Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 4 z 27
Strona 4 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27
Re: Pogaduchy
ah, Zbuntowany Anioł to jeszcze pamiętam, jak z mamą oglądałyśmy
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Zbuntowany anioł to klasyka, pamiętam jak zazdrosciłam urody Natalii Oreiro.
Kilmeny- Chair & Dan
- Liczba postów : 164
Ja też! Kochałam się w tym gościu... Zaraz, zaraz. Jak on się nazywał? Facundo Arana? Ale to chyba ten aktor.
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
Nie mam pojęcia jak się nazywał ale lepiej wyglądał bez brody! XD Później w tym drugim serialu miął taką dłuższą, jakiś syndrom Bobka xD
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Ale i tak był boski! Nie wiem czy teraz by mi się podobał, ale wtedy szalałam za nim tak jak kiedyś za Markiem, jak oglądałam po raz pierwszy Brzydulę
Ja za tym Markiem nie szalalam bo nie ogladalam brzyduli aczkolwiek z miejsca mi sie spodobal jak mi go przyajciolka kiedys pokazala. I tylko "jeju! spojrz jaki on cudowny! czy ty tez widzisz jego boskosc angela?" aaha .
A Facundo Farana- cudny! Kiedys sie wyglupialam i jak mialam nowy nr to pisalam do kolezanki sms'a mowiac ze ejstem Facundo i czekam na nia gdzies tam o godzinie ktores tam. xD Tak ja ta rozwalilo ze do tej pory ma mnie zapisaną w telefonie jako Facundo, hahahaha
A Facundo Farana- cudny! Kiedys sie wyglupialam i jak mialam nowy nr to pisalam do kolezanki sms'a mowiac ze ejstem Facundo i czekam na nia gdzies tam o godzinie ktores tam. xD Tak ja ta rozwalilo ze do tej pory ma mnie zapisaną w telefonie jako Facundo, hahahaha
Kilmeny- Chair & Dan
Serio? Moja przyjaciółka ma mnie zapisaną jako Narcyza Malfoy, a ja ją jako Bellatriks
Dlaczego tak? Bellatriks jest samym złem, zabiła Syriusza. I Zgredka! Jak ja płakałam po biednym Zgredku...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ja bardziej płakałam po Zgredku niż po Albusie.... Dziwne, tym bardziej, że wiedziałam jak to wszystko się skończy, bo czytałam książki.
A dlczego tak...? Nie wiem, kiedyś miałyśmy głupawkę, tak się nazwałyśmy i tak zostało
A dlczego tak...? Nie wiem, kiedyś miałyśmy głupawkę, tak się nazwałyśmy i tak zostało
Kurde, ale umarł w taki sposób. Do śmierci był oddany Harry'emu...
Okej, zmieniamy temat. To o czym teraz gawędzimy?
co porabiacie? ja jestem już zmęczona szukaniem mieszkania w Gdańsku
Nie witam w klubie. Ale u mnie trwają zapisy do "jestem zmęczona graniemw siatkówkę"
Ale nuuudy.
Ale nuuudy.
Kurcze wszyscy mieszkań szukają
Ja też się popłakałam na Zgredku, zaś Albus mnie nie wzruszył tak jak w książce. Za to chyba najśmieszniejsza scena dla mnie to ta jak Harry zmartwychwstał i wtedy jak Ron i Hermiona się całują między ta wodą xD
Ja też się popłakałam na Zgredku, zaś Albus mnie nie wzruszył tak jak w książce. Za to chyba najśmieszniejsza scena dla mnie to ta jak Harry zmartwychwstał i wtedy jak Ron i Hermiona się całują między ta wodą xD
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
Widziała któraś z was drugą część 7? Jestem ciekawa czy zrobili ten rozdział "dziewiętnaście lat później"
fusiatko44 napisał:Kurcze wszyscy mieszkań szukają
Przeczytalam a jeszcze nie ogladalam tej czesci
Dziewczyny ja jakies 2 tygodnie temu przeprowadzilam sie na nowe mieszkanie, przeprowadzka to moje najgorsze 3 dni w tym roku ;P Ale to troche inna sprawa bo ja przeprowadzalam caly swoj dobytek 3 raz w ciagu 2 lat chyba zostane mistrzem w te klocki heh. Takze zeby nie bylo ze strasze czy cos
elenex89- Blairena & Serenate
- Liczba postów : 73
Ja na razie przeprowadzki nie paluje, studiować zamierzam też w Gdańsku więc mieszkania szukać nie muszę, choć kto wie co przyniesie przyszłość
Ja widziałam ostatniego Pottera. Dziwnie że to koniec.
Ja widziałam ostatniego Pottera. Dziwnie że to koniec.
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Co teraz będzie lecieć w kinach?
HARRYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HARRYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
ja myślałam, żę lepiej zniosę rozstanie z Harrym, 10 lat filmów, jeszcze więcej książek, pisania tematyki potterowskiej, znajomości z ludźmi... no masakra:D
ha, zawsze jak czytam o mieszkaniach to mi się gęba śmieje, bo sobie -przypominam jak biegałam po nieznanym Krakowie i myliłam nawet PrądnikixD
ha, zawsze jak czytam o mieszkaniach to mi się gęba śmieje, bo sobie -przypominam jak biegałam po nieznanym Krakowie i myliłam nawet PrądnikixD
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
oglądałam siódemkę i nawet wyjątkowo mi się podobała, bo ogólnie jakoś za filmami nie przepadałam. książki przeczytałam dopiero rok temu, ale uważam że są świetne.
Poznań też ładne miasto, może nawet kiedyś tam wpadnę, bo moja koleżanka wybiera się tam na architekturę
Poznań też ładne miasto, może nawet kiedyś tam wpadnę, bo moja koleżanka wybiera się tam na architekturę
A ja jakoś nigdy nie uleglam tej mani na HP. Przeczytałam jakiś rok temu 3 części i dalej mi się nie chce, w jeśli chodzi o filmy to widziałam kilka częsci w kinie jak byly wyjścia z klasa, jak dla mnie bez szalu, nie było ani jednego momentu na którym bym się wzruszyla. ;D
Haha, mnie się kiedyś przyjaciółka zapisała na telefonie (nie wiem jakim cudem) jako "aktywne usłygi" o.O
Czaicie, wychodzę pod blok i czekam na nią aby iść razem do szkoly, ktoś dzwoni, patrzę a tu "dzwonią aktywne usługi" .
Niezly ubaw miałyśmy, aktualnie ja ją mam zapisaną jako "koń lucek"(to był jej pomysl", a ona mnie jako "przystojniaku". Stuknięte jesteśmy.
Tak w ogóle to cześć Wam!
Haha, mnie się kiedyś przyjaciółka zapisała na telefonie (nie wiem jakim cudem) jako "aktywne usłygi" o.O
Czaicie, wychodzę pod blok i czekam na nią aby iść razem do szkoly, ktoś dzwoni, patrzę a tu "dzwonią aktywne usługi" .
Niezly ubaw miałyśmy, aktualnie ja ją mam zapisaną jako "koń lucek"(to był jej pomysl", a ona mnie jako "przystojniaku". Stuknięte jesteśmy.
Tak w ogóle to cześć Wam!
Kilmeny- Chair & Dan
heeeej:)
ja mam ludzi normalnie zapisanych, ale to pewnie dlatego, że niemal wcale nie korzystam z telefonu.
ja mam ludzi normalnie zapisanych, ale to pewnie dlatego, że niemal wcale nie korzystam z telefonu.
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
Strona 4 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27
Strona 4 z 27
Pozwolenia na tym forum: