Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 8 z 27
Strona 8 z 27 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
Re: Pogaduchy
Witamy Wyjazd udany? Po co pytam, pewnie tak W końcu, no Paryż...
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Witamy po powrocie Pewnie nie chciałaś wracać, kto by chciał...
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Wyjazd baaardzo udany, strasznie mi smutno, że jestem już z powrotem w Warszawie.. No ale nic nie trwa wiecznie, a i nie kończy się bez przyczyny. Pozostaje mi mieć nadzieję, że niedługo tam znowu wrócę
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Dziewczyny, czy jest tu jakaś utalentowana osoba umiejąca wyszukiwać zdjęcia w internecie i znająca się chociaż troszkę na grafice? Miałabym malutką około GG-ową prośbę bo sama jestem pod tym względem typową blondynką
jeanne- Blair & Chair
Może niezbyt precyzyjnie się wyraziłam, bo nie chodzi nawet o zrobienie czegoś graficznego, ale ogólne rozeznanie w temacie
Mianowicie: szukam, póki co niestety bezskutecznie, zdjęcia Audrey Hepburn, które ma w pokoju Blair, ale w miarę dobrej rozdzielczości, żeby dało się je wydrukować w formacie co najmniej A4. Niestety moje skromne umiejętności pozwoliły mi tylko na znalezienie go w niezbyt dobrej jakości, dlatego miałabym prośbę, może ktoś ma pomysł, gdzie można znaleźć jego lepszą wersję i może mi powiedzieć, jak dobra musi ona być, żeby wyszło z tego coś sensownego
Mianowicie: szukam, póki co niestety bezskutecznie, zdjęcia Audrey Hepburn, które ma w pokoju Blair, ale w miarę dobrej rozdzielczości, żeby dało się je wydrukować w formacie co najmniej A4. Niestety moje skromne umiejętności pozwoliły mi tylko na znalezienie go w niezbyt dobrej jakości, dlatego miałabym prośbę, może ktoś ma pomysł, gdzie można znaleźć jego lepszą wersję i może mi powiedzieć, jak dobra musi ona być, żeby wyszło z tego coś sensownego
jeanne- Blair & Chair
A masz może jakiś screen tego zdjęcia? Albo linka do sceny, w której to było? Bo do głowy mi nie przychodzi, jakie tam zdjęcie bylo.
Hmm chodzi o ten? [You must be registered and logged in to see this link.] jeśli tak to ja go znalazłam w takiej rozdzielczości [You must be registered and logged in to see this link.]
W ogóle przeżyłam szok natrafiłam na zdjęcia niemłodej już Audrey i zorientowałam się, że nigdy jej takiej nie widziałam zakodowała mi się w głowie, jako wiecznie młoda
W ogóle przeżyłam szok natrafiłam na zdjęcia niemłodej już Audrey i zorientowałam się, że nigdy jej takiej nie widziałam zakodowała mi się w głowie, jako wiecznie młoda
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
April napisał:Hmm chodzi o ten? [You must be registered and logged in to see this link.] jeśli tak to ja go znalazłam w takiej rozdzielczości [You must be registered and logged in to see this link.]
Tak dokładnie o to Dziękuję! :* Już na pierwszy rzut oka widzę, że jest dwa razy większe niż to, które ja znalazłam więc mam nadzieję, że będzie ok
jeanne- Blair & Chair
Haha, dzisiaj na facebooku odnalazłam taki oto profil
[You must be registered and logged in to see this link.]
Trochę mnie to rozśmieszyło, a zwłaszcza liczba osób, które to polubiło
[You must be registered and logged in to see this link.]
Trochę mnie to rozśmieszyło, a zwłaszcza liczba osób, które to polubiło
Takich stron jest mnóstwo;)
Mnie najbardziej śmieszą te z chuckiem:
He can't be dead. HE'S CHUCK BASS.
Boy if you could just be a bit like Chuck Bass.
Dumping your boyfriend because hes not Chuck Bass
I hate it when Nate calls me when I`m in bed with Chuck Bass
I blame Chuck Bass for my high expectations of men.
Who needs a vampire in a Volvo when you have Chuck Bass in a limo
Dear Lord,may Chuck Bass exist..and become my husband.Amen
...i całe mnóstwo innych;)
Nie chce mi się wstawiać linków, i tak każdy może łatwo znaleźć to na fb.
Oprócz Chucka śmieszy mnie jeszcze:
I Hate Serena Van der Woodsen
I Hate Serena Van Der Woodsen with a Passion.
Serena Van Der Woodsen is the dumbest whore I've ever seen.
Dan Humphrey's reaction when Georgina tells him shes having his baby!!!!
I'm rich cause i go to Constance, LOL jk. I'm the old Dan Humphrey
Są tego tysiące, niektóre naprawdę zabawne;)
Mnie najbardziej śmieszą te z chuckiem:
He can't be dead. HE'S CHUCK BASS.
Boy if you could just be a bit like Chuck Bass.
Dumping your boyfriend because hes not Chuck Bass
I hate it when Nate calls me when I`m in bed with Chuck Bass
I blame Chuck Bass for my high expectations of men.
Who needs a vampire in a Volvo when you have Chuck Bass in a limo
Dear Lord,may Chuck Bass exist..and become my husband.Amen
...i całe mnóstwo innych;)
Nie chce mi się wstawiać linków, i tak każdy może łatwo znaleźć to na fb.
Oprócz Chucka śmieszy mnie jeszcze:
I Hate Serena Van der Woodsen
I Hate Serena Van Der Woodsen with a Passion.
Serena Van Der Woodsen is the dumbest whore I've ever seen.
Dan Humphrey's reaction when Georgina tells him shes having his baby!!!!
I'm rich cause i go to Constance, LOL jk. I'm the old Dan Humphrey
Są tego tysiące, niektóre naprawdę zabawne;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
"I'm rich cause i go to Constance, LOL jk. I'm the old Dan Humphrey" <3 Boskie.
Najpopularniejsze to chyba When Chuck Bass says "Im Chuck Bass" wielu moich znajomych to ma.
Najpopularniejsze to chyba When Chuck Bass says "Im Chuck Bass" wielu moich znajomych to ma.
Nigdy nawet mi nie przyszło do głowy żeby szukać czegoś takiego, hah to naprawdę dobre xD W niejednym fejsbukowym pytaniu widziałam odpowiedź "I'm Chuck Bass"
Mnie zawsze najbardziej poprawiają humor He can't be dead. HE'S CHUCK BASS i Who needs a vampire in a Volvo when you have Chuck Bass in a limo
Sama mam w ulubionych Boy if you could just be a bit like Chuck Bass i I blame Chuck Bass for my high expectations of men - można je jeszcze traktować z pewnym przymrożeniem oka, a nie są jeszcze aż tak żałośnie śmieszne, jak niektóre
Sama mam w ulubionych Boy if you could just be a bit like Chuck Bass i I blame Chuck Bass for my high expectations of men - można je jeszcze traktować z pewnym przymrożeniem oka, a nie są jeszcze aż tak żałośnie śmieszne, jak niektóre
jeanne- Blair & Chair
Cóż, ja się raczej nie bawię lubienie takich głupich albo śmiesznych tekstów Chyba że odzwierciedlają moje życie, jak np to, że kobieca torebka nie istnieje po to, żeby coś w niej znaleźć, czy to, że do kobiety należy zadzwonić 2 razy. Stuprocentowo sprawdzone w moim przypadku xD
Poszukuję drużyny, kto mnie przygarnie mam dobry nos
Ustaliłyśmy z Magdą, że nie będziemy w jednej żeby nas nie posądzono o kilkę hehe
Ustaliłyśmy z Magdą, że nie będziemy w jednej żeby nas nie posądzono o kilkę hehe
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Też poszukuję drużyny, będzie problem, bo nikt mnie nie kocha
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Zróbmy nową drużynę tych niekochanych
Jej. Jak ten tydzień leci, już koniec wtorku. Kocham kiedy moje ukochane seriale wracają. Tylko muszę czekać na GG i GA
Jej. Jak ten tydzień leci, już koniec wtorku. Kocham kiedy moje ukochane seriale wracają. Tylko muszę czekać na GG i GA
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Jakby ktoś kompletował drużynę i zabrakłoby mu jednej osoby to chętnie dojdę O ile mnie będziecie chciały.
lb- Blair & Chair
- Liczba postów : 176
Citizen Erased napisał:Jej. Jak ten tydzień leci, już koniec wtorku. Kocham kiedy moje ukochane seriale wracają. Tylko muszę czekać na GG i GA
O tak, ja też kocham jak moje seriale wracają i tak jak Ty z niecierpliwością czekam na GG, GA no i Mentaliste
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
To ja, jako kapitan powiem, że poszukuję drużyny, też jestem niekochana, bo nikt się do mnie nie zgłosił. xD
Ogłoszenie:
ZBIERAM DRUZYNĘ! CHĘTNE "PRZYGARNĘ"
ZBIERAM DRUZYNĘ! CHĘTNE "PRZYGARNĘ"
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja również chętnie bym się do kogoś przyłączyła
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Ja też zbieram drużynę więc zapraszam wszystkie niekochane
Update'uję, bo przyłączyła się do mnie Gigi, także szukamy jeszcze jednej zbłąkanej duszy do naszej drużyny
Update'uję, bo przyłączyła się do mnie Gigi, także szukamy jeszcze jednej zbłąkanej duszy do naszej drużyny
jeanne- Blair & Chair
Strona 8 z 27 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
Strona 8 z 27
Pozwolenia na tym forum: