Ulubiona para
+83
Sioru
lalalalalalala
hazelnut
wredota
makda
Catmouse
xyz
gaabrysiaaa
ravishmered
kejszza
natally
freakybanana
drlov
Monaliza
Carrot
olkutka
Anabele
blondie13
eltont
Avalon Valmont
Nessy
purple111
oskarr
aska2525
asiullas
paulka4
Julka151
lunka01
holly10
halanna
genevievee
nieomal
paula014
pinkaa5
Kawa i skarpetki.
cyganka
anekk
amelka99
Smile737
stelline
littlerosetea
jutka
kar0linkka
VienneK
adamk86
pink_rose
uszanowankopll666
monster7
lewitacja
pagille
agos3009
wikitoriwikens
kellerka
Miyu
aasiek21
rose22
Słomka191
nana88
mareto_88
hiphiphooray
PLL
ksp
herooinee
VivianDarkbloom
juka13
littl3me
patty632
alltid
lubi.natalia
Spenciar
MarleneFan
pamily
PLLfan
missINblack
monisiaaa33
lysiolchang
Karola_96
weronika159
agasiaga5
kajasqpol
Susannah_dg
love_A
Gigi
87 posters
Strona 5 z 5
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ulubiona para
Re: Ulubiona para
a ja bym teraz chciała czegoś nowego dla Hanny, więc gdybym miała wybierać moją ulubioną parę, to byłaby to Hanna z Holbrookiem !
kejszza- Liczba postów : 23
Moją ulubioną parą był Haleb, no ale niestety Caleb musiał zobaczyć ten grób -.- Teraz wygrywa Spoby, są uroczy, uwielbiam to, jak się przekomarzają. No i Spencer znajduje w Tobym prawdziwe oparcie. Są trochę jak stare, dobre małżeństwo.
gaabrysiaaa- Liczba postów : 28
do pewnego momentu Aria i Ezra. Jednak ostatni obraz Ezry strasznie zmienił mi na niego pogląd. Kibicuje Hannie i Calebowi. Mam jeszcze nadzieje, że będą razem
xyz- Liczba postów : 7
Uwielbiałam Haleba na początku, byli po prostu cudowni! Najlepsza para, ale później (jak to zazwyczaj w PLL) wszystko robiło się coraz bardziej monotonne i w końcu Caleb odszedł do Ravenswood. Jak zakończył nużąco w Rose'w tak pozostało Ravens'w, a szkoda. Na chwilę obecną jestem za Hanną&Travisem!
Catmouse- Liczba postów : 30
Haleb oraz Spoby. Największym błędem było wysłanie Caleba do Ravenswood (nie mówię, że to zły serial, bo mi się podoba - ale nie kosztem Hanny i Caleba). A Spoby ma taki swój kochany urok. Nigdy natomiast nie mogłam znieść Ezrii, strasznie nie lubię Ezry już od 1 odcinka. Według mnie, dla Arii najlepszy zawsze będzie Noel (tak jak w książce).
makda- Liczba postów : 44
Hanna i Caleb, ale to przez Caleba Może przez jego oczy Pasowali do siebie, piękni, młodzi i nieustraszeni
wredota- Liczba postów : 39
A ja wciąż jestem za Hanną i Wrenem, hehe Kocham tą dwójkę razem, szkoda tylko, że tak niewiele scen mieli razem.
Jednak zawsze i wszędzie jestem fanką Tobiego i Spencer, i to się pewnie nigdy nie zmieni <3
Jednak zawsze i wszędzie jestem fanką Tobiego i Spencer, i to się pewnie nigdy nie zmieni <3
hazelnut- Liczba postów : 29
a ja lubiłam strasznie sceny Spencer z Wrenem.Podobał mi się jej wątek z Tobym | ale teraz strasznie mnie Toby irytuje i chciałabym kogoś nowego dla Spencer, kogoś kto pomoże jej się uporać z nałogiem. Poza tym fajnie wyglądała Aria z Jasonem, a Ezra wedlug mnie nie jest normalny skoro oglada sie za 15 latkami... Bardzo fajna byla para Emily z Maya, teraz z Paige nie ma zadnej chemii miedzy nimi i nudne sa te sceny. No i oczywiscie Caleb i Hanna, mimo ze na samym poczatku Caleb byl fajniejsza postacia ale i tak para byli fajna. Hm mialam napisac jedna ulubiona pare, ale chyba nie mam takiej...
kaest15- Liczba postów : 113
Faktycznie ma w sobie coś drażniącego, ale razem, jak dla mnie, sa super
Sioru- Liczba postów : 39
Jak myślicie, czy Aria i Ezra do siebie wrócą? To mój ulubiony wątek i śledzę ich losy z zapartym tchem.
vEdderka1- Liczba postów : 45
hanna i caleb <3 lubiłam też arie i jake, ale to już chyba skończone
just262- Liczba postów : 39
Też mam cicha nadzieję, że Caleb wróci, tworzyli z Haną doskonałą parę
palomitta- Liczba postów : 5
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5
Pozwolenia na tym forum: