Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
+42
monitta
Ola723
anna_julia
xRx
antiba
onlytrueloveful
missv
dzika
melanola
brulion
Freya
Jarek Maciejewski
skyscraper
Ella
kam1105
iwwuuska
mario588
Edda
Ania_
truskaweczka
Ania M.
xAaliyahxx
gossip_
zakochana_0
Ewa
jeanne
brolix
dap88
Vivien
beopju
frejabeha
jeannette
Klaudia
Karolina
April
Ola
Żuri
Lewandowska
bulma201
Lise
Gigi
Magda
46 posters
Strona 1 z 4
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Jaki jest Twój ulubiony odcinek sezonu 2?
Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
To ostatni rok szkoły. Jednak dla licealistów z Upper East Side koniec szkoły nie oznacza wcale końca problemów w życiu prywatnym. Składanie podań na studia to niewielka część historii, którą poznamy w sezonie drugim. Wybuchają gorące romanse i wielkie skandale. Układy zmieniają swój tor szybciej niż Plotkara jest w stanie je aktualizować. Rodziny i reputacje zostają zniszczone, tylko po to żeby zaraz zostać stworzone na nowo. Identycznie jak fortuny. Koniec końców, nawet najsilniejsza przyjaźń poddana zostaje próbie. Bądź pewny, że w tych 25 emocjonujących odcinkach, nie dowiesz się tak łatwo, co nowego wydarzy się w życiu Sereny, Blair, Dana, Nate'a, Jenny, Chucka i Vanessy. Na szczęście Plotkara jest zawsze na miejscu, aby dostarczyć najnowsze, soczyste wieści...
Re: Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
Mimo legendarnego 2x25 To moim ulubionym jest 2x8. Uwielbiam Jenny i Nate'a Poza tym świetny motyw z uwodzeniem Chucka przez Blair i pomocą Dana dawno się tak nie uśmiałam Szkoda tylko że smutny koniec Chyba moje ulubione odcinki to te smutne
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Moje też. Chociaż 2x25 jest częściowo wesołe. Ja sobe teraz przypominam 2 sezon w TV... Dobrze sobie powspomiać starego, dobrego Chucka:(
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Seder Anything bez wahania. Zabawny, monetami wzruszający, ciekawe wątki, no i mała Jenny wygarniająca Chuckowi - bezcenne! Później mamy przynajmniej przez chwilę Chucka o zdrowych zmysłach No i Runaway na końcu = wygrana
Zastanawiałam się nad 2x21, ze względu na rozmowę Jenny i Chucka, która była dla mnie kluczowa w tym sezonie. Wybrałam jednak 2x25, nie muszę chyba wyjaśniać dlaczego. Call me sentimental.
bulma201- Blair & Gossip Girl
- Liczba postów : 201
Haha, to rzeczywiście fajna scena. No ale nic nie przebije "I love you too"
O Brother, Where Bart Thou to mój ulubiony odcinek z całego serialu. Powód? Cudowne sceny Blair&Chucka.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Kliknęło mi się i nie wiem, na które zagłosowałam w końcu...
Uwielbiam scenę, w której Blair przychodzi i przytula zapłakanego Chucka, jest cudna. Pamięta ktoś, który to odcinek?
Uwielbiam scenę, w której Blair przychodzi i przytula zapłakanego Chucka, jest cudna. Pamięta ktoś, który to odcinek?
no cóż, po prostu nie potrafię zagłosować na odcinek inny niż 2x25...
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Żuri napisał:
2x13 ;)
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Tak, to piękna scena. No ale potem ją zostawił
2.21 Seder Anything .... biedny Cyrus;D
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
April napisał:2.21 Seder Anything .... biedny Cyrus;D
Prawda? To chyba jedna z najśmieszniejszych scen w całym serialu
z tym się muszę zgodzić. szkoda Cyrusa, bo go bardzo lubię
A co to za scena z Cyrusem? Bo ja jak zwykle nic nie kojarzę po numerze odcinka i nie mam pojęcia o czym mówicie;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:A co to za scena z Cyrusem? Bo ja jak zwykle nic nie kojarzę po numerze odcinka i nie mam pojęcia o czym mówicie;)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Zaczyna się od 5 min mniej więcej
A mnie to śmieszy:P Ja ogólnie uwieliam Cyrusa... Oj, przypomniało mi się jak oglądałam jakiiś odcinek z napisami i tam było : "Cytrus mi powiedział"
Someonelikeyou napisał:Karolina napisał:A co to za scena z Cyrusem? Bo ja jak zwykle nic nie kojarzę po numerze odcinka i nie mam pojęcia o czym mówicie;)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Zaczyna się od 5 min mniej więcej
Dzięki;) Strasznie mi brakuje takich dowcipnych scen w tym serialu, ta była naprawdę świetnie zrobiona, a Cyrus i jego modlitwa (i jego mamusia) - bezbłędne:)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Cyrus ma niesamowicie miłą i przyjazną mamę
Uwielbiał faceta, za jego pozytywne nastawienie do całego świata, no i oczywiście jego przytulaski są genialne
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Moim ulubionym jest odcinek 13 ze względu na Chucka i Blair. Pamiętam, że się nawet wzruszyłam, kiedy Chuck przyszedł do Blair pod koniec
Na drugim miejscu jest u mnie odcinek 8. Dan fajnie pomagał Blair. Zawsze chciałam, żeby się zaprzyjażnili i to była taka namiastka tego
Na drugim miejscu jest u mnie odcinek 8. Dan fajnie pomagał Blair. Zawsze chciałam, żeby się zaprzyjażnili i to była taka namiastka tego
jeannette- Chair & Dan
- Liczba postów : 78
Dla mnie chyba Seder anything, tak jak wspomniała someonelikeyou, bardzo zabawny.
A Cyrusa uwielbiam <3
A Cyrusa uwielbiam <3
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Seder anything- świetny, dzisiaj miałam możliwość odświeżenia sobie go;) jednak moim najukochańszym jest-O Brother, Where Bart Thou, zapadł mi w pamięć najgłębiej, ze wszystkich sezonów, podobnie zresztą jak In The Realm of the Basses i scena pijanego chucka na dachu krzyczącego, że nikogo nie obchodzi
beopju- Liczba postów : 3
Moim ulubionym odcinkiem 2 sezonu, ba, nawet całego serialu jest 2x13. Oczywiście ze względu na Chucka i Blair. Zwłaszcza na Chucka. Trudno mi nawet to wytłumaczyć, ale chyba wszyscy to rozumieją. To były czasy, kiedy Ed chciał grać jeszcze Chucka i się do tego przykładał
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Hehe... Wzruszyłam się:;( Mam nadzieję,. że wszyscy sobie przypomną 1 i 2 sezon w 5:)
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sezon 1 - dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 3 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 4 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Dyskusja
» Ulubiony aktor
» Sezon 3 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 4 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Dyskusja
» Ulubiony aktor
Strona 1 z 4
Pozwolenia na tym forum: