The vampire diaries
+30
Monika
fanka2112
openyoureyes
Ewa
Vogue.
karolla
turtle
CallMeLady
magdzialeenka
jeanne
Limka
Freya
Ella
Ania_
April
Karo
alkamb
Blairena
Klaudia
Lewandowska
Kasia
Ola
Lise
brulion
Gigi
Layla
Vivien
Karolina
shiva89
Joanna
34 posters
Strona 1 z 16
Strona 1 z 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Re: The vampire diaries
sorki ze tak zbocze z tematu głównego ale włąśnie przeczytałam ze Taylor Kinnley czyli serialowy Mason Lockwood spotyka sie albo jest w związku (jak na facebooku xD) z Lady Gaga... o matko
Joanna- Blair & Naley
OMG!Joanna napisał:sorki ze tak zbocze z tematu głównego ale włąśnie przeczytałam ze Taylor Kinnley czyli serialowy Mason Lockwood spotyka sie albo jest w związku (jak na facebooku xD) z Lady Gaga... o matko
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Joanna- Blair & Naley
To nie wiedziałyście o tym do tej pory? To jest mega stara informacja, oni są razem z przerwami już pewnie z rok, jak nie więcej.
Zdecydowanie za dużo jest pudelka w moim życiu i w takich momentach uświadamiam to sobie z całą mocą
Zdecydowanie za dużo jest pudelka w moim życiu i w takich momentach uświadamiam to sobie z całą mocą
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Hehe, ja na pudla wchodzę po kilka razy dziennie - rano przy śniadaniu, popołudniu oraz na sam wieczór Jednak i tak ta informacja jakoś mi umknęła - pewnie dlatego, że informacje o LG nie są dla mnie jakoś specjalnie interesujące.Karolina napisał:To nie wiedziałyście o tym do tej pory? To jest mega stara informacja, oni są razem z przerwami już pewnie z rok, jak nie więcej.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Ja też bardzo często czytam pudelka, ale ta informacja mi umknęła. Pewnie dlatego, że dopiero od niedawna oglądam TVD, więc wcześniej nie interesowałam się za bardzo aktorami z serialu, tak samo, jak nie interesuję się Lady Gagą. Szkoda takiego fajnego faceta...
Boże, "Dzienniki wampirów" xD
Boże, "Dzienniki wampirów" xD
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Ja byłam w ogromnym szoku jak się o tym dowiedziałam. A jeszcze w większym szoku była Kinga, która mi o tym mówiła i dziwiła się, że jeszcze tego nie wiedziałam
Ale widać, że nie jestem jedyna
Ale widać, że nie jestem jedyna
Go??- Gość
EDIT: Dodałam 2 razy to samo
Chociaż wstawię co innego xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
Chociaż wstawię co innego xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
Go??- Gość
Karolina napisał:To nie wiedziałyście o tym do tej pory? To jest mega stara informacja, oni są razem z przerwami już pewnie z rok, jak nie więcej.
nie wiedziałąm ja wchodze na kozaczka ale nie interesuje sie Lady Gaga a TVD dopiero niedawno oglądałam xD
Joanna- Blair & Naley
jezu im więcej razy widzę Ninę tym bardziej wydaję mi się, że jest po prostu Eleną irl albo nie potrafi grać xDD
panowie za to lof.
panowie za to lof.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Dwa lamerskie pytania xD
1. Czy Katherine jest doppelgangerem Petrovej, czy to jedna i ta sama osoba, tylko pod innym nazwiskiem?
2. Dlaczego akurat Katherine/Petrova ma swojego doppelgangera? Inne wampiry go nie mają, więc to musi być jakaś wyjątkowa cecha
I jedno mniej lamerskie xD
3. Czy, jeśli Elena będzie miała córkę, to ona też będzie doppelgangerem?
1. Czy Katherine jest doppelgangerem Petrovej, czy to jedna i ta sama osoba, tylko pod innym nazwiskiem?
2. Dlaczego akurat Katherine/Petrova ma swojego doppelgangera? Inne wampiry go nie mają, więc to musi być jakaś wyjątkowa cecha
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
brulion napisał:Dwa lamerskie pytania xD
1. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale wydaje mi się, że krew pierwszej osoby z tym wyglądem (nie wiem, jak to napisać ) posłużyła do zaklęcia, dzięki któremu powstały wampiry. Petrova było kiedyś nazwiskiem Katherine, ale pierwsza Petrova chyba miała jakieś imię na T (nie pamiętam dokładnie). Chyba nawet Elijah i Klaus wspominali kiedyś o tym, że obaj byli zakochani w pierwszej Petrovej. Potem Klaus chciał użyć jej doppelgangera (Katherine) do stworzenia hybryd, ale Katherine została wampirem, więc teraz Klaus poluje na Elenkę Nie jestem tego pewna, ale ja to tak zrozumiałam. Ale ja oglądam z lektorem, a wiadomo, że wtedy można wiele pokręcić
2. Tego nie wiem Ale nie ma to nic wspólnego z wampiryzmem, bo pierwsza Petrova chyba była człowiekiem
3.
- Spoiler:
- Elena nie będzie miała córki, bo została wampirem, a z tego, co Damon kiedyś powiedział wynika, że wampiry nie mogą się rozmnażać Ale możliwe, że gdyby dalej była człowiekiem, to nie jej córka, ale jakaś potomkini za ileś setek lat byłaby doppelgangerem
Ostatnio zmieniony przez Layla dnia Pią Sie 10, 2012 2:34 pm, w całości zmieniany 1 raz
Layla- Chair & Hyckie
Według mnie pierwsza Petrova ma swoje doppelgangery, ponieważ z krwią Petrovy została związana klątwa Klausa. No a Esther się nudziła i próbowała wymyślić coś oryginalnego to zaczarowała coś, żeby się rodziły doppelgangery:D (przypuszczenia)brulion napisał:Dwa lamerskie pytania xD
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
raz weszłam na forum, a żyłam w błogiej niepamięci przez dłuższy czas, a to Elena wampir przecież :< i szczęśliwe oczekiwanie na nowy sezon zniknęło
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
jako fanka Kath mówię, że ma minę Eleny xDD ale kto ich tam wie teraz
Gigi- Gossip Dan & Girls
A to dzięki Tobie Kejt, weszłam zagłosować na Stefcia i zostałam na dłużej
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Pewnie już większość z was widziała, ale może nie wszyscy, więc wstawiam:
Nina z naszyjnikiem i Ian i jego problemy z chwytaniem najlepsi;) Szkoda tylko, że to wszystko takie krótkie.
Nina z naszyjnikiem i Ian i jego problemy z chwytaniem najlepsi;) Szkoda tylko, że to wszystko takie krótkie.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ooo, uwielbiam bloopersy, szkoda, że takie krótkie.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Bloopersy z TVD rzeczywiście niestety są bardzo krótkie, ale za to zawsze świetne
Mnie tylko zastanawia, jak wielką trzeba być ciapą, żeby wylać picie z filiżanki tak, jak Nina xD
Mnie tylko zastanawia, jak wielką trzeba być ciapą, żeby wylać picie z filiżanki tak, jak Nina xD
Layla- Chair & Hyckie
nie mogę z tego delenowego retcona bleee a poza tym to fajne xDD w bloopersach to tylko Paul jest śmieszny :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
błagam. nie przeżyję następnego sezonu z tym samym trójkątem. litości. niech dadzą coś nowego no. i kurcze cały czas nie mogę im wybaczyć, że zrobili z Eleny wampira no kurde :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 1 z 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 1 z 16
Pozwolenia na tym forum: