Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!

+42
monitta
Ola723
anna_julia
xRx
antiba
onlytrueloveful
missv
dzika
melanola
brulion
Freya
Jarek Maciejewski
skyscraper
Ella
kam1105
iwwuuska
mario588
Edda
Ania_
truskaweczka
Ania M.
xAaliyahxx
gossip_
zakochana_0
Ewa
jeanne
brolix
dap88
Vivien
beopju
frejabeha
jeannette
Klaudia
Karolina
April
Ola
Żuri
Lewandowska
bulma201
Lise
Gigi
Magda
46 posters

Strona 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Jaki jest Twój ulubiony odcinek sezonu 2?

Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_lcap4%Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_rcap 4% 
[ 3 ]
Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_lcap0%Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_lcap0%Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_lcap1%Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_rcap 1% 
[ 1 ]
[ 0 ]
Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_lcap1%Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_rcap 1% 
[ 1 ]
Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_lcap7%Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_rcap 7% 
[ 5 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 1 ]
Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_lcap15%Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_rcap 15% 
[ 10 ]
[ 0 ]
[ 1 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 1 ]
[ 1 ]
Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_lcap6%Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_rcap 6% 
[ 4 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_lcap6%Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_rcap 6% 
[ 4 ]
Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_lcap53%Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Vote_rcap 53% 
[ 36 ]

Wszystkich Głosów : 68

Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Empty Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!

Pisanie by Magda Pon Sie 01, 2011 1:41 pm

To ostatni rok szkoły. Jednak dla licealistów z Upper East Side koniec szkoły nie oznacza wcale końca problemów w życiu prywatnym. Składanie podań na studia to niewielka część historii, którą poznamy w sezonie drugim. Wybuchają gorące romanse i wielkie skandale. Układy zmieniają swój tor szybciej niż Plotkara jest w stanie je aktualizować. Rodziny i reputacje zostają zniszczone, tylko po to żeby zaraz zostać stworzone na nowo. Identycznie jak fortuny. Koniec końców, nawet najsilniejsza przyjaźń poddana zostaje próbie. Bądź pewny, że w tych 25 emocjonujących odcinkach, nie dowiesz się tak łatwo, co nowego wydarzy się w życiu Sereny, Blair, Dana, Nate'a, Jenny, Chucka i Vanessy. Na szczęście Plotkara jest zawsze na miejscu, aby dostarczyć najnowsze, soczyste wieści...
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Liczba postów : 3659

https://twojeseriale.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Empty Re: Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!

Pisanie by Gigi Wto Sie 02, 2011 9:57 am

Mimo legendarnego 2x25 Very Happy To moim ulubionym jest 2x8. Uwielbiam Jenny i Nate'a Smile Poza tym świetny motyw z uwodzeniem Chucka przez Blair i pomocą Dana dawno się tak nie uśmiałam Very Happy Szkoda tylko że smutny koniec Sad Chyba moje ulubione odcinki to te smutne Razz
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!  Empty Re: Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!

Pisanie by Lise Wto Sie 02, 2011 11:16 am

Moje też. Chociaż 2x25 jest częściowo wesołe. Ja sobe teraz przypominam 2 sezon w TV... Dobrze sobie powspomiać starego, dobrego Chucka:(
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Sro Sie 03, 2011 4:03 pm

Seder Anything bez wahania. Zabawny, monetami wzruszający, ciekawe wątki, no i mała Jenny wygarniająca Chuckowi - bezcenne! Wink Później mamy przynajmniej przez chwilę Chucka o zdrowych zmysłach Very Happy No i Runaway na końcu = wygrana Wink
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by bulma201 Sro Sie 03, 2011 6:49 pm

Zastanawiałam się nad 2x21, ze względu na rozmowę Jenny i Chucka, która była dla mnie kluczowa w tym sezonie. Wybrałam jednak 2x25, nie muszę chyba wyjaśniać dlaczego. Call me sentimental.
bulma201
bulma201
Blair & Gossip Girl
Blair & Gossip Girl

Liczba postów : 201

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Sro Sie 03, 2011 7:12 pm

Haha, to rzeczywiście fajna scena. No ale nic nie przebije "I love you too"Smile
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Nie Sie 07, 2011 7:50 pm

O Brother, Where Bart Thou to mój ulubiony odcinek z całego serialu. Powód? Cudowne sceny Blair&Chucka.
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Nie Sie 07, 2011 9:20 pm

Kliknęło mi się i nie wiem, na które zagłosowałam w końcu...
Uwielbiam scenę, w której Blair przychodzi i przytula zapłakanego Chucka, jest cudna. Pamięta ktoś, który to odcinek?
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Nie Sie 07, 2011 9:31 pm

no cóż, po prostu nie potrafię zagłosować na odcinek inny niż 2x25...
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Liczba postów : 2853

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Pon Sie 08, 2011 1:02 am

Żuri napisał:
Uwielbiam scenę, w której Blair przychodzi i przytula zapłakanego Chucka, jest cudna. Pamięta ktoś, który to odcinek?

2x13 ;)
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pon Sie 08, 2011 7:52 am

Tak, to piękna scena. No ale potem ją zostawiłSad
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Pon Sie 08, 2011 5:45 pm

2.21 Seder Anything .... biedny Cyrus;D
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Pon Sie 08, 2011 5:56 pm

April napisał:2.21 Seder Anything .... biedny Cyrus;D

Prawda? Wink To chyba jedna z najśmieszniejszych scen w całym serialu Smile
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Pon Sie 08, 2011 6:36 pm

z tym się muszę zgodzić. szkoda Cyrusa, bo go bardzo lubię Smile
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pon Sie 08, 2011 7:40 pm

A co to za scena z Cyrusem? Bo ja jak zwykle nic nie kojarzę po numerze odcinka i nie mam pojęcia o czym mówicie;)
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Pon Sie 08, 2011 7:53 pm

Karolina napisał:A co to za scena z Cyrusem? Bo ja jak zwykle nic nie kojarzę po numerze odcinka i nie mam pojęcia o czym mówicie;)

[You must be registered and logged in to see this link.]

Zaczyna się od 5 min mniej więcej Wink
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Wto Sie 09, 2011 9:14 am

A mnie to śmieszy:P Ja ogólnie uwieliam Cyrusa... Oj, przypomniało mi się jak oglądałam jakiiś odcinek z napisami i tam było : "Cytrus mi powiedział"Razz
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Wto Sie 09, 2011 3:06 pm

Someonelikeyou napisał:
Karolina napisał:A co to za scena z Cyrusem? Bo ja jak zwykle nic nie kojarzę po numerze odcinka i nie mam pojęcia o czym mówicie;)

[You must be registered and logged in to see this link.]

Zaczyna się od 5 min mniej więcej Wink

Dzięki;) Strasznie mi brakuje takich dowcipnych scen w tym serialu, ta była naprawdę świetnie zrobiona, a Cyrus i jego modlitwa (i jego mamusia) - bezbłędne:)
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Wto Sie 09, 2011 5:32 pm

Cyrus ma niesamowicie miłą i przyjazną mamę Very Happy
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Powrót do góry Go down

Pisanie by Klaudia Wto Sie 09, 2011 10:03 pm

Uwielbiał faceta, za jego pozytywne nastawienie do całego świata, no i oczywiście jego przytulaski są genialne
Klaudia
Klaudia
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 978

Powrót do góry Go down

Pisanie by jeannette Sro Sie 10, 2011 11:51 am

Moim ulubionym jest odcinek 13 ze względu na Chucka i Blair. Pamiętam, że się nawet wzruszyłam, kiedy Chuck przyszedł do Blair pod koniec Wink
Na drugim miejscu jest u mnie odcinek 8. Dan fajnie pomagał Blair. Zawsze chciałam, żeby się zaprzyjażnili i to była taka namiastka tego Very Happy
jeannette
jeannette
Chair & Dan
Chair & Dan

Liczba postów : 78

Powrót do góry Go down

Pisanie by frejabeha Sro Sie 10, 2011 12:14 pm

Dla mnie chyba Seder anything, tak jak wspomniała someonelikeyou, bardzo zabawny.
A Cyrusa uwielbiam <3
frejabeha
frejabeha
Dan & Derick
Dan & Derick

Liczba postów : 791

Powrót do góry Go down

Pisanie by beopju Sro Sie 10, 2011 4:27 pm

Seder anything- świetny, dzisiaj miałam możliwość odświeżenia sobie go;) jednak moim najukochańszym jest-O Brother, Where Bart Thou, zapadł mi w pamięć najgłębiej, ze wszystkich sezonów, podobnie zresztą jak In The Realm of the Basses i scena pijanego chucka na dachu krzyczącego, że nikogo nie obchodzi Wink

beopju

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Sro Sie 10, 2011 5:02 pm

Moim ulubionym odcinkiem 2 sezonu, ba, nawet całego serialu jest 2x13. Oczywiście ze względu na Chucka i Blair. Zwłaszcza na Chucka. Trudno mi nawet to wytłumaczyć, ale chyba wszyscy to rozumieją. To były czasy, kiedy Ed chciał grać jeszcze Chucka i się do tego przykładał Razz
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Sro Sie 10, 2011 6:53 pm

Hehe... Wzruszyłam się:;( Mam nadzieję,. że wszyscy sobie przypomną 1 i 2 sezon w 5:)
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: