The vampire diaries
+30
Monika
fanka2112
openyoureyes
Ewa
Vogue.
karolla
turtle
CallMeLady
magdzialeenka
jeanne
Limka
Freya
Ella
Ania_
April
Karo
alkamb
Blairena
Klaudia
Lewandowska
Kasia
Ola
Lise
brulion
Gigi
Layla
Vivien
Karolina
shiva89
Joanna
34 posters
Strona 3 z 16
Strona 3 z 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: The vampire diaries
Kasia napisał:Ja oczywiście czytam wszystko co się da xD I chyba przez to nie jestem aż tak bardzo podjarana jak powinnam, ale dalej nie mogę się doczekać nowego sezonu
He he sama wiem coś o tym jak dobrze, że to już tak blisko
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ja się jaram, ale trochę mniej przez zakończenie sezonu 3 xD Ale wolę nie wiedzieć co się stanie, rok temu zrobiłam błąd czytając wszystko
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Plakaty są okropne.
Aww, Klaus wygląda tak słodko niewinnie <3
Ktoś z Was ogląda dzisiaj na żywo?
Aww, Klaus wygląda tak słodko niewinnie <3
Ktoś z Was ogląda dzisiaj na żywo?
Ania_- OTH & Eden
Wyścig z czasem, ale obejrzałam!
- Spoiler:
Super odcinek
Stelena <3 tyle cudownych scen już w 1 odcinku
Bonnie była dobra w tym odcinku, naprawdę zrobiło mi się jej żal.
Trevino beznadziejny Klaus, dobrze, że JoMo wrócił.
Dalej lubię Rebekę, Klaus potraktował ją tragicznie..
Zachowanie Damona wobec Matta, obrzydliwe.
Ostatnia scena z chatą samobójców.. WTF?
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ja jestem załamana mimo, że odcinek naprawdę był dobry.
- Spoiler:
- Myślę, że Michael całkiem dobrze poradził sobie jako Klaus, podobał mi się co nie zmienia faktu, że wolę JM jako Klausa.
Boże jak mi szkoda Rebeki, zrobiła wiele złego ale to jak ją Klaus traktuje jest okropne. Mi chyba by serce pękło z rozpaczy, żalu, smutki gdyby mój brat tak mnie traktował
Bonnie ach Bonnie, dla przyjaciół poświęciła by wszystko, to dobrze o niej świadczy ale przez chwile myślałam, że zaraz mi też krew się puści z nosa jak na to patrzyłam.
Co mnie zdziwiło to to, że myślałam, że będzie więcej dramatyzowania, rozpaczania Eleny nad tym, że nie chce zostać wampirem a tu zonk...jak dla mnie tak trochę to dziwnie wyszło
Damon próbujący zabić Matta- przesada, wiadomo, że Julie chciała pokazać jego złość na cały świat i że w pewnym sensie powrócił "stary" Damon ale po tych 3 sezonach takie zachowanie (moim zdaniem) było najnormalniej w świecie bez sensu
Stelenowe sceny były naprawdę urocze (no może oprócz tej na dachu, bo myślałam, że wręczenie pierścionka będzie jakieś takie...ładniejsze )...no właśnie i te piękne sceny Steleny doprowadziły mnie do załamania, chcę wierzyć, że Delena nastąpi i że będzię piękniejsza niż mi się marzy, naprawdę chcę ale JP odbiera mi resztki nadzieii
No właśnie WTF z ostatnią sceną?
Muszę pooglądać odcinek jeszcze raz z napisami
Ania_- OTH & Eden
Ania_ napisał:Nowe serwetkowe plakaty:
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Może i dla kogoś są one fajne bo jakieś takie inne ale mi osobiście się nie podobają ... niczym jacyś święci z aureolami prosto z drogocennych ikon...a Matt to już zupełnie niczym Jezus z tym zakrwawionym nadgarstkiem.
To są OFICJALNE plakaty? ;o widziałam je na fb, ale byłam pewna, że to jakiś kiepski fanmade... są niesmaczne, jak dla mnie graficznie po prostu brzydkie i jakieś takie tandetne. Już chyba wolę powielanie tych samych poz i min...
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
- Spoiler:
- Oczywiście piękny powrót mojego ukochanego serialu. Stelena love <3 Damona mi żal, ale faktycznie przesadził z Mattem. Klausa zdecydowanie wolę jako Klausa, Joseph jakoś nawet lepiej wyglądał niż w poprzednim sezonie I co tam jeszcze, ja się cieszę że nie było zbyt wielkiego użalania się Eleny na świat, że musi być wampirem. Oczywiście nadal twierdzę, że jej przemiana to porażka tego serialu. Mam tylko nadzieję, że Elena mnie zaskoczy i nie będzie mi żal jej przemiany. Bonnie - o dziwo mnie nie denerwowała. Nawet zdobyłam się na współczucie dla niej. Nie ogarniam ostatniej sceny. Zauroczenie czy coś? W ogóle niezła obława na wampiry. Rebekah mi się podobała, dobrze zrobiła na koniec rozwalając torebki z krwią. Chyba nie wybaczę Klausowi, że ją tak potraktował. Ogólnie odcinek cudowny, jak każdy
wyczuwam w swej wypowiedzi nadużycie słowa żal, ale już nie będę tego zmieniać xD
Wampiry wróciły w świetnym stylu. Dobry odcinek
- Spoiler:
- Elena wciąż irytująca, chce umrzeć, nie chce umrzeć, nie chce krwi, chce krwi, no luuudzie:D napiłaby się od razu i nie byłoby całej dramy Klaus mnie też jakoś irytuje, jedyne uczucia która ma to względem Caroline, trochę to wkurzające, że rodzinę ma w dupie. Naprawdę myślałam, że wyciągnie Rebekah z tego samochodu.
RIP Delena Chyba pora pogodzić się z tym, że Stelena to endgame:( to najsmutniejszy wniosek z ostatniego odcinka:(
To, że Damon chciał zabić Matta jakoś mnie nie wzruszyło, bo nie przepadam za Mattem. Damon zawsze działa pod wpływem emocji, norma, chociaż ogólnie było to bez sensu i tak nie przywróciłoby życia Elenie.
Niezły moment kiedy Elena ratuje Matta:) Może jako wampir będzie ciekawsza.
Bonnie jak zwykle robi za ofiarę i nigdy nic jej do końca nie wychodzi. Nie wiem w końcu czy Tyler żyje czy nie?
Sceny Steleny mnie wciąż nie ruszają, więc nawet nie będę za bardzo komentować ostatniej sceny, jak dla mnie bez szału.
W każdym razie sezon zapowiada się dobrze
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
wreszcie obejrzałam cały odcinek...
- Spoiler:
- Elena i jej "pić czy nie pić"... jak się spodziewałam, wkurzała mnie. Ale wątek z kanapką jest chyba moim ulubionym z nią w tym odcinku:D i jej głupi śmiech. No a jak była u pastora to taaak bardzo chciałam, żeby go zabiła. ale ratunek Matta - po prostu WOW btw. to ona nie obudziła się na końcu 3 sezonu?
Damon - ta cała próba zabicia Matta, dla mnie była lekko od czapy
Tyleroklaus - Michael jako Tyler który jest Klausem - nawet spoko było. I wiem, że T/K powinien też siostrę uratować, ale mimo wszystko Klaroline <3 i scena ratowania <3
Bonnie - i jej kochany nosek
pastor - wkurza mnie. a ten koniec - wtf?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
ja tylko napisze,ze ten odcinek wymyślił chyba 10-latek. Jak mozna bylo AŻ TAK ZLE pokazac przemiane Eleny....no prosze was;/....chodzila sobie jakby nigdy nic....pamietam przemiane Caroline czy tez siostry Matta.A to? toż to kpina...
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Mnie odcinek strasznie znudził. Tu akurat popierałam Damona. Trzeba było od razu nakarmić Elenę, a nie czekać cały dzień. Mogliby nam oszczędzić tych prób, przecież od początku było wiadomo, że nic z tego nie wyjdzie.
Piękna scena Steleny na dachu w sensie wizualnym. Ze smutkiem odkrywam, że już mnie jednak nie wzruszają.
Ciekawe o co chodzi z tą ostatnią sceną.
Piękna scena Steleny na dachu w sensie wizualnym. Ze smutkiem odkrywam, że już mnie jednak nie wzruszają.
Ciekawe o co chodzi z tą ostatnią sceną.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
może oni też będą wampirami? ale takimi jak evil!Alaric.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Z tego co czytałam to
- Spoiler:
- odbędzie się pogrzeb pastora
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Lewandowska, podziwiam jeśli wytrwasz Ja nie mogłabym sobie odmówić xD Zwłaszcza po tym jak rok temu oglądałam z około miesięcznym opóźnieniem, tylko wtedy kiedy jeździłam na weekendy do domu xD
Co tu dużo mówić, jak dla mnie to był średni odcinek. Ta cała przemiana Eleny przeszła jakby niezauważona. Myślałam, że będzie się bardziej męczyć i w ogóle dostarczy widzom jakichś emocji. Zero. Cieszę się, że Klaus szybko powrócił do własnej postaci, bo w Tylerze był średni. Aczkolwiek scena z Caroline mogłaby być dłuższa... Mam nadzieję, że to ostatni raz kiedy Bonnie leci krew z nosa, bo więcej nie zdzierżę ;o Ostatnia scena Steleny mi się nie podobała, wyszła trochę, moim zdaniem ofc, kiczowato. Dobrze, że pokazali pastora i to spalenie się, bo dzięki temu mam ochotę obejrzeć kolejne odcinki No i czekam na więcej scen z Rebeką, bo też mi jej było szkoda mam nadzieję, że dadzą jej w końcu kogoś, żeby nie była taka samotna chlip Trójkąt głównych bohaterów zaczyna mnie naprawdę nudzić...
No i to mnie rozwaliło haha
No i to mnie rozwaliło haha
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
hhahah Karolina, dobre xD choć ta ostatnia scena była trochę kiczowata, to zdecydowanie Stelena endgame
I had to choose and I picked you. Because I love you.
No matter what happens, it's the best choice I've ever made.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ola napisał:hhahah Karolina, dobre xD choć ta ostatnia scena była trochę kiczowata, to zdecydowanie Stelena endgame
Kiczowata? Bicz plis.
- Spoiler:
Kasia napisał:I had to choose and I picked you. Because I love you.
- Spoiler:
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
A dla mnie właśnie była kiczowata xD Prosto z jakiegoś słabego romansidła
A sceny pocałunków Deleny idą swoją własną drogą, i na przemian wywołują we mnie śmiech i obrzydzenie xD
wtf były zaręczyny steleny?? :ooo co to za shit jest. to miało być jak była człowiekiem. fu scenarzyści.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Strona 3 z 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 3 z 16
Pozwolenia na tym forum: