Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 26 z 40
Strona 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Nie widziałam jeszcze odcinka i może jestem okrutna, ale parsknęłam śmiechem w scenie tej 'modlitwy' ;p
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
kasia_ napisał:Nie widziałam jeszcze odcinka i może jestem okrutna, ale parsknęłam śmiechem w scenie tej 'modlitwy' ;p
Jak rujnujemy postać Blair to na całego, żadnych hamulców, chyba szwankują tak, jak ostatnio w samochodzie.. Nie zapomnijmy postawić świeczki dla Chucka na zapas
najlepiej wirtualne znicze [*]
Tak szczerze to w głowie mi się nie mieści, że jeszcze trochę i będzie mnie trzymało przy Blair już chyba tylko przyzwyczajenie, nie wyobrażałam sobie nigdy że przestanie być moją ulubioną postacią w serialu, odbieram to jak jakiś osobisty cios ;p
Tak szczerze to w głowie mi się nie mieści, że jeszcze trochę i będzie mnie trzymało przy Blair już chyba tylko przyzwyczajenie, nie wyobrażałam sobie nigdy że przestanie być moją ulubioną postacią w serialu, odbieram to jak jakiś osobisty cios ;p
Kasia- Dan & Klaine
Właściwie to mnie to dziwi, że Blair modli się w chrześcijański sposób, nie powinna czasem paść na kolana przed figurką Buddy, biorąc pod uwagę ostatnie medytacje Chucka? Może jakaś pielgrzymka do Tybetu? Kadzidełka? Nic?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
heheh postawić świeczkę a z modlitwą to chyba powinna połączyć kilka obrządków bo przecież ona ateistka ojczym żyd a jej big love uznaje tylko swój własny kult
a tak na serio to sorry ale najbardziej mnie denerwuje w tym promo że ona wznosi modły za Saint Chucklesa a co tam dziecko umrze w sumie whatever
a tak na serio to sorry ale najbardziej mnie denerwuje w tym promo że ona wznosi modły za Saint Chucklesa a co tam dziecko umrze w sumie whatever
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Właśnie ja to bym się nie rozpędzała tak z tym dzieckiem... Ja osobiście po promo zaczynam się zastanawiać, czy Blair straci dziecko właśnie w tym wypadku, czy może później. Przede wszystkim jej zachowanie się nie zgadza: totalne olanie dziecka na rzecz Chucka. No i gdyby je straciła to chyba w momencie wypadku, a nie dzień później, co oznacza, że lekarze wiedzieliby o tym już w trakcie rozmowy z Lily. A Lily mówi, że Blair nic nie grozi, ani słowa o poronieniu...
W sumie to mogłoby być to całkiem niezłe pytanie do Ligi:) Choć osobiście wolałabym na nie nie musieć odpowiadać;P
W sumie to mogłoby być to całkiem niezłe pytanie do Ligi:) Choć osobiście wolałabym na nie nie musieć odpowiadać;P
ale patrz w promo jest jak Blair zwija się na łóżku stówka że poroni w tym odcinku tylko że to zagrzebią i skoczą w czasie
Gigi- Gossip Dan & Girls
Drunk Serena napisał:ale patrz w promo jest jak Blair zwija się na łóżku stówka że poroni w tym odcinku tylko że to zagrzebią i skoczą w czasie
Może jestem ślepa, ale po ponownym (dwukrotnym zresztą) obejrzeniu promo nie widzę Blair zwijającej się na łóżku:D Widzę tylko jak płacze, ale to chyba raczej w związku z Chuckiem, bo montaż promo sugeruje, że ten jej płacz następuje po tym, jak Serena tłumaczy jej, że Chuck stracił sporo krwi. Mam nadzieję, że zrozumiałaś to pokrętne zdanie;)
Drunk Serena napisał:ale patrz w promo jest jak Blair zwija się na łóżku stówka że poroni w tym odcinku tylko że to zagrzebią i skoczą w czasie
No akurat nie wiadomo, może jak dowiedziała się o Chucku, tak zareagowała. Znowu mogą sobie zrobić z nas żarty z tym promem (jak to odmienić?? ) tak jak już kiedyś zrobili;) Karolina może mieć w tym wypadku rację, chociaż nie wiem, okaże się
Go??- Gość
No właśnie z tym poronieniem to mi coś nie zgrywa. Po ostatnim odcinku uważam, że tylko dziecko z księciuniem mogłoby skłonić Blair do ślubu z nim. No bo jak? Nie ma dziecka, nie ma miłości i jest ślub? Po co? Dla tytułu?
joanna1205- Chuck & Dan
- Liczba postów : 328
Mnie w sumie ciekawi nowe promo i nawet te przerysowane sceny nie denerwują, właściwie w takim "krześle po przejściach"(?!) to tylko o cud się trzeba modlić (może Blair wymodli większą łaskawość scenarzystów), bo już sama nie wiem co myśleć o dalszej fabule. Co będzie następne? Kosmici? Bomba atomowa? Zmutowane turbomrówki?
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
A mi się zwiastun podoba. mimo,że postać Blair jest trochę przerysowana, to właśnie w jej zachowaniu widać prawdziwą miłość do Chucka. W końcu po raz pierwszy od 5 sezonów widzimy Blair modlącą się
Szkoda tylko,że aż tyle trzeba czekać, żeby rozwiały się nasze podejrzenia.
Szkoda tylko,że aż tyle trzeba czekać, żeby rozwiały się nasze podejrzenia.
gosienka006- Liczba postów : 4
Widać prawdziwą Blair...i jej miłość do Chucka..>3
Kate__895- Blair & Chair
- Liczba postów : 70
Kasia- Dan & Klaine
ha ha ha
Kurcze...normalnie widać jaki wpływ ma Chuck na Blair...dwa razy "doprowadził" ją do kościoła toż to prawie jak przejście na katolicyzm...a jak Louis prosił to nie chciała.....
Kurcze...normalnie widać jaki wpływ ma Chuck na Blair...dwa razy "doprowadził" ją do kościoła toż to prawie jak przejście na katolicyzm...a jak Louis prosił to nie chciała.....
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Kiedy Louis chciał zeby przeszla na katolicyzm ?
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
fusiatko44 napisał:Kiedy Louis chciał zeby przeszla na katolicyzm ?
a coś tam wspominał w 5x08 , że "się nie zdenerwował" jak chciał żeby przeszła na katolicyzm a ona się nie zgodziła
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ania_ napisał:fusiatko44 napisał:Kiedy Louis chciał zeby przeszla na katolicyzm ?
a coś tam wspominał w 5x08 , że "się nie zdenerwował" jak chciał żeby przeszła na katolicyzm a ona się nie zgodziła
łał, nie zauważyłam tego. Blair jest ateistką, czy co? Jakoś nigdy nie zauważyłam, by to było poruszane gdziekolwiek.
Pewnie jest to gdzieś w spoilerach, do których niestety nie mam jeszcze dostępu, ale jak ładnie poproszę , to może ktoś mi powie, czy wiadomo kiedy będzie kanadyjskie promo do nowego odcinka?
joanna1205- Chuck & Dan
- Liczba postów : 328
takie rzeczy to chyba tylko Magda wie albo może i nie raczej tylko stacja
Gigi- Gossip Dan & Girls
joanna1205 napisał:Pewnie jest to gdzieś w spoilerach, do których niestety nie mam jeszcze dostępu, ale jak ładnie poproszę , to może ktoś mi powie, czy wiadomo kiedy będzie kanadyjskie promo do nowego odcinka?
Jak na razie niestety nie wiadomo. Przynajmniej ja nic nie wiem, ani w spoilerach nic nie padło.
joanna1205 napisał:Pewnie jest to gdzieś w spoilerach, do których niestety nie mam jeszcze dostępu, ale jak ładnie poproszę , to może ktoś mi powie, czy wiadomo kiedy będzie kanadyjskie promo do nowego odcinka?
Jeżeli będzie, to tydzień przed powrotem, czyli 9-tego stycznia
Tak własnie gdzieś czytałam że kanadyjskie promo pojawic się tydzień przed odcinkiem 11, a szkoda że dopiero wtedy ;p
netka- Team Chair
- Liczba postów : 149
ja też ak przeczytałam więć troche sobie poczekamy
Kate__895- Blair & Chair
- Liczba postów : 70
Strona 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 26 z 40
Pozwolenia na tym forum: