Moda w PLL
+54
MarleneFan
lubi.natalia
vEdderka1
lisek897
PLL
Susannah_dg
kajojinka
madziiuulami
klaudia5xo
lysiolchang
alltid
Miyu
pinkaa5
xoxoxx
lunka01
Charlize32
meggheart
efi
imfi
xyzc2
ania920
bihacz
kaest15
sm1990
Sioru
Smile737
Secret_Dreamer
hazelnut
Weroncia130
Catmouse
gaabrysiaaa
ravishmered
jeordie
colaismycocaina
patty632
just262
kajasqpol
agos3009
Vella
natsen
natally
kar0linkka
Asia__
mb198
nieomal
drlov
monisiaaa33
Monaliza
AsiaSSS
agnieszka89
weronika159
wikitoriwikens
blondie13
olkutka
58 posters
Strona 3 z 4
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Moda w PLL
czasem jak ubiora ja w sukienke rozkloszowana i kozaki za kostke to wyglada jak dziewczynka ubrana na "stara maleńką"...
efi- Liczba postów : 51
Mi się najbardziej podoba Spencer, zawsze elegancko ale i ładnie Emily ładnie ale często na sportowo, Aria i Hanna czasami pięknie a czasami mam wrażenie jakby przesadzały(szczególnie do szkoły)
lunka01- Liczba postów : 42
Mi się najbardziej podobał styl Arii w początkowych odcinkach. Ogólnie jakoś lepiej wtedy wyglądała Teraz najbardziej podoba mi się to co nosi Emily.
xoxoxx- Liczba postów : 21
a mi sie najbardziej podoba styl hannah. spencer zbyt grzecznie, emily w sumie dosc zwyczajnie, a aria wydaje mi się "przebrana"
bihacz- Liczba postów : 48
Ja uważam, że to właśnie Aria ma swój styl, nie trafiają do niej modne dodatki, zaw3sze sama cos komponuje, zakłada to co lubi a nie to co dyktuja magazyny mody.
pinkaa5- Liczba postów : 40
Uwielbiałam styl Arii w pierwszym sezonie albo ten z flashbacków, gdzie miała różowe pasemka. Generalnie mam wrażenie, że ostatnimi czasy ubierają Hannę i Arię koszmarnie. Spencer i Emily zazwyczaj wyglądają w porządku. Ogólnie stylizacje z pierwszych sezonów były zdecydowanie ładniejsze i bardziej stonowane. Nie jestem specjalną fanką mody, więc może się nie znam. ^__^
Miyu- Liczba postów : 39
Aria ubiera się koszmarnie, a przynajmniej do szkoły. To znaczy chodzi mi o to, ze takie ubrania nosi się chyba na jakieś dyskoteki, kto normalny zakłada w inne miejsca obcasy 15cm, mini w kwiatki i neonową bluzkę z dziurami? Początkowy styl, tez ten z flashbackow, jest duzo lepszy i fajniej pasuje. Spence zawsze ma dopasowane kolorystycznie ciuchy, żadnych wyzywających czy zwracających na siebie uwagę rzeczy i to jest na duży plus, kto bowiem powiedział, ze kobieta ubrana w np. mała czarna nie zwraca na siebie uwagi? Z kolei Hanna ze znawcy mody stała sie raczej fashion victim. Styl Emily w ostatnich sezonach jest za to super, idealny na każde okazje, a przy tym wydaje mi sie, ze nosi dosyć modne ubrania.
alltid- Liczba postów : 43
Aria ubierała się ładnie w 2 pierwszych sezonach, te jej sukienki i w ogole. Ma własny styl i to jej się chwali. Za to w czwartym to jakas masakra, nie wiem w co oni ją ubierają, skad w ogole takie ciuchy. I te szpilki, rozumiem na codzień, ale do szkoły. Czasem wyglada to komicznie. Emily tak samo, ubierała się bardzo normalnie w 2 sezonach, teraz trochę zmienili jej styl, ale jest ok. Hanna to Hanna, jej ciuchy czasem są dziwne, ale mimo to dobrze pasują do jej postaci. Spencer wyglada zazwyczaj bardzo dobrze, bo wlasnie o to chodziło by stworzyć idealistke i takie są tez jej ciuchy, koszule, wszystko schludne i dopasowane. Dobrą robotę odwalilo z jej ciuchami. Tylko wlasnie w 4 sezonie wsystkie cztery często miały na sobie rzeczy przedziwne, nie wiem czy stylistka się zmieniła czy założenie, ale jakby straciły tą indywidualność. Teraz zakładają na nie ciuchy jakby na odwal. To co nosi Hanna mogłaby tez nosić Emily.
lysiolchang- Liczba postów : 40
Styl Arii nigdy mi się nie podobał, ale styl Hanny jak najbardziej Emily też fajnie się ubiera, z klasą
klaudia5xo- Liczba postów : 44
Ja w ogóle tak się zastanawiam, że w szkole im tak pozwalają chodzić .. nieraz Aria i Hanna dały taki popis z tymi ciuchami np. szpilki, krótkie spódniczki.. Bez przesady trochę. Wiem , że to serial ale miliony nastolatek to ogląda , a potem się wzorują na tym.
madziiuulami- Liczba postów : 40
Styl Hanny jest zawsze zgodny z trendami, zawsze jest najbardziej 'na czasie', dlatego chyba najbardziej mi sie podoba. Najmniej Arii, myśle tak jak wiele osób tutaj, że najlepiej wygladała na początku serialu. Teraz niekiedy jest bardzo przebrana.
kajojinka- Liczba postów : 21
mimo wszystko w ostatnio odcinku ten kombinezon Hanny, żakiet i buty....okropieństwo mimo ze lubie jej styl:P
efi- Liczba postów : 51
no ostatnio ich stylizacje sa troszke przegiete
W pierwszych sezonach lepiej wygladaly teraz sa troszke "przebrane"
W pierwszych sezonach lepiej wygladaly teraz sa troszke "przebrane"
agnieszka89- Liczba postów : 43
Ja sie zastanawiam o której one wstają przed szkołą zeby tak sobie stylizować włosy;p No i Hanna chyba jednak musi byc bardzo bogata (mimo kłopotów finansowych w serialu), ze ma takie ciuchy:)
lisek897- Liczba postów : 39
Osoby które interesuje z jakich sklepów pochodzą stroje dziewczyn polecam stronę: wornontv.net
vEdderka1- Liczba postów : 45
W ostatnich odcinkach bardzo podoba mi się styl Em! Zawsze było fajnie, ale teraz zaczęła chyba bardziej przywiązywać się do stroju i widać to!
lubi.natalia- Liczba postów : 33
Kocham styl Emily, to moja ulubiona postać. Staram się ubierać podobnie w życiu codziennym, a także naśladować jej charakter. Koleżanki mi nawet mówią, że jesteśmy do siebie bardzo podobne
MarleneFan- Liczba postów : 39
Tak sobie myślałam żeby stworzyć zabawę Najlepsza i najgorsza stylizacja 1-4 sezonu. Co Wy na to? Niedługo skończy się 4 seria i trzeba będzie wypełnić te kilka miesięcy oczekiwania na kolejny sezon.
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 3 z 4
Pozwolenia na tym forum: