Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 37 z 40
Strona 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
"Blair: That doesn’t mean I’m in love with you."
No jasne, to po to mu w każdym odcinku to powtarzałaś. WTF, co z nią się dzieje.
To jakieś kanadyjskie promo, które ujawnili dopiero teraz, czy tak atmosfere podgrzewają?
No jasne, to po to mu w każdym odcinku to powtarzałaś. WTF, co z nią się dzieje.
To jakieś kanadyjskie promo, które ujawnili dopiero teraz, czy tak atmosfere podgrzewają?
Żuri napisał:"Blair: That doesn’t mean I’m in love with you."
Ja w ogóle dziwię się jej, że jeszcze się w tym wszystkim łapie. Przecież to co jest w tym sezonie to jakaś emocjonalna jazda bez trzymanki. Blair i jej kocham/nie kocham narobiło takiego zamieszania w tym sezonie, że autentycznie podejrzewam ją o jakieś problemy z psychiką. Zero konsekwencji. Jak dziecko, które zamiast zatrzymać się na chwilę i pomyśleć rzuca się na każde choćby najmniejsze drżenie drżenie serca bez żadnego pomyślunku. Mam nadzieję (chociaż na prawdę mierzi mnie oglądanie miłosnych scen Dair), że do końca sezonu pozostanie z danem, bo najwyższy czas uspokoić tą uczuciową huśtawkę.
joanna1205- Chuck & Dan
- Liczba postów : 328
To promo jest tak piękne, że nie mogę przestać się uśmiechać
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Czy ja dobrze usłyszałam , Blair mówi ze już nie kocha Chucka?
Czy mógłby ktoś napiso tam mówią w tym promie ?
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
fusiatko44 napisał:Czy ja dobrze usłyszałam , Blair mówi ze już nie kocha Chucka?
fusiatko, kliknij na spoiler
Chuck: Because I love you.
Blair: That doesn’t mean I’m in love with you.
Chuck: Blair’s houseboy up there?
Serena: You mean Dan? Is that why you came by, to get intel on him and Blair?
Dan: You don’t realise what you’ve done!
Chuck: Yes, I do.
Dan: You bankrupted the Waldorf family.
Chuck: You framed me!
Chuck: Dan has been trying to keep us apart, so he can have you all to himself.
Blair: I told Chuck he doesn’t have my heart anymore. I realised it belongs to someone else.
Dzięki
Właśnie znalazłam
Po prostu nie mogę w to uwierzyć...
Moje serce też pękło...
Właśnie znalazłam
Po prostu nie mogę w to uwierzyć...
Moje serce też pękło...
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
Żuri napisał:fusiatko44 napisał:Czy ja dobrze usłyszałam , Blair mówi ze już nie kocha Chucka?
fusiatko, kliknij na spoilerChuck: Because I love you.
Blair: I told Chuck he doesn’t have my heart anymore. I realised it belongs to someone else.
Blair nie mówi, że nie kocha Chucka. W angielskim odróżniamy "in love with sb" i "love sb", czyli tłumaczone odpowiednio: "zakochana/y w" i "kochać kogoś". Blair mówi, że nie jest w nim zakochana.
Someonelikeyou napisał:Żuri napisał:fusiatko44 napisał:Czy ja dobrze usłyszałam , Blair mówi ze już nie kocha Chucka?
Blair nie mówi, że nie kocha Chucka. W angielskim odróżniamy "in love with sb" i "love sb", czyli tłumaczone odpowiednio: "zakochana/y w" i "kochać kogoś". Blair mówi, że nie jest w nim zakochana.
Hmm...ale czy to ma jakieś znacznie? Mówi mu,że nie jest w nim zakochana, czyli go nie kocha, jak dla mnie to wciąż znaczy to samo:)
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
kARO88 napisał:Someonelikeyou napisał:Żuri napisał:fusiatko44 napisał:Czy ja dobrze usłyszałam , Blair mówi ze już nie kocha Chucka?
Hmm...ale czy to ma jakieś znacznie? Mówi mu,że nie jest w nim zakochana, czyli go nie kocha, jak dla mnie to wciąż znaczy to samo:)
Pewnie jest jakieś rozróżnienie. Zakochana obecnie jest w Danie, a Chuck kocha, ale na swój sposób, tak jak podobno Louisa. Heh, cyrk na kółkach.
kARO88 napisał:Someonelikeyou napisał:Żuri napisał:fusiatko44 napisał:Czy ja dobrze usłyszałam , Blair mówi ze już nie kocha Chucka?
To jest chyba kwestia kulturowa, może troszkę psychologiczna. Zdecydowanie widzę różnicę i stosuję oba, ale to już chyba każdy indywidualnie do tego podchodzi.
Ach... kogo to ona jeszcze nie pokocha na swój sposób
A wracając do promo to z tym 'wrobiłeś mnie" faktycznie robi się trochę zamieszanie. No,ale może wyszło na jaw, że to jednak Dan wysłał ten filmik(weselny:D) i się nie przyznał wrabiając w to jednocześnie Chucka, który jakby nie było jest głównym podejrzanym:D Kurcze, dziwnie by było gdyby Chuck w odwecie ujawnił filmik jak D. i B. się całują, byłoby to mega lekkomyślne, ale kto to wie.
Poza tym wciąż nie wiemy czy to na pewno Dan wysłał ten filmik czy jednak nie okaże się,że zrobiła to Georgi, a jej celem było jedynie wzbudzenie we wszystkich podejrzeń i skłócenie ich, to jest w jej stylu.
I ciekawe czy scena kiedy Blair mówi do Dana,że jej serce należy teraz do kogoś innego jest po ujawnieniu tego faktu czy przed, bo jeżeli po to znaczyłoby jednak,że to nie Dan.
A wracając do promo to z tym 'wrobiłeś mnie" faktycznie robi się trochę zamieszanie. No,ale może wyszło na jaw, że to jednak Dan wysłał ten filmik(weselny:D) i się nie przyznał wrabiając w to jednocześnie Chucka, który jakby nie było jest głównym podejrzanym:D Kurcze, dziwnie by było gdyby Chuck w odwecie ujawnił filmik jak D. i B. się całują, byłoby to mega lekkomyślne, ale kto to wie.
Poza tym wciąż nie wiemy czy to na pewno Dan wysłał ten filmik czy jednak nie okaże się,że zrobiła to Georgi, a jej celem było jedynie wzbudzenie we wszystkich podejrzeń i skłócenie ich, to jest w jej stylu.
I ciekawe czy scena kiedy Blair mówi do Dana,że jej serce należy teraz do kogoś innego jest po ujawnieniu tego faktu czy przed, bo jeżeli po to znaczyłoby jednak,że to nie Dan.
Karo- Chair & Zade
Ja jestem ciekawa, czy to właśnie ten filmik jest sprawcą tego zamieszania. Jeśli tak, to ciekawe, jak to wypłynie i czy jakiś związek ma z tym Georgina. o0
Macie jakieś teorie?
karo88- naprawdę nie wiemy, czy na pewno Dan? Jak na moje plotkara mówiąca Chuckowi o tym, no i to że szantaż G zadziałał na Danie to jednak dowód, że faktycznie on to wysłał.
Macie jakieś teorie?
karo88- naprawdę nie wiemy, czy na pewno Dan? Jak na moje plotkara mówiąca Chuckowi o tym, no i to że szantaż G zadziałał na Danie to jednak dowód, że faktycznie on to wysłał.
No tak,ale Plotkarą jest niby sama Georgi (o czym zresztą Chuck nie wie), która może chcieć specjalnie wszystko skomplikować i w ten sposób jakoś podejść Chucka, żeby zaczął się mścić na Danie.
Ale fakt, że plotkara zaszantażowała Dana i on temu uległ, masz racje, zapomniałam. Jest jeszcze opcja, że Dan też kogoś chroni np. Eleonor:D (chyba fantazjuje:D) Denerwuje mnie, że psują Dana, psują Chucka, psują Blair, co za ludzie..
Faktem jest, że Dan to jednak jedyna sensowna opcja.
Mam tylko nadzieję, że Chuck nie ujawni zdjęcia całujących się B. i D. To byłby kolejny cios ze strony scenarzystów.
Ale fakt, że plotkara zaszantażowała Dana i on temu uległ, masz racje, zapomniałam. Jest jeszcze opcja, że Dan też kogoś chroni np. Eleonor:D (chyba fantazjuje:D) Denerwuje mnie, że psują Dana, psują Chucka, psują Blair, co za ludzie..
Faktem jest, że Dan to jednak jedyna sensowna opcja.
Mam tylko nadzieję, że Chuck nie ujawni zdjęcia całujących się B. i D. To byłby kolejny cios ze strony scenarzystów.
Karo- Chair & Zade
Dan chroniący Eleonor i ryzykujący tym minusa u Blair? Coś mi się wierzyć nie chce. On obecnie jest tak zrobiony by chronić swój tyłek i plusować u Blair.
A plotkara wredna była zawsze, ale kłamać jej się (z tego co pamiętam) nigdy nie zdarzyło.
A plotkara wredna była zawsze, ale kłamać jej się (z tego co pamiętam) nigdy nie zdarzyło.
No tak, Plotkara nie kłamała,ale jednak teraz jest nią Geogri, a kłamczucha to jej drugie imię Pewnie i tak nas zaskoczą w pn
Karo- Chair & Zade
I told Chuck he doesn’t have my heart anymore. I realised it belongs to someone else.
[You must be registered and logged in to see this image.]
nie wierzę w to co się dzieje matko Blair zajęło ci dojście do tego tyle lat xD
jacy są szczęśliwi omg Blair jaka szczęśliwa kiedy ostatni raz widzieliśmy ją taką??? kończcie ten serial teraz niech będzie cancellation i o
jacy są szczęśliwi omg Blair jaka szczęśliwa kiedy ostatni raz widzieliśmy ją taką??? kończcie ten serial teraz niech będzie cancellation i o
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Gigi napisał: I told Chuck he doesn’t have my heart anymore. I realised it belongs to someone else.
Wątpię. W 5x18 ponownie zakocha się w Chucku
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Beauty napisał:Gigi napisał: I told Chuck he doesn’t have my heart anymore. I realised it belongs to someone else.
Wątpię. W 5x18 ponownie zakocha się w Chucku
A w 5x19 powróci "kochamgonaswójsposóbLouis".
W 5x20 dla zabawy przypomną sobie o Nair
LOL Oli xD Nie. liczę że scenarzyści i spoilery nie kłamią
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
A ja zaczynam obstawiać nair na endgame . Żeby wszystkich pogodzić
joanna1205- Chuck & Dan
- Liczba postów : 328
Gigi moja reakcja na to jest taka sama jak twoja
Umrę oglądając ten odcinek, naprawdę.
Umrę oglądając ten odcinek, naprawdę.
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Już dawno nie czekałam tak niecierpliwie na nowy odcinek Plotkary Zapowiada się gorąco.
Diana- Liczba postów : 22
Naszła mnie pewna myśl... Wiadomo kto jest ojcem Loli?
lassa_2- Liczba postów : 12
Strona 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 37 z 40
Pozwolenia na tym forum: