Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 24 z 40
Strona 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Nie chcę chyba tego oglądać
Dlaczego tak szybko? Czy oni muszą na siłę robić to zamieszanie przed przerwą?? Coś się obawiam, że znowu Chuck mi się nie będzie podobał w tych odcinkach.. a było już tak dobrze..
Nawet nie wiem, jak można było zepsuć tak fajną parę
Dlaczego tak szybko? Czy oni muszą na siłę robić to zamieszanie przed przerwą?? Coś się obawiam, że znowu Chuck mi się nie będzie podobał w tych odcinkach.. a było już tak dobrze..
Nawet nie wiem, jak można było zepsuć tak fajną parę
Go??- Gość
czyli identyczna sprawa jak z diana...
paparazzi spowodowali wypdaek
blair straci dziecko, pewnie jakas spiaczka czy cos, ciekawe co chuckiem?
paparazzi spowodowali wypdaek
blair straci dziecko, pewnie jakas spiaczka czy cos, ciekawe co chuckiem?
mmoneya- Liczba postów : 319
Pięknie , wiem ze Someoe... uwaza ze Blair robi zle i sie stacza to ja tam myśle ze wreszcie zaczyna sie kierować sercem i oby tak zostało. Tylko ten wypadek
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
dobra niech mi ktoś powie teraz po tym promo że miłość Chair to coś pieknęgo i są stworzeni dla siebie :/ :/ totalna katastrofa
dziewczyno ona jest w ciąży i jest zaręczona z innym mężczyzną a znowu będzie migdalić się z Chuckiem na tylnym siedzeniu PARANOJA :/ :/ a Chuck sobie z tego nic nie robi tylko ją zachęca. jak to nazywasz miłością to ja podziękuję
fusiatko44 napisał:Pięknie , wiem ze Someoe... uwaza ze Blair robi zle i sie stacza to ja tam myśle ze wreszcie zaczyna sie kierować sercem i oby tak zostało. Tylko ten wypadek
dziewczyno ona jest w ciąży i jest zaręczona z innym mężczyzną a znowu będzie migdalić się z Chuckiem na tylnym siedzeniu PARANOJA :/ :/ a Chuck sobie z tego nic nie robi tylko ją zachęca. jak to nazywasz miłością to ja podziękuję
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Nie mogę zdzierżyć tej Chair drama, a kiedys ich tak lubiłam, cytujac Martę "Nawet nie wiem, jak można było zepsuć tak fajną parę". Jak widzę te proma to się tylko zniechęcam
Ci scenarzysci to chyba fanow nie biora na powaznie. Przedstawiaja "rozwoj" Chair w tempie roller-coaster, z tekstami napisanymi pod nie wiem kogo... To jest jakas kpina, nawet wobec zwolennikow tej pary.
Ci scenarzysci to chyba fanow nie biora na powaznie. Przedstawiaja "rozwoj" Chair w tempie roller-coaster, z tekstami napisanymi pod nie wiem kogo... To jest jakas kpina, nawet wobec zwolennikow tej pary.
Ostatnio zmieniony przez antiba dnia Wto Lis 29, 2011 5:24 pm, w całości zmieniany 2 razy
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
Drunk Serena napisał:dobra niech mi ktoś powie teraz po tym promo że miłość Chair to coś pieknęgo i są stworzeni dla siebie :/ :/ totalna katastrofafusiatko44 napisał:Pięknie , wiem ze Someoe... uwaza ze Blair robi zle i sie stacza to ja tam myśle ze wreszcie zaczyna sie kierować sercem i oby tak zostało. Tylko ten wypadek
Ja tam nie mialam na mysli zeby zdradzała Louisa. A co do dziecka to
- Spoiler:
- i tak wszyscy wiedzą ze po 10 odcinku jest ono już historią...
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
fusiatko44 napisał:Drunk Serena napisał:dobra niech mi ktoś powie teraz po tym promo że miłość Chair to coś pieknęgo i są stworzeni dla siebie :/ :/ totalna katastrofafusiatko44 napisał:Pięknie , wiem ze Someoe... uwaza ze Blair robi zle i sie stacza to ja tam myśle ze wreszcie zaczyna sie kierować sercem i oby tak zostało. Tylko ten wypadek
Ja tam nie mialam na mysli zeby zdradzała Louisa. A co do dziecka to
- Spoiler:
i tak wszyscy wiedzą ze po 10 odcinku jest ono już historią...
- Spoiler:
- Ale Blair tego nie wie
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
Drunk Serena napisał:fusiatko44 napisał:Pięknie , wiem ze Someoe... uwaza ze Blair robi zle i sie stacza to ja tam myśle ze wreszcie zaczyna sie kierować sercem i oby tak zostało. Tylko ten wypadek
Co jednak nie zmienia faktu, że chyba zaczyna kierować się sercem, zaczyna zdawać sobie sprawę, że źle zrobiła wplątując się w to wszystko z Louisem. Przynajmniej tak to wygląda z proma. Szkoda tylko, że trochę za późno to zauważyła. ;p
Nie macie wrażenia, że ten wypadek na promie jest pokazany jak jakaś rozrywka?
- Spoiler:
- Blair prawdopodobnie straci dziecko, będzie w szpitalu, a tutaj wielkie wydarzenie, zabawa, fun na całego o_O. Liczyłam, że to jednak będzie większy dramat...
Żuri
- Spoiler:
- Jak widać dziecku Blair jest w tym serialu poświęcane tyle uwagi co dziecku Doroty jednemu czy drugiemu, także nie zdziwi mnie to O_o
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Wydawało mi się, że w aucie z Blair był Chuck. to może tylko on ucierpiał, a dziecko B jest całe ?
coco19- Chair & Chate
- Liczba postów : 315
Mnie też się nie podoba to co robią z Blair... To lawirowanie pomiędzy D/L/C jest dla mnie jakąś pomyłką. Również to co przedstawia promo. Chuck i Blair razem... Dla mnie to zdecydowanie za szybko. I szczerze to wolałabym żeby było tak jak w książce, ona sama, zdrowo stąpająca po tym świecie. A tak to nie dość, że mamy jej ciągłe rozterki, czy kocha Louisa czy Chucka... Bo mimo wszystko wydaje mi się, że ona kocha Chucka, tylko robi to co jest dla niej lepsze, nawet postępując wbrew sobie, w końcu Denial do czegoś zobowiązuje. Podobało mi się to jak było na początku sezonu, Blair szczęśliwa z Louis, Chuck... cieszący się z życiem i radzący sobie. To zdecydowanie było lepsze niż to co się dzieje teraz. Jednak tak narzekamy, ale jestem pewna, że wszystkie będziemy czekały na dalszy ciąg z zapartym tchem! Bo niemalże jestem pewna, że ostatnia scena promo będzie ostatnią sceną odcinka i będą nam kazali czekać do stycznia...
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Żuri napisał: Dobrze mamo, już nie czytam plotek, już nie będę niegrzeczny!
o_O
haha oh Louis a myślalam że nie bede juz cie musiala ogladac ;p
netka- Team Chair
- Liczba postów : 149
Dobrze, że ostatnio robi się coraz ciekawiej.;d Już myślałem, że cały sezon będzie nudny.
Luke117- Liczba postów : 10
- Spoiler:
- Ze zdjęć z planu;d wynikało, że Blair straci dziecko...
Blair ukrywa się w lofcie szkoda tylko że wszystko i tak skończy się beznadziejnie :/ :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
OMG! Po raz kolejny słowa "I just want to be you happy" wkurzają mnie na maxa!
I Serena... Na początku dawała plotki o Blair matce Louisa a teraz..."Idź do niej! Ty jesteś dla niej najlepszy blah blah blah" a Louis na to: "Bhut wh? Ij thfsink youuuuuu thong lgh meeee"
I Serena... Na początku dawała plotki o Blair matce Louisa a teraz..."Idź do niej! Ty jesteś dla niej najlepszy blah blah blah" a Louis na to: "Bhut wh? Ij thfsink youuuuuu thong lgh meeee"
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Dokładnie! Strasznie mnie denerwuje chociaż już nie wiem czy bardziej on czy Chuck i Blair, których uwielbiam ale litości czy fani są na tyle głupi żeby się na to dać:Lise napisał:"Idź do niej! Ty jesteś dla niej najlepszy blah blah blah" a Louis na to: "Bhut wh? Ij thfsink youuuuuu thong lgh meeee"
Chuck(który niby dojrzał ) zachowuje się mniej więcej tak: Chcę tylko żebyś była szczęśliwa ale nie wiesz co rozmyśliłem się tylko dlatego, że Dan chce ci wyznać co czuje to ja będę pierwszy. Olej dziecko! Olej ślub! Rozmyśliłem się! Ucieknij ze mną, bo jestem od niego lepszy od Louis.
A Blair oczywiście na to idzie no bo ,,oni są magnetyczni" więc po co myśleć o dziecku albo o czymkolwiek innym? Jasne ucieknijmy! Może uda mi się skończyć jak Lady Diana?
Po prostu scenarzyści są świetni!
GG- Liczba postów : 4
Oni psują każdą postać w tym serialu, jak leciii...
Jajku ale tutaj gorąco się zrobiło
Ja mam jednak nadzieję, że promo jest chociaż trochę złudne i jednak nie zaserwują nam jakiegoś naciąganego powrotu do siebie Blair i Chucka tylko po to, żeby po wypadku mieli się znowu rozstać..
Bo Louis znowu obiecujący poprawdę w roli ogrzewanego kotleta w zupełności mi wystarczy
Ja mam jednak nadzieję, że promo jest chociaż trochę złudne i jednak nie zaserwują nam jakiegoś naciąganego powrotu do siebie Blair i Chucka tylko po to, żeby po wypadku mieli się znowu rozstać..
Bo Louis znowu obiecujący poprawdę w roli ogrzewanego kotleta w zupełności mi wystarczy
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Strona 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 24 z 40
Pozwolenia na tym forum: