Z kim powinna być Elena??
+54
ironically
kaest15
efi
makda
natally
jeordie
kejszza
dredkot
IAmSherlocked
paula91
just262
ocia000
Carrot
Anabele
Avalon Valmont
Beautuful
Nessy
holly10
genevievee
Cynicznie
Smile737
Chiio
pink_rose
adamk86
pagille
sm1990
rose22
Merigold
wikitoriwikens
kellerka
delenateam
Słomka191
ksp
riolcia
Asia__
juka13
littl3me
patty632
lana
ronnie
karolla
CallMeLady
April
Ola
shiva89
Vivien
Ania_
Karolina
Joanna
Layla
Limka
Ewa
Kasia
Gigi
58 posters
Strona 3 z 3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Endgame Eleny:
Re: Z kim powinna być Elena??
Na początku lubiłam ją ze Stefanem, ale widziałam, że z Damonem ma lepszą chemię. Potem stała się super extra irytująca, także nawet z Damonem jej nie chcę. Mam nadzieję, że gdy pod koniec serialu ostatecznie wybierze, obaj będą mieli ją gdzieś i zostanie sama.
Ostatnio zmieniony przez IAmSherlocked dnia Pią Lut 07, 2014 3:19 pm, w całości zmieniany 1 raz
IAmSherlocked- Liczba postów : 53
ahhh ja po prostu nie mogę znieść Eleny ze Stefanem - są strasznie nudni i irytujący..
Natomiast Elena i Damon - to jest to.. Od razu odcinki są ciekawwsze
Natomiast Elena i Damon - to jest to.. Od razu odcinki są ciekawwsze
kejszza- Liczba postów : 23
Z Damonem jak juz ktos powiedzial, jak jest ze Stefanem to tak mdło jest
natally- Liczba postów : 30
nie zasługuje na żadnego. Ale zaznaczyłam Stefana bo przez pierwsze dwa sezony byli cudowni Delena mnie intrygowała do czasu kiedy nie stworzyli tej całej sire bond, wtedy całkowicie zepsuli serial. Najlepiej by było jakby Elena umarła w finale trzeciego sezonu, bo przemieniając się w wampira zrobiła z serialu chłam. Oczywiście nie tylko ona, bo wiele innych czynników się do tego przyczyniło, ale po naszej głównej bohaterce to najbardziej widać.
makda- Liczba postów : 44
tez mysle ze Elena powinna umrzec. I powinni wprowadzic lepsza główną bohaterke. Powinna byc silna postacia a nie ciagle plakac i panikowac...W dodatku nie wie kogo chce. Teraz moze chociaz nie wróci ;d
efi- Liczba postów : 51
Ze Stefanem ' Damom jest jak małe dziecko , które kiedy nie dostanie swojej zabawki zamienia się w potwora. Katerina dobrze podsumowała go!
kaest15- Liczba postów : 113
Jak zobaczyłam nazwę tematu, moja pierwsza myśl to - Z kim? Sama! Jednak stwierdziłam, że zapewne takiej odpowiedzi w ankiecie nie będzie, a jednak, miłe zaskoczenie, szczególnie, że nie jestem sama (cóż za dobór słów...) z tym wyborem ;-)
ironically- Liczba postów : 39
Jak wszystko wróci na swoje miejsce, to oczywiście, że Damon. Lubię patrzeć na nich, jak na parę. Jest między nimi ta namiętność... Dobra była Ale i tak Damon
imfi- Liczba postów : 41
A moim zdaniem powinna być z Damonem lub sama. Denerwuje mnie jednak, że niby ona "Czyni go lepszym"...
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Strona 3 z 3
Pozwolenia na tym forum: