Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Moda w PLL

+54
MarleneFan
lubi.natalia
vEdderka1
lisek897
PLL
Susannah_dg
kajojinka
madziiuulami
klaudia5xo
lysiolchang
alltid
Miyu
pinkaa5
xoxoxx
lunka01
Charlize32
meggheart
efi
imfi
xyzc2
ania920
bihacz
kaest15
sm1990
Sioru
Smile737
Secret_Dreamer
hazelnut
Weroncia130
Catmouse
gaabrysiaaa
ravishmered
jeordie
colaismycocaina
patty632
just262
kajasqpol
agos3009
Vella
natsen
natally
kar0linkka
Asia__
mb198
nieomal
drlov
monisiaaa33
Monaliza
AsiaSSS
agnieszka89
weronika159
wikitoriwikens
blondie13
olkutka
58 posters

Strona 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Moda w PLL - Page 2 Empty Re: Moda w PLL

Pisanie by patty632 Sro Lut 05, 2014 10:36 pm

Mi sie podobaly jej buty haha !

patty632

Liczba postów : 39

Powrót do góry Go down

Pisanie by just262 Sro Lut 05, 2014 10:56 pm

buty ari i sukienka śliczne ale nie do szkoły haha, czy tylko mi sie wydaje że hanna przytyła (chyba najodpowiedznieszy temat ze wszystkich) xD

just262

Powrót do góry Go down

Pisanie by weronika159 Sro Lut 05, 2014 11:38 pm

Przytyła! Właśnie do mnie to dzisiaj dotarło. I Aria też, ale to już wcześniej było widać Smile
weronika159
weronika159

Liczba postów : 109

Powrót do góry Go down

Pisanie by colaismycocaina Czw Lut 06, 2014 11:23 am

mi najbardziej podoba sie styl Ari, to prawda wciągu 4 sezonów style dziewczyn sie troche pozmieniały, ale to przecież oczywiste normalni ludzie nie ubieraja sie tak samo przez 4 lata  Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

colaismycocaina

Liczba postów : 2

Powrót do góry Go down

Pisanie by jeordie Sob Lut 08, 2014 12:02 am

Mi najbardziej podobał się styl Arii w początkowych sezonach, teraz coraz mniej mi się podoba.
Cały czas podoba mi się w co ubierają Spencer, za to Hanna jest dla mnie kopletną porażką  No 

jeordie

Liczba postów : 28

Powrót do góry Go down

Pisanie by ravishmered Pon Lut 10, 2014 4:26 pm

Tak, Ashley rzeczywiście przytyła, ale oglądałam jej ostatnie candids'y i wróciła do figury z początku sezonu Smile
ravishmered
ravishmered

Powrót do góry Go down

Pisanie by gaabrysiaaa Pon Lut 10, 2014 6:51 pm

Ostatnio polubiłam styl Spencer, klasycznie, ale ciekawie. Chociaż czasem nie mogę się na nią patrzeć. Od zawsze podobały mi się ciuchy Emily, wygląda skromnie, ale dziewczęco, ubiera się, a nie przebiera. Aria czasem wygląda wspaniale, jak w 4x18. Podoba mi się też styl Mony odkąd wróciła z Radley.

gaabrysiaaa

Powrót do góry Go down

Pisanie by Catmouse Sro Lut 12, 2014 1:08 am

Chyba najbardziej lubię Emily i Arię, ubiera się ot tak, zwyczajnie. Styl Spencer to jedna, wielka porażka (chociaż teraz jest już lepiej niż w 1 sezonach), o Hannie już nie wspominam. Wyglądają jakby się do cyrku wybierały  Shocked. Aria ubiera się tak ''kobieco'', bardzo mi się podoba, ale czasami też wygląda masakrycznie.
Catmouse
Catmouse

Liczba postów : 30

Powrót do góry Go down

Moda w PLL - Page 2 Empty Wygląd Kłamczuch

Pisanie by Weroncia130 Sro Lut 12, 2014 5:40 pm

Ewidentnie widać, że dziewczyny zmieniły się na przestrzeni sezonów, jednak nie podoba mi się jak zaczęli charakteryzować Arię i Hannę. W pierwszym i drugim sezonie był takie hm.. jakby tu napisać.. "świeższe". Sądzę, że to celowy chwyt producentów czy charakteryzatorów, aby była widoczna zmiana z wyglądu Wink mam nadzieję, że wiecie co mam na myśli Razz

Weroncia130

Liczba postów : 33

Powrót do góry Go down

Pisanie by Weroncia130 Sro Lut 12, 2014 5:50 pm

Mnie się chyba najbardziej podoba styl Emily Smile oglądając jeden z odcinków zwróciłam od tak uwagę na stażystów, którzy grają najbardziej poboczne role. Ubierają się normalnie, zwyczajnie jak przeciętni nastolatkowie, a Kłamczuchy moim zdaniem przesadnie się "stroją", jednakże nie mówię, że nie podobają się mi ich stylizacje. Są po prostu nie stosowne np. do szkoły.

Weroncia130

Liczba postów : 33

Powrót do góry Go down

Pisanie by hazelnut Sro Lut 12, 2014 5:59 pm

Weroncia130 napisał:Kłamczuchy moim zdaniem przesadnie się "stroją", jednakże nie mówię, że nie podobają się mi ich stylizacje. Są po prostu nie stosowne np. do szkoły.

Zgadzam się! Stroje często ładne mają, ale według mnie całkowicie nie pasują do szkolnej tematyki. Emily czy Aria moim zdaniem jeszcze dają radę, ale zawsze największa przesada jest u Hanki ;C Nie mniej jednak te ich sukienki przeważnie są takie śliczne! <3
A najbardziej lubię chyba styl Arii jednak, ale z początkowych odcinków. Ostatnio dość dziwacznie ją ubierają, niestety.
hazelnut
hazelnut

Liczba postów : 29

Powrót do góry Go down

Pisanie by Secret_Dreamer Czw Lut 13, 2014 1:15 pm

w pierwszych sezonach najbardziej podobał mi się styl Arii ale teraz uważam , że jej styl zrobił się momentami zbyt wulgarny , podoba mi się styl Spencer jest klasyczny i elegancki ale ma w sobie to "coś"
Secret_Dreamer
Secret_Dreamer

Liczba postów : 23

Powrót do góry Go down

Pisanie by Smile737 Czw Lut 13, 2014 2:51 pm

Od sezonu 3 kłamczuchy ubrane są okropnie ! wogóle mi się nie podobają ubrania w których one chodzą do szkoły - szczególnie chodzi mi o Arie i Hanne

Smile737

Liczba postów : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sioru Czw Lut 13, 2014 3:19 pm

Wszystkie dziewczyny mają niezły styl, ale mi najbardziej odpowiada ten prezentowany przez Em... Smile

Sioru

Powrót do góry Go down

Pisanie by sm1990 Czw Lut 13, 2014 3:37 pm

Aria fajnie sie ubierala we wczesnoejszych sezonach. Teraz najlepiej emili. Spencer strasznie szgywne ciuchy ma, jak dla 35-letniej kobiety

sm1990

Liczba postów : 37

Powrót do góry Go down

Pisanie by kaest15 Czw Lut 13, 2014 4:44 pm

Według mnie najlepiej jest ubrana Emily.,Aria w tym sezonie to jakaś tragedia . Jeszcze jak widzę dziewczynę w szkole noszącą 15cm szpilki to śmiać mi się chce. Nie wiem ale u mnie w szkole raczej w szpilkach nikt nie chodzil... Hanna czasem sie ubiera lepiej czasem gorzej. Jeszcze w
nawet fajnie wyglada Spencer:)
kaest15
kaest15

Liczba postów : 113

Powrót do góry Go down

Pisanie by bihacz Czw Lut 13, 2014 5:57 pm

a nie uważacie , że emily ma nieprorcjonalną budowę? jest śliczną dziewczyną z oryginalną urodą, ale ma jakieś strasznie szerokie bary ma Smile

bihacz

Liczba postów : 48

Powrót do góry Go down

Pisanie by kaest15 Czw Lut 13, 2014 7:01 pm

bihacz napisał:a nie uważacie , że emily ma nieprorcjonalną budowę? jest śliczną dziewczyną z oryginalną urodą, ale ma jakieś strasznie szerokie bary ma Smile
w sumie nie zwrocilam na to uwagi, ale sie przyjrze przy nastepnym odcinku:)
kaest15
kaest15

Liczba postów : 113

Powrót do góry Go down

Pisanie by ania920 Sob Lut 15, 2014 8:35 am

Mi sie podoba najbardziej styl Emily Wink

ania920

Liczba postów : 24

Powrót do góry Go down

Pisanie by xyzc2 Nie Lut 16, 2014 11:39 pm

spencer to porażka. pamiętacie scene kiedy aria pomaga ubrać się spenc na randke bodajże?
a.: its your mother?
s.: nooo!
a.: really?
s.: maybe...

aria (lucy) ma kompleksy z powodu swoje niskiego wzrostu, ja się nie dziwie jej szpilkom. skoro w jej szkole można niech sobie nosi, i tak wygląda pięknie. jej styl jest inny i chyba najlepszy.
chociaż ostatnimi czasami hana trochę zmieniła ubiór, nie nosi tak często weselnych i plażowych sukienek.
a emily? ot czasem zaloży coś fajnego, ale tak to normalnie, chowa się za resztą.

xyzc2

Powrót do góry Go down

Pisanie by imfi Czw Lut 20, 2014 11:47 pm

bihacz napisał:a nie uważacie , że emily ma nieprorcjonalną budowę? jest śliczną dziewczyną z oryginalną urodą, ale ma jakieś strasznie szerokie bary ma Smile

Emily pływa, dobra, pływała, więc musi mieć szerokie bary.
U mnie raczej nie przeszłoby aż tyle szpilek, ale Aria wygląda obłędnie i niech tak zostanie.
imfi
imfi

Liczba postów : 41

Powrót do góry Go down

Pisanie by efi Pią Lut 21, 2014 8:13 am

jak dla mnie Hanna, jakos styl Arii nie szczególnie przypadł mi do gustu. Ale Emily ubiera sie najstosowniej do sytuacji. Jak są sceny z imprez to w sukienkach wygląda najpiękniej
efi
efi

Liczba postów : 51

Powrót do góry Go down

Pisanie by meggheart Pią Lut 21, 2014 10:15 am

Jak dla mnie to styl Emily także jest najfajniejszy, mimo że za nią nie przepadam...czasami Hannah. Nie podoba mi się jak ubierają Arię. Jest malutka a ubierają ją w długie sukienki i buty za kostki co bardzo skraca jej figurę.
meggheart
meggheart

Liczba postów : 43

http://instagram.com/meggheart

Powrót do góry Go down

Pisanie by Charlize32 Pią Lut 21, 2014 10:58 am

Najlepiej ubiera sie Aria, przynajmniej w pozostałych sezonach. Emily teraz zaczęla mieć własny styl i to się ceni, a Hanna mimo wszystko tez się pięknie ubiera.

Charlize32

Liczba postów : 34

Powrót do góry Go down

Pisanie by efi Pią Lut 21, 2014 11:13 am

ja mysle ze Aria ma za "ciężkie" stylizacje..
efi
efi

Liczba postów : 51

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: