Spoilery
+38
cyganka
xoxoxx
holly10
meggheart
efi
juka13
kar0linkka
delenateam
unnormaly
pagille
Asia__
littl3me
patty632
Marginesowa
Ewa
AliceHumphrey
Karo
Monika
CallMeLady
Magda
karolla
Gigi
Lewandowska
Citizen Erased
Ola
Joanna
Ella
Freya
Vivien
Kasia
alkamb
Layla
Klaudia
Lise
April
Ania_
Karolina
shiva89
42 posters
Strona 1 z 7
Strona 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Spoilery
Gdy Pamiętniki wampirów wrócą na antenę amerykańskiej stacji CW po letniej przerwie, będą kolejne ofiary - zapowiada producentka serialu. Co jeszcze zdradza? Uwaga, spoilery.
Julie Plec powiedziała, że będą konsekwencje tego, że Alaric zdradził wiele tajemnic Radzie. Nazwała to nawet ''efektem domino'' i obiecała, że już w pierwszym odcinku nowej serii widzowie mogą spodziewać się ''mocnej, zaskakującej sekwencji śmierci". To oznacza więcej ofiar...
Poza tym bracia Salvatore będą starali się przeprowadzić Elenę przez pierwsze godziny po tym, jak stała się wampirzycą. Każdy na swój sposób, co będzie powodowało konflikty. Oczywiście nowa sytuacja wpłynie także na relacje trójkąta Elena-Stefan-Damon. Zresztą to nie jest jedyny trójkąt, w którym ''będzie się działo"... Klaus ma nadal mieszać w związku Tylera i Caroline i - uwaga! - niedługo wróci do własnego ciała.
A co z innymi bohaterami? Bonnie będzie za wszelką cenę starała się zapobiec przemianie Eleny w wampirzycę. W mieście pojawi się nowy łowca wampirów i jest się kogo bać, to właśnie z jego powodu Klaus zdecyduje się zostać w Mystic Falls. Powrócą także Rebekah i jej rodzeństwo
Julie Plec powiedziała, że będą konsekwencje tego, że Alaric zdradził wiele tajemnic Radzie. Nazwała to nawet ''efektem domino'' i obiecała, że już w pierwszym odcinku nowej serii widzowie mogą spodziewać się ''mocnej, zaskakującej sekwencji śmierci". To oznacza więcej ofiar...
Poza tym bracia Salvatore będą starali się przeprowadzić Elenę przez pierwsze godziny po tym, jak stała się wampirzycą. Każdy na swój sposób, co będzie powodowało konflikty. Oczywiście nowa sytuacja wpłynie także na relacje trójkąta Elena-Stefan-Damon. Zresztą to nie jest jedyny trójkąt, w którym ''będzie się działo"... Klaus ma nadal mieszać w związku Tylera i Caroline i - uwaga! - niedługo wróci do własnego ciała.
A co z innymi bohaterami? Bonnie będzie za wszelką cenę starała się zapobiec przemianie Eleny w wampirzycę. W mieście pojawi się nowy łowca wampirów i jest się kogo bać, to właśnie z jego powodu Klaus zdecyduje się zostać w Mystic Falls. Powrócą także Rebekah i jej rodzeństwo
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
[You must be registered and logged in to see this image.]
Zdjęcie z planu 4x04. Powrót Kat w wielkim stylu się szykuje?
Zdjęcie z planu 4x04. Powrót Kat w wielkim stylu się szykuje?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Tak właśnie przed chwilą zastanawiałam się nad tym zdjęciem....czy to "nowa" Elena czy Katherine? Bardziej wygląda na Kath ale kto ich tam wie
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Czytałam gdzieś, że to ma być Elena na imprezie halloweenowej, ale ile w tym prawdy xD wolałabym jednak powrót Katheriny
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Mam nadzieję, że to Kath. Nie pasują mi te ubrania do Eleny, ale kto wie jak się zmieni w 4 sezonie
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Do obsady TVD dołączył David Alpay, zagra profesora Shane'a. Pierwszy raz zobaczymy go w 4 odcinku.
- Spoiler:
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Pewnie zastępstwo Alarica. Jakoś mi nie pasuje wyglądem do TVD
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Nie, nie będzie zastępował Alarica, będzie pracował na uniwersytecie.
"The Vampire Diaries" continues to add to its cast of characters for Season 4. David Alpay, who is best known for his work on "The Borgais" and "The Tudors," is set to play a college professor who has a particular interest in the supernatural.
As we shared last month, Professor Shane will share a particular connection with Bonnie when he first arrives in the fourth episode. TVGuide reveals that he knows her through her family, so we're hoping his introduction will open us up to a little more of Bonnie's background and family history.
No word yet on whether he'll be a love interest for any of the characters, but hey, look at that face. We'd be interested. Of course, Shane's not your usual college professor.
In Season 2, when Damon, Alaric, and Elena visited Isobel's offices at Duke University, we learned that Isobel had been doing some serious research on vampires as part of her studies. Let's just say that Shane has a lot in common with Elena's departed bio-mom.
Alpay will recur this season. His storyline will introduce us to the local university, which will help ease the show's transition into the post-high-school world after most of our favorites graduate in the spring.
Klaudia- Blair & Chair
Pierwsze oficjalne zdjęcie z 4x01
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja sie tylko pytam dlaczego z Bonnie!?
Elena zamienia sie w wampira, Damon jest zły na tą sytuacje, Stefan przybity a oni pokazują czarującą - tak dla odmiany - Bonnie.
I jeśli mnie oczy nie mylą to Jeremiego
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Nie rozumiem Cię. Przecież WSZYSCY na to czekamy - to będzie najbardziej porywający wątek sezonu. Ba, całego serialu. Nie! W historii telewizji!alkamb napisał:Pierwsze oficjalne zdjęcie z 4x01
- Spoiler:
Ja sie tylko pytam dlaczego z Bonnie!?
Elena zamienia sie w wampira, Damon jest zły na tą sytuacje, Stefan przybity a oni pokazują czarującą - tak dla odmiany - Bonnie.
I jeśli mnie oczy nie mylą to Jeremiego
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Vivien masz racje, nie mogę sobie wybaczyć tak haniebnego występku przeciw Bonnie Przecież bez nie wszyscy by już zginęli !
alkamb- Chair & Chuck
Cześć. Tu Bonnie. Mówię przez Vivien. Wybaczam Ci, ale to Twoja ostatnia szansa. Czarownice już są przeciwko Tobie. Pamiętaj!alkamb napisał:Vivien masz racje, nie mogę sobie wybaczyć tak haniebnego występku przeciw Bonnie Przecież bez nie wszyscy by już zginęli !
Vivien: Co to? Co to było? Co się stało?
...
Odbija mi totalnie dziś.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Może Elena was bardziej zachwyci niż Bonnie
- Spoiler:
Klaudia- Blair & Chair
Trzymają Elenę za kratami, źli ludzie źli...
To już tylko czekam na Damona
To już tylko czekam na Damona
alkamb- Chair & Chuck
Elena wygląda na jeszcze bardziej niekumatą niż zazwyczaj xD
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
No na tej foci tak, ale może jak już się nauczy co i jak to sie rozkręci
Oby...
Oby...
alkamb- Chair & Chuck
Nina bardzo ładnie wygląda a reszta... no cóż do d**y
Ania_- OTH & Eden
Średnio przepadam za takimi zdjęciami, bez pomysłu ;\
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
2 nowe postacie, zapewne epizodyczne
- Spoiler:
- Blake Hood i Alyssa Diaz wcielą się w postacie nowych hybryd, podwładnych Klausa.
Bohater Hood'a (90210, The Young and the Restless) wcieli się w postac Dean'a i pojawi się w odcinku 5. Natomiast postać Diaz (The Nine Lives of Chloe King, As the World Turns) otrzymała imię Kimberly i po raz pierwszy ujrzymy ją dopiero w odcinku 6.
Klaudia- Blair & Chair
Nowe serwetkowe plakaty:
Może i dla kogoś są one fajne bo jakieś takie inne ale mi osobiście się nie podobają ... niczym jacyś święci z aureolami prosto z drogocennych ikon...a Matt to już zupełnie niczym Jezus z tym zakrwawionym nadgarstkiem.
- Spoiler:
Może i dla kogoś są one fajne bo jakieś takie inne ale mi osobiście się nie podobają ... niczym jacyś święci z aureolami prosto z drogocennych ikon...a Matt to już zupełnie niczym Jezus z tym zakrwawionym nadgarstkiem.
Ania_- OTH & Eden
Strona 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 1 z 7
Pozwolenia na tym forum: