Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 11 z 40
Strona 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Ciekawe co z Chuckiem będzie się działo
Nate nieźle się ustawił
Nate nieźle się ustawił
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Naprawdę te wszystkie zapowiedzi mnie nie powalają, i nie dlatego, że czekam na seks DB na krześle (ironia ), tylko w porównaniu do poprzednich sezonów praktycznie nic nie zdradzają, co mogłoby zainteresować przeciętnego widza. Chuck na motorze? Nate i kolejna starsza pani do towarzystwa? Wiemy, że Blair ma bardzo dużo fanów, a tu może trzy sceny z Blair w sumie. Jest słabo. Jednak zapowiedzi sezonu 4 były chyba najlepsze, trzeciego też były bardzo dobre.
Dziś lub jutro, ewent w środę będziemy mieć zapowiedź scenarzystów.
Dziś lub jutro, ewent w środę będziemy mieć zapowiedź scenarzystów.
Chuck jak nic będzie kaskaderem:D haha
Co do tych zapowiedzi, to zgadzam się z Magdą, tak naprawdę nic nie zdradzają, a coraz poważniej myślę, że tylko kierują nas na mało istotne wątki. Ale już niedługo się przekonamy:)
Co do tych zapowiedzi, to zgadzam się z Magdą, tak naprawdę nic nie zdradzają, a coraz poważniej myślę, że tylko kierują nas na mało istotne wątki. Ale już niedługo się przekonamy:)
Go??- Gość
Dair on a Chair. Mogłoby być ciekawie.
Blair ma pewnie same bombowe wątki, więc nie chcą nic zdradzić.
Hm, czy Dan się w ogóle pojawił na którymś promo?
Żuri napisał:Dair on a Chair. Mogłoby być ciekawie.
Tak, kiedy gra w softball i w promo Blair w rozmowie z Chuckiem.
Tak, na pewno bombowe wątki, wiemy, że Blair szykuje do ślubu, nie wiem co ciekawego mogą z tego wycisnąć Jedyne tłumaczenie, jakie mi się nasuwa odnośnie braku Dana i Blair, to to że będę to główne wątki sezonu (książka i ślub) i nie chcą zdradzać tej wartości. LA zapewne długo nie potrwa, więc dużego wyboru nie mają.
W sumie dużo w tym prawdy, nic co by zachęciło do oglądania kogoś kto nie jest fanem GG.
Rzeczywiście, do fenomenalnego promo sezonu 4, czy chociażby niezłych zapowiedzi z serii WTF 3-go sezonu, te się nie umywają, ale one chyba cały czas mają być bardziej zapowiedziami pierwszego/ych odcinka/ów niż sezonu więc siłą rzeczy promują LA, które pewnie będzie w jednym, góra dwóch odcinkach
Moja pierwsza myśl była dokładnie taka sama po obejrzeniu tego promo Byłoby to też dobrym wyjaśnieniem pochodzenia tej tajemniczej rany na brzuchu, która też nam miga przez chwilę w tym filmiku, podczas gdy Chuck parząc na nią wygląda na bardziej zaciekawionego niż cierpiącego
Marta napisał:Chuck jak nic będzie kaskaderem:D haha
Moja pierwsza myśl była dokładnie taka sama po obejrzeniu tego promo Byłoby to też dobrym wyjaśnieniem pochodzenia tej tajemniczej rany na brzuchu, która też nam miga przez chwilę w tym filmiku, podczas gdy Chuck parząc na nią wygląda na bardziej zaciekawionego niż cierpiącego
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Na bank jest dublerem tak to wygląda A oczywiście jest tak zdolny że się wywali na tym motorze hehe już który raz ociera się o śmierć
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
jeanne napisał:Rzeczywiście, do fenomenalnego promo sezonu 4, czy chociażby niezłych zapowiedzi z serii WTF 3-go sezonu, te się nie umywają, ale one chyba cały czas mają być bardziej zapowiedziami pierwszego/ych odcinka/ów niż sezonu więc siłą rzeczy promują LA, które pewnie będzie w jednym, góra dwóch odcinkachMarta napisał:Chuck jak nic będzie kaskaderem:D haha
No co do rany, to jest ewidentnie od motoru i mi się wydaje, że Chuck oś sobie zrobi na motorze na pewno, a ta mina z zaciekawieniem to była raczej mina Eda po nałożeniu charakteryzacji.
Coraz bardziej ciekawe staje się dla mnie to, co zrobią z Chuckiem w pierwszych odcinkach. Bo nie wygląda żeby tęsknił za Blair, jego słowa nie pasują do tego, jak i nowe dziewczyny na pokładzie Chyba, że cierpi wewnątrz, a nie na zewnątrz, och biedak
Biedulek:P I pewnie się odstresowuje na motorze...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
It’s here! Our first full-length Gossip Girl scene for the next season! Starring Nate and his libido, with guest appearances by Serena and Elizabeth Hurley:
Jak dla mnie nuuuda.
lb- Blair & Chair
- Liczba postów : 176
No tak, Nate mający przed sobą kilka młodych fajnych lasek, wybiera jakąś czterdziestkę. Bravo! ;> Nic ciekawego. Mogli by dać jakąś lepszą scenę ;D
Czyli dzięki Bogu, Nate tylko udaje gwiazdora, a nie sam został jakimś. Uf. Co za dużo gwiazdorstwa w GG to niezdrowo.
A mnie w tym promie rozmieszyła 1 rzecz... Nate wybierajacy z kilku lasek 40:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
nie podoba mi się :/ :/ Serena jest dziwna a ta babka wkurza mnie już ze swoim angielskim akcentem
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
tak! też mnie niesamowicie irytuje jej akcent. ogólnie liczę, że wątek mi wynagrodzi całą tę postać :>
Someonelikeyou napisał:Coraz bardziej ciekawe staje się dla mnie to, co zrobią z Chuckiem w pierwszych odcinkach. Bo nie wygląda żeby tęsknił za Blair, jego słowa nie pasują do tego, jak i nowe dziewczyny na pokładzie Chyba, że cierpi wewnątrz, a nie na zewnątrz, och biedak
Piszesz, jakbyś nie znała Chucka a kiedy on cierpiał na zewnątrz? Chyba ostatni raz, jak mówił, że tak cierpi, że nawet alkoholu nie pije, po czym po kwadransie sięgnął po szklaneczkę, i o ile mnie oczy nie myliły, to herbaty z niej nie pił
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
jeanne napisał:Someonelikeyou napisał:Coraz bardziej ciekawe staje się dla mnie to, co zrobią z Chuckiem w pierwszych odcinkach. Bo nie wygląda żeby tęsknił za Blair, jego słowa nie pasują do tego, jak i nowe dziewczyny na pokładzie Chyba, że cierpi wewnątrz, a nie na zewnątrz, och biedak
Piszesz, jakbyś nie znała Chucka a kiedy on cierpiał na zewnątrz? Chyba ostatni raz, jak mówił, że tak cierpi, że nawet alkoholu nie pije, po czym po kwadransie sięgnął po szklaneczkę, i o ile mnie oczy nie myliły, to herbaty z niej nie pił
No widzisz, był taki zrozpaczony, że nawet nie wiedział już co robi i plątał się w zeznaniach.
ale się go czepiacie.. po prostu chodziło chodziło o to że się nie upija z rozpaczy.. a wypić sobie jedną szklaneczke whisky to nic strasznego.. ;]
dzastulaa_- Blair & Chuck
- Liczba postów : 333
Nate rozdaje autografy? To on aż tak jest sławny? Nie wiedziałam tego..
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
Preview z Safranem. Naprawdę grają tą kartą DB, książka, ciąża, Dan i coś, co się zdarzyło wiosną między nim, a Blair... Niech przestaną robić mi nadzieję!
Ostatnio zmieniony przez Someonelikeyou dnia Sro Wrz 21, 2011 10:09 pm, w całości zmieniany 2 razy
Całkiem dobrze to wyszło, bo niby nic, ale mnie osobiście zachęciło, bo w końcu pokazali coś z Danem i Blair. Cieszmy się, bo jednak nie ograniczą wszystkiego do wątku Nate'a.
Strona 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 11 z 40
Pozwolenia na tym forum: