Spoilery
+38
cyganka
xoxoxx
holly10
meggheart
efi
juka13
kar0linkka
delenateam
unnormaly
pagille
Asia__
littl3me
patty632
Marginesowa
Ewa
AliceHumphrey
Karo
Monika
CallMeLady
Magda
karolla
Gigi
Lewandowska
Citizen Erased
Ola
Joanna
Ella
Freya
Vivien
Kasia
alkamb
Layla
Klaudia
Lise
April
Ania_
Karolina
shiva89
42 posters
Strona 4 z 7
Strona 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Spoilery
To zdanie jest tak strasznie absurdalne i tak idealnie podsumowuje ten serial, że aż chce mi się śmiać jak je czytamWhat if you threw a graduation ceremony and nobody came? That's the dilemma facing the Mystic Falls seniors — many of whose relatives are dead
Ach, ta Julie to jest jednak mistrzyni subtelnej metaforyki.Appropriately, the caps and gowns are blood red.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mystic Falls’ most hyped villain (since Klaus, at least) is about to be revealed!
Vampire Diaries fans, you know all that pent-up anger you have towards Silas for killing Jeremy (Steven R. McQueen)? Well, it sounds like we’ve finally got a face to direct it at! Scott Parks has been cast as the show’s über villain, Entertainment Weekly is reporting, which means we’ll finally get to gaze into the face of pure — and eternal — evil!
A “Scott Parks” Google search will reveal… not a whole lot, actually. Though the actor has appeared on an episode of HBO’s Homeland, he’s fairly elusive as far as the internet is concerned. Hey, I guess he and Silas have that in common!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bu, nieciekawy
Mystic Falls’ most hyped villain (since Klaus, at least) is about to be revealed!
Vampire Diaries fans, you know all that pent-up anger you have towards Silas for killing Jeremy (Steven R. McQueen)? Well, it sounds like we’ve finally got a face to direct it at! Scott Parks has been cast as the show’s über villain, Entertainment Weekly is reporting, which means we’ll finally get to gaze into the face of pure — and eternal — evil!
A “Scott Parks” Google search will reveal… not a whole lot, actually. Though the actor has appeared on an episode of HBO’s Homeland, he’s fairly elusive as far as the internet is concerned. Hey, I guess he and Silas have that in common!
Bu, nieciekawy
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Wygląda jak homoseksualny nauczyciel przyrody z miejscowej podstawówki a nie największy villain od czasów Klausa. Fail na całej linii. Nie wiem co musieliby z nim zrobić, żeby przestał wyglądać tak żałośnie.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
UmarłamKarolina napisał:Wygląda jak homoseksualny nauczyciel przyrody z miejscowej podstawówki.
April- Elijah & ParksRec
- Spoiler:
- Even though Rebekah (Claire Holt) would leave Mystic Falls for New Orleans if the Originals spin-off gets picked up for The CW’s fall schedule, there’s still Candice Accola’s Caroline, who even No Humanity Elena has started shipping with Stefan. (She’s on Stefan’s dance card at the prom, too.) “I do think that when an audience vocalizes their like or dislike for something, it usually has an impact — in general, but specifically for this show,” Wesley says. “The audience is very loyal. We don’t necessarily give them what they want, but I notice that we definitely take things into consideration and toy with them, keep them on the hook,” he adds, laughing again. Plec doesn’t exactly rule it out: “All I’ll say on the matter is I’ve been shipping them since episode 2 of season 2, when Stefan took her in the bathroom and told her she is going to be okay. So if I’M shipping them,” Plec says, laughing herself, “then maybe one day it’s a road that we can travel down.”
jestem prawie pewna, że będzie to samo co z Dair. z jednej strony może lepiej niech zostawią ich w spokoju.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
- Spoiler:
1. Dostajemy dużo pytań o „Klaroline”, więc… Co tam się dzieje? Niewiele. Jest moment, gdy wygląda to tak, jakby Caroline i Klaus przyjaźnili się lub darzyli się sympatią, ale muszę być z Wami szczery i powiedzieć, że to prawdopodobnie nie jest najlepszy odcinek dla fanów Klaroline… chociaż dla Caroline noc balu absolwentów kończy się dobrze.
2. Bonnie ma chwilę wściekłości. W tym tygodniu Bonnie dostaje wycisk i wygląda na to, że z każdym jej przeżyciem wiążącym się z emocjami, jej siła wzrasta. Wypatrujcie wspaniałych scen „czystej” Bonnie, których przez jakiś czas brakowało w serialu.
3. W tej samej kwestii… Stefan i Damon decydują, że może kluczem do sprawienia, by Elena włączyła z powrotem swoje emocje, jest dostarczenie jej naprawdę silnych emocji. Nie ma w pobliżu Lexi, która mogłaby to zrobić, ale może coś dotrze do Eleny, zanim oddali się jeszcze bardziej?
4. Elena wspomina o Alaricu! Czy to znaczy, że wkrótce znów go zobaczymy? Mam taką nadzieję. RIP „Cult”.
5. Rebekah chce udowodnić, że może funkcjonować jako człowiek, więc deklaruje, że pójdzie na imprezę i nie będzie używać wampirzych mocy. Z drugiej strony, to może znaczyć, że nie będzie miała z kim tańczyć, chyba że Matt Donovan w końcu ulegnie.
6. Pilot „The Originals” w pewnym sensie jest wpleciony na koniec. Ten moment trochę mnie rozproszył, ponieważ to było jasne, co kieruje Klausa do tego, cokolwiek będzie robił przyszłym tygodniu. Jednak to wydawało się trochę doczepione.
7. Dzieje się dużo innych rzeczy, o których nie możemy mówić. To dotyczy tego, tej rzeczy między nim i nią, i chwili, gdy ta osoba wpada na inną osobę.
8. Elijah.
Warto czekać? Są tam pewne momenty i pewne niespodzianki, które ustalą tor ostatnich pięciu odcinków. Bardzo mi się to podoba, jednak naprawdę mam nadzieję, że ktoś zabije April zanim to wszystko się wydarzy.
E!online
1. Walka o bycie dobrą. By udowodnić swoim braciom, że pragnienie bycia człowiekiem nie jest jej widzimisię, Rebekah spróbuje spędzić cały dzień wolna od wampirzych przywilejów. Szkoda, że nikt, łącznie z naszym ulubionym człowiekiem Mattem, nie uważa, że ona da radę.
Och, i zgadnijcie, kto mieszka razem? Elena i Rebekah! Byli wrogowie całkiem dobrze się dogadują, a Elena jest praktycznie prowadzi kampanię na rzecz Rebeki, by ta została królową balu.
2. Aktualności odnośnie Klaroline: Przysięgliśmy utrzymanie w tajemnicy ich wątku, ale możemy powiedzieć, że ktoś zauważy, iż ulubiona blond wampirzyca ma Klausa „owiniętego wokół palca”. Pod koniec tej godziny Klaus udowadnia, że to prawda, chociaż nie pojawia się na balu. Dajcie spokój, to byłoby dziwne.
3. Liczenie ciał: Podczas wielkiej potańcówki więcej niż jedno życie jest zagrożone (w tym jedno pojawiające się regularnie). Innym jest April, która nosi jedną z najgorszych kreacji na balu i fryzurę ze starego filmu o studniówce. (Marissa Cooper z The O.C. to ona nie jest.)
4. Początek Staroline? Chociaż Stefan dzieli raczej intymną chwilę na parkiecie ze swoją byłą Eleną, to tańczy także z jej kumpelą Caroline i zdecydowanie jest między nimi chemia. I wygląda na to, że mogą zacząć to zauważać… zwłaszcza, gdy Caroline próbuje dać Stefanowi rady jak ruszyć na przód.
5. Słowo na B: Podczas chwili na balu z Eleną, Damon wypowiada dwa słowa podczas intensywnej rozmowy z nią: „chłopak” [boyfriend] i „suka” [bitch]. Tak, Elena zasługuje na przynajmniej jedno z nich po tym, gdy próbowała uderzyć w to, co najbardziej boli, czy ich więź.
Hollywood Life
1. Myśleliście, że już skończyliście opłakiwać Jeremy’ego? Pomyście jeszcze raz! Bonnie, która ma wyczyszczoną pamięć, ma swój prywatny pogrzeb drogiego, zmarłego Gilberta – i to jest wyciskacz łez.
2. Skoro mowa o Bonnie, ten odcinek pokazuje nam jak daleko posunęła się jej ekspresja – oraz czy potrafi ją kontrolować.
3. Próbując przeciążyć Elenę uczuciami i przekonać do włączenia człowieczeństwa, Damon i Stefan mogą obudzić swoje uczucia względem siebie na wzajem. Stefan twierdzi, że na zawsze zostawi Elenę, jak tylko ona włączy uczucia, ale jest tam kilka momentów, gdzie będziecie kwestionować jego oddanie temu planowi.
4. Zdesperowana by zasłużyć na lekarstwo, Rebekah mierzy się z decyzją życia lub śmierci, która może także wpłynąć na jej relacje z Mattem. Zdezorientowani? Już niedługo!
5.Ulubiona para fanów dzieli super romantyczny taniec do pięknego unowocześnionego coveru klasyka Sama Cooke’a „You Send Me”. (Przepraszam, chciałbym być dokładniejszy, ale zrozumiecie moją tajemniczość jak tylko to zobaczycie!)
6. Elena tańczy także z jednym z Salvatorów do piosenki Rihanny „Stay” i powiedzenie, że ta scena jest seksowna byłoby poważnym niedopowiedzeniem.
7. Bonus: April pozostaje uciążliwa – ale domyślam się, że to nie jest spoiler.
TV Overmind
1. Przełączenie włącznika. Elena może i zabiła kelnerkę oraz groziła większą ilością morderstw by przekonać braci Salvatore do zaprzestania zdobycia lekarstwa, ale to nie znaczy, że oni mają zamiar się poddać. Zamiast tego postanawiają być znacznie bardziej przebiegli. Bal pozwala im wcielić w życie ten plan: spróbować przekonać Elenę, by znów zapragnęła człowieczeństwa. By to osiągnąć zabierają ją na (poniekąd dziwną!) potrójną randkę. Salvatorowie mogli o nią walczyć między sobą w przeszłości, ale teraz jasnym jest, że zjednoczyli się by jej pomóc, skoro żadnej z nich (ani ktokolwiek inny) nie mieli korzyści z „nowej” wersji Eleny. I nie są sami w tym postanowieniu, ponieważ kilkoro z jej przyjaciół próbuje ją przekonać, że istnieją dobre strony człowieczeństwa których mogłaby się trzymać. Dodatkowo tematem przewodnim balu (który dosłownie zawiera zdjęcia z przeszłości i teraźniejszości bohaterów podczas szkolnych lat) także może coś w niej rozbudzić. Tylko czy to wystarczy? Nie mogę podać ostatecznej odpowiedzi, ale myślę, że zgodzicie się, że są momenty, w których będziecie zwracać większą uwagę na reakcje Eleny. Nina Dobrev świetnie się spisała grając Elenę pozbawioną emocji i myślę, zgodzicie się, że w tym odcinku też jest świetna. Scenarzyści byli konsekwentni co do nowego usposobienia Eleny i możecie być przerażeni wyborami, jakich dokonała w przeszłości – i będziecie też przerażeni rzeczami, które może zrobić w przyszłości – ale musicie przyznać, że to dość ciekawy rozwój jej postaci.
2. Większe zdjęcie. Chcę się odnieść do niektórych reakcji fanów na Twitterze. Nie pisze o trójkącie miłosnym, który stał się dużą częścią TVD, ale jestem świadoma, że może być tematem żywej dyskusji, skoro fani Steleny i Deleny są tacy zafascynowani swoją ulubioną parą. Nie zdradzę, co inni autorzy mogą zdradzić o tym odcinku ale wiem, ze fani jednej z tych par martwią się, co może się wydarzyć. Myślę, że to było jasne, że obecnie Elena nie jest zainteresowana żadnym z braci, zwłaszcza, że ci próbują ją uleczyć. Jak/Czy to może wpłynąć na przyszłość, tego nie mogę powiedzieć. Ale to co mogę to to, że w tym epizodzie żadnego z braci nie omija ból i złamane serce. Jest kilka scen, których fan pewnej pary mogą nie polubić, ale mogę Was zapewnić, że te sceny są tylko małą częścią większego obrazka.
3. Idealna gospodyni. Caroline przygotowuje wszystko by zapewnić wszystkim idealny bal, ale najwyraźniej nie wkłada w to całego serca. Wciąż tęskni za Tylerem, ale ma kilka miłych scen, głównie z Klausem i Stefanem. Nie mogę powiedzieć, czy w przyszłości może pojawić się jakieś poruszenie w kwestii Klaroline, ale myślę, że fani zgodzą się, że jest tam kilka dobrych momentów między nimi oraz na ich temat. Jeśli chodzi o Stefana, to przyjaźń Caroline z nim jest czysto organiczna i stale rozwijała się przez ten czas. Mają świetną scenę, gdy Caroline daje mu przyjacielską i ostrą radę, jak ruszyć na przód.
4. Ścieżka Rebeki. Rebekah odbyła ostatnio dość ciekawą podróż Powiedziała jasno, że chce być normalna i błagała Elijah, żeby jej to umożliwił. Gdy ostatnim razem widzieliśmy rodzeństwo, byli oni w drodze do Mystic Falls by porozmawiać z Klausem o tym, kto powinien wziąć lekarstwo. W tym odcinku odbywa się spotkanie rodzinne i jasnym jest, że Klaus wolałby być w posiadaniu lekarstwa by utrzymać Silasa z dala od siebie. Ale Elijah nie koniecznie jest podatny na błagania Klausa i chce dać Rebece szansę na udowodnienie, że to jest to, czego pragnie. Więc proponuje układ: jeżeli Rebekah potrafi powstrzymać się od używania wampirzych mocy przez cały dzień, będzie wiedziała jak to jest żyć jako człowiek i będzie potrafiła podjąć decyzję – jedną i na zawsze – czy to jest to, czego pragnie. Rebekah przyjmuje propozycję Elijah i znajduje oparcie w nowej współlokatorce – Elenie. To oczywiście przynosi też korzyści Elenie, ponieważ zażycie lekarstwa przez Rebekę oznaczałoby, że Elena nie zostanie do tego zmuszona. Ostatecznie Elena podejmuje raczej drastyczne kroki, by pomóc jednocześnie Rebece i sobie.Kolejnym interesującym graczem w tym wyzwaniu jest Matt, który miał swoje wzloty i upadki z Rebeką. Podczas ich spotkania na balu Matt jest raczej przybity, niż radosny, ale sojusze są zabawne i napędzają sprawy w TVD!
5. Porwory i zamęt. W razie gdybyście myśleli, że „Pictures Of You” jest jednym wielkim emocjonalnym dramatem, pozwólcie mi zapewnić Was, że jest też trochę akcji. Silas wciąż chodzi luzem. Pewne osoby zostaną zranione. W międzyczasie w szczególności Bonnie zmaga się z wieloma rzeczami, włączając w to ostatnie wiadomości o śmierci Jeremy’ego i ciągły rozwój jej magicznych mocy. Myślę, że fani Bonnie będą bardzo zadowoleni z akcji w tym odcinku oraz podekscytowani tym, co może czekać Bonnie później.
TV Fanatic
1. Matt ma na balu DWIE osoby towarzyszące.
2. Silas przyjmie postać CZTERECH bohaterów.
3. Damon i Stefan będą zdeterminowani, by ponownie włączyć człowieczeństwo Eleny.
4. Caroline i Stefan zatańczą razem.
5. Elijah, Rebekah i Klaus będą się naradzać na temat lekarstwa.
6. Odcinek kończy się idealną sceną przygotowującą do przyszłotygodniowego pilota, który zabierze nas do Nowego Orleanu i wprowadzi nas w „The Originals”.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Zdjęcia 4.21 - She's Come Undone
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Będą torturować Elenkę Ciekawa jestem co z tego wyniknie.
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Elena's not going to get free from the Salvatore dungeon any time soon. Stefan and Damon team up with Caroline, Bonnie, and Matt in an effort to torture Elena's humanity out of her by stealing her ring and exposing her to sunlight. But there's a problem. They're trying to use fear to inspire emotion, but Elena's not afraid, because she knows that while everyone else might have reached their breaking point with her, Damon still won't ever let anything truly bad happen to her. He can't help but save her.
+ nowe zdjęcie z 4x21
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Spoilery na facebooku znalezione:
- Spoiler:
- 1. In 4x23 (season finale) the second shocking death of a main will be shown.
2. A female character will be diagnosed with cancer.
3. A vampire will be human again.
4. There is a chance Stefan ingests the cure.
5. Silas's real face will be shown.
6. Elena's humanity will be back on.
8. Season 5 is Delena.
9. 4x20 we will see only 15% of Mystic Falls, the other 85% will be exclusive about the Originals and their new show.
10. Season 5 will air probably in October.
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
To juz wszystko wiadomo, 5 sezon bedzie o szukaniu lekarstwa na raka...
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
ten spoiler z rakiem odnosi sie chyba do serialu 90210..tak gdzies czytalam:P
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Też mi się wydaje, że to chodzi o 90210. Poza tym liczba żeńskich postaci w TVD, które mogłyby na to zachorować ograniczają się jedynie do Bonnie, ponieważ tylko ona jest "człowiekiem" choć nie do końca
Uczucia Eleny... Bleeeeeeee.
Uczucia Eleny... Bleeeeeeee.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Te spoilery może i są prawdziwe ale jak tak je czytam to brzmią jak z dupy wzięte
Ania_- OTH & Eden
the fuck. podobno są duże szanse na to, że
- Spoiler:
- Elena zabije Kath :ooo jesus fuck. ten serial.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Na pewno dzięki temu wzrośnie im oglądalność... lol. Jestem na nieeee. Elijah co on pocznie
April- Elijah & ParksRec
WHO WILL TAKE THE CURE? — On Graduation Day, Mystic Falls is overrun with ghosts intent on settling old scores and fulfilling their supernatural destinies. Damon’s (Ian Somerhalder) life is in danger after a ghostly encounter, while Matt (Zach Roerig) and Rebekah (Claire Holt) join forces to battle a ghost determined to find the cure. As everyone gathers for the graduation ceremony and the ghosts converge, help comes from an unlikely hero. Caroline (Candice Accola) receives a touching and unexpected graduation present, and Bonnie’s (Kat Graham) plan leads to the closing of the veil. Elena (Nina Dobrev) makes a decision about the Salvatore brothers and faces an epic confrontation with Katherine (Nina Dobrev). Finally, Stefan (Paul Wesley) discovers a horrifying clue to the mystery surrounding Silas. Chris Grismer directed the episode written by Caroline Dries & Julie Plec (#423).
No to na pewno zginie, bo w książce też to była epicka konfrontacja z Elką...
A życie Damona znowu zagrożone, CÓŻ ZA SZOK.
No to na pewno zginie, bo w książce też to była epicka konfrontacja z Elką...
A życie Damona znowu zagrożone, CÓŻ ZA SZOK.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Gigi napisał:the fuck. podobno są duże szanse na to, że
- Spoiler:
Elena zabije Kath :ooo jesus fuck. ten serial.
- Spoiler:
Bez pierwotnych, którzy odchodzą do spin offu i Kath życzę powodzenia! Jestem za, ale w wersji odwrotnej - Kathrine zabija Elene!
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
To ja wyczytałam ostatnio jeszcze coś lepszego
- Spoiler:
- na końcu sezon Stefan zginie śmiercią tragiczną ;D i dlatego sezon 5 będzie o Delenie
Ania_- OTH & Eden
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
no bo to spoilery da biggest :>
bez sensu jak zabiją Kath. generalnie ble. nawet Steroline nie uratuje tego shitu.
bez sensu jak zabiją Kath. generalnie ble. nawet Steroline nie uratuje tego shitu.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 4 z 7
Pozwolenia na tym forum: