Przed premierą
+27
Joanna
karolla
Ola
Vivien
frejabeha
shiva89
Kasia
Citizen Erased
xRx
gaspar
maolina
CallMeLady
M&M's
amiya
andzia
Karolina
April
DairDreamer
turtle
Gigi
Freya
Serena
Ania
brulion
Żuri
Lewandowska
Magda
31 posters
Strona 2 z 6
Strona 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Przed premierą
Gierszał. Beztrosko chodzi po Krakowie i nie dane mi go poznać. Gierszał.
(retoryka made in prof. Stala:D)
(retoryka made in prof. Stala:D)
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
Ja kocham Marvela, kocham filmy komiksowe, więc dziś o 22 idę do IMAXA na premierę.
Bartholomew napisał:https://www.youtube.com/v/eOrNdBpGMv8
Ktoś oglądał?? Warto? Magda??
Tak, oglądałam. Istne szaleństwo, ten film bije przeróżne rekordy. Ale raczej Ci nie zrecenzuję. Żadna ze mnie fanka, he. Bardzo fajne efekt, ten element najbardziej mi się podobał. Aktorstwo w porządku, ale totalnie nie moja tematyka. Jednak z tego, co miałam okazję rozmawiać z innymi ludźmi, to fani gatunku są zachwyceni.
Mamy już trailer Les Misérables. Do premiery jeszcze daleko, a już się mówi, że Anne ma Oscara Chyba zwątpię we współczesną kinematografię, jeżeli do tego dojdzie, he. Ale trzeba przyznać, że zapowiedź świetna.
Someonelikeyou napisał:Mamy już trailer Les Misérables. Do premiery jeszcze daleko, a już się mówi, że Anne ma Oscara Chyba zwątpię we współczesną kinematografię, jeżeli do tego dojdzie, he. Ale trzeba przyznać, że zapowiedź świetna.
nie moge sie doczekac, chociaz Anne... nie widzialam jej jeszcze w zadnej produkcji w ktorej by mnie przekonala do siebie jako aktorki.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Someonelikeyou napisał:Mamy już trailer Les Misérables. Do premiery jeszcze daleko, a już się mówi, że Anne ma Oscara Chyba zwątpię we współczesną kinematografię, jeżeli do tego dojdzie, he. Ale trzeba przyznać, że zapowiedź świetna.
TAK! Kocham ten musical całym sercem! Tak samo książkę którą polecam każdemu, jeśli ktoś jeszcze nie czytał genialnych "Nędzników" Victora Hugo. Jestem przeszczęśliwa, że tak genialny musical wreszcie zostanie przeniesiony na dużo ekran i to z tak obiecującą obsadą. (Tak na marginesie, nawiązując do gg, to jedną z ról drugoplanowych gra Aaron Tveit czyli plotkarowy Tripp Wcieli się on w postać Enjolrasa - przywódcy grupy studentów walczących na barykadach i również będzie śpiewał ). Co do Anne to bardzo ją lubię, aczkolwiek śpiewa tak sobie... No cóż, nie oceniam jeszcze póki nie zobaczę filmu, na który jestem już tak napalona, że nie wiem jak wytrzymam do stycznia 2013
maolina- Liczba postów : 114
Gigi napisał:Crowe i Jackman będą śpiewać???
Tak, będą i to sporo W końcu grają głównych bohaterów, a w scenicznej wersji musicalu występuje tylko jedna partia mówiona. I podobno jest to okrzyk "ognia!" XD. (Przynajmniej tak mówił dyrektor teatru Roma, w którym dopiero co zeszła z afisza polska wersja Les Mis. Nie wiem jak to będzie w filmie. Wydaje mi się, że podobnie, bo utworów i tak jest bardzo dużo, a dodali jeszcze jedną, nową piosenkę) Wracając do Crowe'a i Jackmana, to ten drugi już wcześniej występował na Broadway'u a posłuchać go można na przykład tutaj https://www.youtube.com/watch?v=CFjxMGM36Hk Bardziej martwię się o Russela Crowe...
maolina- Liczba postów : 114
ooo to spoko ale mam coś lepszego.
Channing Tatum, Alex Pettyfer, Joe Manganiello, Matt Bomer i Matthew McConaughey w jednym filmie o stripie!!! bo padnę umieram xD
Channing Tatum, Alex Pettyfer, Joe Manganiello, Matt Bomer i Matthew McConaughey w jednym filmie o stripie!!! bo padnę umieram xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
aaaaaaa, chyma umrę To wyjaśnia te wszystkie dziwne gify xD
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Naprawde?! Jest świetna! Jedna z moich ulubionych aktorek Oczywiście są różne gusta i to rozumiem, ale polecam Ci bardzo chociażby Diabeł ubiera się u Prady, Pamiętniki księżniczki, Jeden dzień, albo Alicję w Krainie CzarówCallMeLady napisał:Someonelikeyou napisał:Mamy już trailer Les Misérables. Do premiery jeszcze daleko, a już się mówi, że Anne ma Oscara Chyba zwątpię we współczesną kinematografię, jeżeli do tego dojdzie, he. Ale trzeba przyznać, że zapowiedź świetna.
nie moge sie doczekac, chociaz Anne... nie widzialam jej jeszcze w zadnej produkcji w ktorej by mnie przekonala do siebie jako aktorki.
Co do Nędzników to wiem jedynie, że to musical, nic więcej o czym dokładnie itd. ale film obejrzę na pewno ze względu na Anne właśnie i na Amandę Seyfried, która też jest jedną z moich ulubionych aktorek
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Avangersi byli calkiem spoko Normalnie nie ogladam takich filmow, ale znajomi mnie wyciagneli. Dobre kino "akcji", niezle efekty, widac, ze aktorzy sie bawili no i w sumie tyle
gaspar- Dair & Duck
- Liczba postów : 101
April napisał:Wstyd się przyznać, ale nie oglądałam Władcy Pierścieni... żadnej części... To znaczy obejrzałam kawałek pierwszej, ale w tv z lektorem i reklamami i jakoś mnie nie wciągnęło obiecałam sobie, że zrobię sobie maraton Władcy przed premierą Hobbit: Niezwykła Podróż. Uwielbiam oglądać relacje z planu tego filmu, to jak o nim opowiadają Peter Jackson czy Andy Serkis, czy jak szukają miejsc do kręcenia. Mam wrażenie, że tworzy się coś magicznego i pierwszy raz zdałam sobie właściwie sprawę jak ogromnym przedsięwzięciem może być kręcenie filmu, ile ludzi jest potrzebnych... polecam obejrzeć
Tak, tak, tak! Nie mogę się doczekać. Zapowiada się GENIALNIE!
xRx- Liczba postów : 41
Wygląda na to, że Leo może doczekać się Oscara, he
Lubię TGG, chociaż uważam Fitzgeralda za lekko przereklamowanego, ale nie wiem czy Carey pasuje na Daisy. Chyba lepszej Daisy od Farrow nie można sobie wyobrazić.
Lubię TGG, chociaż uważam Fitzgeralda za lekko przereklamowanego, ale nie wiem czy Carey pasuje na Daisy. Chyba lepszej Daisy od Farrow nie można sobie wyobrazić.
Wg mnie wersja z Redfordem była na tyle dobra, na ile dobry może być film stworzony na podstawie tak kiepskiej książki, więc nie rozumiem po co brać się za to znowu. Bo przecież nie dla kasy, zarabia się na Transformersach i Avatarach, nie ekranizacjach lektur szkolnych. Początek zapowiedzi bardzo mnie zniechęcił, bo zupełnie nie kojarzy mi się z klimatem lat 20. Potem jest dużo lepiej, ale wciąż mnie to średnio przekonuje. No zobaczymy;)
Co do Mii Farrow zgadzam się w 100%, była jedynym elementem (jeśli można tak powiedzieć o człowieku;)), który mnie w tym filmie naprawdę zachwycił.
Co do Mii Farrow zgadzam się w 100%, była jedynym elementem (jeśli można tak powiedzieć o człowieku;)), który mnie w tym filmie naprawdę zachwycił.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
omg Leo jest stary. brzydki i gruby ;( ale muzyka zajebista.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Raczej nie widzę nic ciekawego w tym filmie. Ale może kiedyś jak już wyjdzie na DVD to się do tego filmu dobiorę.
Jedyne na co zwróciłam uwagę to piosenka ze zwiastunu Jack White- Love is blindless. Kocham tego gościa:D
Jedyne na co zwróciłam uwagę to piosenka ze zwiastunu Jack White- Love is blindless. Kocham tego gościa:D
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
OMFG Magic Mike. nowy trailer.
- Spoiler:
matko. Alex jest za piękny
Gigi- Gossip Dan & Girls
..a ja się zastanawiałam co to za golizna ciągle na moim tumblr.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
EL O EL. parodia Glee chyba xDD scena pod prysznicem
I sometimes have a feeling I can do crystal meth but then I think mmm better not xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 2 z 6
Pozwolenia na tym forum: