czy Twoj serial jest bezpieczny?
+42
poisongirl177
Justyna
kicksforchicks
xoxo-Anja
karolla
netka
antiba
amant
Diana
CallMeLady
Jen
Serena
Blair Waldorf
turtle
frejabeha
Ewa
zielonygroszek83
Layla
Blake
hearther
dzika
gggosiulka
Ilona
Karolina
lana
Kasia
brulion
Lise
Ania_
Ola
Gigi
Lewandowska
xLaura
xAaliyahxx
jeanne
alaa15
Żuri
lalitaaa
Magda
skyscraper
fusiatko44
mmoneya
46 posters
Strona 4 z 8
Strona 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: czy Twoj serial jest bezpieczny?
Nie sądzę, zeby chodziło tylko o fanów Chair Ten serial po prostu niestety schodzi na psy
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
A szkoda..Gdy oglądnęłam 5x13 i 5x14 liczyłam na to, że z odcinka na odcinek będzie lepiej. Ale ostatni odcinek był nudny i nie dziwię się, że tracą oglądalność.
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
Heh, im bardziej desperacko bronią się momentami omg, tym niższa oglądalność.
Prawie wszystkie seriale odnotowały spadek, pewnie tak przed-walentynkowo. Tym można chyba tłumaczyć tak słabe demo.
dobra wiadomości panowie i panie xD to chyba jeszcze nieoficjalne ale prawie xD
Gossip Girl, America's Next Top Model, 90210 and Vampire Diaries were told they are 100% safe and could receive early renewals for next season.
Gossip Girl, America's Next Top Model, 90210 and Vampire Diaries were told they are 100% safe and could receive early renewals for next season.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
No tak, dziwię się, że ANTM jest niezagrożone, no, ale to US
Tutaj graf prezentujący ogólną liczbę widzów w każdym sezonie.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Jak widać w sezonie 4 i 5 mamy już stałą grupę widzów. W pewnym momencie sezon 4 nawet przewyższa oglądalnością sezon 1 i 3. Sezon 2 zalicza bardzo duży cios, szczególnie jeżeli chodzi o finałowe odcinki. Sezony 1 (chociaż 1 nie brałabym pod uwagę, bo rządzi się własnymi prawami) i 3 miały do czynienia z największymi "huśtawkami emocjonalnymi"
Jak widać w sezonie 4 i 5 mamy już stałą grupę widzów. W pewnym momencie sezon 4 nawet przewyższa oglądalnością sezon 1 i 3. Sezon 2 zalicza bardzo duży cios, szczególnie jeżeli chodzi o finałowe odcinki. Sezony 1 (chociaż 1 nie brałabym pod uwagę, bo rządzi się własnymi prawami) i 3 miały do czynienia z największymi "huśtawkami emocjonalnymi"
GG bardzo słabo, nawet OTH z 9 sezonem ma większą oglądalność...
Jen- Team Date
- Liczba postów : 185
Someonelikeyou napisał:No tak, dziwię się, że ANTM jest niezagrożone, no, ale to US
Byle nie bylo nastepnego All Stars ANTM i jakos przezyje
Niestety ta stala grupa widzow jest bardzo mala i nawet w momentach najwiekszej chwiejnosci, zaden z sezonow nie mial tak malej grupy widzow.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Mam nadzieję, że nie będę musiała już patrzeć na Ringer, The Secret Circle i Nikitę. Trzymam kciuki za Hart of Dixie, serial jest uroczy
napisał:Mimo słabej oglądalności spokojnie mogą spać fani "Plotkary" i "90210″ – nie ma zagrożenia skasowaniem, bo jest niemal pewne, że seriale te otrzymają kolejny sezon. Podobnie jest z "Pamiętnikami wampirów", co akurat nie dziwi. Nie jest zagrożone również "America’s Next Top Model". Stosunkowo bezpiecznie mogą się czuć fani "Supernatural", który ma szanse na kolejny sezon.
Za to zagrożony jest "Ringer", który ma niewiele gorszą oglądalność od "Plotkary" i "90210″. Ciekawe, czy jednak może spodoba się nowemu prezesowi CW na tyle, by dostać kolejny sezon? W takiej samej sytuacji są "Hart of Dixie" i, o dziwo, całkiem nieźle oglądające się "The Secret Circle". Szansą dla tych seriali jest ewentualny sukces pilotów następnych sezonów, ale decyzja zapadnie na najwyższym szczeblu.
Wygląda też na to, że CW przestanie nas katować "Nikitą". Twórcy dostali ponoć już cynk, że nie ma szans i pracują nad rozpisaniem ostatnich odcinków tak, by zakończyć serial. Nawet jeśli oficjalnie mówi się, że "Nikita" ma jeszcze szanse.
źródło: serialowa.pl"
Mam nadzieję, że nie będę musiała już patrzeć na Ringer, The Secret Circle i Nikitę. Trzymam kciuki za Hart of Dixie, serial jest uroczy
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Dziwię, że największy spadek jest w sezonie drugim. Myślałam, że ludzie chcieli zobaczyć co będzie z Chair.
Diana- Liczba postów : 22
Ja właśnie myślałam, że sezon 2. miał największą oglądalność
Layla- Chair & Hyckie
ej to jest dziwne że drugi sezon zalicza największą równie pochyłą :/ :/ z 3,5 miliona widzów do 2,5
Gigi- Gossip Dan & Girls
najwieksza rownie pochyla to chyba 1 sezon zalicza, 2 ma najwieksze wachania.
Ciekawie wypada to zestawienie. Sama intuicyjnie spodziewałabym się, że największą oglądalność powinien mieć sezon 2, a największe spadki gdzieś między 3 a 4, a tutaj proszę
Swoją drogą jakie to wszystko zmienne - jeszcze jakiś czas temu bardzo chciałam, żeby GG dostało sezon 6, a teraz szczerze mówiąc sama nie wiem, czy to dobry pomysł. To, co do tej pory widzieliśmy w sezonie 5 niszczy moje dobre zdanie o tym serialu, a już zwłaszcza mojej ulubionej postaci, jaką jest Blair. Mam nadzieję, że scenarzyści w porę się opamiętają i zwrócą nam starą, dobrą Plotkarę..
Swoją drogą jakie to wszystko zmienne - jeszcze jakiś czas temu bardzo chciałam, żeby GG dostało sezon 6, a teraz szczerze mówiąc sama nie wiem, czy to dobry pomysł. To, co do tej pory widzieliśmy w sezonie 5 niszczy moje dobre zdanie o tym serialu, a już zwłaszcza mojej ulubionej postaci, jaką jest Blair. Mam nadzieję, że scenarzyści w porę się opamiętają i zwrócą nam starą, dobrą Plotkarę..
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
CallMeLady patrz na krechę sezon 2 wypada najgorzej ze wszystkich
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:CallMeLady patrz na krechę sezon 2 wypada najgorzej ze wszystkich
dzieki, kolory mi sie pochrzanily
Gigi napisał:ej to jest dziwne że drugi sezon zalicza największą równie pochyłą :/ :/ z 3,5 miliona widzów do 2,5
To nie jest dziwne. Śmierć Barta i zrobienie z Chucka męczennika numer jeden tego serialu, to najgorsze co mogli zrobić scenarzyści. Potem już tylko BI i wątki powiązane z pracą. Nie dziwię się, że dużo ludzi wyłączyło się. Podobny schemat mamy w sezonie trzecim i czartym, gdzie mamy historię z matką Chucka i odpowiednio powrót do wątku BI. Co jak co, ale takie historie raczej nie interesują młodej widowni, szczególnie, jeżeli są wątkami A.
Szczerze mówiąc, to drugi sezon nie jest moim ulubionym..W pierwszej połowie jest ciekawie, a potem robi się nudnawo. Ale muszę przyznać, że2x25 był świetny : )
Serena- Blairena & Chair
Mnie tam drugi sezon ani ziębi ani grzeje, ale prędzej zrozumiem czemu się nie podoba niż czemu się podoba ;P
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Jak dla mnie sezon 2. był najlepszym, ale chyba z wiadomego powodu
Layla- Chair & Hyckie
Dla mnie najlepszy był 1.
W drugim trochę męczyły mnie to "Powiedz kocham cie i będę twoja/twój". No ale koniec najlepszy:)
W drugim trochę męczyły mnie to "Powiedz kocham cie i będę twoja/twój". No ale koniec najlepszy:)
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
To, że Chuck i Blair "odnajdywali siebie" przez rok było rzeczywiście denerwujące, ale nie zmienia to faktu, że mieli dużo świetnych scen w tym sezonie No i inne postacie też miały niezłe wątki. Nate był w miarę stały w uczuciach, przez cały sezon kręcił chyba tylko z 4. dziewczynami, Serena nie była aż tak wkurzająca, no może oprócz akcji z Yale, Jenny chciała rozkręcić interes, a Rufus i Lily wreszcie się zeszli. A odcinki 2x02 i 2x25 to, jak dla mnie, jedne z najlepszych odcinków w całej GG No i już trochę zalatuje offtopem xD
Layla- Chair & Hyckie
Ostatnio zmieniony przez GossipBoy^^ dnia Wto Lut 21, 2012 6:35 pm, w całości zmieniany 1 raz
Blake- Blair & Dan
- Liczba postów : 231
Lise napisał:Dla mnie najlepszy był 1.
Dla mnie też ; ] 1 sezon mogę oglądać w kółko i nigdy mi się nie znudzi ; ]
btw. miejmy nadzieję, że interesujące promo zachęciło chociaż niektórych do oglądania przyszłego odcinka. zapowiada się ciekawie
Serena- Blairena & Chair
Czyżby jednak GG zagrożona?
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Blake- Blair & Dan
- Liczba postów : 231
Strona 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 4 z 8
Pozwolenia na tym forum: