Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 5 z 27
Strona 5 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Re: Pogaduchy
jak sobie przypomnę to też kiedyś komuś pozmieniałam niektóre osoby na jakieś dziwne nazwy, ale nie pamiętam już jakie ;p zresztą strzeliła na mnie focha za to xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ja jestem uzależniona od mojego telefonu... Teraz może mniej, ale w ciągu roku szkolnego ciągle tylko pisze smsy na lekcji do przyjaciółki, bo chodzi do innej klasyABCD napisał:heeeej:)
ja mam ludzi normalnie zapisanych, ale to pewnie dlatego, że niemal wcale nie korzystam z telefonu.
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
ja się uzależniłam od fejsa, ale tylko dlatego, że on wie więc niż nasz sekretariat i dziekanat:)
a tel mam, bo mnie zmuszająxD
a tel mam, bo mnie zmuszająxD
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
chyba trochę też jestem uzależniona od fejsa. przynajmniej wiedziałam gdzie i kiedy odebrać świadectwo maturalne, tak dla przykładu :p
z telefonu aż tak dużo nie korzystam. ale ktoś mi mówił, że Zuckerberg chce zamknąć fejsa:P
z telefonu aż tak dużo nie korzystam. ale ktoś mi mówił, że Zuckerberg chce zamknąć fejsa:P
To plotki tylko o zamknięciu.
Odkąd mój chłopak ma telefon w innej sieci, to nie jestem od tel. uzależniona, od fejsa też nie, odkąd przestałam grać w gierki... Jakoś tak... tylko od gadu by pogadać ze znajomymi.
Odkąd mój chłopak ma telefon w innej sieci, to nie jestem od tel. uzależniona, od fejsa też nie, odkąd przestałam grać w gierki... Jakoś tak... tylko od gadu by pogadać ze znajomymi.
Ja też tylko GG:) Jakoś NK i FB do mnie nie przemawia:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja wgl nie mam fejsa. Ludzie się dziwią, ale jakoś żyję
ja mam fejsa, gg i tel, który nigdy nie odbieram
i blogi, o, ale nie autorskie
i blogi, o, ale nie autorskie
andzia- Dair & Derena
Ja do niedawna tez nie mialam fejsa, ale jakos wszyscy znajomi mnie namawiali i namowili, teraz praktycznie zagladam tam codziennie hehe. Ale dla mnie to bardzo dobre rozwiazanie z racji tego ze nie mieszkam w PL, a moge utrzymywac staly kontakt z blizszymi i dalszymi znajomymi za darmo
elenex89- Blairena & Serenate
- Liczba postów : 73
I do takich własnie rzeczy fejs czy nk powinny służyć, ja mam tę sytuację, że moi przyjaciele rozjechali się na wakacje po całej Polsce, więc przynajmniej mam jak do nich zagadać.
andzia- Dair & Derena
Haha, Facebook. Pamiętam byłam w US na święta, to było chyba 5 lat temu, jeżeli dobrze pamiętam i wszyscy do mnie "podaj swój facebook", a ja "a co to jest?" Wszyscy oczywiście do mnie "kobieto zakładaj, będzie hit". Założyłam, wracam do Polski, i mówię o fejsie, a ludzie do mnie "co to jest?" I tak przez rok siedziałam prawie sama na fejsie, dopóki fala nie doszła do Polski Jak już doszła, ja przestałam korzystać i już to dla mnie prehistoria he Komunikatory są zdecydowanie lepsze do utrzymywania kontaktów, przynajmniej dla mnie
Ja fejsa mam pod ukrytą ksywą i nie mam swojej fotki, w sumie był tylko do gier. Kilku znajomych z kierunku mam. Niedługo może przemianuję na mojego-mojego.
Mi zagrozili na studiach, że muszę mieć i potem spędzałam ćwiczenia na komentowaniu ćwiczeń innych znudzonych:D
andzia- Dair & Derena
Ja w sumie założyłam przez namowy znajomych: no co Ty nie masz fejsa?
Someonelikeyou, też mam kolegę, który na facebooku były lata przed całą Polską, miło wspomina te czasy
Someonelikeyou, też mam kolegę, który na facebooku były lata przed całą Polską, miło wspomina te czasy
Mam fejsa, ale przyznam, że rzadko z niego korzystam. Wchodzę tylko jeśli znajomi powiedzą, że muszę coś zobaczyć .
Najczęściej to oczywiście GG i Skype. ;d
Najczęściej to oczywiście GG i Skype. ;d
Numb3r_Fourt33n- Blair & Dan
- Liczba postów : 82
Naprawdę nie wiem co bym zrobiła bez GG. ;
oczywiście na fonie też musi być .
oczywiście na fonie też musi być .
a ja wcale nie lubię gg, już wolę na facebooku pogadać z ludźmi ale oczywiście mam, żeby nie było
Na telefonie nie lubię gg, bo mi się źle pisze, cały czas naciskam "enter" i się wysyłają wiadomości bez sensu
Hehe:) Ja nie mam na telefonie. A fb założyłam, bo mnie znajomi namówili. Ale jakoś nie wchodzę na FB i NK. Raz do pół roku:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja fb też założyłam, bo wszyscy znajomi już mieli i teraz wchodzę tam codziennie. GG też mam, ale rzadko tam ostatnio bywam. Wolę fejsa
jeannette- Chair & Dan
- Liczba postów : 78
Miałam pewien okres gdzie było tylko "Musze wejść na fejsa bo nie wytrzymam", ale szybko mi przeszło na szczęście.
Teraz wolę GG
Teraz wolę GG
Ja ostatnio weszłam na nk po raz pierwszy od pół roku chyba... I to tylko dlatego, że musiałam zobaczyć taką jedną dziewczynę, bo jedziemy razem na mecz no i muszę wiedzieć jak wygląda
Nk jest u mnie całkowicie zapomniane... Mam bo... No w sumie nie wiem już po co prawie nie wchodzę, jak ktoś ma do mnie sprawę to telefon albo facebook
MotherChucker widzę, że miłośniczka sportu z Cb .?
Strona 5 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Strona 5 z 27
Pozwolenia na tym forum: