Spoilery
+38
cyganka
xoxoxx
holly10
meggheart
efi
juka13
kar0linkka
delenateam
unnormaly
pagille
Asia__
littl3me
patty632
Marginesowa
Ewa
AliceHumphrey
Karo
Monika
CallMeLady
Magda
karolla
Gigi
Lewandowska
Citizen Erased
Ola
Joanna
Ella
Freya
Vivien
Kasia
alkamb
Layla
Klaudia
Lise
April
Ania_
Karolina
shiva89
42 posters
Strona 3 z 7
Strona 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Spoilery
nope :> jestem hejterką tej postaci. nie rozumiem go jak mówi i generalnie jego sposobu bycia. koni i rysunków xD i na pewno nie chcę go blisko tak fajnej postaci jak Caro :>
Klaus out to wielki +. żeby tak jeszcze Elenka zamieniła się z powrotem w człowieka rip i wróciła Kath. Stefan miał ONS z Caro. nos Elenki utarty. Damon idzie pracować do cyrku ze swoją mimiką. Bonnie go wspomaga przez cały czas. Bamon 4life. Sztefen codziennie ostry seks z Caro i Kath, po prostu super piękny trójkącik. Elenka cries in a corner. Eli może od czasu do czasu pojawić się z wizytą i wypić w trójkącie albo do niego dołączyć. Matt ma piękne dzieci z Mystic Fallsanką. Jeremy otwiera każdy odcinek sceną bez koszulki. tyle.
Klaus out to wielki +. żeby tak jeszcze Elenka zamieniła się z powrotem w człowieka rip i wróciła Kath. Stefan miał ONS z Caro. nos Elenki utarty. Damon idzie pracować do cyrku ze swoją mimiką. Bonnie go wspomaga przez cały czas. Bamon 4life. Sztefen codziennie ostry seks z Caro i Kath, po prostu super piękny trójkącik. Elenka cries in a corner. Eli może od czasu do czasu pojawić się z wizytą i wypić w trójkącie albo do niego dołączyć. Matt ma piękne dzieci z Mystic Fallsanką. Jeremy otwiera każdy odcinek sceną bez koszulki. tyle.
Ostatnio zmieniony przez Gigi dnia Nie Sty 13, 2013 4:38 pm, w całości zmieniany 1 raz
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Mnie tylko interesuje to, czy będzie Elijah czy nie xD
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Przecież jak Klausa (ani Rebeki ani reszty pierwotnych) nie będzie to właściwie nic już nie zostanie z tego serialu. Tylko Originalsi jeszcze to jakoś trzymają, inaczej można byłoby zwariować od ilości tego dennego trójkąta Damon-Elena-Stefan. A tak jest chociaż Klefan, Klaroline, Stebekah, cokolwiek bardziej interesującego.
Jeśli się ich pozbędą to jak dobrowolny strzał w stopę i chyba tylko fanki Damona/Deleny będą to oglądać.
Jeśli się ich pozbędą to jak dobrowolny strzał w stopę i chyba tylko fanki Damona/Deleny będą to oglądać.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
sorry, ale napisałam jakie są moje pary i wątki. Bamon 5ever. Sztefen/Caro/Kath/seks. Matt + random girl. Jeremy/shirtless. Klaus/Syberia. Eli może być wszędzie po troszku. i niech będzie Tyler/jaskinia/łańcuch.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Nie zauważyłam, że był edit. Tylko, że Gigi to co napisałaś obraca się w sferze fantazji, bo żadna z tych rzeczy się nie dzieje i raczej nie ma szansy, żeby tak było, a ja napisałam o rzeczywistym położeniu tego serialu.
Kasia- Dan & Klaine
znając CW nie tracę wiary xD Bamon i Steroline wcześniej czy później będzie. Bamona jestem pewna w 100% xD gorzej ze Steroline ale za to może Kath. Klaus/Syberia już praktycznie zrealizowane. we can do it!! yes we can!
Gigi- Gossip Dan & Girls
Jak dla mnie ten spin-off to fatalny pomysł. Bez Pierwotnych Pamiętniki stoczą się na dno, bo to Klaus&Co ciągną ten serial od drugiego sezonu. Jak scenarzyści będą zmuszeni usunąć wszystkie wątki ordżinalsów to zastąpią je kolejnymi dennymi scenami trójkąta DES albo historiami o super-łowcach, pre-pierwotnych, zmutowanych hybrydach, silasach-srasach i całej reszcie tego pokracznego towarzystwa. O krwawiącej z nosa Bonnie i jej igraszkach z mrokiem-grozą-i-ciemnością nie wspominając... Poza tym taki układ rozwala mi połowę shipów. Klaroline dead, Klefan dead, Mabekah dead, Kalijah dead.
Inna sprawa, że nie wierzę w to, żeby serial o samych tylko Pierwotnych okazał się wielkim hitem. No bo ileż można wycisnąć z tych kilku postaci...
Reasumując: jestem na nie. Jeśli spin-off powstanie to obstawiam, że przetrwa jeden, maksymalnie dwa sezony. To samo TVD bez Pierwotnych.
Inna sprawa, że nie wierzę w to, żeby serial o samych tylko Pierwotnych okazał się wielkim hitem. No bo ileż można wycisnąć z tych kilku postaci...
Reasumując: jestem na nie. Jeśli spin-off powstanie to obstawiam, że przetrwa jeden, maksymalnie dwa sezony. To samo TVD bez Pierwotnych.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Mogliby zrobić wakacyjny spin off, jakieś max 10 odcinków, akurat na przerwę w pamiętnikach. Nie wyobrażam sobie odcinka bez pierwotnych z wiecznie cierpiącą Eleną i Caroline bez Klausa?!
Oby ten spin off nie sprawił, że pierwotni odejdą z TVD, bo to bez sensu
Oby ten spin off nie sprawił, że pierwotni odejdą z TVD, bo to bez sensu
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Kasia napisał:Przecież jak Klausa (ani Rebeki ani reszty pierwotnych) nie będzie to właściwie nic już nie zostanie z tego serialu. Tylko Originalsi jeszcze to jakoś trzymają, inaczej można byłoby zwariować od ilości tego dennego trójkąta Damon-Elena-Stefan. A tak jest chociaż Klefan, Klaroline, Stebekah, cokolwiek bardziej interesującego.
zgadzam się! pomysł z spin-offem jak dla mnie bezsensu :/
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
O "The Originals" i plotka
- Spoiler:
- Pilotażowym odcinkiem tego serialu, miał być
kwietniowy odcinek The Vampire Diaries, lecz
niestety nie wiedzieliśmy do tej pory nic więcej.
Portal zap2it uzyskał bardzo ciekawe informacje
odnoście nowej postaci, która zobaczymy w serialu
oraz kilka spoilerów dotyczących 20 odcinka.
W pilotażowym odcinku The Originals i jednocześnie 20 odcinkiem 4 sezonu The Vampire Diaries
Klaus pozna piękną i inteligentną Camille – studentkę psychologii na Uniwersytecie Tulane w Nowym Orleanie. Tak samo jak kiedyś Elena, Camille jest człowiekiem nieświadomym tego, że otaczają ją nadprzyrodzone istoty i tak samo jak Elena jest zaintrygowana ciemniejszą stroną tym razem
francuskiej dzielnicy Nowego Orleanu. Będzie ją w szczególności przyciągać do Klausa, ponieważ
jako mądra i ciekawa wszystkiego studentka, jest zaintrygowana w szczególności jedną rzeczą.
W wyniku tego, ktoś będzie bardzo zły? Jeżeli ktokolwiek może odpowiedzieć na to pytanie, to
będzie to tylko nasza Pierwotna Hybryda. Jeżeli 'The Originals' dostanie swój serial w zależności
od tego jakim powodzeniem będzie cieszył się odcinek 4.20, to Camille trafi do regularnej obsady.
Plotka : Damon ma zginąć na końcu 15 odcinka lub spożyć lekarstwo
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Lise napisał:O "The Originals" i plotka
- Spoiler:
Pilotażowym odcinkiem tego serialu, miał być
kwietniowy odcinek The Vampire Diaries, lecz
niestety nie wiedzieliśmy do tej pory nic więcej.
Portal zap2it uzyskał bardzo ciekawe informacje
odnoście nowej postaci, która zobaczymy w serialu
oraz kilka spoilerów dotyczących 20 odcinka.
W pilotażowym odcinku The Originals i jednocześnie 20 odcinkiem 4 sezonu The Vampire Diaries
Klaus pozna piękną i inteligentną Camille – studentkę psychologii na Uniwersytecie Tulane w Nowym Orleanie. Tak samo jak kiedyś Elena, Camille jest człowiekiem nieświadomym tego, że otaczają ją nadprzyrodzone istoty i tak samo jak Elena jest zaintrygowana ciemniejszą stroną tym razem
francuskiej dzielnicy Nowego Orleanu. Będzie ją w szczególności przyciągać do Klausa, ponieważ
jako mądra i ciekawa wszystkiego studentka, jest zaintrygowana w szczególności jedną rzeczą.
W wyniku tego, ktoś będzie bardzo zły? Jeżeli ktokolwiek może odpowiedzieć na to pytanie, to
będzie to tylko nasza Pierwotna Hybryda. Jeżeli 'The Originals' dostanie swój serial w zależności
od tego jakim powodzeniem będzie cieszył się odcinek 4.20, to Camille trafi do regularnej obsady.
Plotka : Damon ma zginąć na końcu 15 odcinka lub spożyć lekarstwo
- Spoiler:
- Co do tego Damona to też słyszałam gdzieś, że ma zginąć w 15. odcinku, ale z pomocą Eleny ma wrócić jako człowiek. Więc pewnie po spożyciu lekarstwa też trzeba umrzeć, żeby wrócić jako człowiek
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
wtf
- Spoiler:
- Damon ma wrócić jako człowiek?? co to za shit.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Ja czytałam
Co do The Originals
- Spoiler:
- że to Bonnie swoją czarną magią go przywróci. Ale postać człowieka to przesada. Podobno w książce są takie motywy. Nie czytałam więc nie wiem, ale mam nadzieję, że nie będą czerpać takich wzorców.
Co do The Originals
- Spoiler:
- widzę,że zmierza to w stronę kolejnego romansu, który zrobi z Klausa wspaniałą osobę/wampira.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Ten serial nie ma nic wspólnego z książką jeśli chodzi o akcję, więc wątpię by nagle zaczęli z niej czerpać. Choć czytałam dawno, nie pamiętam już dobrze, więc nie komentuję.
- Spoiler:
- Damon nieżywy lub Damon-człowiek jest dobrym powodem do zaprzestania oglądania serialu.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
podobno
- Spoiler:
- Jer pójdzie do piachu z powodu głupiej decyzji Damona i Eleny. i dlatego Elena zagłuszy swoją human cząstkę i będzie fcrazy :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:podobnosorry nie oglądam serialu, ale to już chyba przesada.
- Spoiler:
Jer pójdzie do piachu z powodu głupiej decyzji Damona i Eleny. i dlatego Elena zagłuszy swoją human cząstkę i będzie fcrazy :/
Przecież ona już jest fcrazy.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Nawet gdyby
- Spoiler:
- Jer zginął to na bank wtedy Silas go wskrzesi czy coś. Chociaż słyszałam, że to Damon ma zginąć. W ogóle chyba w 16 odcinku będzie Alarick i jeszcze jakieś martwe postaci, jakaś inwazja zza światów czy co.
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Ktoś zginąć musi, a skoro Jer zakończy już swoją łowczą misje to po co on? Chociaż nie wiem kto będzie ryzykował zabiciem łowcy, Klaus na pewno nie chyba, że komuś "zleci"
Równie dużo plotek czytałam odnośnie tego, że zginie Caro. Ona już nie ma żadnego własnego wątku, w ostatnich odcinkach nawet nie występowała, a podobno ma być zamieszana w jakąś krwawą potyczkę między Klausem i Tyler i poświecić się dla miłości.
Odnośnie 16 odcinka to o Alaricu nie czytałam, ale Lexi ma być podobno.
A w 15 będzie Mer, która będzie miała sceny ze Stefem.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
- Spoiler:
- wieść leśna niesie że jeszcze przed odejściem Klausa do Nowego Orleanu będzie gorący hybrid-sex z którąś z bohaterek, oby była to Caroline! plus niedługo oczekiwany powrót - może Elijah?
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
Powrót- zapewne chodzi o Kat, która miała wrócić w podajże 17 odcinku
Klaroline - jestem na tak:D
Klaroline - jestem na tak:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
a i ze spoilerowych nowości Eli
a Ty
i Claire Holt