Czy tożsamość Gossip Girl powinna zostać ujawniona?
+48
Vogue.
Gigi
pwaldorf
Limka
neomi19901
monitta
magdzialeenka
poster
poisongirl177
ankess
Joanna
AW
kicksforchicks
xoxo-Anja
vanderwoodsen
Anonimka
TheBlairBitchProject
amant
Karolina
castidad
elizak
brulion
chaya
Żuri
mystique
Ania
Serena
dzika
B.Waldorf
Nika
turtle
xLaura
jeannette
Ola
xAaliyahxx
antiba
shiva89
karolla
joujou
xxl
LanaLang
lookx
Freya
dzastulaa_
Layla
Magda
Aniula
alkamb
52 posters
Strona 3 z 4
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Czy tożsamość Gossip Girl powinna zostać ujawniona?
Re: Czy tożsamość Gossip Girl powinna zostać ujawniona?
Pozwolę sobie na offtop, wybaczcieSerena napisał: jeżeli ktoś nie jest na bieżąco, to tak głupio jak załóżmy, że ogląda 2 sezon, wejdzie na jakąś stronę i zobaczy, że Plotkara ujawniona i kto nią jest.
Serena, ja tak wczoraj zrobiłam z Pretty Little Liars... Koleżanka mi poleciła, włączyłam pierwszy odcinek i wzięło mnie (o ja głupia) na poczytanie na temat serialu... no i się dowiedziałam kim jest A no i nie wiem czy oglądać bo magia pt. "ciekawe kto to jest?!" prysła...
Koniec offtopu
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Aniu ale w PLL wiedziało sie od początku kto był książkowym A i tu taka niemiła niespodzianka od scenarzystkow była, jednak tak naprawde nie wiemy kto jest głownym A ujawniono A- pomocnika magia pt " ciekawe kto to jest?!" nadal sie utrzymuje tylko poprawiona została na " ciekawe kim jest głowne A i kto jest jeszcze w A-team'ie"
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Uważam, że tożsamość Plotkary powinna zostać ujawniona pod warunkiem, że ją znamy, albo przynajmniej kojarzymy z początkowych odcinków. A zresztą kto powiedział, że Plotkara to dziewczyna? Wydaje mi się, że może to być Jonathan lub Eric;)
poisongirl177- Liczba postów : 3
Też uważam, że powinni pokazać kto jest Plotkarą. Ale wydaje mi się, że powinni to zrobić, w którymś w końcowych odcinków, po wcześniejszym "śledztwie" nad jej/jego tożsamością.
poster- Chair & Chuck
- Liczba postów : 71
Serena napisał:Dlatego odpowiadam na to pytanie i TAK i NIE. Bo to fajnie dla fanów wiedzieć kto jest Plotkarą, jeżeli jest ona przez kilka sezonów i jest zagadką, która nurtuje wszystkich od dawna, ale mówię też NIE, dlatego, że np. jeżeli ktoś nie jest na bieżąco, to tak głupio jak załóżmy, że ogląda 2 sezon, wejdzie na jakąś stronę i zobaczy, że Plotkara ujawniona i kto nią jest.
No tak... ale nie mozna patrzec na to z perspektywy osob które zaczeły oglądac pozniej serial niz on lecial np w TV... jak ktos chce ogladac od poczatku i nie chce wiedziec jak on sie skonczy nie bedzie szukał takich info i nie znajdzie.
Anonimka- Liczba postów : 4
Zagłosowałam na tak, chciałabym wiedziec, kto jest plotkara, boje sie tylko,ze okaze sie nia Bart
Go??- Gość
tak jak większość osób chciałabym w ostatnich minutach ostatniego odcinka zobaczyć kto jest GG. i mogłoby to być tak, że byłoby pokazane, że z oddali patrzy na jakąś tam scenę z telefonem w ręku, najlepiej jak Blair zejdzie się z Chuckiem i w tym momencie doda wiadomość. XD
magdzialeenka- Liczba postów : 24
Nie powinni ujawniać Plotkary nigdy. Ona powinna zostać bezosobowa bo w sumie zobaczenie jej byłoby trochę rozczarowaniem.
monitta- Liczba postów : 70
Osobiście chciałabym w ostatnich odcinkach dowiedzieć się kim jest plotkara oraz zobaczyć reakcje bohaterów. Pamietam pierwszy sezon kiedy oglądając każdy odcinek dręczyła mnie myśl kim jest plotakra teraz to już minęło, ale biorąc pod uwagę, że serial się kończy powinni ujawnić jej tożsamość
neomi19901- Blairena & Chair
- Liczba postów : 61
ha. wiecie kto będzie plotkarą?! według mnie to może być ta typka co się pojawiła w ostatnim odcinku, ta co do Nate'a coś chyba kręci Georgina odpada na 100%. ew. Nelly Yuki. no albo Dorotka
Dla mnie teraz to Nelly Yuki będzie
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Dla mnie opcja, że gwiazda gościnna, która weszła teraz na moment jest gg to najgorsza opcja. Totalny brak pomysłu, wciskanie nowej postaci tylko po to, by zakończyć wątek to tragedia.
Znając scenarzystów GG, to pewnie oni sami wpadli na to, kto jest Plotkarą na początku pisania tego sezonu, a potem i tak powiedzą, że planowali to od kilku lat, tak jak było ze zmartwychwstaniem Barta. Oczywiście najlepiej byłoby, gdyby się okazało, że Plotkarą jest ktoś, kogo dobrze znamy (ale tak, żeby to miało sens), ale pewnie to będzie jakaś gwiazda gościnna, w najlepszym wypadku jakaś służka Blair, np. właśnie Nelly. Gdzieś kiedyś były chyba jakieś spoilery, że Poppy ma wrócić, więc kto wie, może to ona
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
też tak uważam. gdyby miało byc powiedziane, a scenarzyści by o tym wiedzieli od początku, to wszystko potoczyłoby się inaczej. a z tym Bartem było żałosne i naprawdę boję się, co oni wymyślą.Layla napisał:Znając scenarzystów GG, to pewnie oni sami wpadli na to, kto jest Plotkarą na początku pisania tego sezonu, a potem i tak powiedzą, że planowali to od kilku lat, tak jak było ze zmartwychwstaniem Barta. Oczywiście najlepiej byłoby, gdyby się okazało, że Plotkarą jest ktoś, kogo dobrze znamy (ale tak, żeby to miało sens), ale pewnie to będzie jakaś gwiazda gościnna, w najlepszym wypadku jakaś służka Blair, np. właśnie Nelly. Gdzieś kiedyś były chyba jakieś spoilery, że Poppy ma wrócić, więc kto wie, może to ona
Ja jestem oczywiście za.
Bardzo podobałoby mi się takie zakończenie.
alkamb napisał:Ja końcową scenę zawsze widziałam tak:
Wszytko dobrze sie kończy i jest pokazana jakaś ulica w NY, po niej idzie ze spuszczoną głową dziewczyna pisząca coś na telefonie. Podchodzi ona coraz bliżej kamery podnosi głowę i widzimy ze to Belluśmiecha się... i na końcu taki głos "you know you love me....xoxo Gossip girl"
Bardzo podobałoby mi się takie zakończenie.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Zagłosowałam na nie, chociaż mam mieszane uczucia. Z jednej strony byłoby to bez sensu, a pewnie zrobiliby to tak, że Plotkarą okazałaby się jakaś główna postać. :/ Jednak ciekawa jestem, kto stoi za tym wszystkim, co znajdowało się na stronie GG.
pwaldorf- Liczba postów : 7
[You must be registered and logged in to see this image.]
i tak to będzie pewnie random shit. nie zdziwię się jeżeli to Chuckuś zabił Gossip Girl xD
i tak to będzie pewnie random shit. nie zdziwię się jeżeli to Chuckuś zabił Gossip Girl xD
Ostatnio zmieniony przez Gigi dnia Nie Lis 11, 2012 12:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Zaznaczyłam 'tak', chociaż w sumie czy ujawnią czy nie to akurat w tym momencie najmniejszy problem scenarzystów. Powinni skupić się na dokończeniu ważnych wątków, a Plotkara równie dobrze mogłaby pozostać nieujawniona. Mam kilka typów, ale liczę na to, że mnie zaskoczą.
Vogue.- Dair & Date
- Liczba postów : 66
Ron Swanson ! <3Gigi napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Nie pisałam w tym temacie ;o a zaznaczyłam i nie pamiętam co haha
Jak dla mnie to mogą ujawnić, bo i tak ten sezon po zakończeniu wyrzucam z pamięci i będę żyć ze świadomością istnienia sezonów 1-4 + wybrane odcinki z 5
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Pewnie, że chciałabym dowiedzieć się, kim jest gossip girl. Mam nadzieję, że jeśli rzeczywiście do tego dojdzie, będzie prawdziwe zaskoczenie, a rozumiem przez to, iż plotkarą okaże się bohater, który występował od pierwszego sezonu.
redlipstick- Liczba postów : 12
Jestem zdecydowanie za ujawnieniem GG.Jestem bardzo ciekawa kto to jest.
- tu jest odp na to kto jest gg:
- DAN !!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xxl- Liczba postów : 355
lol Grzesiu zedytowałam nazwę spoilera xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Moda w Gossip Girl
» Gossip Girl Acapulco
» Seria książek Gossip Girl
» Ulubione cytaty z Gossip Girl
» Paralele i nawiązania
» Gossip Girl Acapulco
» Seria książek Gossip Girl