The vampire diaries
+30
Monika
fanka2112
openyoureyes
Ewa
Vogue.
karolla
turtle
CallMeLady
magdzialeenka
jeanne
Limka
Freya
Ella
Ania_
April
Karo
alkamb
Blairena
Klaudia
Lewandowska
Kasia
Ola
Lise
brulion
Gigi
Layla
Vivien
Karolina
shiva89
Joanna
34 posters
Strona 16 z 16
Strona 16 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: The vampire diaries
kogo obchodzi dziadek Klaus lol. KOCHAM.
[You must be registered and logged in to see this image.]
wracam oglądać ten shit. dziękuję tumblr <3
[You must be registered and logged in to see this image.]
wracam oglądać ten shit. dziękuję tumblr <3
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]Why didn’t he go for me? How come the guys that I want never want me? I’m inappropriate. I always say the wrong thing, and Elena always says the right thing. She doesn’t even try, and he just picks her. And she’s always the one that everyone picks… for everything. And I try so hard, and I’m never the one.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Muszę nadrobić TVD widzę
Dzięki Gigi ;D
Dzięki Gigi ;D
Go??- Gość
Moje spostrzeżenia:
- Spoiler:
1. Rebeka jako jedyna mądra osoba wpadła na pomysł, żeby zabrać trochę krwi Klausa na czarną godzinę, w końcu!
2. Damon na bank dostanie lekarstwo, po tej gadce o przeciętności to już na 100%
3. Elena w końcu przyznała, że Damon jest ch*jem, tylko że teraz jej to nie obchodzi.
4. Stefan i Caroline to najlepszy duet tego serialu, żałuję że nie będzie między nimi żadnej romantycznej relacji.
5. Klaus powinien Damonowi dać w ryj za takie odzywki, zmiękczają go niepotrzebnie.
6. Całe miasto nie okazujące zdziwienia na zachowanie Eleny, która straciła wszystkich członków rodziny, cóż za logika.
7. Damon lubi najgorszą wersję Eleny i zabiera ją na wycieczkę, brawo po prostu. Totalny progres.
8. Miało być ostro i zabawnie, wyszło żałośnie jak zawsze. Ciemna strona Eleny nie ma nic ciekawego do zaoferowania, w dodatku przyj*bała się do tej Caroline nie wiadomo o co. A zaatakowanie Liz to już w ogóle poniżej jakiejkolwiek krytyki.
9. Klaus adorujący Hayley. Serio? Wolałabym, żeby ją torturował czy coś, a nie on najpotężniejszy wampir płaszczy się z kolacyjką przed jakąś lalą. Tak mnie miny tej aktorki wkurzają, że nie mogę. A scena seksu była zwyczajnie słaba, nie ma między nimi żadnej chemii. Poza tym nie pasowało mi to do Klausa, jedyna osoba jaką z nim widzę w takiej sytuacji to Stefan i mówię serio xD
10. Podobało mi się, że Stefan nie robił żadnych dramatów ani nic tylko na luzie starał się opanować szał macicy Eleny.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
wypunktuję jak Kejt.
- Spoiler:
- 1. W tym odcinku podobali mi się w sumie tylko Caro i Stef, reszta nuda xD Serio nie będzie między nimi żadnej "romantycznej relacji"?
2. Klaus porażka totalna.
3. Hayley, jak ja nienawidzę tej postaci/aktorki/drewna. Gra aktorska powala.
4. Nigdy nie sądziłam, że Elena może być bardziej (żeby nie przeklinać) irytująca niż była. Żenada.
5. Damon, nie sądzę, żeby taka wersja Eleny mu się podobała najbardziej, a przynajmniej nie tracę wiary, że miał jakiś powód żeby ją zabrać do NY.
6. Rebekah, może się opamięta, bo nie chcę żeby była człowiekiem.
7. O reszcie chyba nie ma nawet co wspominać.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Mi się ten odcinek o dziwo nawet spodobał. Nina nie jest świetną aktorką, ale fajnie, że potrafi tak różnie grać starą Elenę, nową i Kath. Myślałam, że nowa Elena będzie bardziej Kath przypominać, ale moim zdaniem jest inna i to mi się w sumie podoba całkiem zabawne momenty sprawiały, że miło mi się oglądało ten odcinek, już dość miałam tego wiecznego cierpienia wszystkich.
Kurcze, strasznie bym chciała, żeby Caro i Stefan byli choć przez jakiś czas razem świetni są. Chociaż widać było zazdrosną Elenę... Wszystko bym dała za jakąś informację, że Stefan już się nigdy z Eleną nie zejdzie
Co do Hayley - jest bardzo ładna, nie przeczę, ale strasznie mnie jej gra irytuje. Nie widzę jej w tym spin-offie -.- Oby szybko zniknęła. Ta scena z Klausem hym fajnie fajnie tylko po co się pytam.
Niewiele o Bonnie i Silasie - jupi
Kurcze, strasznie bym chciała, żeby Caro i Stefan byli choć przez jakiś czas razem świetni są. Chociaż widać było zazdrosną Elenę... Wszystko bym dała za jakąś informację, że Stefan już się nigdy z Eleną nie zejdzie
Co do Hayley - jest bardzo ładna, nie przeczę, ale strasznie mnie jej gra irytuje. Nie widzę jej w tym spin-offie -.- Oby szybko zniknęła. Ta scena z Klausem hym fajnie fajnie tylko po co się pytam.
Niewiele o Bonnie i Silasie - jupi
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Dziękuję Klaudia ;*
Ogląda ktoś na żywo ?
Ogląda ktoś na żywo ?
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
lololol widzę, że Elenka niezłe trollowanko sobie urządziła xD obejrzę dzisiaj wieczorem. a poza tym ugh Klaroline to takie Chair 2.0, że aż boli Klaus out szybciej :>
- Spoiler:
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Obejrzałam właśnie, trochę się musiałam zmusić, ale w rezultacie nie było aż tak źle.
Wątek z NY teraźniejszy i z retrospekcji fatalny. Nawet nie chce mi się krytykować wszystkiego. Powiem tylko, że Damon miał fajne ramiona w scenie z Lexi.
To co się działo w Mysstic Falls znacznie ciekawsze.
Mało Stefana było i szkoda, ale jego telefony z Damonem dobre, fajne Defanowe sceny. Klaus i Caroline fantastyczni, bardzo mi się podobała w ogóle ta cała akcja ratowania Bonnie.
I żarcik Klausa o Magellanie.
Promo następnego taaaak bardzo mnie zniechęca do oglądania.
Teraz jakiś hiatus co nie?
Wątek z NY teraźniejszy i z retrospekcji fatalny. Nawet nie chce mi się krytykować wszystkiego. Powiem tylko, że Damon miał fajne ramiona w scenie z Lexi.
To co się działo w Mysstic Falls znacznie ciekawsze.
Mało Stefana było i szkoda, ale jego telefony z Damonem dobre, fajne Defanowe sceny. Klaus i Caroline fantastyczni, bardzo mi się podobała w ogóle ta cała akcja ratowania Bonnie.
I żarcik Klausa o Magellanie.
Promo następnego taaaak bardzo mnie zniechęca do oglądania.
Teraz jakiś hiatus co nie?
Kasia- Dan & Klaine
A ja się wynudziłam oglądając wczoraj. Nawet weszłam na forum żeby coś napisać... Ale nie miałam co... Ogólnie tylko Damon mi się podobał wizualnie w tym odcinku xD Na Elenę nie mogę patrzeć, z Bonnie było już lepiej, a tu znowu ukazała się wielka czarownica, dobrze że tego nie pamięta, trochę ją to ratuje. Ogólnie każdy spiskuje z każdym, aż do przesady.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
w ogole nie podobal mi sie odcinek.Jedynie za co bym dała + to za duet Elena i Rebeka...
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
To znalazlam na stronie fanow TVD
Dwie ulubione pary w końcu się pogodzą i jest to coś, na co fani czekali od dawna. Ten rodzaj pojednania nie może zostać złamany!
Jedna para znów zejdzie się po tym, jak chłopak uratuje życie dziewczynie – w bardzo dramatycznym stylu.
U głównej bohaterki zostanie zdiagnozowany rak i nigdy już nie zobaczymy jej szczęśliwej i zdrowej. To będzie… okropne, głównej z powodu braku rozwiązania. Ale też z powodu raka.
Którego serialu to może dotyczyć?
Glee
Scandal
Revenge
The Vampire Diaries
How I Met Your Mother
Big Bang Theory
90210
New Girl
Castle
Gey’s Anatomy
Dwie ulubione pary w końcu się pogodzą i jest to coś, na co fani czekali od dawna. Ten rodzaj pojednania nie może zostać złamany!
Jedna para znów zejdzie się po tym, jak chłopak uratuje życie dziewczynie – w bardzo dramatycznym stylu.
U głównej bohaterki zostanie zdiagnozowany rak i nigdy już nie zobaczymy jej szczęśliwej i zdrowej. To będzie… okropne, głównej z powodu braku rozwiązania. Ale też z powodu raka.
Którego serialu to może dotyczyć?
Glee
Scandal
Revenge
The Vampire Diaries
How I Met Your Mother
Big Bang Theory
90210
New Girl
Castle
Gey’s Anatomy
shiva89- Delena & Nemily
Wszystko dotyczy 90210, już gdzieś to rozwikłali.
Kasia- Dan & Klaine
aha to przepraszam.) Tam na stronie TVD napisali,ze jedno z tych zdan odnosci sie do wampirków:P
shiva89- Delena & Nemily
1. 20 odcinek TVD będzie zarazem pilotem The Orginals - (25 kwietnia). Jeśli wszystko pójdzie dobrze to potem następne odcinki od jesieni, tak jak reszta seriali CW
2. Chyba za to, że Kat przemieniła się w wampira i nie miał kogo użyć w rytuale.
2. Chyba za to, że Kat przemieniła się w wampira i nie miał kogo użyć w rytuale.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Strona 16 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 16 z 16
Pozwolenia na tym forum: