Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 10 z 40
Strona 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
zielonygroszek83 napisał:ach nie mogę się już doczekać widoku Chucka na motorze
Ja też, zwłaszcza po tym krótszym promo, gdzie widać, że ładnie będzie sobie na nim poczynał
Lise napisał:Nie no, to "Diana" mnie rozwala. Jak ona to mówi: Dana:P
Ja słyszę niezmiennie 'Donna'
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Kurde, aż zaraz jezszcze raz posłucham. Moze głucha jestem, ale mi się wydaje, że gada "Dana"
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Przepraszam, pomyłka. Ona mówi "Donna", a nie "Danna" Sorry, ale i tak śmiesznie to mówi.
Jak dla mnie, lepiej żeby skończyli GG teraz (Mimo, że bardzo tego nie chcę!) niż po kilku kolejnych sezonach, które będą gorsze... Wole zapamiętać GG jako serial z super zakończeniem a nie z konieczności, z byle czym...
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Zgadzam się z Gosiek. Powinni zakończyć serial, zanim będzie totaną modą na sukces...
Może i z sezonu na sezon GG staje się coraz słabsze. Ale nagłe rozwiązanie wszystkich wątków w jednym sezonie dla mnie jest niewykonalne. A jeśli tak zrobią, na pewno mnie te rozwiązania nie usatysfakcjonują. Chciałabym żeby wszystko zostało wykończone w odpowiedni, przemyślany sposób, a nie tak na szybko.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Dokładnie to samo mam na myśli. Mimo wszystko nie wyobrażam sobie dobrego poprowadzenia i ostatecznego zakończenia wszystkich wątków w tym sezonie.. Mam nadzieję, że mimo wszystko popularność obsady podtrzyma zainteresowanie GG i nie zrezygnują z nakręcenia 6 sezonu.
jeanne- Blair & Chair
Nowe, krótkie promo. Coś wydaję mi się, że dość długo nie poznamy ojca tego dziecka Obstawiam 3 odcinki dramatu przynajmniej, haha.
I oto promo, które mi się podoba
Magda, nie przeceniasz troszkę potencjału scenarzystów? Do tej pory nie mieli w zwyczaju trzymać nas zbyt długo w niepewności więc spodziewam się, że i tym razem akcja potoczy się dosyć szybko
Magda, nie przeceniasz troszkę potencjału scenarzystów? Do tej pory nie mieli w zwyczaju trzymać nas zbyt długo w niepewności więc spodziewam się, że i tym razem akcja potoczy się dosyć szybko
jeanne- Blair & Chair
Fajne to promo:P Chuck rządzi, nie ma co tamto:P
no i to mi się podoba.. ;D hehe ) takie promo to mogło być nawet pięcio minutowe.. ;D
dzastulaa_- Blair & Chuck
- Liczba postów : 333
jeanne napisał:I oto promo, które mi się podoba
Oj, przecież oni uwielbiają telenowele i odgrzewane kotlety, szczególnie jeżeli chodzi o związki, a ciąża to już na pewno będzie telenowelą Wnioskuję ze zdjęć, że to będzie coś w stylu: odc 1 nie wiemy nic, na końcu adresowane jest to, że Blair jest w ciąży. Odc 2 Blair w totalnym zaprzeczeniu, odc 3 Blair nie jest pewna kto jest ojcem, robi test, Dan się napatacza, idą do kliniki, Blair coś kręci, i drama jest
Widzę też taką możliwość, że Blair nie jest w ciąży i to promo jest specjalnie ułożone, by zbić z tropu widzów, GG słynie z takich prom. Będziemy myśleć, że Blair jest w ciąży przez dwa odcinki, potem będzie odbierać wynik z kliniki za kogoś, Dan się napatoczy, Blair skłamie, że to ona, a potem boom, Serena/Eleanor, czy ktokolwiek inny Typowe GG
Lise napisał:Fajne to promo:P Chuck rządzi, nie ma co tamto:P
Moim zdaniem te 5 sekund Chucka pokazuje, że nic ani nic się nie zmienił, jak mówią komentarze pod filmem, Chuck jest nadal niezłym draniem Mam nadzieję, że się nie mylę, bo zdecydowanie wolę Chucka jako drania i czarny charakter, niż jako miłosiernego samarytanina
Ja tak samo Chuck to ma być Chuck czyli drań!
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
Someonelikeyou napisał:jeanne napisał:I oto promo, które mi się podoba
Oj, przecież oni uwielbiają telenowele i odgrzewane kotlety, szczególnie jeżeli chodzi o związki, a ciąża to już na pewno będzie telenowelą Wnioskuję ze zdjęć, że to będzie coś w stylu: odc 1 nie wiemy nic, na końcu adresowane jest to, że Blair jest w ciąży. Odc 2 Blair w totalnym zaprzeczeniu, odc 3 Blair nie jest pewna kto jest ojcem, robi test, Dan się napatacza, idą do kliniki, Blair coś kręci, i drama jest
Widzę też taką możliwość, że Blair nie jest w ciąży i to promo jest specjalnie ułożone, by zbić z tropu widzów, GG słynie z takich prom. Będziemy myśleć, że Blair jest w ciąży przez dwa odcinki, potem będzie odbierać wynik z kliniki za kogoś, Dan się napatoczy, Blair skłamie, że to ona, a potem boom, Serena/Eleanor, czy ktokolwiek inny Typowe GG
Ja jestem przekonana, że tak właśnie jest. Bo jaki właśnie mają interes w tym, żeby zdradzać największą tajemnicę sezonu w promie? Specjalnie się z nami bawią w kotka i myszkę. Przed tym promem dopuszczałam do siebie myśl, że to Blair może być w ciąży, ale po jego obejrzeniu jestem już pewna, że to nie ona;) Specjalnie tak to zmontowali, żeby podgrzać emocje, zwłaszcza, że większość spekulacji na temat ciąży dotyczyło właśnie Blair.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Też jestem pewna, że to ma być zmylenie tropu. Bo co, o Blair przyznała się do ciąży, niespodzianki nie ma? To tak jakby mordercę w kryminałach przedstawiali na początku...
Żuri- czasami nie może przedstawiają, ale trochę kierują na zabójce:P I to moze byc też tak, ze wszyscy będą myśleli, ze to zmyła a tu : KUKU! Blair w ciąży:D
Żuri napisał:Też jestem pewna, że to ma być zmylenie tropu. Bo co, o Blair przyznała się do ciąży, niespodzianki nie ma? To tak jakby mordercę w kryminałach przedstawiali na początku...
Chyba, że niespodzianką nie jest to kto jest w ciąży, tylko z kim ta osoba jest w ciąży... To GG wszystko jest możliwe. W jednym z odcinków szczęka ma nam opaść. Po tym, kiedy w sezonie pierwszym po kilkunastu odcinkach Serena ni z gruszki ni z pietruszki walnęła, że zabiła człowieka, jestem gotowa na różne zawirowania i ekstremalne rozwiązania
To dobry przykład. Ja nie mogłam w to uwierzyć. Albo scena w limo nie była oczywista:P
Z jednej strony nie sposób nie przyznać racji, że znając scenarzystów GG, to celowe wprowadzenie w błąd było by bardzo w ich stylu, a z drugiej wydaje mi się, że promo dotyczące początku sezonu na ogół się sprawdzało, natomiast te wychodzące na bieżąco z odcinka na odcinek bardziej miały na celu zmylenie widzów.
Inna sprawa, że nie chciałabym, żeby okazało się, że to np. Serena jest w ciąży a nie Blair, bo to już by było kompletnie naciągane Już chyba wolałabym, żeby się okazało, że między Blair a Danem doszło do czegoś więcej i on też wchodzi w grę Chociaż wtedy wyobrażam sobie, coby wyprawiał Chuckistan Scenarzyści by chyba z domu wyjść bez ochrony nie mogli
A tak serio mówiąc, to nie wydaje Wam się, że strój Blair z ostatniego dnia zdjęciowego jest troszkę zbyt luźny jak na Blair?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Inna sprawa, że nie chciałabym, żeby okazało się, że to np. Serena jest w ciąży a nie Blair, bo to już by było kompletnie naciągane Już chyba wolałabym, żeby się okazało, że między Blair a Danem doszło do czegoś więcej i on też wchodzi w grę Chociaż wtedy wyobrażam sobie, coby wyprawiał Chuckistan Scenarzyści by chyba z domu wyjść bez ochrony nie mogli
A tak serio mówiąc, to nie wydaje Wam się, że strój Blair z ostatniego dnia zdjęciowego jest troszkę zbyt luźny jak na Blair?
jeanne- Blair & Chair
jeanne napisał:A tak serio mówiąc, to nie wydaje Wam się, że strój Blair z ostatniego dnia zdjęciowego jest troszkę zbyt luźny jak na Blair?
Kiedy zobaczyłam te zdjęcia pomyślałam to samo. Ale pomyślałam, że mi już po prostu odbija z powodu braku gossip girl. Ale widać nie tylko ja mam takie pomysły. To pocieszające.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Może rzeczywiście coś w tym jest?
Blair nigdy wcześniej nie nosiła nic o fasonie over sized, a taka ewidentnie jest ta sukienka. I raczej nie dla korzyści dla swojej figury maskowała by w ten sposób talię, zniekształcając tym samym nienaganną sylwetkę
Blair nigdy wcześniej nie nosiła nic o fasonie over sized, a taka ewidentnie jest ta sukienka. I raczej nie dla korzyści dla swojej figury maskowała by w ten sposób talię, zniekształcając tym samym nienaganną sylwetkę
jeanne- Blair & Chair
Ja już nie wiem co mam myśleć o tej ciąży w GG....
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
czy oni w tym promo sugerują że dan może być ojcem??? hehehe padłam takie rzeczy tylko w GG
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
nie moge sie doczekac:D jeszcze tylko tydzien szkoda ze dopiero pod koniec wrzesnia jest premiera zazwyczaj bylo szybciej ;/;/
darua22- Liczba postów : 15
Strona 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 10 z 40
Pozwolenia na tym forum: