Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 9 z 27
Strona 9 z 27 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Re: Pogaduchy
A ja po chamsku się pochwalę, że już mam drużynę, ha!;D Nie no, tak serio, to powodzenia życzę w kompletowaniu się
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:A ja po chamsku się pochwalę, że już mam drużynę, ha!;D Nie no, tak serio, to powodzenia życzę w kompletowaniu się
A czemu zaraz po chamsku? Gratulacje Mam nadzieję, że i do nas ktoś jeszcze się przyłączy i reszcie też uda się skompletować swoje drużyny, bo im nas więcej, tym lepsza zabawa
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
To w takim razie jeanne przygarnij mnie ;P Szczerze to mi obojętne, w której drużynie będę. Ważne, żeby była zabawa
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Jako że Lise ma zablokowaną możliwość wysyłania prywatnych wiadomości, to muszę tutaj zamieścić moją propozycję nie do odrzucenia
Lise, mogłabym przytulić się do twojej grupy ?
Lise, mogłabym przytulić się do twojej grupy ?
lb- Blair & Chair
- Liczba postów : 176
Drużyno moja, wysłałam Wam właśnie wiadomości na PW Piszę jeszcze tutaj, żebyście jej nie przeoczyły, bo rzeczywiście nasza skrzynka jest mało czytelna
jeanne- Blair & Chair
lb- spoko:) i zaraz coś moze poradzę na pw:)
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja szukam jakiejkolwiek drużyny. Jak powiedziała Beauty ważne żeby była zabawa.
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
Magdafa - chętnie przyjmę ciebie i będę miała komplecik:)
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Chciałam zapowiedzieć, że nie będzie mnie kilka dni, bo idę do szpitala. Mam nadzieję, że do poniedziałku mnie wypuszczą, a jak nie, to najwyżej namówię rodziców, by mi przywieźli laptopa z domu i będę z wami na bieżąco.
Żuri napisał:Chciałam zapowiedzieć, że nie będzie mnie kilka dni, bo idę do szpitala. Mam nadzieję, że do poniedziałku mnie wypuszczą, a jak nie, to najwyżej namówię rodziców, by mi przywieźli laptopa z domu i będę z wami na bieżąco.
Wracaj szybko Żuri, i wszystkiego dobrego
Żuri napisał:Chciałam zapowiedzieć, że nie będzie mnie kilka dni, bo idę do szpitala. Mam nadzieję, że do poniedziałku mnie wypuszczą, a jak nie, to najwyżej namówię rodziców, by mi przywieźli laptopa z domu i będę z wami na bieżąco.
Żuri, przede wszystkim dużo zdrówko i wracaj do nas szybko
jeanne- Blair & Chair
Wszystkiego najlepszego Żuri! I wracaj szybko, bo będziemy tęsknić
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Przypominam, że zgłaszamy drużyny do Ligi, jeżeli ktoś jeszcze nie zgłosił. Jutro zaczynamy zabawę
Dzięki. Niestety ciągle nie wiadomo, jak ze zdrowiem, ale inne problemy mi się rozwiązały na szczęście (dostałam przepustkę na rozmowę na wolontariat na euro, a bałam się, że nie dostanę ^^). Pobyt może mi się przedłużyć, ale na szczęście rodzice mi przynieśli laptopa i internet mi tutaj łapie. ^^
Pozdrowienia ze szpitala.
Pozdrowienia ze szpitala.
Pogaduchy
planujecie dzisiaj w nocy ogladac pierwszy odcinek online? z jakiej strony bedziecie korzystac?
Gość- Gość
Strona 9 z 27 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Strona 9 z 27
Pozwolenia na tym forum: