The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 1 z 40
Strona 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
The vampire diaries
Czekamy na 3 sezon..
Ostatnio zmieniony przez kasia_ dnia Pon Paź 31, 2011 7:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Re: The vampire diaries
Oj, czekamy;) Ciekawa jestem, jak potoczy się sprawa ze Stefanem;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Oj, czekamy;) Ciekawa jestem, jak potoczy się sprawa ze Stefanem;)
Ja też czekam, ale nie obejrzałam 1 oraz 2 sezonu:P Ja oglądam na TVN:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Przeraża mnie trochę ta sprawa ze Stefanem
Kasia- Dan & Klaine
No mnie troszkę też
- Spoiler:
- Ciekawa jestem, jak długo będzie po złej stronie mocy. I ciekawa jestem, czy po tym pocałunku między Damonem i Eleną, coś się między nimi zmieni, czy nadal będą tylko przyjaciółmi;)
Ja jestem fanką 'Steleny' więc ubolewam nad tym, ale zakładam, że tak.. ;p
- Spoiler:
- "Jedną z pierwszych rzeczy, które chcę zobaczyć [w 3 sezonie] jest Klaus oraz to gdzie on jest, gdzie jest ze Stefanem i co zamierzają", Plec opowiedziała THR w San Diego. "Podczas gdy my siedzimy tutaj, [na planie] kręcą tę scenę w bardzo, bardzo, bardzo wiejskim domu na farmie w szczerym polu. I to jest otwarcie sezonu. To wszystko co mogę powiedzieć: dom na farmie w szczerym polu. Ciemno. Gorąco."
"To scena w zwiastunie: Damon umiera", żartuje Williamson.
Ale tak na poważnie: "Mamy otwarcie, które zostało zainspirowane sekwencją z naszego pilota i innymi rzeczami", powiedziała skromnie Plec.
Comic-Con 2011: Obsada Vampire DIaries i producenci debatują nad życiem uczuciowym Eleny
Jesli chodzi o początek 3 sezonu Vampire Diaries, to Williamson ma jedną scenę, którą chciałby zobaczyć - [ale] nie została ona jeszcze napisana.
"[Jest] jedyna rzecz, którą chcę zobaczyć nakręconą - i mówię o tym, ponieważ jeszcze do tego nie doszło i może nigdy nie dojdzie", powiedział Williamson, "ale chcę to zobaczyć - i będę mówił to publicznie każdemu fanowi Steleny na świecie - chcę zobaczyć Damona i Elenę przytulających się".
"Tak", powiedziała Plec zanim zaczęła się śmiać. ("Żadnego komentarza i żadnego terminu" było jej odpowiedzią na [próbę] nakłonienia jej, aby ujawniła więcej szczegółów.)
"To jedna z tych rzeczy, na którą musimy zapracować", odpowiedział Williamson. "Gdy o tym mówię, to wcale nie znaczy, że to prawda. To tylko to, co chcę zobaczyć i wiem, że to może się nie wydarzyć."
I dodaje [jeszcze]: "Wiem, że to nie mówi [za wiele] na czym stoimy. Teraz Damon musi być Damonem."
Kasia- Dan & Klaine
Naprawdę Damon nie przytulał nigdy Eleny? Przytulali się chyba, tylko jako przyjaciele, nie para;)
Ja nie jestem fanką ani Steleny ani Deleny. Stelena moim zdaniem jest ok. Deleny chciałabym, ze względu na to, że Damon w końcu mógłby być szczęśliwy, ale z drugiej strony Elena jest tak melodramatyczna, że moim zdaniem bardziej pasuje do równie melodramatycznego Stefana, niż Damona;)
- Spoiler:
- Ciekawa jestem, czy to 'Teraz Damon musi być Damonem.' oznacza, że musi być tym złym, czy tym dobrym? Zależy od tego, co scenarzyści uznają za jego naturę. Niby od początku pierwszego sezonu był pokazywany, jako ten zły, ale z retrospekcji i opowiadań ich obu wynikło, że najpierw to Stefan był zły i to on sprowadził Damona na 'złą drogę'. W ogóle to dzięki za spoilery, ja ich w ogóle nie umiem szukać
Ja nie jestem fanką ani Steleny ani Deleny. Stelena moim zdaniem jest ok. Deleny chciałabym, ze względu na to, że Damon w końcu mógłby być szczęśliwy, ale z drugiej strony Elena jest tak melodramatyczna, że moim zdaniem bardziej pasuje do równie melodramatycznego Stefana, niż Damona;)
Damon to jest taki Chuck VD, nie? Przynajmniej moi znajomi tak twierdzą he. Ja nigdy nie oglądałam, ale hicior niezły z tego co czytam online.
Czy ja wiem? Niby gra mniej więcej tę samą rolę bo jest pozornie negatywnym bohaterem, za którym kobiety i tak szaleją Ale Damon nie popełnił tylu gaf, co Chuck. No i on nie zdobył swojej ukochanej, ale cały czas przy niej jest jako przyjaciel. Więc wydaje mi się, że jest chyba bardziej pozytywną postacią niż Chuck. Zdarzyło mu się co prawda zabić kilku ludzi... ale to taki nic nieznaczący detal;) Jak będziesz miała czas to pooglądaj, moim zdaniem warto;)
Tak, zabijanie to drobnostka:P Mój kuzyn to ogląda i bardzo poleca... Może i obejrze:P
Ostatnio zmieniony przez Lise dnia Nie Maj 06, 2012 2:53 pm, w całości zmieniany 1 raz
Uwielbiam ten serial, naprawdę gorąco polecam tym, którzy go jeszcze nie obejrzeli. To zdecydowanie inne klimaty niż GG, ale jest naprawdę dobry.
A postać Damona po prostu kocham. Mam nadzieję, że w trzecim sezonie powróci trochę do swego looku bad boy'a, bo ostatnio zaczął się z niego robić powoli drugi Stefan. Mimo, że jego niektóre ,,dobre" sceny były naprawdę piękne.
A postać Damona po prostu kocham. Mam nadzieję, że w trzecim sezonie powróci trochę do swego looku bad boy'a, bo ostatnio zaczął się z niego robić powoli drugi Stefan. Mimo, że jego niektóre ,,dobre" sceny były naprawdę piękne.
bulma201- Blair & Gossip Girl
- Liczba postów : 201
Dla tych, którzy nie oglądają jeszcze, proszę się nie zrażać, że pierwsze odcinki zalatują Zmierzchem, to jest naprawdę genialny serial
Jeśli mogę to podzielę się z wami moimi ulubionymi filmikami z VD
Piosenki może nie powalające, ale dobrze zrobione
Jeśli mogę to podzielę się z wami moimi ulubionymi filmikami z VD
Piosenki może nie powalające, ale dobrze zrobione
Kasia- Dan & Klaine
Też oglądam. A co śmieszniejsze... Moja mama też ogląda The Vampire Diaries. Serial uwielbiam, i też czekam baardzo niecierpliwie na trzeci sezon. Ja osobiście wybitnie nie lubię Stefana, więc jego przejście na ciemną stronę mnie cieszy. Ciekawe za to jak się potoczy historia Damona, oby nie zmienił się do końca w takiego spokojnego, przyjaznego wszystkim wampira... ;P
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
ooo po tym pierwszym filmiku już lubię Stefana ten aktor ma coś wspólnego z Polską nie?? kiedyś coś czytałam ale już nie pamiętam
a te maski to ściągnęli od Dana i Blair z balu przebierańców hehe zacznę oglądać na dniach
a te maski to ściągnęli od Dana i Blair z balu przebierańców hehe zacznę oglądać na dniach
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Ja też mam zamiar obejrzeć wreszcie. Tak, Paul ma chyba korzenie Polskie. Chyba dziadek czy coś takiego.
Gigi napisał:ooo po tym pierwszym filmiku już lubię Stefana ten aktor ma coś wspólnego z Polską nie?? kiedyś coś czytałam ale już nie pamiętam
Paul Wesley, to właściwie Paweł Wasilewski, jego rodzice są Polakami i, o ile dobrze pamiętam, przeprowadzili się do Stanów, kiedy on był malutkim dzieckiem, ale nadal ma dziadków w Polsce, których odwiedza i całkiem nieźle mówi w naszym języku, na youtube jest kilka filmików z Paulem mówiącym po polsku:
Haha:P Ale śmiesznie mówi. Ale nawet dużo zna polskiego:P Ciekawe, dlaczego jest dumny, ze pochodzi z Polski:P
Jestem okropna, ale naprawdę kocham się w nim, jako Paulu i jako Stefanie ;[ xD
Tak słodko mówi 'pierogi' <3
A tutaj o festiwalu Transatlantyk w Poznaniu
Kasia- Dan & Klaine
Hehe:) Ja też go lubię, ale nie jako Stefan. Stefan jest rochę nudny...
Wydawało mi się, że mówiłaś, że nie oglądałaś.. ?;p
Kasia- Dan & Klaine
Oglądałąm trochę. To co leci na TVN. Wszystkiego nie.
A nie wiem nawet co leci na tvn nie mam telewizora xD
Kasia- Dan & Klaine
Aaa, zapomniałam:P Ja lubię wieczory spędzać przed TVN, bo teraz lecą fajne seriale. Moje ulubione:P
Ja lubię i Paula i Stefana, choć akurat w przypadku Stefana to śmieszy mnie trochę ten jego melodramatyzm w związku z Eleną. No i wolę Damona, ale Stefanowi też mówię: TAK:) A Paul wydaje się przesympatyczny i jest też bardzo przystojny no i jest Polakiem;]
Strona 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 1 z 40
Pozwolenia na tym forum: