąco od września, ale wydaje mi się, że taki odmóżdżacz też się przyda Very Happy
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Nie Sie 25, 2013 3:19 pm

Ja na razie nie planuję oglądać chyba, że będę miała za dużo wolnego czasu to może zerknę albo jak ktoś z oglądających stwierdzi, że warto. Kiedy jest planowana premiera tego serialu?
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Nie Sie 25, 2013 6:13 pm

Wg tego promo wstawionego przez April premiera Ravenswood będzie zaraz po halloweenowym odcinku PLL - 22 października.

Ja mówiąc szczerze planuję omijać ten serial szerokim łukiem, ale z chęcią poczytam opinie kogoś, kto jednak odważy się to oglądać. Wink
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Wto Sie 27, 2013 11:57 pm

Uuu Caleb, jaki poważny haha

Póki jestem na świeżo.... (nie, nie czekałam na ten "wspaniały" finał specjalnie, ale nie chciało mi się spać + znalazłam stronę, gdzie w miarę się nie zacinało xD)

WTF

Spoiler:
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Powrót do góry Go down

Pisanie by turtle Sro Sie 28, 2013 11:32 am

Zgadzam się... wielkie rozczarowanie. Już się do tego niestety przyzwyczaiłam i sama nie wiem, czy mam ochotę oglądać następne odcinki.

Spoiler:
turtle
turtle
Dair & Dan
Dair & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Sro Sie 28, 2013 7:58 pm

a mnie sie odcinek podobal..w sumie nie czytalam spoilerów i bylam zaskoczona koncowką. Smile)
Spoiler:
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Czw Sie 29, 2013 11:23 am

mój dash jest wypełniony Ezrą. mimo że nie oglądam serialu to

[You must be registered and logged in to see this image.]

ahahah.
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Sie 29, 2013 1:46 pm

Heh przynajmniej jeden pozytyw takiego zakończenia, jest się z czego pośmiaćVery Happy 

Co do odcinka:
Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Sie 29, 2013 8:02 pm

Justyna napisał:Heh przynajmniej jeden pozytyw takiego zakończenia, jest się z czego pośmiaćVery Happy 

Co do odcinka:
Spoiler:
Spoiler:
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Sie 29, 2013 8:28 pm

Coraz lepszy cyrk w tym serialu Very Happy

Spoiler:

Mam 2 pytania:
Spoiler:
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Sie 29, 2013 9:30 pm

W takim razie
Spoiler:

Spoiler:

Wg mnie:
Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 11 z 15 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: