Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 14 z 40
Strona 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Fajne promo. Tylko czemu tak "dużo" Dana?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Rzeczywiście byłoby to głupie, gdyby okazało się, że Blair jednak nie jest w ciąży, ale dopuszczam też taka możliwość, że robią nas w konia, bo po co mieliby to już teraz wyjawiać, skoro w ostatnim odcinku to nie zostało jasno powiedziane. Spoilery spoilerami, ale to jednak wielka nowina. Ale ja pewnie po prostu dalej chcę wierzyć, że Blair nie jest w ciąży. Jednak teraz zostaje już tylko czekać na ten odcinek, w którym okaże się, kto jest ojcem Oczywiście mam nadzieję, że Chuck, a jak nie to Dan Byleby nie Louis, chociaż bardzo go lubię
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Louis ojcem to byłaby wielka klapa. Za dobrze by się zakończył ten związek...
Louis nie może być ojcem bo to tylko guest star, nawet jeżeli Blair straciłaby dziecko, ojciec tego dziecka na zawsze pozostałby ogromnie ważnym elementem jej życia, bo to razem z nim dzieliłaby ból po utracie dziecka, wspólnie dźwigaliby ten ciężar do końca życia. A guest star, jak każdy 'gość', pojawia się i znika, wątek wspólnego dziecka moim zdaniem uniemożliwiłby usunięcie Louisa z obsady;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
LillyRose napisał:Rzeczywiście byłoby to głupie, gdyby okazało się, że Blair jednak nie jest w ciąży, ale dopuszczam też taka możliwość, że robią nas w konia, bo po co mieliby to już teraz wyjawiać, skoro w ostatnim odcinku to nie zostało jasno powiedziane. Spoilery spoilerami, ale to jednak wielka nowina. Ale ja pewnie po prostu dalej chcę wierzyć, że Blair nie jest w ciąży. Jednak teraz zostaje już tylko czekać na ten odcinek, w którym okaże się, kto jest ojcem Oczywiście mam nadzieję, że Chuck, a jak nie to Dan Byleby nie Louis, chociaż bardzo go lubię
Po tej zapowiedzi tym bardziej wykluczam już możliwość wycofania się scenarzystów z ciąży Blair.
Już bez przesady z tym robieniem z widzów idiotów, zresztą po samej Blair, jej zachowaniu i minach widać, że coś jest na rzeczy
Karolina napisał:Louis nie może być ojcem bo to tylko guest star, nawet jeżeli Blair straciłaby dziecko, ojciec tego dziecka na zawsze pozostałby ogromnie ważnym elementem jej życia, bo to razem z nim dzieliłaby ból po utracie dziecka, wspólnie dźwigaliby ten ciężar do końca życia. A guest star, jak każdy 'gość', pojawia się i znika, wątek wspólnego dziecka moim zdaniem uniemożliwiłby usunięcie Louisa z obsady;)
Dokładnie, ponad to ciąża z Louisem, złączyła by z nim Blair nieodwracalnie, czego chyba nikt tak naprawdę nie chce, nie mówiąc już o tym, że w ten sposób zamknęły by się wszystkie inne drogi, jakimi jeszcze może zostać poprowadzony jej wątek.
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Tez sądzę, że nikt tego nie chce....jeanne napisał:
Dokładnie, ponad to ciąża z Louisem, złączyła by z nim Blair nieodwracalnie, czego chyba nikt tak naprawdę nie chce, nie mówiąc już o tym, że w ten sposób zamknęły by się wszystkie inne drogi, jakimi jeszcze może zostać poprowadzony jej wątek.
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
Fajne promo, właśnie tak powinny wyglądać proma.
O co chodzi ze zmieszaną Ivy, że nagle się tak kręcić zaczęła?
Mnie właśnie ciekawi Charlie i jej wątek. Jak ona to wyjaśni? Jak dł€go wytrzyma...
Żuri napisał:Fajne promo, właśnie tak powinny wyglądać proma.
Podejrzewam, że chodzi o to, że Ivy pomyślała: 'ok. poudaję Charlie do końca wakacji, a później będę miała spokój, bo Serena wyjedzie', a tymczasem Serena powiadamia ją, że zostaje, co oznacza, że Ivy musi dalej ciągnąć tę przebierankę...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Jestem ciekawa jak wyjdzie jej to udawanie i na jak długo.
Magdafa- Blair & Chair
mnie też ciekawi...byle by nie przesadzali z jej czasem antenowym...tak myślę dwie półtoraminutowe sceny na odcinek wystarczą
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Hehe:D Ale raczej będzie trochę więcej tego, bo ona tworzy nawet ciekawy wątek.
Mnie jej wątek nie przeszkadza, przynajmniej dzieje się coś nowego, a nie tak jak z Natem, że non stop jest ze starymi babami
Najlepsze jest to jak Chuck i Dan się razem pochylają!
Magdafa- Blair & Chair
I właśnie mnie ciekawi do czego tak się nachylają?
Jak dla mnie, to do psa Może Dan go kupił Chuckowi, żeby ten "zaczął czuć"
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Nie, wtedy by się tak nie przyglądali. Ale moze to Bliar(!) wysłała im pieska, aby się od niej odczepili(a raczej dla Chucka)
EEE... może faktycznie do pieska.....
Magdafa- Blair & Chair
bardzo fajne promo, zapowiada się ciekawie! a z tym że pochylają się do psa to bardzo prawdopodobne, w końcu na zdjęciach z tego odcinka Chuck już spaceruje z psem.
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
A może pochylają się nad zemdloną Blair? Chociaż wtedy byliby chyba bardziej przejęci.
tuppence- Dair & Dan
- Liczba postów : 70
Jeżeli ktoś potrzebuje napisów, bo na razie nie wrzucam nic na YT, może pojawi się kanadyjskie promo, zobaczymy.
Blair: Witaj z powrotem.
Dziennikarka (?): Kiedy zamierzacie założyć rodzinę?
Ivy: Dziwak powrócił do miasta.
Serena: Żartujesz? To miejsce to mekka dla dziwaków.
Dan: Nie chcesz wiedzieć, kto jest ojcem twojego dziecka?
Blair: Muszę z tobą porozmawiać.
LillyRose napisał:Jak dla mnie, to do psa Może Dan go kupił Chuckowi, żeby ten "zaczął czuć"
właśnie też mi to przyszło do głowy. skoro Dan ma pomóc Chuckowi z jego problemem, brakiem czucia czegokolwiek. To myślę, że Dan, albo da Chuckowi psa, albo go namówi do przygarnięcia pieska, bo takie kundelki to się raczej przygarnia.
lookx- Blair & Chuck
- Liczba postów : 269
Strona 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 14 z 40
Pozwolenia na tym forum: