The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 1 z 40
Strona 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
The vampire diaries
Jestem naprawdę zawiedziona Deleną bo od zawsze jestem fanką Steleny
ale odcinek świetny ;D I jestem zła na Klausa! jak on mógł zabic Rebeke, znowu!
ale odcinek świetny ;D I jestem zła na Klausa! jak on mógł zabic Rebeke, znowu!
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Re: The vampire diaries
Dobra. Odcinek obejrzałam. Oto moje odczucia. Są pisane razem z serialem, więc trochę nie jest to poukładane i nie przemyślane:D Po prostu, to co myślę - piszę tutaj:)
- Spoiler:
- Na sam początek zaoferowali mi Bonnie... Świetnie, tak dalej:D
A święto "Klausadeggon" i ja bym zaczęła świętować xd No i Jeremy oraz Tyler - jaki duecik.
No i mamy Delencie!
ALARIC!!!!!!!!!!! Nic ci nie jest? Durny Jeremy. A ten tekst" Znowu to robię. Wpadam na ludzi" mnie totalnie rozbroił.
Ja piernicze... A ten Stefcio dalej tam jest? Hahaha! Ale mu walnęła z liścia:D
O fu!! Co ten Jer zrobił? Uciął mu głowę nożem?
O i nowa pani doktor! Ale jej dużo było:D
Nie rozumiem logiki Klausa. Najpierw "ożywia" Rebeke, a potem znowu ją zasztyletowuje.
No i wysłali biednego Jeremiego daleko stąd:(
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pocałowali się!!!!!!! AAAAA:P Ledwo przeżyłam ten odcinek:d Co chwilę pauzowałam, zeby dojść do siebie...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Aaa i jeszcze jedno ;p Elena zdecydowanie powinna isc na zakupy! Co ona miała na sobie w ostatnim odcinku? siatka? rozumiem, że jest skromna, ale to nie oznacza że ma się tak ubierac...
s- Blair & Chair
Rozmawiałam wczoraj z Magda i jeżeli chcelibyscie wiecej miejsca na wątek TVD np subforum to dajcie znać
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
@Gigi - jeżeli o mnie chodzi, to podoba mi się tak jak jest, wszystko w jednym miejscu, trochę to nieskładne, ale chyba wolę tak niż rozdrobnienie;)
@red2 - niestety stylizacje dziewczyn w tym serialu to jest jakaś porażka. Najbardziej rażący przykład - wybory Miss Mystic Falls. Te ich sukienki to była jakaś porażka. Za to faceci wyglądają zazwyczaj świetne. Lubię ich buty i spodnie, nie wiem dlaczego:)
@red2 - niestety stylizacje dziewczyn w tym serialu to jest jakaś porażka. Najbardziej rażący przykład - wybory Miss Mystic Falls. Te ich sukienki to była jakaś porażka. Za to faceci wyglądają zazwyczaj świetne. Lubię ich buty i spodnie, nie wiem dlaczego:)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Sukienki podczas Miss Mystic Falls wyglądały jak z polskiej studniówki sprzed 5 lat... Nina ma świetną figurę dlaczego nie ubiorą ją w coś ładnego. W pierwszym sezonie nie było tragicznie, w pierwszych odcinkach wyglądała bardzo ładnie, a teraz? tragedia ;(
s- Blair & Chair
Gigi napisał:Rozmawiałam wczoraj z Magda i jeżeli chcelibyscie wiecej miejsca na wątek TVD np subforum to dajcie znać
To, prawda, jeżeli potrzebujecie więcej miejsca, to dajcie znać. Ten temat jest jednym z aktywniejszych na forum, więc jeżeli macie potrzebę subforum, gdzie fani zarówno GG, jak i VD będą mogli utworzyć oddzielne tematy, np. na odcinki, spoilery etc., to dajcie znać
Someonelikeyou napisał:Gigi napisał:Rozmawiałam wczoraj z Magda i jeżeli chcelibyscie wiecej miejsca na wątek TVD np subforum to dajcie znać
To, prawda, jeżeli potrzebujecie więcej miejsca, to dajcie znać. Ten temat jest jednym z aktywniejszych na forum, więc jeżeli macie potrzebę subforum, gdzie fani zarówno GG, jak i VD będą mogli utworzyć oddzielne tematy, np. na odcinki, spoilery etc., to dajcie znać
Jeśli o mnie chodzi to mam takie samo zdanie jak Karolina. Wydaje mi się, że z tematami o odcinkach itp. byłoby tego za dużo
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Zgadzam się z dziewczynami. Mimo, ze nie jestem tutaj od początku, to jednak wszystko jest w jednym miejscu i nie trzeba szukać w 20 tematach jednej informacji.
A co do strojów, to Elena ma koszmarne ubrania... Ale za to Caroline i np. Lexi miała super.
A co do strojów, to Elena ma koszmarne ubrania... Ale za to Caroline i np. Lexi miała super.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Również zgadzam się z Karoliną, Bjuti i Lise
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ja myślę, że najlepiej jest tak, jak jest
Co do ubrań dziewczyn. Zgadzam się, nie wiem o co chodzi stylistom, ale 3/4 kreacji jest nieudane Wydaje mi się, że tylko styl Caroline nie jest taki zły. :> Za to o panach złego słowa nie powiem, ale to każdy wie, że męska część bohaterów jest świetnie dobrana i ubrana
Co do ubrań dziewczyn. Zgadzam się, nie wiem o co chodzi stylistom, ale 3/4 kreacji jest nieudane Wydaje mi się, że tylko styl Caroline nie jest taki zły. :> Za to o panach złego słowa nie powiem, ale to każdy wie, że męska część bohaterów jest świetnie dobrana i ubrana
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Chociaż Damon i ta jego skórzana kurtka + Klaus i jego koszulka to sie chyba nie rozstają
Kasia- Dan & Klaine
ojtamojtam, dopóki dobrze w tym wyglądają nie przeszkadza mi brak urozmaicenia:)
Kasia, gratuluję ci reputacji 69 ;D
Kasia, gratuluję ci reputacji 69 ;D
Dziękuję. To tak specjalnie dla Marliny
Kasia- Dan & Klaine
[You must be registered and logged in to see this image.]
Zdjęcia z 3x12 [You must be registered and logged in to see this link.]
Sneak Peek z Our Town:
Zdjęcia z 3x12 [You must be registered and logged in to see this link.]
Sneak Peek z Our Town:
To widziałam wszystko, liczyłam na coś na temat Elena/Damon/Stefan ;<
Kasia- Dan & Klaine
To niestety nie ma nic. Mogę ci co najwyżej zapodać kolejne sto spoilerów na temat Bonnie...
Nie żeby matka Bonnie wyglądała jak jej rówieśnica...
Nie żeby matka Bonnie wyglądała jak jej rówieśnica...
Kurcze jestem zdecydowanie fanką Steleny ;( i nie mogę wyobrazic sobie Eleny z Damonem ;(
s- Blair & Chair
Jeszcze więcej łamiących serce rzeczy:
Nie Ty jedna reds
- Spoiler:
- EW: Pocałunek! Dlaczego ten odpowiedni czas na pocałunek Damona i Eleny nie obejmował jej będącej Katherine lub jego umierającego?
Julie Plec: Przygotowywaliśmy to cały sezon i możesz mi wierzyć lub nie, ale właściwie, to sądziliśmy, że moglibyśmy do tego dojść pod koniec dziewiątego odcinka. I wtedy, gdy już do tego doszliśmy [pod koniec listopadowego odcinka przed przerwą] to jednak nie było w porządku. Czuliśmy, że to nie było jeszcze gotowe, by się wydarzyć. Więc mimo, że nie wiadomo, kto będzie dzisiaj oglądać [śmiech], to w końcu nadszedł odpowiedni czas przed końcem odcinka. Wydaje się, że ich związek rozwinął się do momentu, w którym Elena nie musiałaby z tym walczyć, odpychać tego, wypierać lub nawet żałować.
A dlaczego Damon najpierw odszedł, a następnie wrócił? By doprowadzić fanów do zawału serca?
Chcieliśmy dać mu moment na zastanowienie. No wiesz, [coś w stylu]: "Wiele przeszedłem. Kocham tę dziewczynę od dłuższego czasu. Nie powinienem jej całować. To nie w porządku. Co prawda, mój brat, który ocalił mi życie, odszedł. Nie powinienem tego robić, ale cholera!, ja chcę [ją pocałować], więc pieprzyć to." [śmiech] I to w pewnym sensie robi.
Gdy miesiąc temu, przy okazji zestawienia Najlepszych scen zza kulis 2011 stworzonym przez EW.com, rozmawiałyśmy o tych momentach w serialu, które doprowadziły cię do płaczu wspomniałaś, że weranda miała specjalnu idział w rozwoju ich związku. Powinnam była się domyśleć, że ten pocaunek nadchodzi.
Weranda jest miejscem ich pierwszego fałszywego pocałunku, gdy okazało się, że to Katherine. To miejsce, gdzie w drugim sezonie Elena powiedziała Damonowi, że ich przyjaźń jest skończona i że więcej mu nie zaufa. A teraz, jest to miejsce tego nagłego i zaskakującego, ale [jednak] miłego momentu między tą dwójką.
Obawiałam się, że kamera mogłaby się odwrócić i stałby tam Stefan. Cieszę się, że tak się nie stało. To byłoby zbyt przewidujące.
Nie musieliśmy stosować takich elementów. To był prywatny moment między tymi dwoma postaciami, które rozwinęły swoją przyjaźń i intymną wieź przez bardzo, bardzo długi czas. To wydawało się być bardzo odległym od Stefana i oni zasłużyli na to, by mieć ten moment dla siebie.
To co mi się w tym podobało to to, że to było satysfakcjonujące, ale nigdy nie masz wrażenia jakby on wywierał na nią presję po coś więcej. Idąc na przód, jaka będzie ich reakcja na to [co się wydarzyło]?
Jednym z moich ulubionych momentów z tej całej sceny jest, co dziwne, moment po pocałunku. Wyraźnie widać, że Elenie w pewnym sensie zaparło dech w piersiach i to, co zrobił Damon powaliło ją odrobinę. Później on patrzy na nią i mówi 'dobranoc' i odchodzi. Damon mówi: "Gdybym miał czuć sie winny z jakiegoś powodu, to zamierzam czuć się winny przez to." Wykorzystał moment, żył chwilą, był kowbojem. [śmiech] A teraz jest facetem, który może odejść i powiedzieć: "Hej, zrobiłem to, co chciałem zrobić, a teraz wróćmy do życia, jakie znamy."
Po Święcie Dziękczynienia Ian Somerhalder napisał na Twetterze: "Oczywiście, pierwszy dzień po świętach [spędzonych] na jedzeniu, a Damon Salvatore jest nagi. WTF?!" Jeśli dobrze liczę, to zobaczymy go nago w następnym odcinku [odc. 3x11 - przyp. red.]?
Tak. [smiech] Ian ma dobry powód, by być w dobrym nastroju w przyszłym tygodniu. Zaczynamy ten odcinek z Damonem nagim pod prysznicem i zaczynającym swój wolny dzień z uśmiechem.
W tym tygodniu innym ważnym momentem był ten z Jeremy'm. Po pierwsze, porozmawiajmy o odcinaniu głowy hybrydzie. Krew rozbryzgująca mu się na twarz byłą niesamowita.
Rozbryzgująca krew była świetnie wykonaną rozbryzgującą krwią.
Elena i Alaric z pomocą Damona zauroczyli Jeremy'ego. Powiedziano mu, że wyjedzie z Mystic Falls na długi czas, nie będzie się nad tym zastanawiał i będzie prowadzić lepsze życie z przyjaciółmi rodziny w Denver. Co możesz zdradzić na temat tego, dokąd zmierza Jeremy?
Nie chcę mówić o tym zbyt dużo, ale Elena dostała bardzo trudną lekcję w pierwszym sezonie, gdy podjęła decyzję za Jeremy'ego, a on się o tym dowiedział i czuł się, jakby ona odebrała mu możliwość wyboru, manipulowałą nim i nie dała szansu na podjęcie włąsnej decyzji. Ona nie zapomniałą o tej lekcji. Elena wciąż jest bardzo świadoma tego co mu robi. Ale sądzę, że moment, gdy ona mówi: "On ma 16 lat. To jeszcze dziecko. Nie powinien tak żyć"; gdy wszystko zostało powiedziane i zrobione, to [staje się] całkowitą prawdą. Jeśli jest coś, co możesz zrobić, by ochronić dziecko od horroru i piekła jakim jest życie w Mystic Falls - szczególnie w scenariuszu - to myślę, że jako osoba, która dba o Jeremy'ego najbardziej, Elena prawdopodobnie miała pełne prawo, by to zrobić. Ale to z pewnością nie przejdzie bez większej ilości rozmów i dramatów z tym związanych.
Płakałaś oglądając tą scenę?
Tak. Płakałam oglądając Elenę, która musiałą stać tam, gdy Damon mówił jej małemu braciszkowi, że to czas by odszedł i żył lepiej; i oglądając Alarika wspierającego ich; i Damona będącego tak delikatnym i szczerym w stosunku do Jeremy'ego.
Co lubisz mówić fanom obawiającym się, że Steven R. McQueen odchodzi z serialu?
Sądzę, że na pewno zobaczymy Jeremy'ego w odcinku z przyszłego tygodnia i wtedy będą musieli zobaczyć, gdzie to zmierza.
Musimy poruszyć temat Tylera. W tym odcinku jest strasznym dupkiem.
Tak. Jest dupkiem. Niestety Tyler myśli, że ma wolną wolę i zaczyna sobie zdawać sprawę, że to nie do końca może być prawda. To rozgrywa się w ciągu kilku nastpnych odcinków. Konsekwencje tego, że uważa on, że ma coś do powiedzenia w sprawie swojego przeznaczenia są dość tragiczne i zdecydowanie wstrząsną jego światem i sprawią, że jego związek z Caroline ulegnie znacznemu pogorszeniu. Ale wiesz, Tyler dostał lekcję i zdał sobie sprawę [z pewnych rzeczy]: "O mój Boże, może ta całą wdzięczność wobec Klausa nie jest wcale taka dobra, jak sądziłem."
Gdy Tyler rozmawiał o zdominowaniu [przez Klausa] to można niemal wyczuć, że ten dialog nie pasuje teraz do reszty serialu. To dziwna dynamica.
Tak. To logika oparta na kulcie i czy patrzysz na to jak na rzecz religijną, czy jak na ślepą wiarę, to wciąż jest to bardzo kłopotliwe położenie dla jednego z naszych bohaterów, by odnaleźć się w nim, ponieważ oczywiście nie jest on sobą. I nawet jeśli Tyler nie rozróżnia tego, to zmienił się i jest to wynik jego nadnaturalnego powiązania z Klausem.
Zmieniając temat, jakie powinny być nasze przypuszczenia, co do zawartości trumny, którą Stefan i Bonnie próbują otworzyć?
Nie tworzymy żadnych przypuszczeń. [śmiech] Zastanawiamy się, co mogłoby być w tej trumnie. Jeśli potrafisz dobrze liczyć, to jest tak jeszcze jedna trumna z pozostałym rodzeństwem.
Chciałabym poruszyć temat ostatniego klipu promującego serial "Human or Stefan?". Scena ze Stefanem pędzącym samochodem z Eleną na siedzeniu pasażera, mówiącym, że może powinien przemienić ją w wampira i gryzącym swój nadgarstek - to jest zdecydowanie ekstra.
Tak. Uwielbiam ten odcinek. To odcinek z następnego tygodnia [3x11 - przyp. red.]. Stefan posuwa się do ekstremalnych rzeczy by dopiąć swego i zmusić Klausa do wycofania się. To co robi, niszczy wszystko w koło i zabija swoją historię miłosną z Eleną. Ten odcinek jest o związku Stefana-i-Eleny i zdacie sobie sprawę, jak tragiczne i smutne jest to, że ta wielka miłość została rozerwana na strzępy, jako rezultat wszystkiego co zrobił Klaus.
Więc ta scena jest prawdziwa. Nie jest to żaden rodzaj snu?
Oh, ta scena jest bardzo prawdziwa i bardzo ciężka dla Eleny. Jedyną rzeczą, jaką Stefan zawsze dla niech chronił był jej wybór. I oto on - zagrażający, że jej to odbierze.
Nie Ty jedna reds
Kasia- Dan & Klaine
Nie rozumiem tego całego szału na Delene ;p Moim zdaniem Damon był najlepszy jako bezuczuciowy brat Stefana ;D To tak jakby Katherine zaczeła ratowac Elene i jej przyjaciół ;p
s- Blair & Chair
O nie, to dopiero hardkorowy przykład Już widzę jak wyglądałaby przemiana Katherine, ratowałaby kaczki w parku jak Chuck xD
Ja bym chciała Damona z Katherine, albo z Rebeką
To są charakterki ^^
Ja bym chciała Damona z Katherine, albo z Rebeką
To są charakterki ^^
Kasia- Dan & Klaine
Strona 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 1 z 40
Pozwolenia na tym forum: