Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters
Strona 11 z 15
Strona 11 z 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Czego najbardziej zazdrościsz A?
Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
jeśli ktos jeszcze nie widzial:
[You must be registered and logged in to see this link.]
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Obejrzałam wczoraj ostatni odcinek.
- Spoiler:
- Nie podoba mi się za bardzo robienie w Wrena tego złego, bo wciąż czekam na Wrencer. W ogóle to trochę mnie to rozwala, że scenarzyści tego serialu potrafią przez 3 sezony przedstawiać postać jako fajnego, sympatycznego faceta a potem nagle w jednym odcinku zrobić z niego największego sukinsyna w mieście.
Nie wiem dlaczego, ale bardzo polubiłam matkę Alison. Owszem, jest nieco przerażająca, ale wydaje się ciekawa i w sumie przyjemnie mi się ogląda te jej małe szaleństwa
Historia z Cece i Ali robi się coraz bardziej interesująca. Szczerze mówiąc, kiedy przeczytałam początek komentarza April to potem w trakcie oglądania serialu liczyłam, że ten 'krótki flashback' to będzie ta impreza, o której mówiła Arii koleżanka Cece Mam nadzieję, że wkrótce ten wątek zostanie rozwinięty, bo jestem strasznie ciekawa co wtedy zrobiła Alison.
No i co tam jeszcze... Dziewczyny stają się najbardziej irytującymi ludźmi w całym Rosewood. Emily, która wiecznie wygląda na zmęczoną/przestraszoną/śpiącą i nie umie nawet okazać wdzięczności za to, że matka Ali zaprosiła ją pod swój dach; znerwicowana Hanna, która najpierw narobiła bałaganu a teraz świruje, bo jej matka okazała się równie głupia co ona sama; Spencer, która lata jak głupia za Toby'm i duchem jego zmarłej matki. Ja rozumiem, że odkrycie tajemnicy rzekomego samobójstwa matki to ważna sprawa, ale kiedy w grę wchodzi sekret dot. zmarłej osoby i ochrona przed śmiertelnym niebezpieczeństwem, które grozi ŻYWYM ludziom, to chyba ważniejsze jest to drugie, prawda? W sumie tylko Aria mnie nie doprowadza do szału, choć nie twierdzę, że napawa mnie szczególnym entuzjazmem.
Wątek z Malcolmem jest kretyński i naciągany. Czy mi się wydaje, czy w serialu przypadkiem nie zwracano uwagi na wyraźnie podobieństwo Malcolma do Ezry? Jak zwykle King olewa logikę i robi wszystko tak, jak jej pasuje... Mam nadzieję, że nie otrzymamy za szybko come back'u Ezrii bo z dzieckiem czy bez, związek nauczyciela z uczennicą jest wciąż ZŁY.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Właśnie jestem na świeżo po ostatnim odcinku i
- SPOILER:
- powrót Wrena w takim stylu zdecydowanie mi nie odpowiada. Najpierw tyle go nie pokazują a jak człowiek się cieszy to robią z niego czarny charakter....nie mówię, że się z tym nie liczyłam ale żeby tak od razu to już skandal. Chociaż lepiej jako ten zły niż wcale. Myślę, że da się przyzwyczaić
Wątek Malcolma najgorszy z całego odcinka. Jak w tasiemcu brazylijskim, bez wrobienia kogoś w dziecko się nie obejdzie. Zamiast skończyć z promowaniem patologii i połączyć Ezrę z Maggie i Malcolmem to oni muszą na siłę robić powrót Ezrii, który jest najgorszym pomysłem ever.
Co do Ali i Cece to robi się naprawdę ciekawie. Czekałam na wyjaśnienie tej imprezy a tu dupa. Mam nadzieję, że szybko nam to wyjaśnią. Pani D dalej mnie przeraża chociaż odrobinę mniej. W sumie mając taką porąbaną córkę można ześwirować. Zastanawia mnie tylko czemu nikt nie przejmuje się zniknięciem Jasona, matka w ogóle wie, że on zniknął czy ja coś przegapiłam i było wyjaśnione co się z nim dzieje?
Mony nie ogarniam po której ona jest stronie.
Caleb słodziak, jedyny, który myśli w miarę racjonalnie.
Co do dziewczyn to tak jak Karolina, jedynie Aria nie doprowadza mnie do szału chociaż jej ubrania wołają o pomstę do nieba.
Co do końcówki to chyba jestem za tępa bo nie zrozumiałam o co chodzi z tymi dziurami w podłodze, które wywołały taki szok na twarzy Emilki :PZrobił je ktoś kto mieszkał w piwnicy żeby widzieć czy ktoś idzie czy jak? Zresztą dziwne, że Pani D ich wcześniej nie zauważyła.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Średnio podoba mi się rozwiązanie z tym, że Red Coat
Na dramę z matką Toby'ego już nie mogę patrzeć. Myślałam, że Ezry jest mi troszkę szkoda, ale jednak nie. A odcinek bez Mony, to odcinek stracony ;p Mam nadzieję, że wyjaśnią coś w finale, bo od pewnego czasu oglądam ten serial tylko z przyzwyczajenia.
- Spoiler:
- to jedna z sióstr Drake.
Na dramę z matką Toby'ego już nie mogę patrzeć. Myślałam, że Ezry jest mi troszkę szkoda, ale jednak nie. A odcinek bez Mony, to odcinek stracony ;p Mam nadzieję, że wyjaśnią coś w finale, bo od pewnego czasu oglądam ten serial tylko z przyzwyczajenia.
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
turtle napisał:Średnio podoba mi się rozwiązanie z tym, że Red Coat
- Spoiler:
to jedna z sióstr Drake.
- Spoiler:
- Jedna z sióstr Drake? Przegapiłam gdzieś wątek siostry Cece?
Właśnie, o co chodzi ? Coś było w książce o jej siostrze czy to jakiś spoiler??
A co do odcinka.... potańcówkę zaliczam do najgorszych potańcówek serialowych ever haha, w szczególności to niemrawe tańczenie w parach
Jake jest super, bardzo go polubiłam, denerwuje mnie, że ciągle Ezra się wpiernicza...
A co do odcinka.... potańcówkę zaliczam do najgorszych potańcówek serialowych ever haha, w szczególności to niemrawe tańczenie w parach
Jake jest super, bardzo go polubiłam, denerwuje mnie, że ciągle Ezra się wpiernicza...
- Spoiler:
- Gdy pokazali ostatnią scenę z lalkami i szydełkiem (? nie znam się) to zaraz mi na myśl przyszła matka Ali. Gdyby tylko scenarzyści poszli od razu w tę stronę... świetne by to było, córka została zabita, matka strasznie to przeżyła, rozwiodła się z mężem, urządziła pokój Ali z powrotem, jakby nigdy nic nie było przestawiane. Obsesja A na punkcie Ali (i mnóstwo jej zdjęć w kryjówce A) też by została jakoś tym wytłumaczona i nienawiść skierowana do dziewczyn, bo w końcu one żyją, a jej córka nie... Jednak już po ptakach, bo musieliby to od początku planować xD
Ostatnio zmieniony przez April dnia Pią Sie 23, 2013 6:57 pm, w całości zmieniany 2 razy
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
tez sie zastanawiam;p w odcinku nic nie bylo o siostrze;p
shiva89- Delena & Nemily
To może turtle pomyliła 'Drake' z 'DiLaurentis' Ulżyło mi trochę, bo serio przez chwilę myślałam, że jestem jakaś nienormalna, że umknęło mi coś takiego
Ok... czuję się głupio trochę teraz ;p ale czy czasami nie było tak w odcinku, że
- Spoiler:
- jedna z sióstr mówi, że nie ma zamiaru wracać do Rosewood, a druga stoi pod drzwiami Ezry?
turtle- Dair & Dan
Faktycznie ;o
Btw. przeglądam tumblr i trafiłam na to haha nie mogę xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Spoiler:
- Ja założyłam, że dzwoni do Wrena.. czy tam do innego pomocnika.
Ezra na pewno mieszka w Rosewood? Bo jak się teraz zastanawiam to nawet nie wiem na 100%. Jeśli tak to nie mogę się doczekać odcinka, jak to wytłumaczą (o ile cokolwiek wytłumaczą, obiecanki...).
Btw. przeglądam tumblr i trafiłam na to haha nie mogę xD
April- Elijah & ParksRec
No było coś takiego, ale szczerze mówiąc ja pomyślałam po prostu, że
- Spoiler:
- ona dzwoniła do jakiegoś swojego pomocnika, który nawalił i dlatego ona jednak musiała wrócić do tego Rosewood. Nawet nie przyszło mi to do głowy, że może mieć siostrę. Ale w sumie kto wie... Pewnie dowiemy się niedługo o co chodzi. Szczerze mówiąc byłabym niemalże pozytywnie zaskoczona, gdyby okazało się, że scenarzyści wzbili się na wyżyny oryginalności i zajrzeli w najgłębsze zakamarki swojej wyobraźni, zamieniając wątek bliźniaczek DiLaurentis na wątek bliźniaczek Drake
Promo halloweenowego odcinka (mogliby już sobie dać siana z tym 'mrocznym' Ravenswood;/) :
Ponoć są jeszcze dwie takie same wersje promo tylko z innymi hashtagami :
Ponoć są jeszcze dwie takie same wersje promo tylko z innymi hashtagami :
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
April- Elijah & ParksRec
"It's a story so big, it'll take 2 hours to tell." - serio?! Mam tylko nadzieję, że tę drugą godzinę liczą już jako premierowy odcinek Ravenswood bo nie wiem czy wytrzymam 2h PLL.
PS. Tak z ciekawości: czy ktoś od nas z forum planuje oglądanie mrożącego krew w żyłach i wywołującego ciarki na plecach "Ravenswood"?
- Spoiler:
- Interesujący wybór osób, na które rzuca się podejrzenia... Spodziewałabym się w tym momencie raczej Cece, Alison, Wrena, Jenny, Shany, nie wiem kogo jeszcze, ale na pewno nie Ezry, który ostatnio ma w zanadrzu tylko patologiczny wątek rodzinny. Mona od paru odcinków też albo nie pojawia się w ogóle albo wchodzi na 3 sekundy, w dodatku ciągnięcie wątku jej jako 'A' mnie już naprawdę nudzi. A Aria jak to Aria, chyba od samego początku ktoś ją podejrzewa, ale mam nadzieję, że jednak nie ma z tym nic wspólnego. Ani ona, ani żadna pozostała z dziewczyn.
Ciekawa jestem, czy historia rzeczywiście jakoś się skupi na tych 3 osobach, czy zostali wybrani do promos zupełnie przypadkowo, żeby podsycić zainteresowanie i wzbudzić kolejne spekulacje.
PS. Tak z ciekawości: czy ktoś od nas z forum planuje oglądanie mrożącego krew w żyłach i wywołującego ciarki na plecach "Ravenswood"?
Wydaje mi się, że wpadli na taki genialny pomysł, bo po prostu te imiona kończą się na -A i "fajnie to wygląda" haha
A Ravenswood pewnie obejrzę z ciekawości, co tam Marlena nowego wyczarowała Co prawda mam już ponad 20 seriali do oglądania na bieżąco od września, ale wydaje mi się, że taki odmóżdżacz też się przyda
A Ravenswood pewnie obejrzę z ciekawości, co tam Marlena nowego wyczarowała Co prawda mam już ponad 20 seriali do oglądania na bieżąco od września, ale wydaje mi się, że taki odmóżdżacz też się przyda
April- Elijah & ParksRec
Ja na razie nie planuję oglądać chyba, że będę miała za dużo wolnego czasu to może zerknę albo jak ktoś z oglądających stwierdzi, że warto. Kiedy jest planowana premiera tego serialu?
Justyna- Derena & Eden
Wg tego promo wstawionego przez April premiera Ravenswood będzie zaraz po halloweenowym odcinku PLL - 22 października.
Ja mówiąc szczerze planuję omijać ten serial szerokim łukiem, ale z chęcią poczytam opinie kogoś, kto jednak odważy się to oglądać.
Ja mówiąc szczerze planuję omijać ten serial szerokim łukiem, ale z chęcią poczytam opinie kogoś, kto jednak odważy się to oglądać.
Uuu Caleb, jaki poważny haha
Póki jestem na świeżo.... (nie, nie czekałam na ten "wspaniały" finał specjalnie, ale nie chciało mi się spać + znalazłam stronę, gdzie w miarę się nie zacinało xD)
WTF
- Spoiler:
- W większości beznadziejny odcinek. Pierwsze 30 minut było takim zapychaczem, że szok. Miałam się niby zainteresować prezentami od A czy tam od Red Coat, już nie wiem kto jest kim w tym serialu...??
Rzygam Ravenswood w PLL. Super, chcą promować nowy serial - ok, ale po cholerę tak mącić?! Na szybko wmontowali to miasteczko w fabułę i tak już mocno naciągniętą, powiązali z Alison, byleby było, zostawiając jakikolwiek sens kilkadziesiąt kilometrów dalej.
Serio? Stara baba wyciągnęła Ali z grobu? Matko święta. Mało ludzi w Rosewood jest???
Zacięło mi się akurat na tej kartce od Shany i nie ogarnęłam, Melissa i Wren wrócili do siebie? Gdzie on się podział tak w ogóle -.- miałam nadzieję, że się pojawi w odzinku chlip
Wow. 2 Red Coaty. Nikt tego nie przewidział Aria, co za walka ahahaha już wiemy po co jej te lekcje były ;p Oczywiście Cece przeżyła, stalowe kości ma.
Ale już całkiem padłam na widok centrum dowodzenia A. Gustownie haha Trochę absurdalne, no ale przynajmniej wytłumaczyli skąd A wszystko o wszystkich wie..
No i gwóźdź programu - EzrAAAA.
W sumie wygląda jak jakiś zboczeniec hahah
Nie powiem, lekko się zdziwiłam jak pokazali twarz :DChociaż można było się tego spodziewać po tym hashtagu z promo.
Czuję jednak, że śledził Arię, bo zorientował się, że znowu A jej grozi czy coś i dlatego walnął w te drzwiczki. Ewentualnie to jakiś zaginiony brat bliźniak Ezry. Nie wierzę, że zrobią z niego czarny charakter i zaprzepaszczą 'kanon' Ezrię. W sumie fajnie by było, beach hottie (oj tam) z obsesją na punkcie Ali Znając jednak życie specjalnie chcieli zszokować widzów, a w kolejnym odcinku jakoś to odkręcą. Mniej lub bardziej sensownie.
Za Ezrą przemawia jednak to, że faktycznie kolo jest nadziany, więc stać by go było na wszelkie sprzęty, niezliczoną ilość czarnych swetrów i rękawiczek i kolorowy tusz do drukarki xDDD.
April- Elijah & ParksRec
Zgadzam się... wielkie rozczarowanie. Już się do tego niestety przyzwyczaiłam i sama nie wiem, czy mam ochotę oglądać następne odcinki.
- Spoiler:
- Ezra może przybić piątkę Danowi ;p Niezbyt mnie to zaskoczyło, bo od dawna była o tym mowa. Chociaż znając życie, Ezra chronił dziewczyny przed Ali albo Arię przed Ali. I zgadzam się, że Ezra w tej czapce wyglądał jak zboczeniec ;pp
Żyjąca Ali to kolejny bezsens. Ta kobieta, wyciąganie z ziemi... wszyscy czują, że Ali żyje. Litości... Moim zdaniem taki ruch psuje całą historię. Najciekawszym wątkiem było zawsze doszukiwanie się, która z dziewczyn maczała palce w jej śmierci, a tu taki klops. Chyba, że King chce uśmiercić Ali na oczach dziewczyn tym razem.
Rozbawiła mnie scena z Em w pudle. Dziewczyny niespecjalnie się przejęły, a Shay tymczasem prezentowała wachlarz swoich umiejętności aktorskich. Otwieranie pudła też mnie rozbawiło;)
Aria i jej umiejętności karate. Pozazdrościć. Wiadomo w jakim celu był wątek Jake'a ;p Cece i jej 9 żyć, jak to zauważyła Hanka. Nie dziwi mnie to... ruch palcami i zwiewam. Mona robiąca na drutach... bezcenne.
I ostatnia scena. Po prostu... szkoda słów. Bane może buty czyścić A;)
Teraz czekam tylko na memy z Ezrą
turtle- Dair & Dan
a mnie sie odcinek podobal..w sumie nie czytalam spoilerów i bylam zaskoczona koncowką. )
- Spoiler:
- O co chodziło z wątkiem Mony i Shany?? ...dziewczyny nie przejely sie zabardzo ze Emily byla zamknieta w tej trumnie i prawie ją przepiłowano... nastepny absurd: Cece wstająca po upadku....a przede wszystkim zzemu dziewczyny nie zapytaly sie Grunwaldki jak powiedziala"on" o kogo chodzi?...
są 2 red coat: jedno dobre drugie zle: dobra-(Zyjąca)Ali,zła-Cece....no i koncówka.dla mnie OMG,bo nie czytalam spoilerów...niby A-pokazywane jest zawsze w kapturze,,,a Ezra mial czapke,ale to moze tak dla zmylki?nie sądze,ze sie Ezra na koncu zdenerwowal i uderzyl w szafke,dlatego,ze A znowu przesladuje Arie, wydaje mi sie,ze albo to byla jego kryjówka i dlatego sie wq...albo A zaproponowalo mu uklad..np w zamian za Malcolma,ze go odzyska...aby przez kilka akcji mu/jej pomogl.i np mial zając sie tą kryjówką, a po prostu wtopił...Aria calujaca Jake ,a za pare minut Ezre...i zero jego reakcji..dziwne...
zauwazylam,ze w kryjówce A na scianie nie bylo ani zdjecia Ezry,ani Lucasa..a co dziwne Paige...nawet Byron był haha
shiva89- Delena & Nemily
mój dash jest wypełniony Ezrą. mimo że nie oglądam serialu to
ahahah.
ahahah.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Heh przynajmniej jeden pozytyw takiego zakończenia, jest się z czego pośmiać
Co do odcinka:
Co do odcinka:
- Spoiler:
- Mi się w ogóle nie podobał. Stara baba wyciąga Ali z grobu i jak gdyby nigdy nic zabiera ją do szpitala i nikomu o tym nie mówi. Nieźle. Pół Rosewood zamieszane w sprawę Ali to jeszcze musieli to babsko z chorego, nierealnego Ravenswood dołożyć. Cały ten wątek z magią, zniknięciem Ems...żenada. Cece leży przy samych dziewczynach a one nie słyszą jak wstaje i ucieka well done girl! niezły z ciebie David Copperfield. Z Shaną i Moną nie wiem o co chodzi, tym bardziej nie czaję Wrena i Mellissy razem. W Ezrę jako A nie wierzę zbytnio chociaż bez kitu w tej czapce wyglądał jak psychozbok. Nie lubię go, nie podoba mi się jego powrót do Arii i jestem za tym żeby był złyyy ale nie wierzę też żby dali go nam tak na tacy. Na bank jakoś to wyjaśnią, okaże się jakimś batmanem walczącym z "A" nocami lub jakieś inne durne wytłumaczenie wymyślą. Poza tym czy tylko ja mam wrażenie, że Caleb wsiadający do autobusu do Ravenswood nie wróży nic dobrego? Miałam wrażenie jakby się miało okazać, że coś mu się stanie w trakcie tej podróży.
Wkurza mnie to dokładanie nowych, bardziej absurdalnych tajemnic i robienie z nas idiotów.
Justyna- Derena & Eden
Justyna napisał:Heh przynajmniej jeden pozytyw takiego zakończenia, jest się z czego pośmiać
Co do odcinka:
- Spoiler:
Mi się w ogóle nie podobał. Stara baba wyciąga Ali z grobu i jak gdyby nigdy nic zabiera ją do szpitala i nikomu o tym nie mówi. Nieźle. Pół Rosewood zamieszane w sprawę Ali to jeszcze musieli to babsko z chorego, nierealnego Ravenswood dołożyć. Cały ten wątek z magią, zniknięciem Ems...żenada. Cece leży przy samych dziewczynach a one nie słyszą jak wstaje i ucieka well done girl! niezły z ciebie David Copperfield. Z Shaną i Moną nie wiem o co chodzi, tym bardziej nie czaję Wrena i Mellissy razem. W Ezrę jako A nie wierzę zbytnio chociaż bez kitu w tej czapce wyglądał jak psychozbok. Nie lubię go, nie podoba mi się jego powrót do Arii i jestem za tym żeby był złyyy ale nie wierzę też żby dali go nam tak na tacy. Na bank jakoś to wyjaśnią, okaże się jakimś batmanem walczącym z "A" nocami lub jakieś inne durne wytłumaczenie wymyślą. Poza tym czy tylko ja mam wrażenie, że Caleb wsiadający do autobusu do Ravenswood nie wróży nic dobrego? Miałam wrażenie jakby się miało okazać, że coś mu się stanie w trakcie tej podróży.
Wkurza mnie to dokładanie nowych, bardziej absurdalnych tajemnic i robienie z nas idiotów.
- Spoiler:
- no bo z tego co mi wiadomo Caleb ma odejsc z PLL I byc głowna postacia w spin offie Ravenswood. Takze dlatego tą scenę tak pokazali
shiva89- Delena & Nemily
Coraz lepszy cyrk w tym serialu
Mam 2 pytania:
- Spoiler:
- Obejrzałam, pierwsza połowa odcinka potwornie nudna, a druga strasznie śmieszna choć nie ukrywam, że nawet ciekawa. Całkiem fajna ta kryjówka, dziewczyny oczywiście porzuciły całą tę masę materiału i wyleciały na łeb na szyję na imprezkę. Ktoś bardziej doświadczony mógłby zabrać to wszystko stamtąd a potem bardzo dokładnie zbadać, ale one przecież mają do czynienia z A od wczoraj, więc mają prawo zachowywać się jak idiotki, nie?
Całe to Ravenswood śmieszy mnie do łez Przytłumione kolory, creepy twarze, kruki, rozklekotane autobusy i w ogóle MHROK. Mam nadzieję, że po tym odcinku halloweenowym i premierze spin-offu zarzucą ten temat.
Nie kupuję Ezry jako tego złego. Gdyby scenarzyści mieli jaja, żeby to zrobić to zaczekaliby do 'dużego' finału. To teraz to tylko podpucha wg mnie, choć uważam, że w sumie nie najgorsza - niech i Ezra dostanie wreszcie jakiś porządny wątek w tym serialu, jemu też się coś od życia należy!
No a poza tym to cały stek bzdur w pakiecie, jak zawsze. Ali wychodzi z ziemi, no serio?! Cece zmartwychwstaje; nie wiem co jest bardziej zajebiste - to, że ona po upadku jak gdyby nigdy nic wstała i niepostrzeżenie się wykradła, czy to, ze dziewczyny nawet nie zbadały jej pulsu zanim uznały ją za zmarłą... Aria mistrzyni karate po dwóch lekcjach, no nieźle. A i w ogóle to A niby taki (taka?) bogacz, a na płaszczyki dla przydupasów poskąpił - rękawy prują się przy byle okazji... Spoko jeszcze, że Emily po cudownym uwolnieniu nawet nie wytłumaczyła jak to się stało, że nagle zniknęła.
Mam 2 pytania:
- Spoiler:
- 1. Zorientowałyście się może, który Red Coat wyłączył piłę? Cece czy domniemana Ali?
2. Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że scenarzyści chcą trochę skierować podejrzenia na Arię? Jakoś tak zwróciłam uwagę na to, że to ona dostała kulę z 'A', potem to ona walczyła z Cece, ona odłączyła się od dziewczyn w kryjówce... A w tej rozmowie z dziewczynami Grunwald mówi, że Ali potrzebuje kogoś, komu może zaufać. Hanna mówi, że może ufać im a ta baba stwierdza, że nie jest tego taka pewna i wtedy kamera skupia się na Arii, jakby to jej nie można było ufać. Nie wiem, pewnie wymyślam, ale to dlatego, że nie ogarniam tego serialu i sama już nie wiem w co tutaj wierzyć
W takim razie
Wg mnie:
- Spoiler:
- Caleba już nie będzie? Ot tak sobie wsiada do autobusu i potem nie ma go w PLL? Nie śledzę na bieżąco wszystkich spoilerów ale wiadomo jak wytłumaczą jego dalszą nieobecność? Bo dla mnie to wszystko jest niedoogarnięcia
- Spoiler:
- Karolina napisał:1. Zorientowałyście się może, który Red Coat wyłączył piłę? Cece czy domniemana Ali?
2. Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że scenarzyści chcą trochę skierować podejrzenia na Arię? Jakoś tak zwróciłam uwagę na to, że to ona dostała kulę z 'A', potem to ona walczyła z Cece, ona odłączyła się od dziewczyn w kryjówce... A w tej rozmowie z dziewczynami Grunwald mówi, że Ali potrzebuje kogoś, komu może zaufać. Hanna mówi, że może ufać im a ta baba stwierdza, że nie jest tego taka pewna i wtedy kamera skupia się na Arii, jakby to jej nie można było ufać. Nie wiem, pewnie wymyślam, ale to dlatego, że nie ogarniam tego serialu i sama już nie wiem w co tutaj wierzyć Wink
Wg mnie:
- Spoiler:
- 1. To nie Cece wyłączyła tą piłę tylko to drugie Red Coat, za którym pobiegła Spencer
2. Ja zaczęłam się zastanawiać nad Arią jak ją wybrali do tej magicznej sztuczki, potem jak Grunwald mówiła właśnie o tym zaufaniu no i jak pokazali Ezrę to przeszło mi przez myśl, że może Ezra i Aria działają razem po tej złej stronie ale teraz to już sama nie wiem. Ciężko ogarnąć to wszystko skoro mamy mnóstwo niewyjaśnionych wątków i bohaterów o których nagle słuch zanika(Jason, Jenna, Wren, Mellissa, Lucas) a oni dokładają nam jakieś tanie, kiczowate Ravenswood i starą babę wyciągającą Ali z grobu
Justyna- Derena & Eden
Strona 11 z 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars
» Czego nie znosimy
» Czego słuchasz w tej chwili?
» A kogo/czego... nie lubimy?
» Pretty Little Liars
» Czego nie znosimy
» Czego słuchasz w tej chwili?