Przed premierą
+27
Joanna
karolla
Ola
Vivien
frejabeha
shiva89
Kasia
Citizen Erased
xRx
gaspar
maolina
CallMeLady
M&M's
amiya
andzia
Karolina
April
DairDreamer
turtle
Gigi
Freya
Serena
Ania
brulion
Żuri
Lewandowska
Magda
31 posters
Strona 5 z 6
Strona 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Przed premierą
O masakra. Cieszę się, że w końcu się dowiedziałam, skąd jej się ten film uwidział, ale przenoszenie tego typu "trendów" z UK/USA na polski grunt to samobójstwo. Przecież u nas taka moda nie istnieje i nie ma racji bytu, bo pokutuje myślenie, że dziecko to kłopot, mnóstwo wydatków i zrujnowane życie. Nie dziwię się, że w UK laski idą we wczesne macierzyństwo, skoro mają taką politykę prorodzinną, ale u nas? W życiu.
Jeśli Rosłaniec chce robić filmy o problemach społecznych wśród nastolatków, to na początek proponowałabym przejść się po gimnazjach/liceach i osiedlach, a nie czerpać wiedzę na ten temat z artykułów traktujących o sytuacjach w innych państwach, które mają się nijak do Polski.
Jeśli Rosłaniec chce robić filmy o problemach społecznych wśród nastolatków, to na początek proponowałabym przejść się po gimnazjach/liceach i osiedlach, a nie czerpać wiedzę na ten temat z artykułów traktujących o sytuacjach w innych państwach, które mają się nijak do Polski.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Ale o co chodzi? To jest sensowny, rzeczowy, inspirujący wręcz wywiad!Kasia napisał:Wytrzymałam minutę jej gadania i mam dosyć, tragedia jakaś.
Aż pozwolę sobie zacytować:
No to jak współpraca była tak owocna to nie oglądając filmu mogę w ciemno uznać, że jest on majstersztykiem Ale i tak najlepsze są momenty, kiedy dziennikarka pyta np. o czym jest film, po czym następuje minuta wymownej ciszy a następnie wypowiedź na poziomie już nawet nie gimnazjum, ale podstawówki. I to jest reżyserka, której 'twórczość' sponsoruje PISF, to jest film, który miał premierę na TIFF i zakwalifikował się do Berlinale(!). No przecież to woła o pomstę do nieba...-Jak wyglądała ta współpraca?
-No fajnieee... Spotykaliśmy się, piliśmy wino, jedliśmy chipsy albo tam... hamburgery.
Nawiasem mówiąc opiekunem artystycznym filmu jest Szumowska, to przynajmniej wiem czemu Kościukiewicz zagrał w tym gównie...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
o lol. to ma być reżyser?? nie umie się nawet wypowiadać. a przeczytałam w gazecie i o. za nią musi stać sponsor. no bo jak to tak. albo sama ma kasy jak lodu.
ostatnio natknęłam się na
WTF. oni chyba nie mają co robić z kasą xD
ostatnio natknęłam się na
WTF. oni chyba nie mają co robić z kasą xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Jeszcze słyszałam, że do samego tematu filmu dochodzi tragiczny montaż. Jakieś dziwne przerwy, słabo posklejane sceny Info od tej koleżanki, co tam występuje, mówi, że dobrze że zapłacili jej za statystowanie 60 zł, to jej się zwróciło za bilet do kina
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
widzę, że tam są same gwiazdy - Selena Gomez i Vanessa Hudgens:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Jeżeli już sam zwiastun jest tak tragiczny, że ciężko dotrwać do końca, to naprawdę boję się myśleć, jaki będzie poziom tego filmu... Co to w ogóle za żenująca historia? A to psychodeliczne, wielokrotnie powtarzane 'spring break' w tle brzmi co najmniej absurdalnie. Spodziewam się jednej z największych filmowych masakr nadchodzącego roku. Franco, shame on you.
Matko, tyle czekania i w końcu jest trailer. Ten film na pewno będzie jakimś niewyróżniającym się chłamem, ale oczywiście i tak go obejrzę oraz będę kochać i uwielbiać. Powód oczywisty: Darren Criss
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
A ja czekam na... filmy o wampirach tak haha, nie zraziłam się jeszcze Szczególnie, że obsady się dobrze zapowiadają Chciałabym, żeby wyszły z tego co najmniej dobre filmy, ale jeśli będą kiepskie to trudno jak dla mnie to może powstać jeszcze milion filmów na ich temat i nie będę miała dość.
Pierwszy to Byzantium z Gemmą Arterton<3 i Saoirse Ronan.
Dwie tajemnicze kobiety szukają schronienia w zaniedbanym nadmorskim kurorcie. Jedna z nich, Clara (Gemma Arterton), spotyka samotnego Noela, który oferuje im schronienie w swoim opustoszałym pensjonacie. Jej młodsza towarzyszka, Eleanor (Saoirse Ronan), zaprzyjaźnia się z miejscowym chłopcem, Frankiem (Caleb Landry Jones). Wyjawia mu sekret o tym, kim naprawdę jest. Ujawnienie tej tajemnicy przynosi śmiertelne konsekwencje.
Drugi : Only Lovers Left Alive z Tomem Hiddlestonem<3, Tildą Swinton i Mią Wasikowską. Nie ma trailera na razie, ale w sieci pojawiło się zdjęcie (i jest imo świetne:D) :
"Only Lovers Left Alive" to historia niezwykłej miłości dwojga wampirów, którzy są w sobie zakochani od wieków. Podziemny muzyk Adam (Tom Hiddleston) ponownie jednoczy się ze swoją enigmatyczną ukochaną (Tilda Swinton). Dodatkowo, kierunek, w którym zmierza działalność ludzka przyprawia Adama o depresję. Trwający od wieków związek wampirów zostaje jednak przerwany i podjęty próbie, gdy na horyzoncie pojawia się żywiołowa młodsza siostra (Mia Wasikowska) wampirzycy.
Pierwszy to Byzantium z Gemmą Arterton<3 i Saoirse Ronan.
Dwie tajemnicze kobiety szukają schronienia w zaniedbanym nadmorskim kurorcie. Jedna z nich, Clara (Gemma Arterton), spotyka samotnego Noela, który oferuje im schronienie w swoim opustoszałym pensjonacie. Jej młodsza towarzyszka, Eleanor (Saoirse Ronan), zaprzyjaźnia się z miejscowym chłopcem, Frankiem (Caleb Landry Jones). Wyjawia mu sekret o tym, kim naprawdę jest. Ujawnienie tej tajemnicy przynosi śmiertelne konsekwencje.
Drugi : Only Lovers Left Alive z Tomem Hiddlestonem<3, Tildą Swinton i Mią Wasikowską. Nie ma trailera na razie, ale w sieci pojawiło się zdjęcie (i jest imo świetne:D) :
"Only Lovers Left Alive" to historia niezwykłej miłości dwojga wampirów, którzy są w sobie zakochani od wieków. Podziemny muzyk Adam (Tom Hiddleston) ponownie jednoczy się ze swoją enigmatyczną ukochaną (Tilda Swinton). Dodatkowo, kierunek, w którym zmierza działalność ludzka przyprawia Adama o depresję. Trwający od wieków związek wampirów zostaje jednak przerwany i podjęty próbie, gdy na horyzoncie pojawia się żywiołowa młodsza siostra (Mia Wasikowska) wampirzycy.
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Mam wrażenie, że kiedyś była tutaj rozmowa o tym filmie, w temacie o Euro.
Ciekawe w jakich kinach będzie można to obejrzeć.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
będzie sequel gdzie jest nemo :DD o tytule gdzie jest dory
xD
xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Dzwoniłam dzisiaj do mojego 3 letniego kuzyna, żeby mu to powiedzieć, w życiu nie słyszałam takiego szczęśliwego dziecka xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Dam każde pieniądze, aby zobaczyć moją ulubioną rybę z brakiem pamięci <3
Oo bardzo lubię Dore, ciekawe kiedy film będzie w kinach, wzięłabym swoją chrześnicę na to, przy okazji sama mogłabym obejrzeć
Go??- Gość
25 listopada 2015 wchodzi do kin na świecie to miejmy nadzieję,że Polska się postara i również wtedy pokaże Ja oczywiście się wybiorę,co jak co ale połowę życia małego szkraba czekałam aż znowu zobaczę Nemo i Dory
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Kasia napisał:
Cholera, jeszcze tyle czasu do premiery.
Ooo właśnie, muszę przeczytać jeszcze 2 pozostałe części IŚ i obejrzeć 1
Kiedy wychodzi 2?
Go??- Gość
Powiem szczerze, że zwiastun mnie jakoś nie powalił, ale Katniss wygląda przepięknie. Chyba nawet za bardzo
Strona 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 5 z 6
Pozwolenia na tym forum: