Z kim powinna być Elena??
+54
ironically
kaest15
efi
makda
natally
jeordie
kejszza
dredkot
IAmSherlocked
paula91
just262
ocia000
Carrot
Anabele
Avalon Valmont
Beautuful
Nessy
holly10
genevievee
Cynicznie
Smile737
Chiio
pink_rose
adamk86
pagille
sm1990
rose22
Merigold
wikitoriwikens
kellerka
delenateam
Słomka191
ksp
riolcia
Asia__
juka13
littl3me
patty632
lana
ronnie
karolla
CallMeLady
April
Ola
shiva89
Vivien
Ania_
Karolina
Joanna
Layla
Limka
Ewa
Kasia
Gigi
58 posters
Strona 2 z 3
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Endgame Eleny:
Re: Z kim powinna być Elena??
Ja od początku jestem wielką fanka Deleny, więc oczywiście z Damonem, a Stefana lubię z Kathrene
riolcia- Liczba postów : 20
Zagłosowałam na Stefana, przez sentyment. Ale w sumie on jest dla niej za dobry, za mocno ją kocha.
ksp- Liczba postów : 20
mam podobne odczucia zawsze widziałam ja z Damonem ale po tym jak si teraz zachowuje może niech go lepiej zostawi w spokoju
delenateam- Liczba postów : 21
Od zawsze Damon Stefan zawsze chciał tę jedyną, perfekcyjną Elenę, a jak tylko się zmieniała, to tego nie tolerował. Damon kocha ją taką, jaka jest, zawsze.
Merigold- Liczba postów : 35
No jak to z kim? No z Damonem ! Stefan powinien być z Kathrine !
rose22- Liczba postów : 45
Sama, strasznie irytująca się zrobiła jej postać.
pagille- Liczba postów : 24
jak dla mnie Elena powinna być sama! dla Stefana kogoś powinni jak i dla Damona a Elena wtedy by nareszcie zrozumiała jak to jest być sama !
pink_rose- Liczba postów : 43
Elena powinna być sama. Nie zasługuje na faceta... Dawno żadna postać mnie tak nie irytowała.
Chiio- Liczba postów : 16
Powinna być sama i w końcu zobaczyć jak to jest dostać kopa w tyłek od kogoś kogo się kocha
Smile737- Liczba postów : 31
Z Damonem :p Aczkolwiek uważam, że powinni ich związek zostawić na końcowe odcinki ponieważ bardziej emocjonalnie na pewno jest widzieć ich osobno;>
genevievee- Liczba postów : 30
powinna być sama! bo namietność była na początku jak był prawdziwy trójkąt a teraz to juz na siłe ciągna to
holly10- Liczba postów : 43
Nessy- Liczba postów : 40
Elena ze Stefanem są nudni jak flaki z olejem, z Damonem wygląda to trochę lepiej bo można wyczuć między nimi drapieżną namiętność ale to głównie zasługa Damona który jest dosyć charyzmatyczną postacią
Beautuful- Liczba postów : 8
Z Damonem.. on stanowi dla niej wyzwanie. uzupełniaja się
Anabele- Liczba postów : 31
Fajny był początek serialu, kiedy była taka niewinna, zrównoważona, poznała Stefana,big love i w ogóle a potem jakaś taka rozmemłana się zrobiła nie lubię kiedy jest Katherine, robi jakieś takie dziwne miny, jakby jej coś śmierdziało pod nosem
Carrot- Liczba postów : 42
Ja Elena była ze Stefanem to zdecydowanie chciałam żeby była z Damonem, ale w sumie to też nie było fajne…. Damom zrobił się takim plackiem, i wogóle uważam że pomiędzy Steleną było widać miłość, a pomiędzy Deleną tylko ze strony Damona. Po Elenie wogóle tego nie widzę. Elena powinna być sama, ale raz z jednym raz z drugim haha ;p Napewno nie z Mattem!
ocia000- Liczba postów : 6
Dla mnie Elena i Damon to najkochańsza para ever, ale elka troche niszczy damona, traci troche swoją osobowość :< ale i tak chce żeby byli razem pomimo tego że elena i tak na końcu bd wg mnie ze stefanem.
just262- Liczba postów : 39
Z Damonem, bardziej ze względu na Damona niż Elenę, po prostu fajnie jakby był w końcu szczęśliwy
paula91- Liczba postów : 41
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Strona 2 z 3
Pozwolenia na tym forum: