Spoilery
+12
weronika159
Gigi
desertrose
brulion
Ola
Ania M.
Layla
Joanna
Vivien
Karolina
Ania
Kasia
16 posters
Strona 1 z 8
Strona 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Spoilery
Szykują się chyba jakieś flashbacki
[You must be registered and logged in to see this link.]
Poza tym Spoilerchele jak to fani nazywają Leę napisała, że nagrywała dzisiaj z Amber, Jenną, Kevinem, Corym i Chrisem więc z pierwszym oryginalnym składem Glee.
Do tego zamieściła zdjęcie:
Także szykuje nam się kolejne Don't Stop Believin'
[You must be registered and logged in to see this link.]
Poza tym Spoilerchele jak to fani nazywają Leę napisała, że nagrywała dzisiaj z Amber, Jenną, Kevinem, Corym i Chrisem więc z pierwszym oryginalnym składem Glee.
Do tego zamieściła zdjęcie:
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Także szykuje nam się kolejne Don't Stop Believin'
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Co do zawodów taka luźna spekulacja, ale napiszę. Ryan gdzieś tam komuś tam powiedział, że Kurt będzie w Limie. Co dotyczy odcinka, który teraz piszą, więc jest to 21 lub 22. No i ludzie myślą, że będą też Rachel i Santana w celu wspierania chóru na zawodach.
Kasia- Dan & Klaine
4x20
- Spoiler:
Title: Lights Out
Number of Songs: 6
3 solos and 3 group numbers
Who is singing: NYC and ND people (except for Brittany, Sugar and Joe) + Finn, Will, Sue and 1 Guest.
It’s NOT the Regionals episode.
THINGS (Number of songs, who sings, etc..) CAN ALWAYS CHANGE.
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:4x20
- Spoiler:
Who is singing: NYC and ND people (except for Brittany, Sugar and Joe) + Finn, Will, Sue and 1 Guest.
- Spoiler:
- Ciekawe dlaczego bez Brit, hmm. Joe nigdy nie lubiłam, tak samo jak Sugar, także akurat się cieszę z ich braku
Jeśli chodzi o gościnną postać śpiewającą piosenkę to wydaje mi się, że chodzi o mamę Rachel, bo z nią Lea nagrywała ostatnio, a teraz kręcą ten odcinek, mam rację?
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
- Spoiler:
Może nie będzie jej w odcinku, już ostatnio w którymś jej nie było.
A co do Shelby to nie wiem czy to o nią chodzi, bo duet z Leą jest w 4x19, no ale możliwe że zostanie na dwa odcinki.
Kasia- Dan & Klaine
4x20
- Spoiler:
- Sarah Jessica Parker is coming back. She is the guest star that we said here so it means that she will sing in one of the group numbers.
żródło: [You must be registered and logged in to see this link.]
aaaaaa!!! cudownie!!!
Ania- Chair & Kurt
Prośba odnośnie spoileru:
- Spoiler:
- Hmm, pamiętam, że jakiś czas temu było można gdzieś na tumblrze zadawać pytania odnośnie przyszłych odcinków - chyba do 19-ego, raczej nie do 20, i tam na jedno z pytań była odpowiedź, że nie będzie NY w którymś odcinku, potem chyba nawet ktoś dokładniej tłumaczył, że ani NY ani osób z NY. Dobrze pamiętam, czy coś mi się pomyliło? Jeśli dobrze, to do którego odcinka to miało być? Bo w 18 będzie chociażby Kurt i Rachel, widać to w zwiastunie, w 19 z kolei będzie Don't Stop Believin', więc będzie Kurt i Rachel również.
Ania- Chair & Kurt
- Spoiler:
W 19 odcinku nie będzie NYC, tylko Rachel będzie w Limie, a pozostałe osoby to jak dla mnie jej wyobrażenie.
To chyba dlatego, że Finn i Puck będą wtedy w tym koledżu itd.
O które Ci chodzi, bo jest kilka takich kont
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:
- Spoiler:
W 19 odcinku nie będzie NYC, tylko Rachel będzie w Limie, a pozostałe osoby to jak dla mnie jej wyobrażenie.
To chyba dlatego, że Finn i Puck będą wtedy w tym koledżu itd.
- Spoiler:
- A, dzięki, ale właśnie kojarzę, że ktoś pisał, że osób z NY też nie będzie, stąd moje zdziwienie
Chodzi mi o konto gleekoutbr na tumblrzeKasia napisał:O które Ci chodzi, bo jest kilka takich kont
i o tę dziewczynę GiParise z twittera - kim ona jest? Ona ma 18 lat i pracuje przy Glee?
Ania- Chair & Kurt
Nie mam zielonego pojęcia kim ona jest poza tym, że należy do GO!BR team. A co do wiarygodności tego źródła to póki co nie pamiętam, żeby zawiedli
Kasia- Dan & Klaine
Dzięki za odpowiedzi
Pojawił się muzyczny spoiler co do odcinka 20:
Swoją drogą co do piosenek jeszcze:
Pojawił się muzyczny spoiler co do odcinka 20:
- Spoiler:
- Everybody Hurts - Ryder Lynn
Edit - kolejny spoiler: Artie, Marley, Ryder, Jake, Kitty, Sam - "For The Longest Time"
Swoją drogą co do piosenek jeszcze:
- Spoiler:
- Cieszę się, że w najbliższych odcinkach jest ich trochę mniej niż ostatnio - w 4x18 trzy, w 4x19 pięć. W 4x17 i 4x18 było mi ich za dużo i fajnie, że teraz w osiemnastym odcinku odpoczynek, może bardziej akcja ruszy do przodu, bo jakoś w ostatnim odcinku odniosłam wrażenie, że nie działo się bardzo dużo.
Ania- Chair & Kurt
Spoilery - odpowiedzi Ryana - [You must be registered and logged in to see this link.]
Spoilery do odcinka 4x21 - [You must be registered and logged in to see this link.]
Pozwolę sobie od razu skomentować:
Spoilery do odcinka 4x21 - [You must be registered and logged in to see this link.]
Pozwolę sobie od razu skomentować:
- Spoiler:
- Bardzo mnie cieszy część z tych spoilerów - sceny Kurt/Blaine/Burt Solo Kurta i coś czuję, że Klaine razem a i wraca Carole i część ze starej, dobrej obsady Glee Dobrze, że w końcu wrócili do tematu choroby Burta, oby tylko po jakichś chwilach grozy wszystko dobrze się skończyło!!!
Nie ukrywam, że liczę, że to solo Kurta będzie związane z ojcem i równie wzruszające jak I want to hold your hand z 2x03 (jedno z moich ulubionych, a zarazem chyba najbardziej wzruszające moim zdaniem wykonanie w Glee). Chociaż jeśli okaże się to piosenką związaną z Blainem też będzie dobrze
Nie mogę się doczekać tych odcinków!
Oby tylko nie uśmiercili Burta Co o tym sądzicie? To jest jeden z najlepszych wątków, nie wyobrażam sobie aby to zrobili
Ania- Chair & Kurt
- Spoiler:
- Mike wracaaaa ♥ Do tego Stevie Wonder i aż 7 piosenek!
Rozwaliło mnie to:
Jakby odpowiadał na pytanie o zdrowie kogoś z rodziny ;DBeth is doing quite well. Thank you for asking.
Jedyne co mnie smuci to fakt, że zawody będą dopiero w finale, więc przegrana lub głupi cliffhanger jest nieunikniony:(
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:
- Spoiler:
Jedyne co mnie smuci to fakt, że zawody będą dopiero w finale, więc przegrana lub głupi cliffhanger jest nieunikniony:(
- Spoiler:
- Wydaje mi się, że nie ma się co nastawiać na wygraną. Nazwa grupy ta sama, ale połowa składu inna. Wątpię aby bez Rachel, Kurta, Finna, Mercedes czy Santany dali radę zwyciężyć. Może nie powinnam się wypowiadać, bo zwyczajnie jest mi obojętne czy wygrają czy nie, nawet mimo tego, że mają Blaine'a i Brit cały czas w składzie, których lubię (jeszcze jak Finn kierował to trochę mi zależało). Za resztą osób raczej nie przepadam, więc może nie jestem obiektywna Ale fakt faktem, że chyba najlepsze głosy ze zwycięskiego składu (nie licząc Blaine'a) są już poza chórem.
Ania- Chair & Kurt
Ania napisał:Karolina napisał:
- Spoiler:
- Spoiler:
Wydaje mi się, że nie ma się co nastawiać na wygraną. Nazwa grupy ta sama, ale połowa składu inna. Wątpię aby bez Rachel, Kurta, Finna, Mercedes czy Santany dali radę zwyciężyć. Może nie powinnam się wypowiadać, bo zwyczajnie jest mi obojętne czy wygrają czy nie, nawet mimo tego, że mają Blaine'a i Brit cały czas w składzie, których lubię (jeszcze jak Finn kierował to trochę mi zależało). Za resztą osób raczej nie przepadam, więc może nie jestem obiektywna Ale fakt faktem, że chyba najlepsze głosy ze zwycięskiego składu (nie licząc Blaine'a) są już poza chórem.
- Spoiler:
- Tylko, że wiesz: kwestia tego, czy obiektywnie rzecz biorąc powinni mieć szansę na wygraną, a tego, czy będą mieli tę szansę to są dwie różne sprawy. Zdarzało się już, że ND nie mieli najlepszego występu, a wygrywali, no bo jest to serial o nich i tak się pisze scenariusz, żeby było ładnie i kolorowo. Chodzi mi o to, że talent obecnych członków chóru ma tu niewielkie znaczenie. Ryan nie pisze scenariusza z myślą o tym, obsada którego chóru jest najlepsza tylko o tym, który wg niego zespół powinien wygrać, żeby mu to pasowało do scenariusza. Także nie sugerowałabym się za bardzo tym, że skład ND jest dużo gorszy niż rok temu (bo że tak jest, to raczej oczywiste). Wg mnie koniec końców zespół scenarzystów zrobi tak, jak to sobie wymyślą, a same występy chórów zostaną dopasowane do oczekiwanego wyniku, a nie na odwrót.
Karolina napisał:Ania napisał:Karolina napisał:
- Spoiler:
- Spoiler:
Wydaje mi się, że nie ma się co nastawiać na wygraną. Nazwa grupy ta sama, ale połowa składu inna. Wątpię aby bez Rachel, Kurta, Finna, Mercedes czy Santany dali radę zwyciężyć. Może nie powinnam się wypowiadać, bo zwyczajnie jest mi obojętne czy wygrają czy nie, nawet mimo tego, że mają Blaine'a i Brit cały czas w składzie, których lubię (jeszcze jak Finn kierował to trochę mi zależało). Za resztą osób raczej nie przepadam, więc może nie jestem obiektywna Ale fakt faktem, że chyba najlepsze głosy ze zwycięskiego składu (nie licząc Blaine'a) są już poza chórem.
- Spoiler:
Tylko, że wiesz: kwestia tego, czy obiektywnie rzecz biorąc powinni mieć szansę na wygraną, a tego, czy będą mieli tę szansę to są dwie różne sprawy. Zdarzało się już, że ND nie mieli najlepszego występu, a wygrywali, no bo jest to serial o nich i tak się pisze scenariusz, żeby było ładnie i kolorowo. Chodzi mi o to, że talent obecnych członków chóru ma tu niewielkie znaczenie. Ryan nie pisze scenariusza z myślą o tym, obsada którego chóru jest najlepsza tylko o tym, który wg niego zespół powinien wygrać, żeby mu to pasowało do scenariusza. Także nie sugerowałabym się za bardzo tym, że skład ND jest dużo gorszy niż rok temu (bo że tak jest, to raczej oczywiste). Wg mnie koniec końców zespół scenarzystów zrobi tak, jak to sobie wymyślą, a same występy chórów zostaną dopasowane do oczekiwanego wyniku, a nie na odwrót.
- Spoiler:
- Tylko, że powinno być to w miarę realistyczne. Lepsza grupa dopiero w trzecim roku wygrała, a teraz słabsza wygra w pierwszym? Mało realne to by było Ponadto powtarza się schemat z pierwszego sezonu, że regionalne w ostatnim odcinku, tak jakby już naturalnie nie mogli brać udziału w krajowych. Oczywiście słyszałam, że niby kolejny sezon to ma być dokończenie tego roku, a potem chyba NY, ale to chyba tylko spekulacje cały czas.
Ania- Chair & Kurt
Spoilery
Ania napisał:Karolina napisał:Ania napisał:Karolina napisał:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Tylko, że wiesz: kwestia tego, czy obiektywnie rzecz biorąc powinni mieć szansę na wygraną, a tego, czy będą mieli tę szansę to są dwie różne sprawy. Zdarzało się już, że ND nie mieli najlepszego występu, a wygrywali, no bo jest to serial o nich i tak się pisze scenariusz, żeby było ładnie i kolorowo. Chodzi mi o to, że talent obecnych członków chóru ma tu niewielkie znaczenie. Ryan nie pisze scenariusza z myślą o tym, obsada którego chóru jest najlepsza tylko o tym, który wg niego zespół powinien wygrać, żeby mu to pasowało do scenariusza. Także nie sugerowałabym się za bardzo tym, że skład ND jest dużo gorszy niż rok temu (bo że tak jest, to raczej oczywiste). Wg mnie koniec końców zespół scenarzystów zrobi tak, jak to sobie wymyślą, a same występy chórów zostaną dopasowane do oczekiwanego wyniku, a nie na odwrót.
- Spoiler:
Tylko, że powinno być to w miarę realistyczne. Lepsza grupa dopiero w trzecim roku wygrała, a teraz słabsza wygra w pierwszym? Mało realne to by było Ponadto powtarza się schemat z pierwszego sezonu, że regionalne w ostatnim odcinku, tak jakby już naturalnie nie mogli brać udziału w krajowych. Oczywiście słyszałam, że niby kolejny sezon to ma być dokończenie tego roku, a potem chyba NY, ale to chyba tylko spekulacje cały czas.
- Spoiler:
- Osobiście nie widzę innej opcji niż ta, że w przyszłym sezonie ma być dokończenie roku szkolnego, który przedstawiany jest teraz. Nie mogą tego urwać po regionalnych, bo Blaine, Britt, Artie, Tina itd. kończą szkołę, więc nie ma szans, że scenarzyści to zignorują i nie pokażą końca roku szkolnego i końca licealnej kariery dla połowy pierwszego składu ND. Także to, że zawody są w finałowym odcinku też wcale nie znaczy, że muszą być przegrane. Jak dla mnie szanse są 50/50 i nawet nie chce mi się spekulować, czy będzie tak czy inaczej. Faktem jest, że na pewno nie można powiedzieć na 100%, że ND przegrają.
Ta dziewczyna po prawej to Quinn? Jej strój podoba mi się najbardziej;) Suknia Rachel za to straszna, wygląda jak dorosła Honey Boo Boo:D
Wiadomo w ogóle co to za występ i co będą śpiewać?
Wiadomo w ogóle co to za występ i co będą śpiewać?
Nie, to Sarah Jessica Parker
4x20 piosenka -"At The Ballet"
Rachel wygląda słodko, haha.
4x20 piosenka -"At The Ballet"
Rachel wygląda słodko, haha.
Kasia- Dan & Klaine
Myślałam, że 'At the ballet' to tytuł odcinka Rachel wygląda jak beza, tak słodko, że można się porzygać
[You must be registered and logged in to see this image.]
+ piosenki na najbliższe 3 odcinki, bo nie pamiętam czy było.
#18 – Shooting Star
More Than Words - Brittany & Sam
Your Song - Ryder Lynn
Say - Sam, Brittany, Blaine, Marley, Kitty & Ryder
#19 – Sweet Dreams
Don’t Stop Believin’- Rachel Berry
You Have More Friends Than You Know - Marley, Blaine, Sam & Unique
(You Gotta) Fight For Your Right (To Party) - Finn & Puck
Next To Me - Rachel & Shelby
Outcast - Kitty, Marley, Unique, Jake & Ryder
#20 – Lights Out
At The Ballet - Rachel, Kurt, Santana & Isabelle
Everybody Hurts - Ryder Lynn
For The Longest Time - Artie, Marley, Ryder, Jake, Kitty & Sam
Little Girls - Sue Sylvester
You’ve Lost That Lovin’ Feelin’- Sam & Ryder
We Will Rock You - Artie, Sam, Unique, Kitty, Blaine, Jake, Tina, Ryder, Marley, Finn & Will
+ piosenki na najbliższe 3 odcinki, bo nie pamiętam czy było.
#18 – Shooting Star
More Than Words - Brittany & Sam
Your Song - Ryder Lynn
Say - Sam, Brittany, Blaine, Marley, Kitty & Ryder
#19 – Sweet Dreams
Don’t Stop Believin’- Rachel Berry
You Have More Friends Than You Know - Marley, Blaine, Sam & Unique
(You Gotta) Fight For Your Right (To Party) - Finn & Puck
Next To Me - Rachel & Shelby
Outcast - Kitty, Marley, Unique, Jake & Ryder
#20 – Lights Out
At The Ballet - Rachel, Kurt, Santana & Isabelle
Everybody Hurts - Ryder Lynn
For The Longest Time - Artie, Marley, Ryder, Jake, Kitty & Sam
Little Girls - Sue Sylvester
You’ve Lost That Lovin’ Feelin’- Sam & Ryder
We Will Rock You - Artie, Sam, Unique, Kitty, Blaine, Jake, Tina, Ryder, Marley, Finn & Will
Kasia- Dan & Klaine
Strona 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 1 z 8
Pozwolenia na tym forum: